POWER Ligaen Sæson 21 - Finale på ANARKIST
08D : 18T : 37M : 25S
cadiaN og stavn har fremtiden på plads.

Heroic forlænger med stjernespillere

stavn og cadiaN har fremtiden på plads i Heroic.

To år.

Så lang tid har stavn og cadiaN forlænget kontrakten hos Heroic.

Det annoncerede organisationen søndag aften på Twitter.

cadiaN og stavn har begge været en del af Heroic i mere end tre år, da de tilbage i henholdsvis september og marts i 2019 sluttede sig til det danske hold.

Nu kan de to danske stjernespillere med ro sige, at de har fremtiden på plads, da de har forlænget i yderligere to år med det danske tophold.

Indtil videre har de to spillere vundet en håndfuld store turneringer, herunder blandt andet ESL One Cologne 2020, ESL Pro League S13 og Pinnacle Cup Championship 2022.

#1(Med 6 svar)
2. oktober 2022 kl. 22:28
arseface
Øv. Stavn kommer ikke til vinde noget noget nævneværdigt med heroic på lan og Astralis kommer op ikke tilbage på toppen når de misser muligheden for at hente topkvalitet som Stavn. Lidt en missed opportunity for begge parter, men godt for heroic.
#2(Med 5 svar)
2. oktober 2022 kl. 22:50
Hunt
Hvorfor skulle Stavn skifte til et dårligere hold?

Astralis har massere af mulighed for at komme tilbage til toppen, de får bare ikke hentet de spillere der skal til.. (selvom de bestemt har været der)
#3(Med 1 svar)
2. oktober 2022 kl. 23:06
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Hvad mener du med dårligere hold? Astralis er #4 i verden, Heroic #12.
#4(Med 0 svar)
2. oktober 2022 kl. 23:26
Hunt
At sige et hold er bedre direkte taget ud fra ranking, som den ser ud nu er lidt en joke. Jeg tænker du godt ved hvordan hltv ranking virker?

Men pt har der ikke været færdigspillet en hel tunering i den her sæson, så Cologne tæller stadig for nærmest alle holds point samt rigtig mange hold har skiftet ud. Så Astralis er #4 pt pga de andre hold har skiftet ud og fordi de har været gode i én turnering i år, den ene som tæller for klart flest point pt.

Samtidig har Astralis store problemer selv mod mindre gode hold, complexity, heet, alle polske tier 2-3 hold, alle russiske tier 2-3 hold samt heroic selv. (De 4 gange de har mødtes med den core de har nu, har Heroic vundet 3-1. Det tæt på et år siden Astralis har slået Heroic.

Dårlig bait, når du udemærket godt ved hvordan ranking virker..
#14(Med 2 svar)
3. oktober 2022 kl. 07:32
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvem er det Astralis skal massere for at komme til toppen?
#15(Med 1 svar)
3. oktober 2022 kl. 09:25
Hunt
Mig. Tror du overlever at jeg ikke retter alle stavefejl fra min mobil ;)
#16(Med 0 svar)
3. oktober 2022 kl. 09:36
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Selvfølgelig. Jeg vil bare ikke snøres for massage :(
#5(Med 8 svar)
2. oktober 2022 kl. 23:25
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Overraskende! At man vælger at forlænge med Cadian. Det virker som et hold, som er blevet kontinuerligt dårligere og dårligere igennem de sidste ~2 år. Man har allerede forsøgt sig med en spillerudskiftning uden nævneværdig succes og jeg tænker, at hvis det bliver ved med at gå ned ad bakke, så havde AWP/IGL været den næste udskiftning. Jeg havde egentlig troet, at man ved et dårligt resultat ved majoren ville have haft skiftet Cadian, men hvad ved jeg.
#6(Med 6 svar)
3. oktober 2022 kl. 00:48
DanskHammer
Jeg tror du/vi/nogle undervurderer Cadians værdi både udenfor serveren som holdkammerat, men også som en del af Heroic som brand.

