Søger du hold til næste sæson?
10D : 14T : 08M : 59S
XI og spillerne går hver til sit.

XI BÆNKER FØRSTEHOLDET

Organisationen har tirsdag annonceret, at de ikke forlænger med spillerne.

XI og spillerne på førsteholdet går hver til sit, når kontrakterne udløber 30. juni.

Det har organisationen netop annonceret på X.

Hvad der præcist ligger til grund for, at organisationen og spillerne nu går hver til sit, skriver XI ikke direkte, men i opslaget står der dog, at økonomi, tid og hjerte altid spiller en rolle i esport.

Det er med tungt hjerte, at vi annoncerer opløsningen af kontrakterne for den nuværende XI Esport SponsorWorld lineup. Efter nøje overvejelse og dialog med spillerne er vi kommet frem til, at dette er den bedste beslutning for alle parter involveret i XI Esport på nuværende tidspunkt.

Fra den 30. juni 2024 vil alle vores spillere og trænere blive frigivet fra deres kontrakter og vil få mulighed for at forfølge nye eventyr i deres karrierer, skriver XI blandt andet i opslaget.

XI hev i sidste uge pHENOMENON ind som ny coach, efter wezx i maj skiftede til WOPA, hvor han skal stå i spidsen for deres akademihold.

I seneste sæson af POWER Ligaen glippede slutspillet akkurat for Dengzoes tropper, som sluttede på en femteplads og derfor ikke spillede med om trofæet.

XI stod til at spille med i United21 sæson 17, men har valgt at trække sig fra turneringen.

Ikke færdig i CS

Dust2.dk har fået en kommentar fra detHoolm, som er direktør i XI Esport. Han lægger ikke skjul på, at økonomien spiller en rolle i beslutningen om at trække stikket på fuldtidsprojektet.

I den nuværende økonomiske situation står vi over for betydelige udfordringer, der har haft en markant indvirkning på vores evne til at opretholde samme niveau af støtte og faciliteter til holdet. Desværre må vi konstatere, at vi ikke længere kan opretholde den samme standard som tidligere.

Spillerne ønsker derfor mulighed for at udforske nye veje og finde de muligheder, der bedst matcher deres talent og ambitioner. Vi vil aktivt støtte dem i denne proces og sikre, at de har den nødvendige assistance til at finde nye hold og miljøer, hvor de kan fortsætte deres karriere og udvikling.

detHoolm bekræfter desuden, at det blandt andet skyldes den ene af sponsorerne, SponsorWorlds, beslutning om at skrue ned for det økonomiske engagement i XI.

XI har desuden flere andre hold i CS, og direktøren slår fast, at han ikke trækker stikket helt på CS.

På nuværrende tidspunkt er det udelukkende det igangværende fultidsprojekt. Jeg ønsker hverken at trække mig fra CS eller arbejdet omkring CS.

Hvad fremtiden derfor bringer for XI, kan jeg ikke sige lige nu, men mere nyt vil komme over player breaken, som nu starter. Min passion og dedikation til scenen, holdet og spillere skal helt klart bygges videre, slutter han.

XI's førstehold bestod af:

  • Danmark Dengzoe

  • Danmark anber

  • Danmark fez

  • Danmark foam

  • Danmark Scr0b

  • Danmark pHENOMENON (Coach)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.