Opret Log ind
Falcons Evolve Main søger Entry fragger & Lurker/support
6d 7t 1m  |  
EpoD
Hej

Vi er et hold på 3 mand lige pt, og derfor står vi og mangler de 2 sidste. Vores nuværende træningstider er 19:00-22:00 mandag, onsdag, torsdag og søndag, samt lørdag 19:00-23:00. Dette kan selvfølgelig diskuteres, men vi forventer at det ugentlige antal prac-timer forbliver det samme. Derfor har vi store forventninger til, at det nye medlem brænder for CS og gerne vil nå så langt som muligt.

Vores tidligere holdmedlemmer udfyldte rollen som entry og lurker, og derfor håber vi på, at vi igen kan få fyldt disse tomrum på holdet. Vi spiller for Falcons Evolve Main, og skal til at spille YouSee-ESD-ligaen, samt er der måske en mulighed for at spille Dust2-Elgigant-ligaen div. 2. Vi har både server og TS til rådighed, hvor vi primært spiller.

Lidt om os:
Sean, EpoD, 27 år, er holdets awp’er.

Sune, SKD, 21 år, er holdets support.

Jonas, Slotsager, 18 år, er holdets IGL.

Vi har indtil videre med det gamle lineup kørt Train, Inferno og Overpass igennem, og vil selvfølgelig revurdere og køre taktikkerne igennem, når vi finder vores nye fit på holdet. Vi spiller meget taktisk, og elsker de små tweaks på et execute. Vi er gode til kommunikere (men kan selvfølgelig altid blive bedre), og vi har altid et mindset på at udvikle os og give konstruktiv kritik. Vi spillede normalt på Top+ hold med super tilfredsstillende resultater på PCW-finder, så vi håber vores kommende 4. & 5. mand allerede har hold erfaring. Vi er omkring level 8-10 på faceit, da vi har taget udgangspunkt og lagt fokus omkring PCW-finder og pracc.com, men ikke faceit-kampe.

Krav:
Du er selvsikker i dit spil og kunne holde roen og overblikket i en kaotisk situation.
Du skal være lvl 8+ på faceit
Du skal have viljen til at træne aim, lære dine smokes m.m. udenfor prac-tiderne.
Dit mindset skal være centreret omkring holdspil, da vi ikke søger en “pug-star”, men en sublim holdspiller med et sprødt aim.

Ansøg EpoD: https://steamcommunity.com/id/originalEpoD/
#1 mfnf4000
5d 13t 23m
Hej

Jeg er 16 år, har spillet næsten 3k timer, og er lvl 9/10 på faceit.
Jeg søger selv et hold som vil tage CS seriøst, og som ønsker at nå så langt som muligt. Det er desværre ikke lykkedes tidligere, men efter at have læst jeres opslag, så håber jeg meget at komme i betragtning til Lurker/Support rollen hos jer.


Jeg føler selv jeg er sikker i mit spil, og har samtidig også plads til at reflektere over spillet efterfølgende, for på den måde at kunne rykke mig og blive bedre. Generelt tager jeg spillet meget seriøst, og synes også jeg formår at holde ro og overblik i de pressede og kaotiske situationer der kan opstå i spillene.

Jeg har stor træner vilje, og har grundet de manglende seriøse hold, gået i e-sport klubber, for netop at få dygtige træneres guidning m.v.

Som nævnt ovenfor, så savner jeg selv et hold, der tager spillet seriøst, og ønsker at nå langt - jeg er selv en holdspiller, og vægter det højt på et hold.


Hilsen

Marcus "F3NGUS"

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198126727..
#2 zunrize
4d 4t 7m
Jeg er interesseret, jeg er lvl 10 2300 elo lige nu og var 2500 elo. Jeg kan ikke adde Epod på steam, men skriv gerne til mig på steam (steamcommunity.com/id/sunrizeindahouse/), jeg er motiveret og klar på at træne rigtig meget og blive et solidt hold.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere