Opret Log ind
Tricked skyder sig i semifinalen i Elgiganten Ligaen
I grundspillet endte Aalborg Rebels og Tricked à point, men i dagens kvartfinale skulle det altså afgøres, hvem det stærkeste mandskab var.
Skrevet af: annemai    24. november 2020 19:58      

Det var med et brag af en kvartfinale, da Elgiganten Ligaens slutspil blev skudt i gang her til aften.

Her mødtes Tricked og Aalborg Rebels, som altså skulle i ilden og kæmpe om en plads i morgendagens semifinaler. Forinden havde en selvsikker vestr udtalt, at Aalborg Rebels havde en klar forventning om at vinde kampen, ligesom han fik sendt en klar besked til Tricked om, at det ville være direkte pinligt, hvis de tabte.

LÆS OGSÅ
Slutspillet i Elgiganten Ligaen skydes i gang: "Det er direkte pinligt, hvis I taber til os igen"

Kampen startede ud på Mirage, og her var det først et dominerende Aalborg Rebels, der kom foran med 8-0. Herefter var Tricked tæt på at levere et comeback, men i sidste ende var det dog Aalborg Rebels, der kunne lukke banen 16-13.

Næste map stod på Inferno, og her var holdene ganske jævnbyrdige, og fulgtes ad med en del runder, inden Tricked kunne tage mappet 16-13.

Kvartfinalen skulle derfor afgøres på Dust2, og her var det et dominerende Tricked, der var klar til at afslutte kampen ganske hurtigt. Det blev derfor en hurtig og sikker sejr til Tricked, som kunne tage sejren med 16-5.

Elgiganten Ligaen Season 15
Bedst af tre maps
Tricked
2 - 1
Aalborg Rebels
de_mirage 13 - 16 de_mirage
de_inferno 16 - 13 de_inferno
de_dust2 16 - 5 de_dust2

Med sejren formåede Tricked altså at undgå det pinlige resultat, vestr havde forudset forud for kampen. Tricked er desuden videre til semifinalen i slutspillet, som finder sted i morgen klokken 17:00. Her hedder modstanderen AGF, som altså gik direkte videre til semifinalen,  da de vandt grundspillet i Ligaen.

#1 Martin
2020-11-24 22:42
Kwezz er sgu på vej.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere