Jerry og shalfey i jubelrus efter sejr.

shalfey efter triumf: "Ikke tid til at fejre endnu"

Dust2.dk fangede en glad, men om end fokuseret og fattet shalfey, efter forZes sejr over SAW.

Det unge russiske mandskab, forZe, leverede den første store overraskelse i den europæiske RMR A-turnering, da de tirsdag eftermiddag formåede at kvalificere sig til Majoren.

Major-billetten kom i hus med en samlet 2-1 sejr over SAW. Efter at have tabt det første map, Nuke, tog russerne fuld kontrol over kampen på andet og tredje map, Dust2 og Inferno, som blev vundet med henholdsvis 16-3 og 16-5.

Efter kampen fangede Dust2.dk kampens helt store profil, forZes blot 19-årige rifler, shalfey. Han var godt tilfreds med sejren, men gjorde det samtidig klart, at arbejdet ikke er færdiggjort endnu, selvom de allerede har kvalificeret sig til Majoren.

Jeg er selvfølgelig meget glad (for at vi vandt og kvalificerede os til Majoren, red.), men vi skal formentlig i kamp igen i morgen, om en plads i Legends stage, så det er ikke tid til at slappe af og fejre endnu.

Om selve kampen mod SAW, hvor de sikrede sig Major-pladsen med flot spil, udtalte shalfey følgende.

Det første map (Nuke, red.) var en mental udfordring for os. Der var ikke rigtig nogen på holdet, som spillede op til deres bedste. Vi virkede lidt nervøse og afventende. Vi laver nogle dumme fejl. Vi taber tre eller fire clutches, hvilket ramte vores økonomi.

Efter det første map, sagde vi til hinanden, at vi ikke skulle være nervøse og i stedet bare gå ud og spille vores eget spil. Vi ved, det bliver nemmere, hvis vi spiller vores sædvanlige spil. Og vores coach forberedte os godt til de sidste maps.

Hovedpersonen selv følte sig godt tilpas i store dele af kampen. Han var også kampens bedste spiller. Om sin egen præstation, sagde han.

Hvis man holder fokus på alle situationer i løbet af kampen, ikke tænker på noget udefrakommende og gør sit for at træffe de rette valg i hver spilsituation, så bliver det nemmere. Mod Heroic, f.eks., følte jeg ofte jeg befandt mig i pressede situationer, hvor jeg ikke tog de rette valg. I dag gik det bedre.

En anden spiller, der ligeledes gjorde det godt, var shalfeys holdkammerat, zorte, som leverede en stabil præstation. Han gjorde sig mest af alt bemærket i løbet af kampen, ved at svinge en autosniper på Nuke. Noget han ifølge shalfey har for vane at gøre.

Han (zorte, red.) kan godt lide at spille med autosniper på Nuke. Det er nemt for ham, for ofte kaster modstanderen en masse outside smokes, som er nemme at spamme. Og går man dør eller rampe, kan man ligeledes nemt sende tre, fire gode skud afsted.

Russerne er som nævnt allerede klar til Majoren. Spørgsmålet er blot, om de træder ind i Legends eller Challengers stage. Selv tror shalfey ikke meget på, at de kommer til at træde direkte ind i Legends. Han forventer, at de skal i kamp i morgen om en plads Legends-fasen.

Vi skal formentlig møde NAVI i morgen. Kun hvis Vitality slår NAVI, mens MOUZ slår FaZe, går vi direkte videre til Legends og skal dermed ikke spille i morgen. Der er en stor chance for, at vi skal spille igen i morgen.

Det var i det hele taget en glad, men rolig og fattet, ung mand, som Dust2.dk talte med. Og med Major-pladsen i hus, kunne han og resten af holdkammeraterne fra forZe roligt sætte sig ned og se NAVI mod Vitality.

Og her kunne og holdet konstarere hvad han selv nævnte. At NAVI ser ud til at vente i morgen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.