Opret Log ind
Vitality henter Nivera
Den blot 19-årige belgier skal nu spille sammen med blandt andre ZywOo, idet Vitality netop har hentet ham ind på holdkortet.
Skrevet af: annemai    16. oktober 2020 20:34      

Vitality bliver nu endnu en spiller rigere, da de har tilføjet Nivera til holdkortet.

For under en uge siden blev det rygtet, at Vitality havde tænkt sig at udvide holdet med en sjette spiller. Det skrev mediet 1pv.fr., som ligeledes kunne afsløre, at Vitality havde rettet blikket mod belgiske Nivera.

Dette bliver nu en realitet, da det netop er blevet annonceret, at Nivera fremover vil være at finde på Vitalitys holdkort.

Det skriver organisationen på Twitter.

Den blot 19-årige belgier skal dog ikke erstatte nogen af de eksisterende fem spillere, da Vitality har valgt at udvide holdkortet til seks spillere.

Nivera, der senest har spillet for Heretics, har præsteret en godkendt rating på 1,12 i 2020, og er ferm både med en riffel og en AWP i hænderne. 

Vitality var i aktion tidligere i dag, da de mødte fnatic i gruppespillet i DreamHack Open Fall. Her var det dog uden Nivera, at holdet mødte op til kamp, og i sidste ende kunne tage sejren 2-1.

Vitality består nu af:

  • fr ZywOo
  • fr apEX
  • fr shox
  • fr misutaa
  • fr RpK
  • be Nivera
  • fr XTQZZZ (Coach)

 

#1 sekke
4d 4t 2m
Jeg er stadig ikke fan af 6+ mands lineups. Det er muligvis skridtet der skal til for at esport kan udvikle og komme tættere på konventionel sport, men jeg føler stadig at det er spild af talenter (Nivera og bubzkji) som ikke kan få lov at spille konstant og udvikle sig. Jeg føler at 5 mand er for lidt, til at man kan tillade sig at hive et talent ind i ny og næ, for at give dem erfaring, uden at det foringer kvaliteten af holdet i helhed.
#2 weKz
4d 2t 51m
Helt enig, kan virkelig ikke passe at vi er derhenne hvor man er begyndt at have behov for udskiftninger i et computerspil.. groft sagt.
Overvej at sidde som 6 mand “ Nårh jamen vi har en der ikke lige orker rejse med denne gang, så nu du god nok” kunne forstå hvis det nu var sådan at de faktisk skiftede imellem dem, men den måde de bliver brugt på er helt hen i vejret.
#4 Wasin
3d 14t 12m
Det er tilsyneladende mere hårdt at være professionel esports udøver end de fleste andre sportsgrene. One can only wonder...
#5 noche
3d 13t 31m
Pauserne / ferierne er kortere, og man er på væsentlig mere end andre sportsudøvere.

En professionel fodboldspiller på absolut topniveau spiller ca. 50 kampe om året, heraf ca. 75 minutter pr. kamp, hvilket bliver til 62,5 timers aktiv udøvelse. En spiller i NHL og NBA spiller 80 kampe af 30 minutter, hvilket er kun 40 timers aktiv udøvelse. En esportsspiller i CS på topniveau er oppe på 130-200+ timer.
Vi kan ikke sammenligne hvad det har af betydning, fordi det er så forskelligt mellem den mentale og fysiske træthed, men der er ingen tvivl om at i esport er du mere på.
#8 Wasin
3d 6t 47m
Vil du uddybe hvad du mener med at man er mere på?

- De gode NBA spillere spiller vel også væsentligt mere end 80 kampe, 82 kampe i regular + 7 kamps serier i playoffs. Så ender vi da en delt højere end din beregning. Det samme gør sig vel gældende for fodbold spillere.

Så jeg ved ikke helt om jeg køber den tese. Men der er mange spørgsmål, svar og meninger til det her emne. Jeg er måske mest af den skole der mener det er lidt tyndt.
#10 noche
2d 17t 9m
Jeg tog et gennemsnit for spillerne, da de sjældent spiller alle kampe i den regulære sæson grundet skader eller sygdom. Ligegyldigt om det er fodboldspillere eller for NBA/NHL. Der er sjældne tilfælde med folk, der får spillet mere en enkelt sæson, men det er ikke normen. 'Mere på' er timeantallet du er i kamp.

