MASONIC indfriede et ønske fra J3nsyy

Ønsket om at komme videre fra MASONIC, kom fra J3nsyy selv, fortæller blaq til Dust2.dk

J3nsyy ønskede selv at prøve noget nyt.

Overfor Dust2.dk fortæller blaq, som er CEO i MASONIC, nemlig, at J3nsyy selv ønskede at prøve karrieren andetsteds. Og tidligt inde i processen viste Preasy interesse for den efterhånden rutinerede AWP'er.

I starten af Juni måned indfriede jeg J3nsyys ønske om at undersøge markedet for nye muligheder. Der kom så ret hurtig en mulighed hos Preasy, som fik lov til at prøve med ham. Det hele var en god oplevelse, hvor Michael Hertz og Preasy har været meget professionelle og åbne, fortæller blaq til Dust2.dk.

J3nsyy har været en del af MASONIC siden november 2021, og under tiden hos MASONIC blev det til to titler i POWER Ligaen samt et par flotte resultater i online-turneringer.

Allerede nu er blaq og resten af MASONIC godt i gang med at finde en afløser for J3nsyy.

J3nsyy og jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen i noget tid nu, og jeg er sikker på, at han skal fortsætte sin udvikling et andet godt sted. I MASONIC er vi i gang med at flytte på skakbrikkerne - det har vi været længe nu, og det skal vi nok melde nærmere ud omkring snarest, slutter blaq.

MASONIC består nu af:

  • Danmark sirah

  • Danmark fr0slev

  • Danmark notaN

  • Danmark Tauson

#1(Med 0 svar)
18. juni 2023 kl. 20:55
MickYY
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Respekt for man lytter til spillerne! Godt at se!
#2(Med 0 svar)
19. juni 2023 kl. 02:34
DOMINA7HOR
Var notaN ikke kun en midlertidig løsning efter han kom tilbage? JBOEN, Scr0b eller Hansi ind i stedet for J3nsyy (tror sL1m3 ender et andet sted). Plus ANSG1, nutnut eller Sukker i stedet for notaN.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.