Søger du hold til næste sæson?
10D : 12T : 45M : 01S
Dengzoe kom til XI i august sidste år.

XI-kaptajn: "Det er bare the name of the game på det her niveau"

Dust2.dk fangede Dengzoe til et par ord på nyheden om, at XI ikke forlænger med spillerne.

Tirsdag eftermiddag annoncerede XI, at de og spillerne går hver til sit, når kontrakterne udløber ved udgangen af juni.

Og det ærgrer forståeligt nok holdets IGL, Dengzoe, som nu skal på jagt efter et nyt sted at tørne ud.

Jeg synes selvfølgelig, det er ærgerligt, at det slutter sådan, da jeg var glad for at spille med drengene. Men det er også bare the name of the game på det her niveau.

Det er nu tredje år i træk, at jeg går på sommerferie med beskededen om, at mit hold lukker. Men altså personligt tager jeg det med oprejst pande, og jeg glæder mig til, hvad end fremtiden bringer.

Selv har han vidst det i en uges tid, mens resten af holdet fik det at vide mandag i denne uge. Men selve nyheden kom ikke som den store overraskelse, forklarer han.

Jeg føler, det har været lidt undervejs for at være ærlig. Så jeg var ikke super overrasket, selvom det naturligvis aldrig at fedt at blive opsagt, lyder det fra Dengzoe.

Dengzoe og resten af holdet gik ellers fuldtid ved årsskiftet, og ingame leaderen ser da også tilbage på tiden med glæde.

Det har været et mål for mig længe at have CS som min primære beskæftigelse i hverdagen, så det var fedt, at det blev en realitet for mig i XI.

Det har helt klart også været med til at løfte holdet. Jeg synes vi har været igennem en fornuftigt udvikling, selvom vi måske stagnerede lidt her den sidste sæson.

Han har selv været ude og aktivt søge videre på X, men han er heller ikke afvisende for at finde et nyt sted med de fire andre spillere. Han har dog svært ved at se dem alle fem blive samlet op.

Jeg er absolut også åben for at spille med gutterne under en anden organisation, men jeg føler bare ikke, det er særligt realistisk at vi bliver samlet op fem mand sammen. Derfor vil jeg gerne afsøge min muligheder alene også, slutter Dengzoe.

XI bestod af:

  • Danmark Dengzoe

  • Danmark anber

  • Danmark fez

  • Danmark foam

  • Danmark Scr0b

  • Danmark pHENOMENON (Coach)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.