Søger du hold til næste sæson?
10D : 13T : 07M : 38S
Buzz nåede knap to måneder på holdet.

Buzz-hold lukker efter major-opdatering

De nye regler har fået Entropiq til at bænke hele holdet.

Entropiq sætter samtlige spillere ud på bænken som følge af Valves justering til major-kvalifikationerne.

Det skriver den tjekkiske organisation i dag på X.

Efter grundig overvejelse har vi truffet den svære beslutning at sætte vores CS2 hold på bænken. Det skyldes Valves regler for major-kvalifikation, som har gjort, at det ikke er muligt for os at være med.

Vi vil gerne takke spillerne for deres indsats og ønsker dem held og lykke med deres fremtidige karrierer.

For tre uger siden meddelte Valve, at der ikke ville blive nogen åbner kvalifikationer til majoren i Shanghai. Holdene i de lukkede kvalifikationer findes i stedet ud fra Valves rangliste.

Det fik tidligere på måneden iNation til at trække stikket, og nu følger Entropiq altså trop.

Den 1. maj præsenterede Entropiq deres nye kerne, som blandt andet talte Buzz og regali, der har en fortid i henholdsvis Astralis og Copenhagen Flames.

Mandskabet nåede at spille med i tre online-turneringer og fik i alt otte kampe, hvoraf de blot vandt en enkelt. Det blev således heller ikke til nogen nævneværdige resultater i løbet af den halvanden måned, de spillede med Buzz og regali.

Entropiq bestod af:

  • Danmark Buzz

  • regali

  • FASHR

  • tiziaN

  • Marix
    --

  • enkay J (Coach)

#1(Med 1 svar)
21. juni 2024 kl. 21:14
nylsnej
Det var dælme tidligt 😬
#2(Med 0 svar)
21. juni 2024 kl. 21:24
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Ja men med Valves ændring i regelbogen så kan de ikke nå at optjene nok point til at komme med til den lukkede eller RMR, planen var jo altid at de skulle igennem den åbne, så er det forsteåligt nok at de trækker stikket.
#3(Med 0 svar)
21. juni 2024 kl. 22:05
JakobHelms
Ja, no wonder. Træls af Valve, 100% forudsigeligt.
#4(Med 0 svar)
21. juni 2024 kl. 22:23
kagemandtoga
Synes det er vildt at Valve ikke har nogen form for jordforbindelse, med deres CS community. det er virkelig en skam.
#5(Med 1 svar)
21. juni 2024 kl. 22:28
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Viser desværre hvor skrøbeligt hele fundamentet er i cs. Hvis man ikke kan drive et hold, bare fordi majoren ikke er mulig hver gang, så ser det skidt ud.
#10(Med 0 svar)
22. juni 2024 kl. 11:27
Reddevil
Ja det er desværre præmissen for de små og mindrestore hold.
#6(Med 4 svar)
22. juni 2024 kl. 03:26
DOMINA7HOR
Jeg brækker mig over det. Det er dybt godnat og dybt uprofessionelt. Hvorfor fanden kan disse hold og organisationer slippe afsted med, at hente en flok spillere (plus stab) ind, blot for at bænke/sætte dem til salg efter to måneder? Blot fordi de ikke kommer med til den næste major?!

Hvor fanden er spillerforeningen, eller ESIC, i en sådan situation? Det er jo fuldstændig latterligt, og piv hamrende uprofessionelt. Hvis CS skal tages seriøst som en sportsgren, så skal sådan noget pis stoppes. Det skal holdene simpelthen ikke have lov til, at slippe afsted med.

Og kig dog forhelvede lidt langsigtet på det, i stedet. Med PGL og StarLadder, som kommer på banen til næste år, plus ESL og BLAST, er der masser af turneringer.

/End of rant...

Så røg Buzz i øvrigt lige på en liste over bænkede/transferlistede spillere, sammen med bl.a. acoR (GamerLegion), cadiaN (Liquid), es3tag (NIP), k0nfig (NIP), maNkz (M80) og nicoodoz (HEROIC). Af de transferfrie af slagsen, har vi bl.a. Altekz, birdfromsky, niko, roeJ, sL1m3, Tauson og TMB.

Udover FASHR, Marix, tiziaN og regali, så er disse spillere bl.a. bænkede og sat til salg: BOROS (Falcons), HObbit (Cloud9), ICY (AMKAL), CacaNito (Apeks), sense (Apeks), dycha (ENCE), hades (ENCE), KEi (9INE), mhL (Falcons), rallen (ITB), Jerry (PARIVISION), mir (VP), NickelBack (AMKAL), Perfecto (Cloud9), seized (9 Pandas), nexa (G2), ztr (Metizport), kyuubii (fnatic), Kvem (IKLA) og s1mple (NAVI). For ej at glemme VLDN, interz, alpha og susp, men de er dog alle på vej til at skifte hold.
#7(Med 3 svar)
22. juni 2024 kl. 07:58
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg synes, at dit rant til dels har en berettigelse. Der burde komme noget mere styr på, hvilken betydning en kontakt har. En fodbold-, håndbold- eller basketballspiller virker til at have væsentligt mere sikkerhed i en kontrakt end en cs spiller har.

Når det så er sagt, så er situationen her ret ekstraordinær. Valve har de facto fjernet adgangen til den største turnering, som indirekte leder til flere turneringer, flere præmiepenge og ikke mindst stickermoney. Jeg tror ikke, at du skal undervurdere betydningen, for hverken Starladder eller PGL kan give dig det samme.

Og netop fordi Valve overnight - og uden varsel - ændrer noget så radikalt, så må man gå ud fra, at alt hvad der hedder forudsætningen for budgetter, planlægning og rentabilitet bliver alvorligt udfordret. Det er rettidig omhu at slå bak i et projekt, så snart det er åbenlyst, at det er dødfødt.

At Valve kunne have modvirket behovet for at afblæse samtlige åbne kvals (AC, host*) lader vi så stå i den her sammenhæng.
#9(Med 2 svar)
22. juni 2024 kl. 10:57
JakobHelms
Præcis - og mit generelle indtryk er også, at majoren er en langt mere indbringende turnering for organisationerne end at deltage i f.eks. Katowice, Köln, Blast World Finals eller lignende store turneringer. Det er man også nødt til at have med, og både turneringsafholderne, spillerne, og holdene, indgår jo som en del af et samlet kredsløb, hvor alle parter er nødt til at være med til at holde hinanden oppe. Der synes jeg generelt set at der er Valve der har fejlet her med nogle pludselige og utroligt markante ændringer, som spillerforeningen naturligvis ikke vil tale om, fordi de helt generelt set tilgodeser de større hold, som oftere spiller LAN, og så er cutoffet til invitationer lige efter en turnering som man kun kan komme med til ved at have købt sig plads, og lige efter en sommerpause der får alle andres point til at gå ned grundet decay over tid.
#14(Med 1 svar)
22. juni 2024 kl. 23:57
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Så tror jeg, vi er enige :)

Jeg studsede bare over den her:

"Hvorfor fanden kan disse hold og organisationer slippe afsted med, at hente en flok spillere (plus stab) ind, blot for at bænke/sætte dem til salg efter to måneder? Blot fordi de ikke kommer med til den næste major?!"

Jeg læste det som om, at du var ude med riven efter organisationen (eller organisationerne om man vil), og lige her synes jeg faktisk ikke, at de kan klandres så meget :)
#15(Med 0 svar)
23. juni 2024 kl. 00:04
JakobHelms
Vi to er meget enige, ja - men det var DOMINA7HOR der skrev den første post, du svarede på :-).
#8(Med 4 svar)
22. juni 2024 kl. 09:47
Pingomania
Valve har selvfølgelig ret til at ændre i reglerne som de vil. Men næste gang må de gerne give lang tids varsel.

Jeg tænker at reglerne gør at vi ikke får nogle nye danske hold over power League niveau og det er ærgerligt.

Super ærgerligt da preasy er lukket, Heroic og Falcons er ikke dansk og Astralis ligger kun i top 10 fordi de er et partnerhold men ikke har kvaliteten.

Så de små hold kommer i klemme og de store hold skummer fløden. Lyder det bekendt🫣

Dansk politik og en regering der lefler for de rige og straffer de svage! Fy for den lede🤬
#11(Med 2 svar)
22. juni 2024 kl. 18:15
zwank
Sygt nok lige af få kringlet dansk politik ind i Valve’s regelsæt, kæmpe bedrift
#16(Med 1 svar)
23. juni 2024 kl. 08:08
Pingomania
Tak tak. Så mangler vi bare at du kommer på banen og deler ud af guldkorn, istedet for en ligegyldig kommentar.

Det er sgu en ommer m8
#25(Med 0 svar)
25. juni 2024 kl. 23:01
zwank
Nej nej, vil hellere have DINE guldkorn! Vil for eksempel gerne have dit svar på #21, er sikker på der er en abstrakt indgangsvinkel jeg slet ikke har overvejet.
#21(Med 0 svar)
23. juni 2024 kl. 12:13
eyM
Hvad fanden har dansk regering og politik med det her at gøre?
#13(Med 5 svar)
22. juni 2024 kl. 22:17
aGk
Dust2TV sub
Nu ved jeg selvfølgelig ikke om, det er fordi der er en investor der har trukket stikket, men forstår ikke hvorfor de her hold putter så stort fokus på majoren, når der er så mange mickey mouse turneringer (og flere på vej i 2025), med tårn-høje præmiepuljer.

Uanset er det igen super ærgerligt for spillerne.
#18(Med 1 svar)
23. juni 2024 kl. 08:12
Pingomania
Det er svært at få adgang til turneringer samtidig med at det kræver en sund økonomi at få et hold til at løbe rundt.

Hvordan skal udgifter og indtægter gå hånd i hånd hvis du kun har Mickey Mouse turneringer at få din indtægt på?

Det kan ikke lade sig gøre. Derfor lukker de små hold naturligt
#23(Med 0 svar)
23. juni 2024 kl. 12:25
aGk
Dust2TV sub
Men en "sund økonomi" er jo heller ikke at lægge sit budget ud fra at man som tier 2/1.5 hold (Entropiq) SKAL kvalificere sig til majoren. Det er jo der problemet ligger.

Selv inden de seneste major kval. ændringer kunne jeg da godt have min tvivl om hvorvidt Entropiq kunne kvalificere sig, også havde vi jo haft samme samtale efter major kvalifikationen som vi har haft så mange gange før, med andre hold der ikke har formået at komme igennem nåleøjet.
#20(Med 2 svar)
23. juni 2024 kl. 11:43
JakobHelms
Åndssvagt at kalde det Mickey Mouse turneringer længere med det nye invitationssystem til majoren, BLAST o.l.
Hvordan skulle de også få adgang til dem inden for en realistisk tidshorisont med systemet som det er?

Pointen er jo at majoren er det mest indbringende for organisationen, og som giver (formegentlig) mange flere penge end at være med til Esports World Cup, selvom præmiepuljen (hvor størstedelen oftest går til spillerne) er nærmest lige så stor.

Problemet er også at turneringskalenderen efterhånden er fyldt ud for i år. At kvalificere sig til RMRen i et åbent system ville sætte holdet her på kortet og måske føre en invitation til f.eks. Thunderpicks åbne stadie med sig, og så kunne bolden rulle derfra. Som landskabet ser ud lige nu er det helt ekstremt svært at spille sig op fra slap, særligt på Valves og ESLs rangliste, så det ville være at sidde og grinde åbne kvals til ESL Challenger Atlanta og så måske have en bette chance for at spille BLAST Bounty i Januar 2025, men selv det er svært fordi alle major-deltagende hold har langt bedre forudsætninger for at ende foran i køen der.

Jeg tror seriøst aldrig det har været sværere at komme ind på scenen end nu, så jeg forstår egentlig godt, at man så trækker stikket. Et hold som Mongolz var heller aldrig kommet i den position, de er i, uden at vinde asiatiske qualifiers over hold som TYLOO, ATOX og Newhappy, hvilket trods alt er nemmere end at vinde de Europæiske kvals hvor de dengang havde skullet kæmpe om én plads med hold som Apeks (dengang de havde Cacanito, jkaem og nawwk), det gode FORZE lineup og Movistar Riders.
#22(Med 1 svar)
23. juni 2024 kl. 12:13
aGk
Dust2TV sub
Hører der pr. 2025 ikke et krav med at der skal være X-spots til en turnering der kommer gennem en åben kvalifikation?
#24(Med 0 svar)
23. juni 2024 kl. 14:03
JakobHelms
Nej, Valve har bare sagt at (størstedelen af) invitationer skal komme enten gennem Valves egen rangliste eller åbne kvals, at man ikke må kunne "købe" pladser som et partnerhold, og at alt det organisationen får for at deltage, om det så er præmiepuljen eller bare X antal kroner for at være med som går til organisationen eller lignende, skal være offentligt.

BLAST har fx 3 forskellige typer turneringer til næste år: Bounty (32 pladser, 30 gennem Valves rangliste og 2 gennem BLASTs egne invitationer), Open (16 pladser, 12 gennem ranglisten og 4 gennem regionale qualifiers så formegentlig 1-2 til EU), og Rivals (8 pladser, alle invites gennem Valves rangliste). Så det er sådan set kun to af BLASTs 6 turneringer næste år, som overhovedet har åbne kvals.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.