blaq ved POWER Ligaen Sæson 20 Finalen.

Efter en fremragende sæson i Ligaen: MASONIC på sejrskurs

MASONIC har lagt sig godt fra start i både Thunderpick Bitcoin Series 2 og CCT Central Europe Series 4. Dette sætter blaq nu ord på.

I morgen spiller MASONIC deres anden kamp ved CCT Central Europe Series 4 mod polske HONORIS, som de møder med en sejr i hånden, der dog blev udløst af K23, som valgte at trække sig. Vinder danskerne denne kamp, kan de pryde sig med fem ud af seks mulige sejre ved deres seneste kampe.

Efter en solid sæson i POWER Ligaen, hvor blaq's hold hentede hele 16 ud af 18 mulige sejre, sætter træneren nu ord på den gode stimes betydning for holdet:

Det betyder noget, at man er inde i en god periode. Det giver selvtillid og troen på, at man kan levere når det gælder.

Det er dog ikke noget, som drengene tager let på. Selvom sejrene pynter, så bruges de også konstruktivt:

Men vi tager ting ud fra alle vores kampe, også dem vi vinder fordi - det er lige så vigtigt at replikere de ting som fungerer, som det er at rydde op i de fejl vi laver. Selvom vi vinder kampe, så er der stadig meget arbejde foran os.

Det er blot tre måneder siden, at holdet kunne byde Anlelele, Buzz og Tauson velkommen på rejsen. Om de tre drenges tilføjelse til holdet fortæller blaq:

Det har betydet, at jeg som direktør og træner, har haft fornøjelse af at lære tre skønne personer at kende - de er alle fede på deres måde. På serveren har vi opbygget et spil, der er anderledes på flere måder end med det tidligere hold, og vi har på meget kort tid bygget en gruppe af spillere, som vil vinde, og de er villige til at se ind ad og vise holdet, at man kan udvikle sig.

blaq udviser stærk tiltro til sit nuværende roster. Om holdets kvalitet kontra tidligere MASONIC line-ups slår han fast:

Ifølge HLTV, er vi stadig ikke nået højere end hvad MASONIC har været, men vi er stærkere på serveren end nogensinde før.

Tilbage i november måned kunne Dust2.dk erfare, at Astralis lurer på MASONIC's nye stjerneskud Buzz, der også allerede har vist sit værd på holdet. Til disse rygter svarer blaq blot:

Buzz spiller med i slutspillet.

Det er dog ikke noget nyt, at man ikke udtaler sig offentligt om spilleres kontraktmæssige forhold, før en endelig aftale er i hus.

#1(Med 0 svar)
6. december 2022 kl. 09:05
Bl0mmen
Gadvide om han ryger efter slutsspillet. Stakkels Mistr syntes faktisk han gør det helt udemærket for astralis.
#2(Med 1 svar)
6. december 2022 kl. 13:07
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg synes han er en undervurderet leder/træner, han har virkelig formået at få meget ud af deres nuv. setup, så stor respekt herfra.
#3(Med 0 svar)
6. december 2022 kl. 13:36
sycrone
Major deltager
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
mousesports
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Meget enig. Andreas er kvalitet.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.