cadiaN er kendt for at juble helt vildt, og det gjorde han selvfølgelig også efter det flotte 1v3 clutch.

Highlights: 3 flotte aktioner fra derbyet

Der blev disket op med flere flotte aktioner i gårsdagens derby mellem Astralis og Heroic.

De danske CS:GO-fans blev forkælet med en lækkerbisken af en kamp i går, da Astralis og Heroic stødte sammen i det største derby, vi har i Danmark.

Der var store forventninger til opgøret, selvom Astralis fortsat er langt fra fordums styrke.

Det startede meget overraskende med, at Astralis vandt første map, og så var der virkelig lagt op til et stort, dansk brag.

Trods sejren til Astralis på første map blev det desværre aldrig en så tæt kamp, som man som seer kunne have ønsket sig.

Heroic trådte nemlig i karakter efter første map, og det virkede som om, at cadiaN og co. lige fandt et eller to ekstra niveauer frem.

Andet map, Mirage, hev Heroic i hus og vandt uden problemer 16-4 efter en rigtig flot T-side.

På sidste map kunne Astralis heller ikke stille noget op, da Heroic igen vandt 16-4, og igen var det en rigtig flot T-side, der var grundlag for storsejren.

2-1 endte kampen samlet til Heroic, og hvis du ikke selv så hele kampen, har vi fundet tre flotte aktioner frem fra derbyet, som du bør se.

device sikrer Astralis en runde på første map

cadiaN med vildt 1v3 clutch på andet map

TeSeS laver ace på tredje map

#1(Med 0 svar)
22. januar 2023 kl. 13:35
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det play der fra TeSeS vidner godt nok om selvtillid og overskud.
Fed, fed kamp som neutral tilskuer!
#2(Med 0 svar)
22. januar 2023 kl. 13:52
Unlucky-Luke
jeg synes bestemt ikke det var en "lækker bisken af en kamp" eller en fed kamp på nogen måde. Første map var fedt fordi det var tæt med gode plays fra begge sider. De sidste 2 maps blev Astralis bare kørt over så det var jævnt kedeligt.
Jeg holder med Astralis når de to hold mødes, men var da overbevist ingen kampen at de højest sandsynligt ville tabe ( Heroic er trods alt pt. nr.1 i verden og de spiller sku også godt 99 % af tiden ) men jeg havde godt nok håbet på en mere tæt kamp. Havde helere set de tabte 2-0 men at det var mere tæt så man kan snakke om timing/held osv. det kunne man godt nok ikke på map 2 og 3 . Der var desværre for stor klasse forskel.
#3(Med 3 svar)
22. januar 2023 kl. 17:25
TubbyGold
Jeg forstår ikke hvorfor folk siger, at BlameF er en egoistisk og narcissistisk spiller og person, der tænker på sine egne stats fremfor holdet. Det er simpelthen så langt fra sandheden som noget kan være!
#4(Med 1 svar)
22. januar 2023 kl. 19:29
Hunt
Hvis du ikke forstår hvorfor folk siger som de gør, så prøv at se demo fra vertigo mellem Heroic/Astralis og se ud fra blamefs perspektiv. Det er ret åbenlyst at blamef enten er meget bange for dueller medmindre det er mod eco eller så får han baitet lidt for ofte og hans rating/stats/kills ser gode ud, men han har bare så lidt impact. (især på T siden)
#5(Med 0 svar)
22. januar 2023 kl. 20:31
TubbyGold
Fuldstændig enig. Min kommentar skulle forestille at være en morsomhed, men den fandt aldrig sit publikum :)
#6(Med 0 svar)
23. januar 2023 kl. 08:57
RasmusRoev
Jeg forstod faktisk heller ikke ironien :P

Men er enig med Hunt!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.