POWER Ligaen Sæson 21 - Finale på ANARKIST
08D : 18T : 27M : 13S
smooya er langt fra tilfreds med situationen.

Manglende visum koster Benched Heroes pladsen

smooya og resten af Benched Heroes misser RMR-turneringen grundet manglende visum.

Benched Heroes skal alligevel ikke til Malta i løbet af oktober for at deltage i RMR-turneringen, der er kvalifikationen til majoren i Rio.

Det afslører en af holdets spillere, smooya, på Twitter.

Som Dust2.dk tidligere har beskrevet, har mange af de russiske spillere problemer med at nå at få visum til at rejse til Malta, da EU har strammet reglerne efter Ruslands invasion af Ukraine.

Det betyder, at Aunkere fra Benched Heroes, der kvalificerede sig via de åbne kvalifikationer, ikke kunne nå at få et visum.

Også tyrkiske Calyx har ikke været i stand til at få et visum i tide.

Den situation har smooya løbende tweetet om, hvor han har været ret utilfreds med ESL's håndtering og manglende hjælp i situationen.

Holdet håbede dog til det sidste, men nu står det ifølge smooya klart, at Benched Heroes ikke bliver en del af kvalifikationen, hvorfra halvdelen af holdene skyder sig videre til majoren.

Benched Heroes havde registreret følgende:

  • smooya

  • MICHU

  • fear

  • Calyx

  • Aunkere
    --

  • Thomas (Udskifter)

  • Juve (Coach)

#1(Med 8 svar)
29. september 2022 kl. 11:11
Kristja
Jeg forstår slet ikke, at man i første omgang spiller med når man VED at man ikke har visu klar, samt at det det potentielt ikke er muligt at anskaffe i tide grundet krisen.
#2(Med 3 svar)
29. september 2022 kl. 11:12
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvad skulle de gøre? Søge visum inden kvals og betale for det?
#3(Med 1 svar)
29. september 2022 kl. 11:15
Hunt
Der har været flere uger fra sidste kval og til nu, det er en måned siden nu. Havde man søgt visa dagen efter man kvallede havde man sagtens kunne nå det (inden de gjorde tiden til 45 og ikke 15 dage)
#4(Med 0 svar)
29. september 2022 kl. 11:22
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nu skriver han jo at han ikke forstår at de spiller kvallen.
#7(Med 0 svar)
29. september 2022 kl. 12:13
Kristja
Det var en mulighed i stedet for at beklage sig efterfølgende. Det var også en mulighed at spille fra start med en anden, som ikke ville have haft tilsvarende problem. Men en træls situation det er det da. Det er skamligt at der altid kommer visum problemer fra diverse hold.
#5(Med 3 svar)
29. september 2022 kl. 12:05
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
De samler et godt mix, skal vinde 10 kampe i streg eller sådan noget for at kvalle? Hvem fanden søger visum på forhånd hvis det skulle ske. . Selvfølgelig håber de at kvalle, men har nok ikke ligefrem regnet med det. De jo ikke engang et hold, som sagt bare nogle free agents / fpl spillere der fik en last minute idé om at prøve at kvalle.
#6(Med 2 svar)
29. september 2022 kl. 12:12
Kristja
Det er jeg indforstået med. Men så skal smooya heller ikke sidde og tude bagefter. Så kunne de have spillet med en anden, som ikke var russisk statsborger. Men det er ikke destomindre en ærgerlig situation og selvfølgelig synd for Aunkere, at han er fanget i et visum helvede.
#8(Med 0 svar)
29. september 2022 kl. 13:06
DanskHammer
Nu er det jo ikke kun russeren der ikke har fået visum..
#10(Med 0 svar)
29. september 2022 kl. 13:36
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Dropper debatten 😊👍
Smil og hav lidt sympati med de skuffede spillere. Vær lidt menneskelig 😉
#9(Med 0 svar)
29. september 2022 kl. 13:22
JakobHelms
Smooya har været ude gentagne gange i løbet af de sidste par dage og sagt, at problemet netop IKKE er at få visum til Malta - som alle de andre russiske spillere har fået. Problemet er at Aunkere åbenbart har forsøgt at få et bredere visum til EU, fordi det ville være mere gavnligt for ham selv personligt, og det er det, han har fået afvist. Det er fuldkommen latterlig adfærd, for hvis han havde søgt et visum til Malta ligesom alle de andre russiske spillere, så havde han jo nok fået det, ligesom alle de andre russiske spillere.

Jeg havde fandeme også været sur, hvis der var en af dem, jeg spillede med, der saboterede vores RMR-deltagelse i et forsøg på at få en gode til dem selv.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.