Danske es3tag kommer igen i år på scenen i Royal Arena.

es3tag møder karrigan i Royal Arena

Danske es3tag står i semifinalen på hjemmebane i København. Det bliver dog formentlig uden den store opbakning fra de danske fans.

I aften spiller NIP, der har danske es3tag på holdkortet, semifinale ved BLAST Premier Fall Final i Royal Arena i København.

NIP sikrede semifinalepladsen natten til lørdag, hvor de besejrede ukrainske NAVI, der er rangeret som verdens tredje bedste hold.

Kvartfinalekampen blev noget af en gyser efter NIP sejrede på første map. Andet map måtte nemlig ud i dobbelt overtid inden NAVI udlignede til 1-1 på Mirage. Trods nederlaget på andet map i dobbelt overtid var humøret højt i NIP-lejren, fortæller es3tag.

Jeg synes, vi spiller den rigtig godt, vi har haft nogle problemer med Mirage, og vi ved, at NAVI er virkelig gode på den, så jeg er bare stolt af, at vi overhovedet kommer så langt.

NAVIs overtidssejr betød, at kvartfinalen skulle afgøres på Overpass. Et map, hvor ingen af holdene var klare favoritter.

Selvom NIP taber de vigtige pistolrunder, formår de alligevel at vinde overbevisende på det afgørende map.

Det er jo næsten en tella novella story, når vi taber begge pistoler og begge conversions (den efterfølgende runde, red.) på Overpass og så stadig formår at spille så godt og holde humøret så højt. Det lignede, at vi havde mest energi til sidst. Vi havde snakket rigtig meget om Overpass forinden, og vi havde rigtig mange planer, så vi vidste, hvad vi skulle gøre, når vi kom ind.

Tekniske problemer betød, at det tog fem timer fra kampstart, til at NIP kunne ånde lettet op efter at have sikret pladsen i Royal Arena.

Jeg er bare rigtig stolt af mit hold i dag. De klarede det fandme godt. De ville i arenaen - også selvom de ikke har ligeså mange familiemedlemmer der kommer, som jeg har, så ville det være lidt pinligt at sidde på tilskuerpladserne, fortæller es3tag kort efter kampen.

FaZe forude

I semifinalen står NIP som bekendt overfor FaZe, der har slået både OG og Heroic med 2-0 i turneringen indtil videre. FaZe flotte turnering har også gjort indtryk i NIP-lejren.

De har jo spillet rigtig godt til det her event, men førhen havde man nok tænkt “okay, det er måske en meget nice opponent at have” i og med, at de ikke har spillet så godt på det seneste, men de har jo tydeligvis vendt skuden, så vi må hjem og kigge på dem.

FaZe er dog ikke de eneste, der er ved at vende skuden. Det er også NIP, der ligesom FaZe, bragede ud i bunden ved majoren, hvor det ikke lykkedes nogen af de to hold, at vinde en eneste kamp i gruppespillet.

Vi må se, hvem der rent faktisk er dårligst, siger es3tag med et smil på læben og tilføjer:

Vi havde ikke prøvet at tabe med Aleksi på det tidspunkt, så vi skulle lige lære, hvordan det føles, og hvordan vi skal håndtere det. Og det er så der, vi er nu. Vi har formået at vende den i hvert fald en del, men det kommer til at være noget helt andet foran den crowd.

På udebane - på hjemmebanen

Sidst es3tag og NIP stod i Royal Arena for et år siden, var det med device på holdkortet. Nu er es3tag den eneste dansker blandt ninjaerne, og selvom han spiller på hjemmebane, bliver NIP ikke tilskuernes favorit.

Opbakningen kommer ikke til at være stor mod FaZe. Jeg kender karrigan rigtig godt, og han kommer til at have rigtig mange i crowden bag sig, især fordi han ikke har tre svenskere på holdet. Der er jo lidt en fejde mellem de to lande. Vi kommer ikke til at være tilskuernes favorit, og det må vi kæmpe imod, og se hvordan vi klarer det.

Selvom es3tag ikke forventer den store opbakning fra de danske fans, glæder han sig alligevel til atter at gå på scenen i Royal Arena.

Jeg glæder mig helt vanvittigt. Jeg har prøvet det én gang før, og det var helt sindssygt. Det skal bare nydes.

es3tag og resten af NIP møder FaZe klokken 19:00, hvor de kæmper om en plads i finalen. Kampen kan ses på BLASTs Twitch-kanal eller TV2 Zulu.

NIP består af:

  • Danmark es3tag

  • Sverige Brollan

  • Sverige hampus

  • Sverige REZ

  • Aleksib

#1(Med 0 svar)
26. november 2022 kl. 13:00
Bluerose13x
“Es3tag taber til Karrigan i Royal Arena”
#2(Med 0 svar)
27. november 2022 kl. 10:53
Unlucky-Luke
es3tag har fanme heller ikke haft det nemt, synes han spiller godt især når man tænker på hvordan han er blevet kastet rundt i roller, sprog osv. osv.
NIP har spillet godt i Royal Arena
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.