Og samtidig - hvem skulle overtage? De ville både mangle en IGL og en AWP ved at skifte ham ud, det er 2 af de roller som f.eks. Astralis struggler med at få løst.

Set i bakspejlet har det været en stor fejl med Jabbi indtil videre - det skal løses ved at han gør det bedre, eller at man skifter ham igen hurtigt. Personligt, omend han har været væk længe nu, så gad jeg eddersparkme godt se Bubz for Heroic med nuværende roster i stedet for Jabbi.
#8(Med 2 svar)
3. oktober 2022 kl. 00:50
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Elsker vi kommenterer naermest praecist det samme paa samme tid :D
#10(Med 0 svar)
3. oktober 2022 kl. 01:05
DanskHammer
Haha yeah! 2 hjerner, 1 tanke. :D
#11(Med 0 svar)
3. oktober 2022 kl. 01:06
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Og du kan læse mit svar i #9, som også cirka er det samme. og mht. alt det udenfor serveren, så burde det, i min verden, være fuldstændig irrelevant, hvis det ikke fungerer inde på serveren. Jeg ved ikke, hvad ambitionsniveauet for Heroic er. Hvis de er fint tilfredse med deres nuværende situation, så holder jeg dem bare til en højere standard, hvor det først og fremmest handler om at vinde. Cadians PR og alt det andet gøgl må aldrig fylde mere end præstationernes på serveren (hele holdets) og jeg synes ofte, at holdet står og faldet med ham enten ved, at han ikke er en god nok awp eller en god nok igl - og jeg er med på, at han lige har været deres bedste mand til Pro League - hvilket jeg blot finder endnu mere foruroligende. :)
#9(Med 2 svar)
3. oktober 2022 kl. 01:00
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det kan sagtens være, at jeg undervurderer Cadian i din og andres optik, men det er min helt klare overbevisning, at han holder holdet tilbage både ingame og udenfor serverien. - Men det var faktisk ikke ment i forlængelse af Cadians egne præstationer. Men det virker jo som om, at hele holdet bliver dårligere og dårligere og at det har stået på længe. Det er jo egentlig ligegyldigt, hvor meget eller lidt Cadian fylder på og udenfor serveren, hvis han ikke kan få de andre til at spille bedre og godt nok.

I første omgang havde jeg egentlig tænkt, at de skulle prøve at få Stavn fast på awpen og Cadian til kun at holde fokus på at calle - måske det også ville løse Jabbi, hvis han kunne overtage nogle positioner fra Stavn og hvis Cadian kunne overtage Jabbi's eller noget i den dur.

Hvis det ikke er holdbart, så tænker jeg, at det måske var værd at investere i Device i stedet for eks. Jabbi. Tag det gamble, som det nu engang er. Hvis de lykkedes, så har de en meget bedre awp-spiller (antaget) og hvis det ikke lykkedes, så har man ikke rigtigt tabt mere end sin investering og kan hive et nyt talent ind.

Hvis Bubzkji kan spille som i Mad Lions, så ville han bestemt klæde holdet - jeg ville være frisk på at se det, men jeg aner intet om hans motivation og niveau, hvilket jeg i øvrigt heller ikke gør med Device.
#12(Med 1 svar)
3. oktober 2022 kl. 01:13
DanskHammer
Jeg siger ikke at du undervurderer ham som spiller, der er nogle mangler når man tager at han faktisk har de 2 vigtigste roller på samme tid som AWP og IGL.
Personligt syntes jeg at Heroic har en tendens til overgøre force buys, og lave surprice-plays. Det fungerede måske i online-eraen, men ikke på lan i samme omfang. De mangler noget coolness, og mere ro på vigtige runder. Nok mest de runder hvor man forcer og kommer på tec9 og mac10 - mod et fuldkøb - istedet for at tage den hardeco og være rustet til runden efter. Det har de i min hukommelse tabt langt mere på end vundet - og det må være Cadians ansvar at det ikke bliver en dårlig vane.

