Vorborg takker af efter fire år hos Copenhagen Flames.

Helt særlige tilbud fik Vorborg til at forlade Flames

Der skulle et helt særligt tilbud til for at lokke Vorborg væk fra Copenhagen Flames. Og dem er der kommet flere af, fortæller den nu tidligere sportsdirektør og træner.

Fredag eftermiddag satte Copenhagen Flames sig godt og grundigt på dagsordenen i CS:GO.

Først blev det offentliggjort, at roeJ og nicoodoz skifter den blå trøje ud med fnatics sorte, og kort efter kom det så frem, at Copenhagen Flames' sportsdirektør, medejer og coach Vorborg også forlader den danske organisation.

Mens førstnævnte næppe kom som en overraskelse, eftersom spillerne har været rygtet videre ad flere omgange, så var rygterne om Vorborgs afsked mere beskedne.

Og det lå da heller ikke kortene, at den 29-årige træner skulle forlade Copenhagen Flames. Men under majoren kom der flere tilbud, fortæller han til Dust2.dk.

Derfor var noget af det første, han gjorde, da Copenhagen Flames' Major-run var slut, at lægge hovedet i blød.

Det tog så cirka fem døgn, hvor jeg ikke lavede andet end at tænke, hvor jeg så kom frem til, at det korrekte var for mig at prøve noget nyt - så det kom forholdsvist pludseligt.

Hvem der har henvendt sig, vil Vorborg ikke ud med. Han lægger dog ikke skjul på, at det har været nogle helt særlige tilbud.

Jeg har altid sagt, at det ville kræve helt specielle tilbud at få mig væk fra Flames - og jeg har fået et par tilbud nu på én gang, som, jeg vil mene, er tæt på 'once in a lifetime'. Det er selvfølgelig enormt smigrende, og nu handler det om at finde ud af, hvad det rette er for mig fremadrettet, siger Vorborg til Dust2.dk.

Af hjertet tak

Vorborg sætter med dagens nyhed punktum for fire år hos Copenhagen Flames.

Siden november har han alene taget sig af trænergerningen hos holdet, der før det havde pita tilknyttet.

Og mens tvivlere måske ville have kaldt Copenhagen Flames' run til majoren i Stockholm for et 'fluke', så lykkedes det endnu engang for holdet at kvalificere sig til majoren.

Men så vidste både Vorborg og spillerne til gengæld også godt, at majoren i Antwerpen ville blive den sidste sammen i den konstellation, fortæller han.

Vi vidste godt alle sammen inden den sidste major her, at det var endestationen. Det gjorde vores major-rejse endnu mere speciel også, og det gjorde, at det var en helt fantastisk oplevelse, at vi i fællesskab nåede at få arenaen med til majoren.

Jeg er helt sikkert sørgelig over at den rejse er forbi, men jeg er også bare enormt glad for alt, vi opnåede sammen.

Vi sagde vores farvel til majoren, og jeg fældede nok en tåre eller ti foran drengene i processen. Men jeg vil aldrig glemme det år, vi har haft sammen, og jeg vil forevigt være taknemlig overfor alle fem, over de oplevelser de har været med til at give mig.

Har du et par ord til fansene, der måtte læse med?

Af hjertet tak.

Uden fans og følgere findes esport og CS:GO ikke. Uden dem havde jeg ikke noget job, og jeg havde sikkert siddet på et kontor i stedet og kedet mig.

Esport har givet mig et fantastisk liv, og i sidste ende skyldes det alle de fans, der følger med.

Jeg fik tårer i øjnene flere gange under majoren. Jeg ser billeder af børn der er hjemme i stuen med Flames-trøjer på, som ser med på TV - og i arenaen er der skilte, folk der maler Flames-logoer på maven og så videre.

Det er fuldstændig vanvittigt, at folk går så meget op i det, vi har skabt. Det er en fantastisk følelse.

Jeg håber, alle fortsat vil støtte Copenhagen Flames, fordi det er en helt unik og fantastisk klub.

Samtidig håber jeg selvfølgelig også, at folk vil følge mig i min videre færd, og jeg kommer til fortsat at være så åben og transparent som muligt fremadrettet - jeg elsker at interagere med dem, der gider at lytte, slutter Vorborg.

