Opret Log ind
HYENAS får revanche
Kjaerbye, Fessor og resten af HYENAS fik revanche over Lyngby Vikings i dag.
Skrevet af: JSand    18. juni 2021 21:25      

HYENAS slog Lyngby Vikings 2-0 tidligere i dag.

HYENAS fik taget revanche over Lyngby Vikings i dagens semifinale i lower bracket i Funspark ULTI, hvorfor de kongeblå vikinger er sendt ud af turneringen.

Det er ellers ikke mange dage siden, at Lyngby var stærkest, da de sejrede 2-1 over netop HYENAS, men i dag var det altså lige omvendt, da Kjaerbye og co. var for stærke.

LÆS OGSÅ
Kan vikingerne gentage triumfen og sende hyænerne ud?

På første map var det da ikke tydeligt, at HYENAS var bedst. Her kæmpede begge mandskaber nemlig bravt, hvilket fik sendt kampen ud i overtid. Dette var dog heller ikke nok til at afgøre duellen, hvorfor det første var i den anden overtid, at Kjaerbye fik skudt sit mandskab til en sejr.

Hurtigt gik det videre til Nuke, og her havde HYENAS altså spillet sig varme. Hurtigt kom gades mandskab nemlig i front, og denne føring blev da heller ikke smidt, da det blev til en sikker 16-8-sejr.

Funspark ULTI 2021 Europe Playoffs 1
Bedst af tre maps
Lyngby Vikings
0 - 2
HYENAS
de_inferno 19 - 22 de_inferno
de_nuke 8 - 16 de_nuke
de_vertigo de_vertigo

Det betyder altså også, at Lyngby Vikings ikke længere er med i turneringen, hvor de må nøjes med en 5.-6. plads. HYENAS er videre til lower bracket-finalen, hvor Entropiq venter de danske tropper.

Ingen kommentarer endnu. Del dit indspark.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere