EVY var med som coach for Evil Geniuses til ESL Pro League Sæson 15.

Tidligere coach langer ud efter verdensstjerne

Det er ikke just ros, EVY giver Stewie2K i et interview med 1pv.fr.

Den tidligere EG-assistenttræner EVY holder sig ikke tilbage, når snakken falder på hans tidligere holdkammerater.

EVY tager nemlig bladet fra munden i et interview med franske 1pv.fr.

Mandskabet blev samlet i starten af 2022, og her var det med Stewie2K i front som holdets klart største stjerne. Det var dog ikke en stor begejstring fra EG-coachene, da muligheden for at hente amerikaneren bød sig.

Damien (maLeK red.) havde fået fortalt, at Stewie nærmest var blacklistet, og at han ikke var en god IGL, men andre folk og EG mente, at Stewie skulle hentes, fordi de troede på ham. Damien var meget tøvende, men EG pressede på, fordi de ville have ham, 'han er en superstjerne, han har vundet en major, han er den bedste spiller i USA' osv, og til sidst gav Damien efter og accepterede Stewie.

I chok over problembarn

Stewie2K blev hentet ind sammen med autimatic og RUSH, som sammen med CeRq og Brehze skulle være med til at løfte EG tilbage til toppen af Counter-Strike.

Hurtigt viste det sig dog, at bekymringerne over at hente Stewie2K var velbegrundede, da problemerne viste sig fra dag ét.

EG gjorde det klart, at Damien ville have frie tøjler, når det gjaldt spillerændringer, og frie tøjler til at lave et system med videre - anderledes så det dog ud på vores første træningsdag, hvor vi bare kiggede på hinanden og var i chok. Med hensyn til attitude lignede det en kamp på FACEIT. Vi forstod ikke, hvorfor Stewie ikke fortalte, hvad der skete, når han døde, vi forstod ikke, at han ikke gav info hele tiden, at han havde en 'for sjov'-tilgang til spillet, og at han blev meget sur.

Tingene blev ikke just bedre, som holdet blev spillet mere sammen, og allerede senere i den første uge, var der problemer igen.

Denne gang var det dog ikke på serveren, da det i stedet blev til problemer mellem maLeK, som var holdets coach, og Stewie2K i træningslokalet.

Fra dag fem eller seks ville Stewie ikke sige hej til Damien, når vi gik ind i rummet. Når Damien snakkede, vendte han (Stewie red.) sig mod sin PC og lyttede ikke efter. Af og til ville Stewie lytte til Damien for derefter at vende sig om og simpelthen ikke give et svar. En af de værste ting, jeg har set, var at han nægtede taktiske pauser. Damien kunne spørge efter en taktisk pause, men Stewie ville bare sige nej. Det har jeg aldrig set før, og det startede allerede i vores første officielle kamp.

Både maLeK og EVY fik sparket i starten af maj, og sidenhen er der sket en hel masse på spillerfronten. Der er dog ikke blevet skiftet ud endnu, da EG i stedet har hentet yderligere to mandskaber ind under banneret med planerne om at have et flydende 15-mands-hold i 2023.

To sider til hver historie

Efter angrebet mod Stewie2K har den tidligere majorvinder kommenteret kort på situationen på Twitter.

Her skriver verdensstjernen, at der er to sider til alle historier, og at EVY overdramatiserer situationen markant. Stewie skriver dog også, at det er tid til at fortælle hans side af sagen, hvorfor han vil gå live på Twitch senere torsdag og fortælle yderligere om hele situationen.

#1(Med 0 svar)
16. juni 2022 kl. 22:08
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Galimatias.

Det er ærgerligt at der ikke er flere rigtige talenter fra NA, så der kunne ske en naturlig udskiftning af spillere.
#4(Med 0 svar)
16. juni 2022 kl. 22:28
nylsnej
Nu har man hørt fra mange sider hvor giftig en holdkammerat / kollega Stewie er. Det er mig en gåde at folk stadig arbejder sammen med ham.
#5(Med 12 svar)
16. juni 2022 kl. 22:28
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Virker jo fuldstændig vanvittigt. Fair hvis man ikke kan lide hinanden, men der må da som minimum være en ordentlig tone og et professionelt forhold. Det er jo for sygt, hvis man ikke engang kan hilse på hinanden, når man møder ind på arbejde.

Anyway, det er jo kun den ene side af sagen, så er jo ikke helt til at vide, hvor slemt det har været, men det er næppe noget han bare opdigter.
#6(Med 11 svar)
16. juni 2022 kl. 22:40
wazorntB
Det er måske også problemet i nogle hold/organisationer, at spillerne simpelthen har for meget magt.
I hvilken andre hold sport, ser man at spillerne er over deres træner/manager?

Nu er der jo i øvrigt flere parter, der har været ude at fortælle, at de har oplevet samme problemer med stewie/EG, så mon ikke der er noget om snakken?
#7(Med 3 svar)
17. juni 2022 kl. 07:21
Butler
Mbappe i PSG er over træneren :) hvilke jo også er helt latterligt.

Når man læser den her artikel og så har set den video hvor Stewie er en idiot over for fallen. Så tænker man sine ting :)
#8(Med 1 svar)
17. juni 2022 kl. 07:47
zEden
Hvilken video hentyder du til?
#10(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 08:33
Butler
#9(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 07:55
wazorntB
Måske det steg ham til hovedet, at han var en af de første amerikanere til at vinde en major.
Han virker da i hvert fald til, at være en kæmpe idiot og yderst umoden.
#11(Med 4 svar)
17. juni 2022 kl. 08:49
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
I langt de fleste hold-sports er spillerne opdraget med, at coach = king.

I CS (Og generelt esport) har vi aldrig haft en kultur for dét, og spillerne har altid selv bestemt hvem de vil spille med og hvornår.
Jeg forstår til dels godt, at stewie stiller sig i trods. Han burde helt klart vide bedre og agere bare nogenlunde voksent, men når alt kommer til alt, er der forståelse for, hvor han kommer fra og hvorfor han gør som han gør.

Han burde helt sikkert være voksen nok til at agere mere professionelt, men for nogen kan det bare være svært at ændre adfærd efter så mange år.

Det kunne være interessant at høre fra de andre parter i sagen, så det ikke bare er den ene side vi har.
#12(Med 3 svar)
17. juni 2022 kl. 09:16
WeiZ
Man må vel også godt kunne forstå hvorfor spillerne gerne vil have en indsigt i, hvem de spiller med? - Jeg ville personligt ikke kunne performe, hvis der var en på lineuppet, jeg slet ikke kunne lide. Og inden du tager ud i et "rigtigt" arbejde. Så ville jeg have sammen holdning. Hvis jeg ikke kunne lide mine kollegaer, så ville jeg satme ikke stå op om morgen og tage på arbejde :D -
Beside that, så det ikke fordi jeg støtter stewie. Synes selv han har været en giga torsk alt for længe.
#14(Med 2 svar)
17. juni 2022 kl. 09:42
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg tror ikke, at den ene eller anden måde er den rigtige måde at gøre det, men at en god blanding. I sidste ende tror jeg på, at det giver mest at have en coach-type som har det sidste ord, men spillerne skal uden tvivl høres og deres ønsker og behov tages seriøst.

Omvendt så skal en Stewie-type også lige fatte lidt og opføre sig ordentligt. Der er forskel på ikke at kunne med en kollega og gå i børnehave-mode og vende sig om, ikke ville tale med vedkommende. Vi kan hurtigt blive enige om, at der vil være kolleger (Eller spillere) man kan bedre med end andre, men der er bare forskel på hvordan man tilgår de udfordringer det giver.

Jeg kunne i øvrigt aldrig finde på at sammenligne CS med et almindeligt arbejde. Der er kæmpe forskel på et sportsligt miljø og et performance miljø på f.eks et kontor.
#15(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 10:09
WeiZ
Helt enig. Der er vi slet ikke uenig. En god blanding er også det, jeg er ude efter.
Helt enig i, at stewie lige skal slappe lidt af.
Jeg ser blot andre sammenligne, så ville bare lige få den del med :D - Vi deler meget samme holdning.
#16(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 12:12
wazorntB
En dygtig coach indrager normalt også spillerne, det gælder vel for alle sportsgrene, men selvfølgelig skal han da have det sidste ord, alt andet er en forkert fordeling i min verden - Det vil føre til en dårlig kemi, lige så snart spillerne måtte være det mindste uenige i coachens beslutninger.
#13(Med 1 svar)
17. juni 2022 kl. 09:32
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg tror helt sikkert også, at der er noget om snakken. Man finder næppe på det her helt uden grund.
#17(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 12:13
wazorntB
Mon ikke de andre spillere, i så fald, ville gå direkte ud og bakke stewie op, hvis en coach opdigtede de ting?
#18(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 13:27
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Magtstrukturen skal altså på plads.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.