TOBIZ har været en del af MOUZ NXT siden februar 2022.

MOUZ NXT er nu kun to spillere tilbage

Der er noget under opsejling hos MOUZ NXT.

Det 16-årige talent Jimpphat er ikke længere en del af MOUZ' akademihold, som han ellers har tørnet ud for siden marts 2022.

Sådan skrev organisationen på Twitter i eftermiddags, hvor de sendte et par taknemmelige ord i retning af den unge stjerne:

Vi ønsker dig alt det bedste for din fremtidige karriere og vil gerne takke dig for den tid og indsats, du har lagt i holdet.

Siden sin ankomst tilbage i marts måned sidste år, har han haft en gennemsnitlig rating på imponerende 1.18, hvorfor der altså ikke har været en finger at sætte på de individuelle tal, den unge finne har præsteret.

Jimpphats afgang fra holdet betyder, at den danske coach TOBIZ nu kun har to spillere på det aktive holdkort - nemlig danske Chr1zN og belgiske Nexius.

Hvem der skal tørne ud for MOUZ NXT sammen med de to unge gutter, må tiden vise.

MOUZ NXT består nu af:

  • Danmark Chr1zN

  • Nexius

  • Danmark TOBIZ (Coach)
    --

  • Danmark Q-Q (Bænket)

#1(Med 2 svar)
10. juli 2023 kl. 22:15
DOMINA7HOR
Ingen overraskelse der. Next up, "førsteholdet." Han er et kæmpe talent og det bliver spændende og de, om han er klar til tier1. Dog glædeligt, at MOUZ viser ham den tiltro.

Hvad det næste bliver for MOUZ NXT er jeg også spændt på. Med de talenter vi har rendende herhjemme, er det vel ikke utænkeligt, at Chr1zN får en landsmand eller to som ny(e) holdkammerat(er).
#3(Med 1 svar)
11. juli 2023 kl. 12:15
xone
er det ikke en underlig måde at gøre det på? Det ligner jo nærmest at han forlader mouz, og det gør han vel reelt set ikke?
#4(Med 0 svar)
11. juli 2023 kl. 13:50
DOMINA7HOR
Jo, det virker lidt underligt. "Tak for din tid i MOUZ, og velkommen tilbage til MOUZ." I stedet for bare at melde ud, at han tager et skridt op til main 😅
#2(Med 0 svar)
11. juli 2023 kl. 10:27
sycrone
Major deltager
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
mousesports
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tobias laver et forrygende stykke arbejde, spændt på hvad det næste holdkort byder på fra deres side ;-)

Kæmpe fan af den mand!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.