Opret Log ind
Tidligere Major-vinder vender tilbage til Gambit
Efter knap 2 år væk vender Hobbit nu tilbage for at lede Gambit Youngsters.
Skrevet af: Sander    29. juli 2020 14:57      

26-årige Hobbit er tilbage hos Gambit.

Efter knap to år væk fra Gambit vender Hobbit nu tilbage til organisationen, da han skal agere ingame leader på det unge og talentfulde Gambit Youngsters-mandskab.

Der er dog ingen af de fem spillere, der forlader holdet, da Gambit Youngsters har i sinde at benytte sig af et 6-mands lineup, som de kommer til at teste over de næste par måneder.

Med sine 26 år bliver Hobbit den ultimative alderspræsident, da resten af holdets spillere er 18 eller 19 år.

Hobbit har på det seneste spillet for Winstrike og HellRaisers, som er noget af et skridt ned fra karrierens højdepunkt i 2017, hvor han sammen med Gambit vandt PGL Major i Krakow.

Hobbit spillede på hold med Zeus, AdreN, Dosia og mou, da holdet meget overraskende vandt Majoren i Krakow.

Samme år blev Hobbit kåret som verdens 11. bedste spiller, men siden da er det gået ned ad bakke for den kazakhstanske spiller, der nu skal tilføre sin store erfaring til det unge Gambit-hold.

Gambit Youngsters ligger lige nu nummer 28 på verdensranglisten, og blandt holdets største profiler er Ax1Le og sh1ro.

Gambit Youngsters består nu af:

  • ru interz
  • ru Ax1Le
  • ru sh1ro
  • ru nafany
  • ee supra
  • kz Hobbit
     
  • ru F_1N (Coach)
#1 noche
2020-07-29 15:43
Lyder som en god idé, at få en erfaren spiller ind til at være med til at løfte de unge i runderne. Sindssygt meget talent på holdet, og de er stødt blevet bedre, men det her kan give et yderligere boost. Det er en fed måde Gambit har bygget det her op og med mange af de rette personer omkring holdet.
#2 whitebear22
2020-07-29 16:18
Med en masse unge spillere rundt om en erfaren IGL kan et seksmands-roster give god mening. I hvertfald bedre mening end i et lineup, hvor alle er mere jævnbyrdige.
#3 Buhl
2020-07-29 16:42
De er virkelig på rette vej med dette youngster hold.

En del af mig vil gerne se Shiro eller Axile på et større hold, men håber lidt på at de bliver sammen og bare udvikler det de har nu 👍
#4 Tyze
2020-07-29 17:32
Virker som et fornuftigt valg hele vejen igennem. Det er jo set mange gange før hvor vigtigt det er for de unge talenter at have erfarne IGL / spillere til at udvikle dem yderligere. (Hunden i Tricked, karrigan og ChrisJ i Mouz, Vitality der havde de gamle franskmænd i Vitaluty indtil han self outshinede dem alle, det nye BIG, og listen fortsætter.
#5 MrBlond
2020-08-03 10:44
Tror, det bliver godt for Gambit Youngsters allerede eksplosive udvikling og sindsyge talentfulde unge, og få en erfaren mand ind som Hobbit, glæder mig til og se det.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere