Snyd i pro scenen
20. maj 2020 kl. 15:53
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Der bliver nød til at være noget mere opmærksomhed omkring dette.

Jeg tager ingen holdninger, men hvad synes folk omkring denne video?
youtube.com/watch?v=A_KW9a4TFP8&feature=youtu.be
#1(Med 4 svar)
20. maj 2020 kl. 15:59
Radski
Disliker de næste 3 videoer du poster her på dust2, efter det her opslag :)
#2(Med 2 svar)
20. maj 2020 kl. 16:01
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
ok? Jeg kan bare godt lide debat, og høre hvad folk har af meninger til forskellige emner, så det er du velkommen til :)
#5(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 16:05
Radski
Okay fair nok. De snyder ik.
#66(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 23:16
divided
Ikk brug tid på ham her. Han har røget for meget.
#97(Med 0 svar)
9. juli 2020 kl. 15:58
KinguinP
lol
#3(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 16:02
Malleren
ser underligt ud, men tvivler bare på de kan skjule det til tuneringer.....
#4(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 16:04
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg vil forholde mig neutralt, ved dog heller ikke hvordan det skulle foregå til turneringer osv.
#6(Med 3 svar)
20. maj 2020 kl. 16:11
Veeip
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
youtu.be/A_KW9a4TFP8?t=96
Når man ser en og skyder ham -> Cheats :3
#7(Med 2 svar)
20. maj 2020 kl. 16:11
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg synes der er både dårlige og gode klips med, det jeg 100% enig i haha
#42(Med 1 svar)
21. maj 2020 kl. 10:26
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
altså den der med n0thing er jo på månen, det viser legit bare hvor retard ham som har lavet videoen er.
#56(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 17:15
10_Gr0n
Fuldstædig enig, men synes der er flere eksempler, hvor f.eks bare ham der har lavet den køre RIGTIG langsomt så det ser ud som om de sigter på en modstander, når de f.eks skifter fra at hold position A til position B, eller generelle prefire osv ..,
#8(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 16:17
cleansation
Der er sku nok nogen som har brugt cheats og kommet af sted med det. Men langt størtedelen af alle de anklager der er, virker fuldstændig langt ude. Prøv bare at se ens egen demoer igennem, og se hvor mange gange man laver noget suspekt, altså når der er xray på.
#9(Med 7 svar)
20. maj 2020 kl. 16:21
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvorom der er cheaters på pro-scenen tør jeg ikke konkludere, men jeg synes at i netop det klip du linker, der er rigtig mange af de klip blot pre-aims på standard spots eller spots hvor de peaker lige bagefter. Der er ingen set position på de "lock ons" som der kommer igennem væggene.

For mig at se ligner det bare, at de her spillere ved hvor de her standardpositioner er og gør sig klar til at placere deres aim når de eventuelt laver et peak, eksempelvis tilfældet med docc, stewie og ropz.

Docc kigger hvor peaket imod tri vil være hvis han stod i connector, der løber CT'erne og det gør de sædvanligvis på det tidspunkt i runden.

Stewies klip er jo bare at skyde imod default i midten, jeg ser slet intet suspekt i det overhovedet.

Det klip med ropz på cache hvor han sigter op imod en fjende ved van, det ligner for mig at han pre-aimer connectoren, hvorved han måske ville starte med at peake der.

Synes på ingen måde der er noget som kan fremstå konkluderen ud fra klippet - Xantares har dog evigt og altid være suspekt på nettet.
#10(Med 6 svar)
20. maj 2020 kl. 16:26
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Selvom jeg skal holde mig neutralt, så det jeg synes som kan virke besynderligt, er mønsteret der er med den måde de låser sig fast på. Mange af de klips, vil jeg give dig ret i, kunne til en hver tid være rent tilfældigt.

Men så der andre klips hvor man virkelig ser sigtekornet, holde fast og direkte låse sig fast og det er det mønster, jeg synes er interessant at holde fokus på.

Her er et gammel gammel eksempel, som jeg bare selv klippede, det er det mønster. clips.twitch.tv/RenownedCovertAnacondaYouWHY
#11(Med 5 svar)
20. maj 2020 kl. 16:39
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg så godt mønsteret i våbenskiftet og jeg er da enig i at det er pudsigt, men hvis man tænker over hvor modspillerne står og hvor mange situationer man ender i et "default" setup, så er det ikke særlig besynderligt for mig, at man op til flere gange "sigter" på sine modspillere igennem væggen, fordi det er ret sandsynligt de er der og det laver man crosshair placement ud fra, fordi man vil pre-aime den vinkel hvis man beslutter sig for at gå frem.

Tænk på hvor mange maps der også spilles, så naturligvis vil den slags tilfælde ske.

Det sidste klip, det er underligt, men i 0.25x speed så er hans crosshair jo ikke engang over spillermodellen, det er ikke engang inden for hitboxen. Ja, han tracer ham igennem smoken, men for mig at se ligner det mere at Olof faktisk bare løfter musen for at se om der er nogen der peaker eller er synlige i hullet i smoken i hjørnet. Det vil jo give god mening, netop fordi crosshair ikke er præcis på ham -- det ligner for mig bare tilfældig timing med at han hopper samtidig.

Men who knows 🤷‍♂️
#12(Med 4 svar)
20. maj 2020 kl. 16:47
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Men husk på at alt kan kodes som de vil, ingen siger at aimet skal være på hovedet af en person. Du kan jo kode det ned til mindste detalje, såsom at ens crosshair sigter forbi personen, men er tæt på ham. Bare fordi det et "aimlock" behøver det ikke at være kodet til at sigte på personen, det kan jo foreksempel bruges som "info lock".
#13(Med 3 svar)
20. maj 2020 kl. 16:54
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det virker også som om man skal tolke den video du linker til som "info" og ikke noget brugbart ifht. aim, hvis man skulle drage en konklusion i den retning, så det er jeg med på. Jeg synes dog helt klart at min forklaring er både mere legitim og sandsynlig.

Som nævnt, så synes jeg egentlig bare det ligner folk som kigger helt standard steder -- men jeg tror heller ikke at alle snyder hverken på topscenen eller når jeg selv tabte til folk da jeg spillede.

Skulle man igen tage udgangspunkt i at man tror de snyder, så har jeg svært ved at tro at den slags ikke er blevet opdaget. Nu ved jeg ikke hvordan de sikrer deres turnerings maskiner, men det er en ukendt faktor når man skulle lave noget software som skulle fungere sådan her. Jeg har også læst utallige af tråde på HLTV med tosser der tror det bare er super simpelt at lave software og lægge det ud på en mus og når så man sætter den til, så loader det af sig selv. Mon ikke der sidder noget automatiseret procmon og kører på de maskiner der kigger efter injections eller executables -- det er altså ikke bare sådan lige til.

Det kunne være jeg skulle kigge nærmere ind i nogle af de cheats der er tilgængelig og se hvordan de fungerer så man har en bedre forståelse for hvordan de fungerer.
#17(Med 2 svar)
20. maj 2020 kl. 17:28
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
I følge den info jeg har, findes der nogle chips, som du kan sætte til computeren, som tracker bevægelsen af musen og bevægelsen af musen inde i spillet, hvis der er noget som ikke stemmer overens, vil den give et bad result, det ville forekomme, hvis man havde et program som hjalp med mikro adjustments. Men det firma gik konkurs, da der ikke var nogle interesse fra dem som afholdte turneringerne.

Så kommer argumentet om turnerings organisationerne er ligeglade, for prøv at forstil dig en kamp, hvor Astralis mod Navi skal spille det er Grand final, 12.000 mennesker har købt billetter og pludselig så opdager deres software at Eletronic sidder og kamp snyder. Så de bliver nød til at banne ham, dette vil gå hen og blive en kæmpe skandale, de vil miste sponsorerer og miste tonsvis af penge. I dette fiktive eksempel, er spørgsmålet er de interesseret i det?

Hvis der ikke er så høj security, så får spillerne løn, turnerings afholderne får løn + sponsorater, det hele kører. Så hvorfor investere i noget, som i realiteten kun kan ødelægge det for dem selv, det en fiktiv tanke men ville det rent faktisk kunne ske i praksis?
#20(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 18:17
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg kan slet ikke følge argumentet du kommer med at de mister sponsorer og skandaler osv. Den slags sker jo i alle sportsgrene. Ligesom man udelukker en cykelrytter, skal en spiller naturligvis også udelukkes. Jeg vil dog mene at man ligesom i andre sportsgrene, ikke afholder en lynchning, men at hvis software opdager at man snyder, så bliver man udelukket bagefter og ikke stopper spillet midt på scenen, fuldstændig ligesom man gør andre steder.

Men alt det der med fysisk anticheat bør være ligegyldigt, hvis man ved hvad man kigger efter på sine maskiner. Spillerne har ikke deres egne maskiner med, så hvad er behovet for at tracke? Mig bekendt, og jeg er ikke software eller sikkerhedsekspert, men jeg mener ikke der er mulighed for at sørge for at noget "loader" før kernel og bootloader alligevel, uden at have adgang til OS'et på forhånd. Så har man sin monitorering i orden vil man kunne se alt som opfører sig unormalt ifht. spilprocessen.

Det sidste argument kan jeg slet ikke følge -- det er alt for lavpraktisk og det er muligt det var sådan engang, men i dag er der alt for meget på spil. Jeg vil netop mene det er lige modsat, at man vil gøre alt for at sikre brandet og sin mulighed for at udvikle, promovere og brande sig selv inden for eSport og derfor er der ingen der vil "ignorere" evt. snyd.

Jeg er 100% sikker på at turneringsarrangørerne går rigtig meget op i både at overvåge og sikre at spillerne ikke snyder.
#22(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 20:07
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tror ingen sponsorater ville være glad for at sponsorere et e-sports brand, hvor en af spillerne lige er blevet udelukket for snyd. Mange sponsorater er meget sensitive, så hvis der er det mindste vil de bakke ud af aftalen. En skandale som en af verdens bedste spillere blev banned fra det hold man sponsorerede, tror jeg nok en del sponsorat ville pakke kufferten og smutte, da de jo ikke støtter den slags. Men det jo en subjektiv holdning hvad jeg tror og hvad du tror nok om det.


Du skal huske på, at de professionelle har ikke deres egen maskine korrekt, men flere af turneringerne skal spillerne selv sørge for mus, tastatur, musemåtte og earplugs på scenen men også i trænings rummet. gyazo.com/7546b900188a3953e9318ee275e724db

Den seneste cheater der var på scenen som blev opdaget var Forsaken, men han blev ikke opdaget af selve anti-cheatet, han blev opdaget af WINDOWS Defender altså det standarde anti virus, som er på vores computere. Han sad og brugte EZ FRAGS som koster omkring 15$ på lan UDEN at blive opdaget af turneringens anti-cheat, men af WINDOWS.... gyazo.com/71872601ca508ef4f7e9df46f1c08cf2
Så hvis Forsaken kan få et 15$ cheat program til, at virke til lan uden at "blive" opdaget af anticheatet. Hvad kan en TIER 1 spiller så ikke betale sig fra, at få kodet til hans personlige behov, når han har mange penge til rådighed.



Mit argument var at alle laver penge lige nu? At snyde i video spil er blevet et multi million branche.

Dem som kreerer snyden laver penge, snyderne laver penge, sponsoraterne laver penge, holdene laver penge og turnerings arrangørene laver penge.

Jeg skal ikke sige om turnerings-arrangørerne går op i det eller ej, men der kunne gøres meget mere, foreksempel tracking af spillerens bevægelser med "gameref.io/", POV af hver enkelt spiller


Husk nogle at de ting jeg nævner, er bare teorier for hvad jeg tænker der kunne foregå uden vi ved af det. :P
#14(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 16:59
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Stoppede med at se ved andet klip, hvor han liner en smoke op.
#40(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 09:20
detoy
Tænker en spurgt her, ville være på sin rette plads.
#15(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 17:02
Lyng
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Den video må seriøst være lavet som en troll. Bare tag clippet med n0thing på cache, han peaker ud med en flash og ser enemy og tilpasser derefter hans crosshair til at svinge på ham igen. CRISP CLEAN LOCK BOYS!!! Den video er en joke og er nok nogle af de mest usle forsøg på, at kaste pro spillere under bussen, som jeg længe har set.
#43(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 10:27
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
+1
#16(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 17:14
zentsE
IMO så er nogle af klipsene mega sus, mens andre kan forklares. Tjek Reddit VAC sucks ud, der er super mange suspekte klips, dog er der også silver players, som poster ting, som er helt legit.
#18(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 17:27
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Der er jo altid de klassiske som anklager alle for snyd og modsat de klassiske personer, som beskytter alle og enhver i scenen. :)
#19(Med 2 svar)
20. maj 2020 kl. 17:48
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tbh så tror jeg at hvis snyd var en udbredt del af CS scenen, så havde vi hørt om det. Jeg tvivler på at ALLE spillere der er retired, ville tie stille omkring det og jeg tænker os at mange af de spillere, som måske aldrig slog rigtigt igennem, ville have erkendt det, hvis de vidste noget om det. Nægter at tro at det bare er sådan at 100/100 spillere ville holde kæft omkring det for altid.
#24(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 20:30
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Måske? Der gik 6 år før Flifflaren åbnede op omkring forholdet der var i NIP omkring at de ikke betalte holdet osv. Jeg ved det ikke jeg kommer bare med teorier:P
#29(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 22:18
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det kan der jo være juridisk belæg for, så det er jeg ikke helt sikker på, kan sammenlignes mate :)
#21(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 18:25
kREZ
Jeg synes ikke rigtig den video viser det store.
Men der skal nok være nogle som guffer den, også nogle som er mere kendte end man tror, men det er bare svært at snyde på Lan som andre nævner, men det ikke utænkeligt.
#23(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 20:29
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Enig, der er en del dårlige klips. Ville bare høre folks meningen, da jeg ikke synes der er specielt meget opmærksomhed på det. Det som om folk har glemt, at det en mulighed.
#25(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 20:52
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg synes ikke der er noget synderligt suspekt i den video. Synes derimod at Skadoodle var fuckin klam da C9 vandt majoren, og forstod aldrig hvorfor han trak sig..
#26(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 21:12
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Den eneste der ser suspekt ud er Xantares. Alt andet kan sagtens forklares med at de preaimer eller dodger deres egen flash. Mange af de lockons burde ikke være muligt da de models ikke bliver 'loaded' fra den distance der bliver locked on på.
#27(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 21:29
vigg0
Sølv Sæsonkort Sæson 16
x-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#28(Med 6 svar)
20. maj 2020 kl. 21:49
Kjaerulff
Du får lige en XD på den
#30(Med 5 svar)
20. maj 2020 kl. 22:23
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
?
#31(Med 4 svar)
20. maj 2020 kl. 22:24
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han skriver at han giver dig en XD på den.
#32(Med 3 svar)
20. maj 2020 kl. 23:03
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvorfor?
#34(Med 2 svar)
20. maj 2020 kl. 23:09
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg tror han synes at din første linje er lidt komisk. Det tror jeg i øvrigt vi er mange der synes.
#35(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 23:16
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Fair, subjektiv hold som jeg skrev. Der er jo altid de klassiske som anklager alle for snyd og modsat de klassiske personer, som beskytter alle og enhver i scenen. :)
#47(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 13:34
Kjaerulff
Du får lige en mere XD på den

Mvh Kjaerulff
#33(Med 5 svar)
20. maj 2020 kl. 23:06
3k2
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Problemet er at det er så tydeligt, at der bare er ledt hundredevis af demoer igennem for at finde ganske få eksempler, hvor det ser dodgy ud - og selv derefter er mange af dem helt til grin forsøg på at få noget til at se endda bare lidt suspekt ud. Det hjælper yderligere ikke på argumentet, at det er fra forskellige spillere hele pisset, fordi så skulle det på magisk vis være ekstremt udbredt uden at nogen på noget tidspunkt rent faktisk har leaket?

Havde det nu været en collection af en masse klip i stil med dem der ser mest usandsynlige ud fra videoen, og kun fra få spillere, så havde det måske været værd at overveje, men det der er bare en fremvisning af dårlig undervisning i statistisk i skolen.
#45(Med 4 svar)
21. maj 2020 kl. 11:33
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er helt enig i din betragtning her.

Off topic:
Er du involveret i esport i dag?
#54(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 17:02
3k2
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
HIGHFIVE!

Og ja, jeg laver stats og udvikler analyse-tools hos skybox - sidste år rejste jeg også rundt med Blast og arbejdede i production!
#55(Med 2 svar)
21. maj 2020 kl. 17:12
3k2
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Off topic:

Hvor mange majors skal man have været til for at få sådan et sejt ikon? EX DEE
#59(Med 1 svar)
21. maj 2020 kl. 18:04
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvad ikon er passende?
#65(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 22:24
3k2
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg så bare at zonic havde major-deltager, men han har selvfølgelig også rent faktisk spillet der, jeg har kun coachet ^^ Ellers vil jeg gerne have en trøste-agurk for næsten at være sej nok!
#36(Med 1 svar)
20. maj 2020 kl. 23:28
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Er sgu lidt usikker på om du troller eller om du blot er idiot
#37(Med 0 svar)
20. maj 2020 kl. 23:28
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
xddd
#38(Med 1 svar)
21. maj 2020 kl. 00:21
Hassann
youtube.com/watch?v=-5LGv8JdRbQ



Ærligt - der har været mange sus spiller i gennem tiden. For at være helt ærlig - hvis Valve kendte til privat cheats så ville de ikke udelukke spillerne > det vil ødelægge spillet og branchen.



Just my thought idk <>
#39(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 01:01
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Enig!
#41(Med 12 svar)
21. maj 2020 kl. 09:57
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Spændende debat. Dennis Vang har også tidligere (2014) påpeget at der er problemer. gaming.dk/articles/1732-vng-mange-topspillere-snyd..

Jeg tror desuden at flere, end man umiddelbart ville tro, snyder - der er så meget på spil, alene rent økonomisk. Det sagt, så ved vi alle også at man ALTID kan finde suspekte klip, endda af en selv - silver eller ej. Når man laver en video som herover, så er der tale om et utal af turneringer og kampe og enkelte klip der kunne indikerer at der er eksterne programmer i brug. Hvis jeg så 50 af mine egne kampe igennem, er jeg også ganske sikker på man kunne lave en "cheat"/"bust"-movie, på trods af jeg er stinkende elendig.
#44(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 11:31
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Den har jeg aldrig set før 🤔
#46(Med 10 svar)
21. maj 2020 kl. 12:31
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Bare lige til information - verden har ændret sig siden da, det samme har min mening/holdning.
#48(Med 9 svar)
21. maj 2020 kl. 14:22
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Har din mening ændret sig om at der er topspillere der snyder, nu hvor der er så meget mere at "vinde" ved at snyde? Jeg tænker ikke det er så udbredt på den helt store scene, men forestiller mig mange på niveauet under, kunne føle sig fristet.
#49(Med 1 svar)
21. maj 2020 kl. 16:33
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg tænker umiddelbart, må der jo kun være kommet mere af det side hen. Præmiepulje pengene har vokset, spiller lønnen har vokset. Alt bliver større og større, men der bliver bare ikke gjort nok for at opretholde sikkerheden, så der ikke kan blive snydt.

Udentvivl kan man finde suspekte klip, af en selv. Men det som jeg vil sætte fokus på, er den umenneskelige eksempler vi ser. Netop programmeret locks, som ikke er menneskelige, som låser sig fast og det næsten ligner at spilleren ikke kan fjerne crosshairet fra dem. Eksempel: (2 sekunder) clips.twitch.tv/GloriousWimpyGaurPrimeMe
#51(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 16:41
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Men igen så kan det også være et tilfælde og dét gør det sgu lidt svært at bedømme som andre også nævner. Hvis man satte sig ned med nogle af de spillere og KUN tog en spiller af gangen, så var der chance for man kunne se om noget var legit eller ej - de her enkeltstående klip er for tilfældige og viser ikke nok.
#50(Med 6 svar)
21. maj 2020 kl. 16:41
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Der er gjort langt flere tiltag for at sikre det ikke kan ske, mens der er kommet langt tungere konsekvenser qua de kontrakter der er.

Derudover så er der røget et par i svinget siden, så scenen og spillerne har ændret sig.

Som jeg skrev den gang, så var det et forsøg på at få turneringer m.m til at gøre noget proaktivt. Det har de gjort.
#52(Med 1 svar)
21. maj 2020 kl. 16:43
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det kræver nok en indsigt som vi menige folk ikke har. Jeg tror dog fortsat på at der er flere end man tror, på T3-4-5 niveau ..
#72(Med 0 svar)
22. maj 2020 kl. 18:17
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Enig. Og som i al anden sport, så er dem der snyder et skridt foran. Uden at have de mindste beviser for hverken det ene eller andet, så tror jeg det er naivt at tro, at der ikke snydes i top esport.
#53(Med 2 svar)
21. maj 2020 kl. 16:52
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Min mening er dog, at der kunne gøres mere for at skærpe sikkerheden og sørge for at snyd ikke var tolereret på nogen måde.

Foreksempel POV af hver enkelte spiller, hvor i der bliver holdt øje med hver enkelte spiller. Derudover kunne hardware, som tracker musens bevægelser fysisk og hvordan musen bevæger sig inde i spillet være en mulighed, for selvom "cheat coders" kan være absolut mestre i, at få alt til at se "LEGIT" ud, ville hardware kunne registrere noget vi mennesker ikke kan se med vores egne øjne.
#58(Med 1 svar)
21. maj 2020 kl. 17:48
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvilken indsigt har du i hvordan sikkerheden især omkring offline events er?

Det virker til du har en formodning om at der er en masse cheatere blandt pro spillere, og folk bare ikke taler om det, men folk taler jo netop ikke om det fordi der intet pålideligt der peger på at det er et udbredt problem. Selv vnG der trods alt har lidt indsigt i det, siger at han ikke mener det er et udbredt problem. Der er ingen leaks fra spillere/staff/udviklere, ingen der er blevet bustet, ingen dybe analyser fra anerkendt folk. Det eneste du virker til at have er en random Youtube video fra en "Competitive FPS Cheat Analyst" der kalder sig selv "THE c0ncept" og som har "cheat videoer" fra 40 forskellige spillere og en komedieagtig diss video til Richard Lewis der kalder ham en konspirationsidiot.
#60(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 18:32
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det jo ligesom alt muligt andet, så længe der ikke er noget snak om det, så betyder det ikke at det ikke sker. Du kan jo sammenligne med andre ting, som er sket i denne verden, man snakkede ikke om snyd i andre sportsgrene før der havde været en skandale.

Det virker til du har en formodning om at der ikke er cheatere, fordi du ikke har set leaks på det.

Hvad nu hvis hele problemet netop er at der ikke er nok fokus omkring det? Hvis alle går og holder hånden over den professionel scene, som er multi million branche, og siger at alle professionelle er guds bedste børn og ingen af dem er villige til at snyde for at tjene millioner. Der er jo netop nogle, som bliver nød til at sætte fokus på emnet, når størstedelen af communityet tror at "ALT" er umuligt. Hvor der er penge, er der snyd.

Så Hvornår var den sidste rigtige skandale? Har der overhovedet været en stor skandale som har forsørget underværker for scenen? Hvis vi sætter fokus på de seneste så er det enten Forsaken eller KQLY? Forsaken blev i følge ham selv, ikke busted af anti-cheated. Han blev busted af Windows defender, hvilket er lidt utryggende i forhold til han sad til et offline event.

I mit hoved er folk for godtroende..
#57(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 17:31
polymox
Vng når jeg læser din artikel tænker jeg straks på flusha... Men året er 2020 og meget er sket siden... 2014-16
#61(Med 3 svar)
21. maj 2020 kl. 18:44
Vontex
Hver eneste opslag du laver, er dummere end det sidste.
#62(Med 2 svar)
21. maj 2020 kl. 19:29
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tusind tak for den kommentar, den er med til at gøre min dag bedre. Dejligt du spreder god energi bag din skærm. Forsæt det gode arbejde!
#63(Med 1 svar)
21. maj 2020 kl. 20:23
Vontex
Skal jeg ikke høre på fra en der kalder sig selv ''The hated unknown aim_star⭐''
#64(Med 0 svar)
21. maj 2020 kl. 20:24
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
??
#67(Med 1 svar)
22. maj 2020 kl. 12:12
volta79k
Man kan ikke afvise at der i nogle tilfælde bliver brugt snyd når det kommer til elitesport.

Mindes ikke ét tilfælde når det kommer til elite sport hvor der ikke er folk som har krydset grænsen for at vinde og der vil helt sikkert komme tilfælde med den her sport også.

Hvis der går mange år uden at der bliver taget nogle for at krydse grænsen, så er det et udtryk for at branchen ikke er dygtig nok til at fange dem.

Siger på ingen måde at dem i klippet snyder, siger bare at når konkurrence mindet typer toppes, som det jo er i tilfældet på alt sport på eliteplan, så vil det være naivt at tro at der ikke er nogle som er villige til at tage det næste skridt for at vinde, spørgsmålet er så om der er flere penge i at tage dem som snyder eller folk som vil betale for en uretmæssig fordel.

Jeg tror personligt at der vil komme tilfælde af kendte/semikendte som vil blive taget i noget snyd som hverken du eller jeg kender til nu og scenen løbende vil ændre sig i takt med at det bliver mere populært, dog vil jeg slå fast at jeg ikke tror, at det med at snyde er noget de fleste gør på scenen idag, meeeeeeeen at sige der ingen af de "kendte" som snyder nu er en illusion, for selvfølgelig er der som nævnt tidligere, snydere i ALLE sportsgrene på højt plan og CS er ingen undtagelse
#68(Med 0 svar)
22. maj 2020 kl. 13:45
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Super fin kommentar, og formuleret meget bedre end hvad jeg er i stand til, er meget enig.
#69(Med 0 svar)
22. maj 2020 kl. 15:24
tick
Selvfølgelig er der snyd involveret i esport, det vil der altid være.
Den der video er til gengæld det værste lort nogensinde.
#70(Med 1 svar)
22. maj 2020 kl. 15:50
Ga-lau
youtube.com/watch?v=LHgNe3ix41g

It’s what he accepts

Some of you won’t like this

Some won’t understand it

But smart men know this
#71(Med 0 svar)
22. maj 2020 kl. 17:03
Hassann
Hahahha, det fjerde kill.. nej nej nej
#73(Med 0 svar)
24. maj 2020 kl. 14:07
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
SnYd På FaCeIt Er UmUlIgT:)))))))
Ence som bliver smadret af "nonamers i 2v2 kvall" xdddddddd
youtube.com/watch?v=PEa2kEbZks0&feature=youtu.be
#74(Med 10 svar)
2. juli 2020 kl. 02:18
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Elsker hvordan der bliver ved med at blive lagt låg på anklagerne, som om nogle er bange for at blive opdaget hehehehhehe. Sjovt at folk som er blevet anklaget for snyd før, hjælper dem som bliver anklaget for snyd. Mens personer som ikke er blevet anklaget straight out fortæller at det ser fishy ud.

2 Muligheder hvis du er professionel og snyder og der er en anden 'pro' der bliver anklaget.

Enten prøver du alt der står i din magt, på at få overbevist scenen om, at det ikke er muligt og hvor "hårdt" man har haft det, dengang man selv blev anklaget for at snyde. I form af at bygge på patos appelformen derudover benytter han sig af etos, fordi han har en højere troværdighed som professionel.

Den anden mulighed er, at man vælger ikke at kommenterer det for at lade dramaen dø ud og lad scenen gå lidt i hi igen.

Problematikken:
Vi har et anti-cheatet der af en god grund ikke er godt nok, så den eneste måde at professionelle vil blive opdaget på, er at scenen anklager spillerne. Men som man så i sagen med Leaf det ender aldrig med noget, selv tidligere professionelle spillere eller nuværende italesætter det, men intet sker.

Scenen har ikke brug for en kæmpe skandale, hvor der bliver sat ekstra fokus på det her, det kan ødelægge branchen, det kommer i medierne, "Esport fyldt med snydere! - 15 professionelle spillere udelukket". Det resulterer i sponsorater trækker sig ud af sporten, hvilket betyder at organisationerne ikke har en omsætning udover merchandise, hvilket ikke ville være nok.

Forbliver esports scenen bare naiv med det samme tunnelsynet blik? "Der findes ikke snydere i professionel counter-strike, de ville ødelægge deres karrierer" "Det umuligt, der er alt for meget security omkring det". "Hvordan skulle det gøres, hvis der var nogle der snød?" Mange spørgsmål som jeg ikke kan besvare, men hvis man sammenligner esport med andre sportsgrene, har der været snyd i lige fra cykling, fodbold, svømning, OL og det forsætter. Hvis du tænker på dit eget lille individ, hvor mange gange har du ikke selv snydt, for at få en fordel. Lad os sige et UNO-spil, hvad med at tage mønten på kommoden, som du alligevel ikke mente dine forældre havde brug for. Hvad med en test, hvor du ville opnå et bedre resultat, vi mennesker vil rigtig gerne præstere og nogle gange vil vi gerne gå rigtig langt for at præstere.
#75(Med 3 svar)
2. juli 2020 kl. 02:53
Radski
Du er blevet hjernevasket af alle de videoer, som er lavet af guld novas omkring snyd i top tier cs. I forhold til Leaf virker intet som snyd, men i stedet hjerne og god timing.

Klippet på overpass hvor han først "sigter" personen i vand gennem boxen, og derefter aimer mod høj skyldes at han først ser skyggen af ham i vand, og derefter ser personen op høj kaste en flash.

Din sammenligning med esport og de andre sportsgrene giver ingen mening.

Du bliver seriøs nød til at daffe lidt ud, og få noget mere frisk luft, undre mig ikke at du bliver hjernevasket, hvis du ser og tænker på det dagligt.

HF
#78(Med 0 svar)
2. juli 2020 kl. 18:38
volta79k
Sammenligningen mellem andre sport og E-sport giver ingen mening ?

Så længe vi har med mennesker som ønsker at være de bedste, så giver det jo netop mening med mindre de mennesker som dyrker E-sport er af en anden race end dem som lever her på jorden.

Ikke sagt at jeg er helt enig i det opslag du kommentere, mere undring over din formulering og tænker da vi alle har brug for frisk luft i ny og næ 😏
#79(Med 1 svar)
2. juli 2020 kl. 20:49
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er Fallen, Stewie, Tarik, Moe osv. også hjernevasket eller hvad sker der? Det nok corona som har ramt os sry m8
#82(Med 0 svar)
2. juli 2020 kl. 21:10
Radski
Stewie sagde aldrig de snød
Tarik troede måske lidt på det, men har ikke styr på det ( sagde han)
Moe er fucking moe altså kom nu lidt.
Fallen skrev at det så "mærkeligt" ud, men ikke direkte.

Du virker skør, HF
#76(Med 1 svar)
2. juli 2020 kl. 08:22
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Dine sidste sætninger siger vidst alt om dit udgangspunkt. Du har en "fleksibel moral", og forventer derfor alle andre også har det. Heldigvis er det ikke tilfældet.

Grunden til at folk ligger låg på er at det er ekstremt nemt at beskylde folk, især hvis man ikke selv er pro og fatter præcis hvad der går igennem en prof spillers hoved. Vi har utallige eksempler på folk der er absurd talentfulde, men får tudet ørene fulde af at de bare snyder fordi de ikke er kendte. Omvendt har vi stort set ingen pro spiller der faktisk er blevet taget i at cheate.

Du snakker om at scenen ikke har brug for en skandale, men omvendt er det også super destruktivt at spillere konstant er under beskyldning. Hvis sager som Leafs bliver ved med at blusse op, kan det også nemt komme til at koste.
#81(Med 0 svar)
2. juli 2020 kl. 20:55
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
+1000
#77(Med 2 svar)
2. juli 2020 kl. 09:48
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er simpelthen noget sludder
#80(Med 1 svar)
2. juli 2020 kl. 20:53
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvilket?
#86(Med 0 svar)
3. juli 2020 kl. 07:15
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
De ting du skriver.
#87(Med 0 svar)
3. juli 2020 kl. 15:33
Lyng
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tænker umiddelbart ikke dem der snyder sidder og tænker, jeg bruger sku lige patos og etos som et led i min argumentation

Forestiller mig nærmere noget ala Casper Christensen “benægt, benægt, benægt, benægt”😂
#83(Med 0 svar)
2. juli 2020 kl. 21:46
Memel0rd
Du faar sgu en xd paa den video her.

Jeg er af den holdning at der uden tvivl er nogle pro spillere som har snydt (og muligvis er stoppet med det igen senere hen). Det er bare en skam at der findes saa mange hjernedoede videoer, netop som den du linker her. Udvander trovaerdigheden af de sager som maaske kunne have noget hold. Lidt paa boelgelaengde med hvad radikale feminister bruger dagligdagen paa, men det er nu ogsaa en ganske fin gruppe af mennesker at blive sammenlignet med.
#84(Med 0 svar)
2. juli 2020 kl. 22:00
-Andie
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Helt enig! Alle pro's snyder, bare se ngin her!!!!!!! clips.twitch.tv/DepressedAnnoyingTrollNerfRedBlast..

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#85(Med 0 svar)
3. juli 2020 kl. 02:14
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
#88(Med 10 svar)
9. juli 2020 kl. 02:17
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
En video, hvordan det muligt at cheat på FACEIT OG ESEA. :) youtube.com/watch?v=sejny60mSBE

Faceit ADMIN canz - som indrømmer at professionelle spillere blev opdaget i at snyde, men ikke blev banned. :))))) gyazo.com/20312ebc1dcddeadb0ee1d6a79c93043
#89(Med 9 svar)
9. juli 2020 kl. 02:57
buttley
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 13 julekugler i 2019
(EX) 'Faceit admin Canz' var kendt for at være lidt af en fucking drama queen, bare lige et hurtigt fyi.
#90(Med 8 svar)
9. juli 2020 kl. 03:49
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Så han skulle komme ud på Twitter og skrive noget som han selv har fundet på? o.o
#91(Med 0 svar)
9. juli 2020 kl. 08:14
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det set før, så ja.
#92(Med 6 svar)
9. juli 2020 kl. 08:30
xone
Så længe at folk ikke kan bakke det op med beviser, så er det jo fuldstændig ligegyldigt hvad de har hørt, tror og mener.
#93(Med 5 svar)
9. juli 2020 kl. 13:55
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Når man arbejder for Faceit, så burde det da give noget troværdighed, at det han siger højst sandsynligt passer. Hvad ville han få ud af, at finde på mærkelige ting, som ikke passede?
#94(Med 2 svar)
9. juli 2020 kl. 14:01
xone
Han får opmærksomhed ud af det.

Hans ord betyder jo intet, medmindre man er en del af sølvpapirhat klubben, uden nogen beviser.
#96(Med 0 svar)
9. juli 2020 kl. 14:45
TheUltimo
+1
#101(Med 0 svar)
9. juli 2020 kl. 20:27
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kildekritik kildekritik kildekritik
#95(Med 1 svar)
9. juli 2020 kl. 14:10
JawBreaker
Britta Nielsen arbejdede også for det offentlige, det gør hende ikke mere troværdig.
#98(Med 0 svar)
9. juli 2020 kl. 16:14
QuaLy
Det gjorde det helt sikkert, indtil hun blev taget for fusk. Derfra går troværdigheden ned ad bakke :)
#99(Med 0 svar)
9. juli 2020 kl. 17:40
duargon
tilfældigt
#100(Med 0 svar)
9. juli 2020 kl. 17:42
sSen
Den her video er pisse gammel men det her er ren tilfældighed og hvis du tror de snyder.... tro på det :)
#102(Med 29 svar)
20. juli 2020 kl. 21:06
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
#103(Med 7 svar)
20. juli 2020 kl. 22:30
WeiZ
stop nu bare xD Du får intet ud af denne tråd :D
#104(Med 6 svar)
22. juli 2020 kl. 10:33
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Du behøver ikke kommentere denne tråd, hvis du ikke er interesseret, forsat god dag
#109(Med 5 svar)
22. juli 2020 kl. 12:24
WeiZ
Jeg tænker bare du sidder og bumper noget som ikke ender ud i noget som helst overhovedet.
#111(Med 4 svar)
22. juli 2020 kl. 12:38
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Så vend hovedet væk, jeg har lov til at lave en tråd og hvis du ikke synes om det, så scroll videre. Ingen siger at du skal sidde her og kommentere.
#125(Med 3 svar)
23. juli 2020 kl. 12:42
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er som om, du ikke har fattet, at du skriver i plenum. Må folk kun kommentere, hvis de er enige med dig og dit ævl?
#127(Med 0 svar)
23. juli 2020 kl. 13:08
Radski
Det pinligt, men håber inderligt de skaffer block på dust2 :)
#129(Med 0 svar)
23. juli 2020 kl. 13:52
Kristja
Come on... Han beder weiz kigge den anden vej.... I stedet for at dikterer, hvorvidt han skal stoppe med, at poste mere i sin tråd eller ej :D

Og jeg refererer selvfølgelig til ovenstående, og ikke til Gilborgs forståelses evner :)
#130(Med 0 svar)
23. juli 2020 kl. 14:05
WeiZ
Bare stop, du kommer ingen vegne :D
#105(Med 13 svar)
22. juli 2020 kl. 10:58
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Mon ikke en admin til et LAN ville studse over den “boks” som spillerens mus pludselig skal igennem og forlange den disconnected eller som minimum bemærke og notere det og kræve den undersøgt?
#106(Med 1 svar)
22. juli 2020 kl. 11:10
Buhl
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det vil jeg da håbe :D

Men mon ikke en sådan en teknologi også ville kunne laves så lille at den kan være inde i musen?

Ikke at jeg tror de snyder, men hvis de skulle, så vil jeg næsten tro det skulle være noget hardware relateret hacks, da jeg ikke kan forestille mig at man kan have Hack software mere til de store lans.
#108(Med 0 svar)
22. juli 2020 kl. 12:13
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det kan den sikkert. Men nu forholdte jeg mig bare til den video, han linkede :)
#110(Med 10 svar)
22. juli 2020 kl. 12:37
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Min intention var ikke at de sad med sådan en stor boks til et lan. Men som Buhl skriver, at teknologien er der, så det også er muligt at det kan laves så lille at det er inden i deres gear. Spekulation: Man kunne f.eks. have et keyboard med numlock, men hvor man i stedet for at knapperne virkede havde en lille chip derinde.
#113(Med 9 svar)
22. juli 2020 kl. 12:58
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Du gør dig utroligt mange tanker om, hvordan det kan lade sig gøre at snyde.

Sidder du ofte med følelsen af, at dem du spiller mod snyder?
#114(Med 8 svar)
22. juli 2020 kl. 14:03
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nej, det gør jeg faktisk ikke. Men at tro på at den professionelle scene er clean, er naivt i mine øjne
#115(Med 7 svar)
22. juli 2020 kl. 14:22
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Der er meget langt fra at tro på, at scenen er clean og så til at gribe efter ethvert halmstrå, som jeg synes det du gør efterhånden ligner.

Det er helt fair at kigge en enkelt spiller i sømmene, hvis pågældende ser fishy ud. Men at finde diverse muligheder for at snyde før en konkret mistanke er i kikkerten, synes jeg er en forkert vej at gå :)
#116(Med 6 svar)
22. juli 2020 kl. 14:28
divided
Hvordan har du formået at genoplive en tråd der blev lavet for 2 måneder siden???
#117(Med 0 svar)
22. juli 2020 kl. 14:34
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg kan alt!!

Spøg til side, en anden livede den op og så faldt jeg over den - så æren tilfalder en anden ;)
#133(Med 4 svar)
24. juli 2020 kl. 18:31
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er ham selv der genopliver den gang på gang. :) Virkeligt irriterende.
#135(Med 3 svar)
24. juli 2020 kl. 21:53
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Øv øv var?
#143(Med 1 svar)
26. juli 2020 kl. 13:08
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvorfor gider du spille cs når alle i din verden sidder og snyder? :D
#145(Med 0 svar)
27. juli 2020 kl. 14:46
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Har på intet tidspunkt sagt, at alle sidder og snyder. Du tolker vidst lidt på det som jeg sidder og skriver. Jeg udtrykker bare at jeg tror ikke scenen er helt clean, det er skam det eneste.
#144(Med 0 svar)
27. juli 2020 kl. 10:08
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvad var øv øv?
#107(Med 6 svar)
22. juli 2020 kl. 11:10
Benny
Der er langt flere cheaters end man tror i pro scenen tror jeg.

Så den her i går. Kan man ikke stoppe cheat? Tænker de store turneringer med masser af penge, jo bare skal lukke af for at man kan medbringe noget selv?

youtube.com/watch?v=v6T-Vs4AlnM
#120(Med 5 svar)
23. juli 2020 kl. 10:32
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg håber lidt, at du joker med den video, for manden er altså virkelig, virkelig dårlig, og i de første minutter dør han 0 mistænkelige gange. Der er ingen tegn på snyd.
#121(Med 4 svar)
23. juli 2020 kl. 10:57
DtN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nu tænker jeg ikke, at du så hele videoen, men han viser det trods alt fra modstanderens POV et par minutter inde. :)
#122(Med 3 svar)
23. juli 2020 kl. 10:59
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nej, jeg så måske tre minutter, inden jeg besluttede, at det var helt skørt. Kommer der noget reelt? For umiddelbart er han bare ret elendig til spillet for at sige det mildt, og den slags whine er bare svær at tage seriøst.
#123(Med 0 svar)
23. juli 2020 kl. 10:59
DtN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg tror, at man skal 3,5-4 minutter ind, før der sker en smule. :D
#126(Med 0 svar)
23. juli 2020 kl. 13:08
Radski
Nej MSAA, nu tog jeg en for holdet bro. Ham som skulle "snyde" kunne faktisk godt guffe lidt, men tror mere det omhandler hans kommentar på hans viden om pros der hacker, og som bruger samme client som ham selv. Det hele er skørt og 100% løgn, så videoen er useless i forhold til topic :))
#128(Med 0 svar)
23. juli 2020 kl. 13:34
tubnik
Der er måske et enkelt klip eller 2 som kan være en smule suspekt.

Men kunne sku heller ikke helt tage den video seriøst, når første klip er at personen cheater fordi han nader default/firebox når der er plantet på A. Det er da nok det mest standard sted at molo/nade når man laver retake på A :D
#118(Med 0 svar)
22. juli 2020 kl. 15:42
duargon
det beviser ikke en skid...
#131(Med 9 svar)
24. juli 2020 kl. 17:36
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvad sagde jeg, professionelle som ved andre professionelle snyder men leaker det ikke. :))) youtube.com/watch?v=h8x8VvHJRw8
#132(Med 0 svar)
24. juli 2020 kl. 17:46
xone
Skal vi ikke lige holde hesten en gang, i hvert fald i forhold til CS delen.

Den eneste der siger at andre pro's snyder, det er ham værten. Pasha nævner end ikke ordet pro i hans tweet.
#134(Med 7 svar)
24. juli 2020 kl. 19:32
kalle
Du er jo mere dum jeg først troede, tror du virkelig at pros går rundt med beviser og fortæller dem videre?
Lad os antage flusha cheatede, og fnatic vidste det. Hvorfor skulle, fx Olofmeister fortælle det til Pasha? Hvorfor ville olofmeister blive ved med at spille med en spiller som flusha hvis det er bare den mindste chance for han bliver taget og alle hans trofæer pricemoney etc bliver raget væk.

Pasha har måske mistanke om spillere men han har sku ikke fået afvide af en troværdig kilde (team mate eller ex team mate) at en person sidder og cheater. :D
#136(Med 6 svar)
24. juli 2020 kl. 21:55
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sjovt at kalde andre dumme, når man laver stavefejl i sin kommentar. ༼ つ ◕_◕ ༽つ

Forsæt med det naive mindset, ingen pro's kan snyde, det umuligt, vi har nemlig haft så mange skandaler, så der er meget security, pro's må jo ikke tage deres eget gear med til turneringer, der findes jo ikke coders, som lever af deres job, du kan jo ikke snyde på "VAC SECURE" servers. sryyyyy
#137(Med 5 svar)
24. juli 2020 kl. 22:18
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tror problemet er at mange folk læser det som om du skriver at alle pros snyder. Der vil altid kunne findes folk derude som snyder, men hvis nogle pros bliver snuppet, er det som reelt folk som pludselig er dukket op ud af det blå. Jeg tror ikke du skal regne med at nogle af de rutinerede spillere snyder og generelt skal du nok heller ikke regne med at det er over 1-2% af samtlige pros som gør det.

Lad os antage spillerne faktisk snød, så forklar mig lige hvorfor spillerne har så skiftende et niveau mellem hver kampe? Hvis det var sådan at spillerne snød, hvad skulle begrundelsen være for ikke at snyde i stort set alle kampene, der er jo ingen der under sig over at ligge på et niveau de altid har vist?

Det virker lidt som en opmærksomheds tråd det her. Du kan ikke komme med nogle håndgribelige beviser, udover en masse random YouTube videoer.. Altså det nettet, du kan finde alt, bare du søger på det.
#138(Med 0 svar)
25. juli 2020 kl. 08:46
Sheru
+100
#139(Med 3 svar)
25. juli 2020 kl. 13:17
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvis jeg havde beviser havde det ikke ændret sagen, en stor del af scenen er indstillet med at ingen professionelle snyder og det åbenbart er umuligt, hvilket JEG ikke tror på det er. Derfor linker jeg adskillige videoer, hvor man tydeligt kan se der er flere former for cheats, som vil kunne blive brugt på lan. Ihvertfald idéen bag cheatet, måske ikke som man præcis ser i videoerne.

Hvis vi skal antage at nogle spillere rent faktisk snød, bliver du jo også nød til at tænke som en professionel som snyder, som legit spiller har du intet og være bange for, hvilket vil sige du vil gøre dit bedste 100% af gangene og har derfor "gode" stats for det meste men du har dårlige games. Hvis du er en som guffer, vil du måske ikke altid have det på fordi du er "bange" for at du vil ende med for høje stats eller at folk ligger for meget mærk til dig som spiller.

Du bliver jo nød til at spekulere når du taler om disse eksempler.. Jeg har jo ingen idé om hvordan en professionel snyder tænker, det må man jo bare fantasiseer sig til.

Har på intet tidspunkt i hele den her tråd sagt at "ALLE" pro's snyder. Det ville være fuldstændig idiotisk at sidde og tro. Er heller ikke en som siger at fordi han kommer til at kigge på en igennem væggen ved et normalt corner at han snyder. Det jeg prøver at gøre opmærksom på, er den måde nogle clips, viser det som om det et "program" som gør det for spilleren og ikke en tilfældighed. Lad mig tage et eksempel i denne sammenhæng aller øverst video spol til: "0:35" i det sekund Xantarees kaster sin granat 'låser' han sig på en modstander og følger personen mens han løber, hvilket jeg vil sige er et tydeligt tegn på et program og ikke en menneskelig bevægelse. (ಥ _ ಥ)
#140(Med 0 svar)
25. juli 2020 kl. 15:37
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Igen, det eneste der går igen i dine beskeder er “Jeg tror”.. Forstår simpelhen ikke pointen i at lave et opslag, også sidde og poste diverse videoer hvor de viser det kan lade sig gøre, altså come on, vi er i 2020, alt kan lade sig gøre ifølge nettet. Hvis du ingen håndgribelige beviser har, er det da fuldstændig latterligt at prøve at kaste sådan en sort skygge over en stort der er på vej frem.
Du kan os påsætte en lille motor på din cykel, som ikke kan ses, betyder det så at folk i tour de france bruger den?

Du kan ikke bruge en skid af den video du har postet øverste til noget, de viser ikke engang spillernes crosshair ordentligt, og alt i slowmotion..
#141(Med 0 svar)
25. juli 2020 kl. 21:13
Sheru
Så ud fra en random video har du lige konkluderet, at Xantares snyder 100%?


LOL
#142(Med 0 svar)
26. juli 2020 kl. 00:32
JawBreaker
Smut du nu bare tilbage til Valorant.
#146(Med 23 svar)
26. august 2020 kl. 00:43
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Meget interessant NY video, som viser detaljerne i hvor dybt det her snyd kan foregå og måske også nu når det online. youtu.be/j1YPO2wYV7E og Pro spiller LEX udtaler sig omkring "SNYD I PROSCENEN" gyazo.com/8f8ab0885e3f9b274aa5f014fb069f11
#147(Med 2 svar)
26. august 2020 kl. 01:18
madsteR
Gider du snart finde noget relevant info? Lad mig hjælpe dig med nogle søgeord; 1) ekknod, 2) zu krass. Så kan du evt. søge lidt mere ;)
Dertil kan jeg ikke andet end grine over at du kalder LeX for Pro :)
#157(Med 1 svar)
26. august 2020 kl. 11:07
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Lad mig hjælpe dig lidt "Professionel. Som tillægsord bruges "professionel" oftest om en persons lønarbejde". Lex har tjent over 100k kr. hvilket vil sige han har været professionel. :)
#165(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 12:06
madsteR
:) så i din optik er man pro når man har tjent penge? Så alle der har vundet en lap fra et lille pis Lan er pro? HAHA, kmi ikk :)
Men lav nu lidt research, hvis du skal have endnu et søgeord kan du prøve skadro :)
#148(Med 3 svar)
26. august 2020 kl. 07:26
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er vildt, at man kan have så mange vrangforestillinger som dig.
#156(Med 1 svar)
26. august 2020 kl. 11:05
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er vildt, at man kan være så naiv som dig.
#161(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 11:22
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Der fik du mig søreme.
#164(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 11:51
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
skal være ærligt og sige at jeg får 2-3 måneder siden sagde jeg at.ingen snød og alle var legit, men efter at have spillet med 1 som koder cheats for folk, (random esea pug hvor han selv sad og snød og solgte det) så må jeg sige jeg har en anden tanke nu, han sad og fortalte præcsi hvordan det fungerede og han havde solgt til nogle af verdens bedste.
#149(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 08:46
JawBreaker
Shit den lokale købmand må være glad for dig, med alt det sølvpapir du køber ind.
#150(Med 5 svar)
26. august 2020 kl. 09:22
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
"Pro spiller LeX" LeX har ikke været rigtigt professionel siden 2016 hvor han røg ud af Winterfox. LeX har altid været lidt af en dramaqueen og har haft en lidt toxic side siden starten. Ingen grund til at tro på en mand som ikke engang var god nok til at spille på et stream hold!
#155(Med 4 svar)
26. august 2020 kl. 11:04
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Om han er EX pro spiller eller pro spiller er ikke relevant, han har været professionel, hvilket betyder han levede af at spille computerspil, han har tjent omkring 100.000,- i præmiepulje penge, hvilket vil vel sige han har noget erfaring inden for scenen og nok KENDER lidt mere til den end dig og mig. :)

Sjovt at flere pro spillere kommenterer de kender folk som har snydt i counter strike , som stadig spiller den dag i dag. Mens alle ser bort fra det og vil ikke tro på det.

Det lidt ligesom at få smidt noget fakta på bordet, men man vil ikke tro på det og prøver at kigge den anden vej. `(*>﹏<*)′
#159(Med 2 svar)
26. august 2020 kl. 11:14
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Er ærligt pisse ligeglad om de professionelle snyder eller ej. De gør sku hvad de har lyst til, jeg stopper dem sku ikke
#162(Med 1 svar)
26. august 2020 kl. 11:25
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Du synes ikke det er grotesk, at "nogle" folk tjener millioner på at sidde med fordele og konkurrerer med folk som spiller uden hjælpemidler?
#166(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 12:06
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Nej ikke rigtig, men nok også fordi at jeg ved at der højst er 1 ud af de 180 personer på top 30 listen som snyder, hvis der overhovedet er nogen, og CS er sku mere end individuelt. Du har ikke endnu kommet med decideret fakta om at nogen snyder, og ingen af de videoer betyder noget.
#163(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 11:45
xone
For at noget er fakta, så skal det kunne dokumenteres.
#151(Med 6 svar)
26. august 2020 kl. 09:43
9ne
Det der vises i den video er ikke nyt, dog rimelig gammelt. Man bliver detected med 9.9/10 af alle de hardware cheats der er medmindre du selv kan finde ud af det, så kan det godt være at du kan gå i et stykke tid uden problemer.. Men næsten alle dem som sælger til andre bliver detected indenfor et par måneder, tops. Se på Skadro fx.

Udover det så er de der hardware cheats useless på lan, der skal nok være én til det lan som man sidder på, som kan se der er noget galt i din pc.
#153(Med 5 svar)
26. august 2020 kl. 10:58
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Din statistik omkring man bliver detected 9.9/10 gange kunne jeg godt tænke mig at se.


"Udover det så er de der hardware cheats useless på lan, der skal nok være én til det lan som man sidder på, som kan se der er noget galt i din pc." Hvor har du den information fra? Eventuelt link til nogle beviser?
#158(Med 4 svar)
26. august 2020 kl. 11:10
9ne
Well, ifht. til det første.
Du skal kende folk, helst folk du er gode venner med som ved hvad de laver før at du rent faktisk ikke bliver "scammed". Skadr, som er en af de mest velkendte sælgere lige nu for faceit, esea og andre platforme bliver detected efter et par måneder, look it up, men folk køber alligevel af ham. Det er utrolig svært at finde noget som rent faktisk ikke får dig banned + det koster kassen. Mange sælger for like 1000 euro og ned efter og folk tror på at det er nok, det er det ikke. Jeg siger ikke at det er umuligt, men det er utrolig svært. Men som sagt, du kan godt gå flere måneder uden ban, men banhammeren skal nok ramme.

Og hvad skal du have beviser for ifht. til det med dma cheats? Det jo ikke svært at tjekke om der sidder et device i din pc som ikke skal være der.
#160(Med 1 svar)
26. august 2020 kl. 11:22
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
1000 euro er alt for lidt, hvis vi snakker om at professionelle spillere sidder og guffer. Hvis vi skal op i beløb snakker vi mindst 10.000$-15.000$. Tier 1 spillere, tjener skejsen og det ikke småbeløb de betaler til en "professionel coder" det kan jeg love dig for. Professionelle spillere får stadig lov til at tage deres eget "gear" med til turneringerne, der er så mange tiltag, turneringer kunne gøre bedre, hvis de bare gad. Men dette er ikke sket endnu og nu vi i 2020 og sidste professionel spiller som blev taget i snyd, som folk kender til var "KQLY" og det var altså i 2014. Hvad tror du der er sket på 6 år?
#167(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 12:09
9ne
Det også det jeg skrev, 1000 euro er alt for lavt, men manger køber til priser deromkring og bliver banned anyways. Og hvorvidt pros snyder skal jeg ikke kunne sige, men nu kommenterede jeg vedr. dit link til dma cheats :)

Det ville ikke undre mig hvis der sad folk i tier 2 og 3 og guffer, skal ikke kunne udtale mig om tier 1.
God dag :)
#168(Med 1 svar)
26. august 2020 kl. 12:27
madsteR
Tænker du på skadro? Hans cheat der går igennem AC, blev detected 1 gang, som var et år efter han udgav det. Det er ikke blevet detected siden :)
#169(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 13:05
9ne
Well, manden er en kæmpe meme indenfor communitiet, manden bliver i hvert fald detected på esea afaik. Det er det mine sources “fortæller” mig. Ved godt at han ved en del, han har også lavet nyttige opslag på fx. UC. Men der er ikke særlig mange coders der kan tage ham seriøst. Hans skulle vidst bruge public exploits for at komme forbi visse anti cheats, i hvert fald esea. Ikke at manden ikke kan finde ud af at kode, fordi en “paster” finder ikke bare en exploit og bruger det for at bypass AC. Han prøvede også at få solgt til folk på HF men uden det store held, tror et par enkelte fik købt men alle med dårlige oplevelser så vidt jeg husker.
God dag :)
#152(Med 1 svar)
26. august 2020 kl. 10:35
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er det fordi du indså at din “ Road to pro” ikke kunne lade sig gøre, medmindre du selv snød, at du nu anklager alle andre for det? 😏
#154(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 10:59
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er ikke klar over hvad du mener med denne kommentar eller hvad min egen YT skal indblandes i dette, kan ikke rigtig se nogen præference som relaterer til dette emne?
#170(Med 6 svar)
26. august 2020 kl. 14:39
MagisKK
Here we go again. Også selvfølgelig fra dig Gilborg, mr. opmærksomhed.
Nej, pro'erne snyder ikke.
#171(Med 2 svar)
26. august 2020 kl. 16:07
volta79k
Er det noget du tager væddemål ind på når du på den måde afviser der ikke er én af dem der gør ? I så fald så køber jeg gerne og når du ved det, så må mit bud være underdog.

Lad os lade det køre i et år så jeg villig til at lave 1:1

Det burde være de letteste penge du har tjent når du skriver det på den måde.

Tror nu ikke det er i den skala som nogle hævder, men er nu så overbevist om at de findes derude at jeg gerne smider en tusse i puljen på at der er en der bliver taget med fingerne dybt nede i farmors kagedåse.

Der må findes en neutral mellemmand der kan holde pengene så jeg klar når du siger til.

Definition af en pro må være en som lever af det, bare lige for at få det på det rene og der skal bare være én som bliver taget før det du skriver er modbevist.

Om ikke andet så fik vi lidt sjov ud af det 😏
#172(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 16:15
WeiZ
Men hvis en bliver banned, og han er den "ENESTE", så har han ret i sit statement? xdd (Ironi kan forkomme)
#173(Med 0 svar)
26. august 2020 kl. 20:16
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Smider 5klik i puljen regner også med underdog bet.
#174(Med 1 svar)
26. august 2020 kl. 20:17
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvem er du overhovedet?
#220(Med 0 svar)
2. september 2020 kl. 14:59
JawBreaker
Vi andre spørg fandme også, HVER ENESTE GANG, du opliver den her tråd. Hvem fanden i helvede er du?
#209(Med 0 svar)
1. september 2020 kl. 19:06
volta79k
Vow vow 🤣
#175(Med 21 svar)
30. august 2020 kl. 02:20
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Interessant synspunkt! :)
I mean it takes no rocket science degree to spot the anomalies you can see in almost every high level CS game nowadays.

And as amateurish and stupid DanM might have sounded in many of his videos I like to remember one comparison he made while talking cheats:

Think of the Tour-de-France - many of the athletes were doping as we now know. Many in the inner circle of the scene knew before it was made public, never said anything though.

It probably started with one person/team in the TdF doping then others followed to stay competitive, same happened in counter strike (this is a fact).

Now, what happened to biking sport after the news were made that basically every top athlete was doping? Numbers went down, cash flow went down, investors jumped the ship, whole sport was discredited.

Valve knows whats going on, but it would be foolish of them to publicize it because of the size this thing has gotten, the point where Valve could've came clean, banned a lot of people and washed their name clear is long gone.

They have no other choice now and nor do players.
#176(Med 3 svar)
30. august 2020 kl. 10:20
Sheru
Hvorfor er det du bliver ved at med at genoplive denne her tråd? Elsker du bare opmærksomhed eller hva?
#178(Med 0 svar)
30. august 2020 kl. 11:35
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Autisme ikke noget man skal spøge med ;)
#181(Med 0 svar)
30. august 2020 kl. 14:55
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
I virker lidt ophidset, udenfor og tag noget luft drenge. Så skal i nok komme igennem vinteren.
#225(Med 0 svar)
3. september 2020 kl. 09:25
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han er bare dummere end lort :D
#177(Med 16 svar)
30. august 2020 kl. 11:20
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Synspunkt, gætværk, konspirationsteori - kært barn har mange navne.

Jeg siger ikke, at der ikke findes en eller flere professionelle, der snyder. Men indtil der er noget bevist, så er det ren spekulation og det bliver vi hverken klogere eller dummere af...
#179(Med 5 svar)
30. august 2020 kl. 13:56
fLix8
Der er sikkert også et par enkelte fodboldspillere, som sprøjter sig med et eller andet form for hormon, hvilket giver dem en fysisk fordel over andre. Men det er ikke lig med, at alle i fodbold snyder. Er der cheaters blandt professionelle CS spillere? Helt sikkert, på den ene eller anden måde. Men jeg tror næppe, at scenen er så rådden som enkelte YouTubere påstår. Mange klip med flusha og det ene med konfig som pludselig locker gennem væggen er dog svært at se bort fra.
#180(Med 3 svar)
30. august 2020 kl. 14:10
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er jo kendt at k0nfig har et VAC ban hvilket har været linket flere gange.
#185(Med 1 svar)
30. august 2020 kl. 18:56
fLix8
Et VAC ban som vel egentlig er lige så legit som Jaampi's og det diskuterer folk stadig.
Min pointe er bare, at der har været få tilfælde, som så meget overbevisende ud, men at jeg ikke tror på, at det er så udbredt som mange folk giver udtryk for.
#187(Med 0 svar)
30. august 2020 kl. 19:21
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det kan så siges hans er 100% hans, folk som kendte ham før sin tid på Reason ved han brugte det account både på faceit og esea.
#226(Med 0 svar)
3. september 2020 kl. 09:26
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Spillede engang mm med ham hvor han guffede, 2014 ish
#184(Med 0 svar)
30. august 2020 kl. 18:25
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg kunne ikke være mere enig!

Selvfølgelig er der folk, der snyder. Det er der i nærmest alle aspekter af livet. Hvor stor en del? Det finder vi nok aldrig ud af.

Men det her med de her proof-videoer og spekulationer omkring skjulte cheater-netværk og hvad ved jeg, det er simpelthen for ubelyst, til at det er der, indsatsen skal sættes ind 🤷🏼‍♂️
#182(Med 9 svar)
30. august 2020 kl. 14:57
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Men er det forbudt at have spekulationer, nej vi bliver ikke klogere af det. Men hvem har også sagt at denne tråd er for at blive klogere? Jeg deler bare ting i tråden som relaterer til emnet. Synes bare det ærgerligt, at turnerings organisationer ikke har nogle intentioner om at forbedre sikkerheden så snyden ville være sværere at få med igennem.
#183(Med 8 svar)
30. august 2020 kl. 18:24
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ret beset aner vi INTET om, hvad der ligger af overvågning, anti-cheat o.lign. på de pc’er, der bliver anvendt til LANs.
Skal vi ikke gå ud fra, at de har en eller anden procedure ift. sikkerhed - de har trods alt ret mange penge og interesser i, at deres turnering afvikles så rent og professionelt som overhovedet muligt.

Det her med, “at turnerings organisationer ikke har nogle intentioner om at forbedre sikkerheden” aner du absolut ikke en dyt om. Det kan lyde flabet, men det er sandheden. Det er gætværk fra din side, at de ikke har intentioner om det.
#186(Med 7 svar)
30. august 2020 kl. 19:05
fLix8
Som du selv siger, så aner vi intet om det, og det er formentlig en god ting. Hvis deres procedure omkring sikkerheden blev offentliggjort, ville det blive endnu nemmere for programmørerne at kode sig uden om de procedurer.

Jeg er dog ret sikker på, at sikkerheden er i top ved de store events. Man kan jo også diskutere, om det overhovedet er værd at forsøge? Chancen for at blive taget er rimelig stor, og når man alligevel skal skjule sit cheat for flere hundrede tusinder viewers, er det begrænset hvor stor effekt f.eks. aimbot ville have kontra spillerens eget aim. For en noob ville det nok være en del, men for de professionelle tvivler jeg på, at forskellen ville være så stor.
#188(Med 6 svar)
30. august 2020 kl. 20:53
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
I er sikre på at sikkerheden er i top, men hvis vi kigger udfra fakta blev den sidste cheater fanget af Windows defender mens deres anti-cheat fangede intet. Hvordan kan i få jer selv til at sige at det er sikre events, når sådan noget kan forekomme. Korrekt, det var ikke et stort event, men det var et lan ligesom så mange andre lans.

@Flix8
"Om det er værd at forsøge?" Selvfølgelig er det det. Du sidder og tjener millioner på et computer spil? "Chancen er stor i at blive taget", hvor har du det fra? Hver evig eneste gang man bringer emnet på banen, så kommer alle løbende og råber til alle sider at personen er "legit" og beskytter spilleren og man får fortalt at, hvis man gik ind i sin egen "demo" ville man også få den BUG, hvor man "locker" direkte i hovedet igennem en væg på en spiller.

Episoden med LEAF fra Chaos. Utallige spillere anklagede LEAF for at sidde og snyde, man fandt konkrete eksempler ligesom Flusha sagen, og hvad skete der? Ingen ting endnu engang, fordi alle kommer rendende og gør alt i deres magt for at beskytte ham, så der ikke kommer en skandale.

Fallen, TariK, Moe, Stewie er bare nogle af navnene som kom med udtalelser, at LEAF virkede meget meget besynderlig, med hans mærkelig "BUG" hvor han lige sigter på modstanderne gennem væggen.

Hver evig eneste gang dette emne bliver bragt op, er mange mennesker for godtroende og tror ikke på, at der findes folk i denne verden, som vil gå meget langt for at få en fordel som i sidste ende kan give dem mønter mellem hænderne.

White, jeg er sikker på de har en forholdvis 'okay' sikkerhed ved de rigtige store events. Igen 'jeg' føler bare der kan gøres MEGET mere for at sikkerheden blev højere, så chancen for nogle overhovedet turde at cheate til et event, ville blive skærpet drastisk. Nogle eksempler kunne være 10 mans POV, tracking af spillerens bevægelser med "gameref.io/" og indførte reglen med at spillerne ikke måtte medbringe deres eget GEAR.
#189(Med 1 svar)
30. august 2020 kl. 22:03
fLix8
For det første, så antager jeg, at når vi snakker store events, så snakker vi f.eks. Cologne LAN eller tilsvarende. LEAF, som du nævner, var et online tilfælde og der kan man af gode grunde ikke kontrollere i samme grad som til LAN. Hvilket event fangede windows defender noget som anti cheat ikke gjorde?

Jeg er normalt ikke godtroende, og som jeg siger, vil der altid være nogle som snyder på den ene eller anden måde. Jeg har set klippene af LEAF, og de ser besynderlige ud, men så igen, det er online. Der er bare ikke de samme muligheder for at skærpe sikkerheden. Jeg går ud fra, at folk bag eventet har taget et kig på LEAF's demo, men selv hvis de synes at det ser besynderligt ud, ville det være svært at handle på.

Det er begrænset, hvor stor en fordel du kan drage af aimbot eller andet, når du har 250.000+ viewers rettet mod dig.
#193(Med 0 svar)
31. august 2020 kl. 00:59
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Forsaken blev fanget af windows defender. :)
#190(Med 2 svar)
30. august 2020 kl. 22:36
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Bare lige for en god ordens skyld, så har jeg ikke sagt, jeg er sikker på de er sikre. Jeg har bare argumenteret for, at de har en professionel interesse i, at de er så sikre som muligt, hvorimod det ville være i modsætning til egne interesser ikke at bekæmpe cheat til deres turneringer. Jeg har bare konstateret, at de har større interesse i at gøre deres turneringer sikre, end de har i ikke at gøre det :)

Man kan godt forbyde at medbringe eget gear. Men niveauet vil dale, da folk er nogen vanedyr. Det tror jeg mere end 95% af alle, der spiller cs kan skrive under på.

Som jeg skrev, så er der helt sikkert nogen, der vil snyde. Sådan er det, når der er mennesker involveret.

Jeg siger bare, at så længe det kun er teorier, udokumenterede beskyldninger og andet i den kaliber, som er fremlagt, så er problemet nok ikke større.

Problemet er unægteligt større online end på LAN, det medgiver jeg gerne.
#192(Med 1 svar)
31. august 2020 kl. 00:57
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Troede du var klar over hvordan det foregik i andre esports såsom League of Legends. Der er reglen, at man ikke må medbringe eget gear, men du fortæller organisationen hvilket gear du skal bruge og så bliver netop dette købt ind til dig, uden nogle får lov til at røre det inden kamp start. ;)
#194(Med 0 svar)
31. august 2020 kl. 07:26
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det kunne man godt overveje, om det kunne gennemføres. Det er dyrt for de mindre TOs, så man skal have fundet et sted at skille så :)
#191(Med 0 svar)
30. august 2020 kl. 22:56
fLix8
Desuden siger folk ikke, at det er en bug i din demo, der gør at du locker på hovedet. De siger, at det vil ske for alle på et tidspunkt ved et tilfælde.
#195(Med 2 svar)
1. september 2020 kl. 01:45
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
#196(Med 1 svar)
1. september 2020 kl. 09:35
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
For en gangs skyld må man give ham ret, helt enig.

Thorins problem er ikke, at han ikke kan have ret i sine pointer. Hans største problem er, at han er så polemisk, at hans budskaber forsvinder i mudderkast og dårlig kommunikation :)
#202(Med 0 svar)
1. september 2020 kl. 13:09
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
+1
#197(Med 9 svar)
1. september 2020 kl. 11:19
exigo
bare spørg Hunden :)
#198(Med 8 svar)
1. september 2020 kl. 11:23
JawBreaker
Det ikke helt det samme som det Gilborg forsøger at påstå. HUNDEN udnyttede en bug, han brugte ikke 3. parts programmer for at snyde. :-)
#199(Med 7 svar)
1. september 2020 kl. 11:33
exigo
det jo stadig at snyde ?
var mere ment som en joke ;)
#200(Med 6 svar)
1. september 2020 kl. 11:34
JawBreaker
Det er at udnytte en bug. Jeg vil mene det er det samme som når en cykelrytter får hjælp af følgebilen til at komme frem. Det også ulovligt og bliver straffet hvis det bliver opdaget. HUNDEN skal også straffes her. Men det ikke det samme som hvis en cykelrytter havde taget doping. Det er to vidt forskellige slags snyd. :-)
#201(Med 5 svar)
1. september 2020 kl. 11:53
exigo
giver dig ret i det du skriver, det 2 forskellige måder at snyde på, lige det med cykelrytteren.

Men CS wise så svare det jo lidt til at have WH, det de har gjordt, og det er selvom det kun er en bug. Så at sammenligne det med cykelrytterne er lidt, ja vil ikke sige ukorrekt men måske lidt, hvis du kan du følge mig?
#203(Med 4 svar)
1. september 2020 kl. 13:12
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Der er stadig forskel på aktivt at finde programmer, der giver dig fordele ift. alle andre og så at gå øver grænsen ift. hvad spillet selv giver af muligheder.

Jeg siger ikke, at det er okay eller forståeligt - der er bare stor forskel i en planlagt handling for at snyde og så i at lade sig friste af en fejl i spillet.
#205(Med 3 svar)
1. september 2020 kl. 15:14
exigo
må sku se mig uenig mate.
ja der forskel i måden de har fået den fordel på 100% ved download, eller fejl i spillet yes i get it.

men effekten er stadig den samme så burde straffen da være derefter?
#206(Med 2 svar)
1. september 2020 kl. 15:18
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ja og nej.

Det handler ret meget om, i hvilken grad man udviser ond vilje.

Personen der planlægger og gør det muligt ved en aktiv handling, og personen der gør det, fordi muligheden pludselig opstår, har ikke udvist den samme grad af ond vilje.

Vi er da helt enige om, at resultatet er nøjagtigt det samme - men vejen derhen er bare ikke ligegyldig i min verden.

Personen der planlægger og udfører et tyveri af 1.000kr. skal vel straffes hårdere, end ham, der finder en tusindlap på gaden og tænker “går den, så går den”? :)
#207(Med 1 svar)
1. september 2020 kl. 18:13
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Snyd er snyd, det er ond vilje så snart du indser, at du kan benytte det til en fordel og vælger at forsætte!

Tænk hvad folk kan finde på, hvis coaches snyder til qualifier til major hmm I wonder if some pro's actually are cheating then.. "Nah they wouldn't bro"
Well, 1.000.000$ pricepool I wonder what that could get people to do. :D
#208(Med 0 svar)
1. september 2020 kl. 18:46
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg er enig. Jeg siger heller ikke, at han ikke skal straffes.

Men jeg mener, at det rigtige må være, straffen differentieres efter forseelsen - herunder hvor meget planlægning der har været og i hvilket omfang man har forbrudt sig mod reglerne.

Selvfølgelig er der ond vilje i det øjeblik han opdager buggen og beslutter sig for at bruge den. Men hvis han havde sørget for at buggen ville være der, i form sf eksterne programmer osv., så skulle straffen have været højere.
#204(Med 0 svar)
1. september 2020 kl. 15:02
xanzir
Så 1 år for at snyde i en turnering hvor der er 160.000$ på spil samt flere millioner i betting på kampen. Men ban da andre mennesker permanent for at snyde i matchmaking som 14 årig (mupzg) yes yes bliv i bare ved med at bilde jer selv ind at der er forskel og det hunden gjorde var mildere :P den eneste der kan forsvares er mibr coach. Han forstod det han gjorde var forkert og stoppede
#210(Med 8 svar)
1. september 2020 kl. 19:20
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Er der snart en voksen som kan lukke den tråd?
#211(Med 5 svar)
1. september 2020 kl. 19:31
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det okay at være sur, husk noget luft så du kan komme igennem tiden
#213(Med 4 svar)
2. september 2020 kl. 10:22
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg er på ingen måde sur. Med 211 kommentarer er der vidst kogt nok suppe på det her.. Men læs din kommentar højt mens du kigger i spejlet, synes du har en tendens til at holde liv i tråden her. God dag :)
#216(Med 1 svar)
2. september 2020 kl. 13:13
Sheru
Præcis samme opfattelse jeg har af ham - han har desværre svært ved at kigge indad...
#219(Med 0 svar)
2. september 2020 kl. 14:51
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
+1 😅🙄
#217(Med 1 svar)
2. september 2020 kl. 13:45
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Liv i tråden er forbudt?
#218(Med 0 svar)
2. september 2020 kl. 14:48
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Nej, men du er jo så snæversynet så det gør helt ondt. Hvorfor skriver du jeg er sur, når mit budskab er at SAMTLIGE vinkler omkring emnet er opnået. Der er endvidere et utal af mennesker som kalder dig mindre heldige ting...

Liv i tråden begynder for mig at virke som luft for dig. Sørgeligt. Ses.
#212(Med 1 svar)
1. september 2020 kl. 19:58
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hahaha :D tænker det samme, der er bare helt slukket :D
#214(Med 0 svar)
2. september 2020 kl. 10:22
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Hahahahah fuldstændig. Tastaturwarriors længe leve =D
#215(Med 0 svar)
2. september 2020 kl. 11:15
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ja der er Pro'er der snyder eller har snydt. Herunder hunden.
Jeg er sgu lidt med på den der sølvpapirshat. Jeg er overbevist om at Flusha og en del andre store navne har snydt tilbage i 2015/16 stykker.
Der er så mange som har haft ryste aim, aimlock mv. Det er dog forsvundet fra de helst store turneringer grundet de turneringsansvarlige virkelig har opgraderet sikkerheden.
Dog var der en til en mindre turnering som havde USB nøgle i computeren og blev opdaget.
#221(Med 3 svar)
2. september 2020 kl. 18:41
volta79k
Undre mig lidt over hvorfor man ikke høre mere til hvor dybt man går i undersøgelser om hvorvidt heroics spillerne havde kendskab til hvad HUNDEN havde gang i, det vel ikke nok bare at spørge dem og lytte til deres kommunikation under kampene

Undrer mig over man ikke ser en uafhængig commission som tager stikprøver af folks gear, eller for den sags skyld et hold af eksperter som ikke er tilknyttet nogle af de organisationer som holder disse turneringer stå for at tjekke op(ser mærkeligt ud udefra)

Måske det er mig der ikke følger godt nok med, men den her sag er gået overraskende glat/glidende igennem med tanke på hvor stor en skandale det er, hvis man udelukkende har csgo briller på, og det lugter langt væk.

Det enste som rigtigt kan slå den her sport ihjel er snyd, så hvorfor ser man ikke mere til de forebyggende arbejde og ikke mindst efter skaden er sket

Hvis den her sport nogensinde skal komme videre end bare en stor gruppe nørder der hygger sig, så bliver der slet ikke gjort nok IMO

Det med at dem der afholder turneringer også er dem som står for at knalde de mulige snyder, er lidt som at få ræven til at vogte høns da de har økonomisk gevinst på at alt går flydende og hvis der skal tages en snyder, så skal det ikke være til deres fest.

Manglen på kontrol og der ikke flere der der er blevet snuppet, bekymre mig lidt og puster til den ild folk taler om herinde.

Min fornemmelse siger mig det er en ballon som venter på af sprænge... desværre for har pæn mange skins i den dyre ende og de kan meget nemt være ingenting værd hvis det sker,og ikke mindst faldende spillerantal der gør det mindre sjovt at være hyggespiller, så håber gamer miljøet får fingeren ud og forlanger større kontrol der kan langtids sikre den her sport, for det ser ikke godt ud udefra.

Er jeg den eneste der undre mig over om det kun er de 3 pågældende hold der har gjort brug af det, for der er vel en del andre der må have haft kendskab til den bug, og hvorfor er der så kun én træner der har påpeget det, larmende tavshed!!

Siger ikke at andre har snydt, men man behøver ikke en særlig kreativ tankegang for at kunne se det mærkelige ved at kun én træner har nævnt noget!

Og hvorfor kommer det først nu når det har stået på over længere tid ?
#222(Med 1 svar)
2. september 2020 kl. 19:59
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er enig i rigtige mange af de ting du siger, blandt andet at det er turneringerne som også skal fange snyderne. For så længe der ikke sker en skandale, så kører det flydende. Så i realiteten kan de bare lade det kører direkte forbi næsetippen, uden at gøre noget ved det.

Jeg håber inderligt på, at der er en pro spiller eller ligende, som er ligeglad med sit omdømme, eller ser retfærdigheden i øjne og fortæller offentligheden hvad der rent faktisk forgår.. Men der skal vi nok vente et par år endnu, selvom spillere som Pasha har snakket kort om det.

En ting, som også er lidt pudsig, er at de 2 personer som normalt arbejder for ESL er freelancers, de er altså ikke blevet betalt for dette stykke arbejde i følge hvad jeg har forstået. Så det i realiteten ikke nogen efterforskning for ESL's side, men 2 gutter som har arbejdet for ESL førhen som valgte at tjekke demoer og fandt det, derefter snakkede de med ESL og fortalte det.

^ Er ikke 100% sikker, men det er sådan jeg har forstået det.
#224(Med 0 svar)
2. september 2020 kl. 23:12
volta79k
Jeg vil så tilføje at jeg ikke håber der går nogle frem og melder om snyd hele vejen rundt, håber ikke problemerne er så store at det er direkte systematisk, men tænker det virker mærkeligt med så meget stilhed omkring snyd fra spillere på øverste hylde, når man ved det flyder rundt med dem på hyggeplan, så sikker på der også er flere end hvad dem som står for det hele melder ud om.

Havde de så bare fanget flere store fisk og samtidigt lavet skarpere tiltag end hvad der er nu, men det er den stilhed der er omkring tier 1 der virker mærkeligt, for de fleste herinde er enige om der nogle (forhåbentlig få) derude.
#223(Med 0 svar)
2. september 2020 kl. 20:05
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hele situationen opstår jo i at nogle specifikke coaches selv påpeger det overfor ham der ender med at tjekke over 1k timers demoer. Han mangler så samtidig 12-1400 (mener jeg han skriver) demoer fra Tier 2 og 3 hold. Der findes så uendeligt mange bugs i CSGO, noget bl.a. Sparkles (YT streamer) og mange andre kontinuerligt sætter fokus på - og det er trods alt kun på breddeniveau. Man er naiv hvis man ikke tror at nogle på øverste hylde (T1-5) udnytter dette.

Jeg er (desværre?) af den overbevisning om at der foregår langt mere snyd på T3, 2 og 1 scenen end man tror, da der simpelthen er så meget at vinde og så lidt at tabe for de der vælger at gå den vej.
#227(Med 6 svar)
5. september 2020 kl. 00:58
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nu med alle de coaches som bliver taget for snyd, så vil jeg lige minde om det jeg citerede:

"Mange spørgsmål som jeg ikke kan besvare, men hvis man sammenligner esport med andre sportsgrene, har der været snyd i lige fra cykling, fodbold, svømning, OL og det forsætter. Hvis du tænker på dit eget lille individ, hvor mange gange har du ikke selv snydt, for at få en fordel. Lad os sige et UNO-spil, hvad med at tage mønten på kommoden, som du alligevel ikke mente dine forældre havde brug for. Hvad med en test, hvor du ville opnå et bedre resultat, vi mennesker vil rigtig gerne præstere og nogle gange vil vi gerne gå rigtig langt for at præstere."

"Vi mennesker vil rigtig gerne præstere og nogle gange vil vi gerne gå rigtig langt for at præstere." Der kan man bare se, de har muligheden for at få en fordel og de udnytter den med det samme;)
#228(Med 5 svar)
5. september 2020 kl. 01:14
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Dit citat er fint nok.

Men dit oprindelige indlæg gik på eksterne programmer og ikke på, at flere coaches har kastet sig ud i bug-abuse. Derudover gik det på spillere mere end coaches.

Din påstand om, at professionelle spillere sidder og snyder er stadig noget flyvsk, men du fik ret i, at nogen på scenen ikke har styr på det moralske kompas, den skal du alligevel have :)
#229(Med 4 svar)
5. september 2020 kl. 01:31
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Min oprindelige indlæg var bare en video, hvor jeg spurgte efter folks holdninger. Jeg TROR igen, at det moralske er der ikke hos mange personer, om de er professionelle eller ej, derfor tror jeg stadig der er nogle ud af alle de professionelle, som sidder og snyder en smule på den ene eller anden måde.

I min optik er det simpelhen ikke muligt, med så mange professionelle spillere og der er ikke EN eneste som snyder. Nu kan jeg så bakke det op med, at så snart de får muligheden så tager 'coaches' chancen. Hunden, Pita, Rejin, Dead mm. Så mon ikke der også er nogle, som gør det, nu når der er så mange penge på spil! $
#230(Med 2 svar)
5. september 2020 kl. 14:23
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kan slet ikke se hvordan du kan sammenligne et “bug” i spillet, med at download et program der gør du kan se gennem vægge eller får aim assist.
Det er lidt som om du bare gerne vil have vi skal give dig anerkendelse nu, men dit topic er stik modsat det som sker nu.
Selvfølgelig er der folk som snyder, men hvor vil du hen med det? Folk snyder i alt, men fordi en gør det, så der ingen grund til at angribe hele sporten.
Vi snakker en bug som de sikkert ikke engang med vilje har fundet, dvs de ikke har haft intentioner om at snyde indtil da.
Svare til at en person ligger 1000.- på gaden, s du finder og tager også 3 år efter fortæller du historien til en ven, som tilfældigvis er ham der har lagt den også anmelder han dig for tyveri. Lamt eksempel, men du forstod nok pointen.
#231(Med 1 svar)
5. september 2020 kl. 14:39
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg er fucking ligeglad om en person snyder med en 3 parts program, eller snyder med en bug. Snyd er snyd.

Der skal da ikke kompensation fordi det en bug i spillet, så det helt okay, at snyde for millioner af kroner?
#233(Med 0 svar)
5. september 2020 kl. 16:53
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Link til artiklen hvor der står buggen er blevet brugt af en, hvilket har resulteret i million gevinst? Før vi forsætter samtalen
#232(Med 0 svar)
5. september 2020 kl. 16:39
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Der er ikke én som har sagt dig imod: selvfølgelig findes der en eller flere, som snyder. Men du har mere end en gang insinueret, at pro-spillerne nærmest snyder fra en ende af. Og det har du stadig intet belæg for, uanset at en parade af stjernecoaches har udnyttet en fejl i spillet.

Der er en kæmpe forskel på at udnytte de muligheder, som er i spillet pga. en fejl og at hente programmer, som ødelægger spillet. Eb kæmpe forskel endda. Dermed ikke sagt, at de ikke skal straffes for at udbytte buggen - det skal de helt sikkert. Men du må simpelthen ikke sammenligne dem med folk, som henter programmer og sidder med både WH, aimassist og recoilcontrol.
#234(Med 0 svar)
7. september 2020 kl. 16:51
DELUSIONAL_48kg_kid
Heroic optager deres teamspeek - hvis de vil 100% renses releaser de selvfølgelig ALT kommunikation fra kampene Hunden gav calls i.
Så længe de ikke deler dem vil man altid ha det i baghovedet at de måske godt vidste Hunden havde en bug og de sammen udnyttede den.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.