Device til Heroic - enig, havde været mega fedt. Men er Cadian god nok til at være rifler primært? Jeg tror det ville give dem mangel på firepower enormt.

Men en 2 årig forlængelse til Cadian viser i hvert fald at der er tro på manden, og jeg syntes det er fortjent - men nu skal de også i arbejdstøjet for at vise de kan være med i toppen. :)
#17(Med 0 svar)
3. oktober 2022 kl. 11:10
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg er meget enig med din analyse! - Og helt generelt, så spiller de alle sammen bare et hak dårligere end de gjorde tidligere. Både Stavn og Teses havde nogle helt vilde præstationer tidligere og jeg synes, at der er blevet længere og længere imellem de helt geniale ting, som de begge lavede online.

Jeg kender ikke Cadians niveau på rifle, hvorfor jeg også helt overvejede om der var plads til ham som igl, hvis han ikke længere var på awpen. Men mon ikke, at han ville kunne oppe sig på samme måde som Hooxi har gjort det, hvis de fik Device på awp'en og cadian på rifle, så tror jeg nu stadig, at de ville stå et bedre sted end med Cadian på awp/igl og Jabbi på rifle.

Jeg tænker nu stadig, at jeg bare gerne havde set rotationen med Stavn på awpen og Jabbi i andre roller først - der burde være rimeligt med firepower. Der troede jeg faktisk, at de var kommet til, hvorfor forlængelsen kom bag på mig.

Det har du ret i og det bliver spændende at se om de kan vende skuden ved majoren. :)
#7(Med 0 svar)
3. oktober 2022 kl. 00:49
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ved ikke rigtig om vi har en som kan udfylde hans sko aerligtalt.
Han fylder meget paa deres humor, paa deres motivation, hans gejst.
Han caller, han er deres awp - selvfoelig kan replacements nok blive fundet for de roller - og sikkert internt.

Men jeg tror PR, Brand, Momentum fylder Casper en del & han plejer at vaere ret god til at hive folk med op hvis de har en offdag / der sker noget lort ingame.

Det tror jeg ikke er saa nemt at erstatte bare lige, udover det underperformer han jo ikke ingame - hans stats er fine (Ok awp spiller) men stadig som IGL.

Til det ved vi jo ikke hvad han bidrager med bag scenen, mht sponsorer forfillments, events som de nu tager til rundt i verdenen for PR.

Jeg tror deres fokus nu er at faa pakket Jabbi godt ind paa lineuppet, de alle sider med +1.0 rating, og Jabbi under 1.0 som den eneste. Og der tror jeg der er brug for lidt stabilitet, end at udskifte.
#13(Med 0 svar)
3. oktober 2022 kl. 01:43
JakobHelms
Jeg håber at Heroic på et tidspunkt finder formularen, der gør, at de rent faktisk ligner et hold, der har en chance for at vinde en major. De har længe virket som garant for et stabilt kvartfinalerun.
#18(Med 0 svar)
3. oktober 2022 kl. 12:31
DOMINA7HOR
Det overrasker mig en smule. Formen har ikke været den bedste hos cadiaN over en længere periode nu, selv om han har spillet sig op igen den sidste måneds tid. Lig dertil at holdet ikke rigtig har toppræsteret i et godt stykke tid nu, hvilket også må falde delvist tilbage på cadiaN som IGL.

Når det så er sagt, så glæder det mig, at Heroic stadig viser ham den her tiltro og tillid.

Stavns forlængelse lå til gengæld lige til højrebenet. Han er deres stjernespiller. Og set i lyset af, hvor godt cadiaN og stavn kommer ud af det med hinanden, både på og udenfor serveren, så var det nok lidt en "pakkeløsning". De to er holdets "stamme," sammen med deres nye mand, jabbi.

Hvis de ikke præsterer bedre de sidste par måneder inden årsskiftet, og viser, at de fortsat kan spille med i verdenstoppen, så bør de overveje TeSeS og sjuuushs fremtid på holdet. Enten en eller dem begge.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.