Xyp9x viste gode takter i aftenens kampe.

Efter skidt sæsonstart: Astralis Talent laver hattrick

Astralis Talent gjorde rent bord her til aften, hvor de hentede tre sejre ud af tre mulige.

Nu er Astralis Talents sæson for alvor skudt i gang, da de forsvarende mestre viste, at de stadig har niveau til at spille med i den sjove ende af POWER Ligaen.

Først var det Prosapia Esport, som mandag blev præsenteret som det nye Ambush by Preasy DK, der stod for skud. Det blev til en vaskeægte massakre, da Astralis Talent vandt med cifrene 5-16.

Næste modstander var Atlantic, og det endte i en magtdemonstration for Astralis Talent, der igen vandt med 5-16. Til sidst stod Brøndby Esport for skud, og heller ikke de kunne stoppe de brandvarme Astralis Talent-spillere, der vandt overlegent med cifrene 8-16.

De flotte resultater betyder, at Astralis Talent nu er en del af top 4, hvilket vil sikre dem en plads i slutspillet, såfremt at de holder positionen frem til sæsonens slutning.

Aftenen var knap så god for det nyligt præsenterede Ambush by Preasy DK, der består af Equip, tOPZ, Scr0b, SandeN og AcilioN, da de fortsat befinder sig under nedrykningsstregen efter det store nederlag.

#1(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 02:48
DOMINA7HOR
Alligevel mere suverænt end ventet. Og så tror jeg ligesom top fire og bundstriden er sat herfra. Tror ikke meget kommer til at ændre sig, andet end rækkefølgen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.