Tilmelding til POWER Ligaen lukker
04D : 05T : 06M : 50S
Nodios tror på, at han kan få sit store gennembrud med ECSTATIC.

Ny ECSTATIC-spiller om manglende gennembrud: "Jeg tror, at jeg kan blive rigtig god"

ECSTATIC skiftede ud tidligere på ugen, og nu taler holdets nye spiller om fremtiden.

Nodios blev onsdag hentet ind hos ECSTATIC, som i stedet smed Cabbi på bænken.

Det var en beslutning, der kom overraskende for mange, eftersom det danske mandskab netop har kvalificeret sig til ESL Challenger Melbourne.

Den nye mand i ECSTATIC-trøjen vil dog ikke gisne om, hvorvidt han er hentet ind for at bringe andre kvaliteter end Cabbi, men hovedpersonen selv glæder sig til at få en anden rolle, end han har været vant til.

Jeg er ikke den rette person at spørge ift. Cabbi og de egenskaber, han har bidraget med til holdet. Rollemæssigt kommer det som udgangspunkt til at være en en-til-en-udskiftning. Det vil sige, jeg får en mere central rolle i spillet, end jeg har haft på mine seneste hold, hvilket jeg ser enormt frem til. Nogle af mine kompetencer ligger helt klart i at gøre andre bedre, jeg er meget villig til at lære fra mig og bruge en masse tid på at udvikle både mig selv, men også mine holdkammerater, fortæller Nodios.

Selvom, at Nodios kommer ind som en en-til-en-erstatnig til Cabbi, så er han ikke i tvivl om, at han har det, der skal til for at udvikle holdet endnu mere og gøre dem endnu bedre.

Det føles godt, at være blevet en del af ECSTATIC. Jeg synes, at holdet består af mange unge og talentfulde spillere, som udefra set ser enormt lovende ud. De har leveret gode resultater, og jeg er sikker på, at jeg kan være med til at skubbe dem i den rigtige retning, og at de ligeså kan sætte min karriere på rette spor igen.

Nodios har tidligere været en del af organisationer, hvor der ikke var den store tid til at udvikle sig sammen, da holdene blev lukket kort tid efter.

Eksempler på det er både x6tence, som han var en del af i seks måneder, TITANS-projektet, som heller aldrig blev nogen stor succes, og senest Tricked, der lukkede det professionelle hold kort tid efter, at Nodios kom til.

Jeg synes selv, at jeg har haft nogle uheldige ophold hos organisationer, som blev lukket efter meget kort tid. Jeg føler, jeg mangler mit gennembrud selv som "23-årig", og jeg tror på, at får jeg muligheden for at udfolde mig på et hold - som ikke lukker efter tre måneder - så kan jeg blive rigtig god og overraske mange.

Nodios' håb om fremtiden er dog ikke kun Counter-Strike-mæssigt, da han også er kommet med et sjovt løfte til ECSTATIC-medejeren zipeL, når holdet drager til Australien.

Udover det har jeg allerede lovet zipeL at tage et billede med en kænguru, når vi skal til Australien, så det må være et af de kortsigtet mål, fortæller Nodios grinende.

"Vi var stort set efterladt til os selv"

Tricked valgte i starten af februar at vinke farvel til den professionelle del af CS:GO-afdelingen, og det betød, at Lucky, Nodios og resten af mandskabet stod uden støtte.

Det betød kort tid efter, at Nodios sagde farvel til holdet, og selvom, at han vil holde det meste internt, så fortæller han til Dust2.dk, at de interne stridigheder ikke kunne løses på holdet uden hjælp.

På trods af at vi kvalificerede os til den lukkede RMR-turnering, så var det en stor skuffelse, at vi ikke formåede at komme videre, eftersom vi gik 2-0 og havde nogle overkommelige modstandere til sidst. De fleste ting vil jeg gerne holde internt på holdet, men der er ingen tvivl om, at vi blev et svækket hold efter Tricked valgte at cutte projektet. Vi var stort set efterladt til os selv, og havde nogle problematikker på holdet, som vi ikke selv var i stand til at fixe. Derfra så vi vidt forskelligt på, hvordan vi skulle fortsætte fremadrettet, og derfor blev beslutningen taget, som den gjorde.

Nu er Nodios dog kommet videre og havnet i ECSTATIC, som han håber på at hjælpe det næste skridt.

Nodios får sin debut lørdag, når ECSTATIC skal starter dagen i CCT Central Europe Series 5 mod Endpoint, inden den om aftenen står på BLAST-kvalifikation.

ECSTATIC består af:

  • Danmark kraghen

  • Danmark Queenix

  • Danmark Nodios

  • Danmark maNkz

  • Danmark salazar

  • Danmark tmL (Coach)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.