#1(Med 1 svar)
3. juni 2022 kl. 17:17
RAF
❤️
#3(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 17:22
vorborg
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
<3
#2(Med 19 svar)
3. juni 2022 kl. 17:19
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tænker vi astralis istedet for hvidt?
#4(Med 17 svar)
3. juni 2022 kl. 17:34
wazorntB
Så klapper jeg da først i hænderne!
#7(Med 16 svar)
3. juni 2022 kl. 18:32
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
+1 million. Men er det once in a lifetime? Tror desværre ikke det er dér han lander.
#8(Med 7 svar)
3. juni 2022 kl. 18:35
wazorntB
Ja, det vil jeg da mene, at det kunne betegnes som værende.

EG/complexity/cloud9/mouz kunne vel også være en mulighed?
#11(Med 5 svar)
3. juni 2022 kl. 18:40
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
For et år siden, måske. Omvendt er det jo en kæmpe udfordring at få dem tilbage på rette vej - tænker bestemt coL, EG, C9 og mouz er gode bud. coL har vel fortsat holdt øje med dem og ham, spørgsmålet er så bare om Jason Lake vil afgive en del af hånd ansvar :D
#18(Med 4 svar)
3. juni 2022 kl. 19:57
wazorntB
Jason Lake er og har alle dage, været en noget speciel karrakter, men jeg tænker stadig, at det er en reel mulighed.

Mht. Astralis, vil jeg stadig mene, at det ville være en stor mulighed. Jovist, de har set bedre tider - Men det er vel også netop der, at man kan gå ind og gøre en forskel?
#19(Med 3 svar)
3. juni 2022 kl. 19:58
vorborg
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg kan godt bekræfte at jeg ikke skal til COL i hvert fald
#21(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 20:00
wazorntB
Det er jeg sådan set glad for at høre 😆

EG, cloud9, Astralis og mouz, ville alle også være mere attraktive valg, hvis jeg selv stod i din situation (og de var reelle muligheder)
#24(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 20:15
bat
Omvendt psykologi?
#28(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 23:51
nylsnej
Haha, man fornemmer lidt noget bitterhed her xD
#12(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 18:40
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
For et år siden, måske. Omvendt er det jo en kæmpe udfordring at få dem tilbage på rette vej - tænker bestemt coL, EG, C9 og mouz er gode bud. coL har vel fortsat holdt øje med dem og ham, spørgsmålet er så bare om Jason Lake vil afgive en del af hånd ansvar :D
#10(Med 7 svar)
3. juni 2022 kl. 18:39
ankjaers
Hvilke hold ville være “once in a lifetime”?
#13(Med 6 svar)
3. juni 2022 kl. 18:41
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg tænker, som Jack herover nævner, noget ala C9, coL eller lignende. En tur over vandet, formodentligt stor løn osv.
#15(Med 5 svar)
3. juni 2022 kl. 18:48
ankjaers
Kan godt se dit argument. Men må indrømme at de projekter er lidt af en dødsejler. Det ville være lidt ærgeligt at spilde hans evner der.
Skulle jeg komme med et friskt bud ville det være er genopbygge OG. Eller hvertfald have et budget til at bygge et dansk eller eu baseret hold. I en organisation med større kapital end Flames
#17(Med 3 svar)
3. juni 2022 kl. 19:55
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ja, og sidstnævnte du skriver kunne jo meget vel være Astralis. Med lukning af North og senest AGF tror jeg ikke vi ser fodboldklubber gå ind på markedet, som det ser ud nu - især fordi de alle har fingrene i esport via FIFA og derfor, formodentligt, har kigget på titler (og økonomien bag) fx CSGO. Derfor jeg kun forestiller mig det kunne blive Heroic eller Astralis her i Danmark, som samtidig ville gå under en antaget "once in a lifetime".

Giver dig helt ret i at det ville være en stor mundfuld med fx C9 eller EG - men omvendt er det også helt andre budgetter de leger med, end hvad de ellers gør i DK. Men at blive tilbudt, fx coL, som har vanvittige rammer og et formodet stort budget, må være en stor drøm for mange - og hvis han så bliver tilbudt mandat ift. hvem og hvordan det skal bygges op, så tror jeg det kunne være en potentiel destination.

Alternativt kunne det måske også være i det svenske - hvad med netop fnatic?
#20(Med 2 svar)
3. juni 2022 kl. 19:59
wazorntB
Tror du virkelig at fnatic er klar til at droppe cArn? Jeg tror at han er for stort et navn for dem, til at de umiddelbart vil droppe ham.
#27(Med 1 svar)
3. juni 2022 kl. 23:40
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nej, det kan du have ret i. Omvendt, og uden at vide noget om det, tænker jeg carn må stå i samme situation som fx KH i Astralis.

Ambitionerne er top 3 i verden (gætter jeg på), og det ligner ikke fremtidsudsigterne til det er tæt på.

Mit bud var på baggrund af netop røj og nicodoz er endt der, og så tænker jeg ikke det er en dum ide at få en som vorborg med. 🤔
#31(Med 0 svar)
4. juni 2022 kl. 10:59
wazorntB
Så vidt jeg ved, er carn også medejer af fnatic? For det andet, er KH ikke selv tidligere topspiller (i cs), eller en levende legende i Astralis.

At de ikke er hvor de burde være, det kan slet ikke diskuteres - Jeg tror, at vi alle forbinder fnatic, som hørende til den absolutte top i cs.
#22(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 20:01
wazorntB
Hvis han skulle være med til at genopbygge OG, ville det så give meget mening, at signe nye spillere, lige før han kommer til?
#23(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 20:14
bat
For satan. Endelig noget fornuftigt. Så kan Hvidt blive degraderet til performance coach uden beslutningsansvar. Se det dur
#5(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 17:38
mesterslagter
Jeg tænker at han ville være god for mange orgs at få ind, måske lidt mere som sportsdirektør end træner hehe. Men han har været pisse dygtig i flames. Og kan han få et større kendskab til den internationale scene også, og talentarbejdet der, så bliver han et godt aktiv.
#6(Med 2 svar)
3. juni 2022 kl. 17:54
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Man kan sige meget om flames. Men jeg tror der hvor de har imponeret mig mest er deres "menneskelige" måde at være på. De har overbevist mig om det er hjertet der er med!
Jeg er sikker på at de har hjulpet deres spillere uden pres med at træffe de rigtige valg udfra hvad der har været og faktisk har brugt tid på at rådgive og hjælpe selvom det vel ikke er noget man kan kræve.
Vorborg er fandme en champ. Alle de bolde der har skullet holdes i luften. Kæft en blæksprutte. Tror ikke vi får glæde af ham i Danmark mere for nu, desværre. Så held og lykke!
#25(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 20:36
Juu88
Godt skrevet! Meget enig 😊👍
#26(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 23:01
JernLars
Det er ærlig talt også noget af det der har gjort mig til Flames fan. Deres ærlighed er forfriskende i en tid med Heroic og Astralis der prøver at fremstå så polerede som muligt, selvom at de ender med at træffe nogle beslutninger de tidligere har taget afstand fra
#9(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 18:36
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Han har om nogen været manden der fik Flames på verdenskortet. Håber vi ser ham i en spændende rolle fremadrettet - Astralis ville være spændende, men tænker ikke vorborg ville se dét som en once in a lifetime chance, som det står nu.

Bliver spændende!
#14(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 18:43
ankjaers
Helt klart at Vorborg som fortjener et afsnit i dansk cs historie blandt de andre store navne.
Det har været en fornøjelse at følge
#16(Med 0 svar)
3. juni 2022 kl. 18:57
syLLLE
Han virker som en gennemført fantastisk person.
Rigtig fornuftig at høre på også, både i Flames egen podcast, men også i Bootcamp.

Håber sgu han finder det rette!
#29(Med 0 svar)
4. juni 2022 kl. 01:23
Wasin
Jeg håber og tror lidt på det bliver EG. Han har vist han formår at arbejde og finde med unge gutter - præcis som EG lige har hentet ind.

Samtidigt er det et helt nyt projekt med 15 mand under samme fane. Der er så mange spændende muligheder og udfordringer i det - klart noget jeg betragter som en once in a lifetime oplevelse.

Udover det så må det da være en fed udfordring at se om man kan få vendt den hidtil sænkende skude som EG har været længe!

Samtidigt
#30(Med 0 svar)
4. juni 2022 kl. 10:26
Frankyou
Virker bare som en gennemgod fyr, ham Vorborg. Jeg glæder mig til at høre, hvad der nu skal ske. God tur videre mf.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.