Og så husk på at jeg tog de sportsgrene, hvor de spiller flest aktive minutter udover altså esport.
#11 Wasin
2d 16t 18m
Hvor har du dine tal fra? Det kan sagtens være du har ret, i mit hoved lyder det bare utroligt lavt.
#12 noche
2d 14t 48m
Du kan finde stats en del steder - hovedsageligt NBA's og NHL's egne hjemmesider. De beskriver både spillet tid og antal kampe for deres spillere, der vil du se at langt de fleste "kun" spiller mellem 60-70 kampe og så gør det i 33-35 minutter per kamp i NBA. I NHL 80 kampe med 20-25 min pr. kamp.

Fodbold som er tættere på i ren tid er PL + landskampe + evt. andre turneringer, og der er mange steder du kan finde de tal. Barclays har også målt tid for spillerne, og der er normalt kun 2-5 spillere i løbet af en sæson, som har været nær fuld tid - typisk målmænd og centrale forsvarsspillere.
Igen, der findes de få, som kommer højere op. Selv hvis en fodboldspiller spiller fuld tid i 60 kampe om året bliver det aldrig til mere end ca. 95 timer (grundet overtid). Det er milevidt fra de CS spillere som kommer højst op.

Men der findes selvfølgelig nogle sportsfolk som kommer højere op, cykelryttere og formentlig også Ocean Racers - de har dog ofte lange perioder i mellem deres events. En rytter som Pello Bilbao når i hvert fald i år op og køre omkring 280-340 timer, hvis han gennemfører Giro D'Italia, men de kører så heller ikke med fuld koncentration hele vejen igennem.
#15 Wasin
2d 10t 59m
Yeah alright. Det vil jeg lige tjekke ud så. Jeg kan sagtens følge dine tanker omkring det og det giver god mening. Spørgsmålet er så om den fysiske belastning andre sportsudøvere er under ikke opvejer det at de ikke bruger ligeså mange "officielle" timer.

Men igen, det er spekulation. Jeg er bare spændt på hvordan det kommer til at se ud fremover! :)
#3 nkolaj_
3d 14t 35m
Vi og andre hold startede arbejdet med større rosters for bare et par måneder siden; måske lidt tidligt at konkludere - for alle, os inkl - om det fungerer eller ej?
Hvis ikke man er villig til at eksperimentere og til at fejle nogle gange flytter man sig ikke.
#7 BehinD
3d 13t 4m
Det er da mere at i er blevet nødt til at få et par spillere ind efter spillerne har spillet burnout kortet og i ikke tidligere gad at give dem en pause. Derfor hastede i til at få Snappi og Jugi ind hvor i kun vandt over Saw. Vi har sgu ikke set meget til bubski siden i har hevet ham ind og ser ikke ud til at i vil bruge ham meget i fremtiden, og es3tag er blevet solgt, da det er en meget bedre mulighed for ham at være en fast spiller.
#9 nkolaj_
3d 4t 40m
Jeg ved slet ikke om jeg skal svare på den her, men det er en god omgang konspirationsteori; vi har aldrig afholdt nogen fra at holde pause, tværtimod har vi været forgængere for at spille færre turneringer, hvilket vi også fik skudt i skoene...
#6 noche
3d 13t 27m
En god signing, også hvis man kigger fremad mod et evt. spilstop hos en af de ældre spillere på holdet. Nivera kan lidt af det hele og han har imponeret mig de gange jeg har set ham spille.
#13 SEVEN
2d 14t 9m
Man kan sgu godt se at han er ScreaMs lillebror 😁
#14 OJ1738
2d 11t 14m
Meh... han har kun 47% HS over sidste 3 måneder.
#16 SEVEN
2d 6t 5m
Bevares, det var nu også hans fysiske udseende jeg hentydede til ;o)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere