Drama: SK Gaming har skrevet kontrakt med Luminosity-spillerne

SK Gaming har angiveligt skrevet kontrakt med Luminositys brasilianske hold selvom spillerne har en kontrakt med Luminosity i næsten to år endnu.

Der er et sandt drama undervejs på den helt store CS:GO scene, da SK Gaming angiveligt har skrevet kontrakt med Luminositys brasilianske hold, selvom deres kontrakter med Luminosity løber til december 2017, det skriver ESPN

ESPN er kommet i besiddelse af en række mails, som viser, at der lige nu er en stor konflikt mellem SK Gaming og Luminosity, da det brasilianske hold har underskrevet kontrakter med SK gældende fra 1. juli 2016. Spillerne ønsker dog alligevel ikke at skifte til SK Gaming, hvorfor de nu bliver truet med retsligt efterspil.

I en af de mails, som ESPN er kommet i besiddelse af, ses det, at direktøren i SK Gaming, Alex Müller, har tilbudt spillerne en rigtig lukrativ aftale med en månedsløn på næsten 60.000 kroner, betalte rejser til Brasilien for at besøge familie og teamhouse. De kan desuden helt selv vælge, hvor det hus skal ligge. Derudover melder ESPN om, at Alex Müller har lovet spillerne beskyttelse mod juridiske skridt fra Luminosity-organisationen, mens han også skulle have guidet spillerne i, hvordan de bryder deres kontrakt med Luminosity.

ESPN har snakket med Gabriel "FalleN" Toledo, som fortæller, at SK Gaming pressede spillerne til at skrive under på kontrakten.

"SK was pushing us to sign a contract with them when we were not comfortable with the whole situation. That happened three days before the major. At that time, all we wanted is to be clear of those organizations 'problems' and focus on winning the major. After achieving that, we discussed internally and with lawyers about the situation. We also realized that we wanted to stay, building the history we have been building this entire year with LG. We have been growing so fast lately, both team and organization, and we feel proud to be part of it. That's why we wanted to stay where we feel comfortable."

I Luminosity Gamings ledelse går bølgerne rigtig højt. Direktøren Steve Maida er meget utilfreds med hele situationen, og han anklager Alex Müller for at have manipuleret med spillerne for at få dem til at underskrive kontrakten.

"To this day I've yet to receive an email from [Alex]. He continued to proposition, bribe, manipulate and con my players, of whom only a few speak English, and did so with no legal representation. He never once informed me that he was doing this behind my back or [was] even speaking to my players. He manipulated my players into thinking LG was the devil, and coached them on how to break their contracts with false information and lies, all the while telling them he would protect them if LG took legal action, by paying for any legal fees. He even went so far as to personally write the communications to Luminosity (me) for the players."

Der er dog ingen officielle regler, som forhindrer SK Gaming i at kontakte spillerne. Ifølge ESPN vil ELEAGUE dog nu kigge på sagen, hvor de overvejer at straffe SK, hvilket kan gå ud over deres danske hold, da de kan ende med at blive udelukket fra ELEAGUE.

Det er en rigtig kompliceret sag, som ikke er blevet mindre kompliceret af, at ESL's medlem af WESA, Ralf Reichert, også har spillet en rolle i sagen. Ifølge Steve Maida er han nemlig medejer af SK Gaming, så istedet for at forsøge at udrede situationen har han arbejdet i SK Gamings interesse.

ESPN har forsøgt at få en udtalelse fra Alex Müller men det har ikke været muligt.

#1(Med 0 svar)
28. maj 2016 kl. 15:36
rijaH
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Shit! Spændende og se hvad det ender med
#2(Med 0 svar)
28. maj 2016 kl. 15:43
Trier
Altid godt med noget drama! Glæder mig til at se, hvad det bliver til. Ville ønske det var muligt at høre, hvad SK-ejeren har at sige til det hele.
#3(Med 4 svar)
28. maj 2016 kl. 16:11
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Kæft mand der kommer til at blive drama.

Ved ikke om jeg skal sige det er at udnytte spillere som knaptnok er forstående over for Engelsk, men det er måske også lidt at skyde sig selv i foden når man godt ved man sætter sin underskrift, mens den ALLEREDE står et andet sted.
#4(Med 3 svar)
28. maj 2016 kl. 17:03
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kan heller ikke forstå at så erfaren en mand som FalleN har skrevet under på det her og vel til dels overvejet at bryde kontrakten med LG. Men det er godt nok også svært at vurdere, hvorfor de har truffet det valg, når man ikke er en del af det
#5(Med 2 svar)
28. maj 2016 kl. 17:13
Nomad
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja der må siges at gå lidt skår af FalleN's ellers rigtig gode omdømme efter den omgang, men værd at tage med at det var før majoren, så det har nok været et rigtigt godt tilbud dengang, som måske ikke er lige så imponerende når man lige får stukket $500k i lommen.

At ingen har sagt til dem at det nok også var smart at holde sig rigtig langt væk fra SK er også underligt.
#9(Med 0 svar)
28. maj 2016 kl. 18:20
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Exactly.

Men på den anden side, så er der ALTID 2 sider af en sag. Så jeg glæder mig lidt til nogle offentlige udtagelser!
#12(Med 0 svar)
29. maj 2016 kl. 19:34
Unknown
SK er måske lidt shady, men den måde fallen prøver at vise denne her historie er også lidt klam. Ikke nok med at han flytter skylden væk fra ham over på sine teammates så prøver han også at få det over på SK. SK har ikke gjort noget ulovligt, måske lidt uærligt min ikke ulovligt. At Fallen og drengene vælger at bryde deres aftale med LG uden at fortælle noget til LG er dog meget klamt og uærligt. At LG's ejer er mere sur på SK end hans spillere er jeg fuldkommen overrasket over.
#10(Med 0 svar)
28. maj 2016 kl. 19:31
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
vildt!
#11(Med 0 svar)
29. maj 2016 kl. 16:42
PwNerD
Det sgu da også for laterligt..
#13(Med 0 svar)
29. maj 2016 kl. 22:49
zyh
Mere drama, I love it <3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.