SandeN er fortid i AaB-trøjen.

AaB-spillere leder efter nyt hjem

De fire spillere, som nåede finalen i POWER Ligaen, er færdige i AaB.

Der skulle ikke gå mange timer fra AaB's finalenederlag i POWER Ligaen Sæson 18 til spillerne begyndte at lede efter en ny organisation at repræsentere.

Sent mandag aften tweetede SandeN nemlig, at spillerne er færdige i AaB, og nu følger AaB så trop med en pressemeddelelse.

Vi siger farvel til holdet. Trods gode resultater, har tiden været turbulent, hvorfor vi for fremtiden ikke har vurdere det som det rette match. Klubben og jeg vil gerne takke drengene for tiden, og ikke mindst oplevelserne. Vi ønsker alt held og lykke fremadrettet, udtaler AaB's cheftræner Brian Torp i pressemeddelelsen.

AaB vandt ellers den 17. sæson af Danmarks bedste CS:GO-liga, mens de i den netop overståede sæson blev toer. Her tabte de finalen til et meget velspillende OPAA-hold.

AaB mistede kort inden finalerne Buzz, som skiftede til AGF, hvorfor holdet brugte Vster som standin.

Han fortsætter dog ikke på holdet, fremgår det af SandeN's tweet.

Her skriver den 26-årige dansker nemlig, at de fire andre søger et nyt hjem, hvor de kan forblive sammen. Samtidig er de allerede nu i gang med at lede efter den sidste spiller, som skal overtage AWP-rollen.

Ex-AaB består af:

  • Danmark SandeN

  • Danmark alexsomfan

  • Danmark jarko

  • Danmark Patti

#1(Med 6 svar)
7. december 2021 kl. 09:56
xone
Sammenholdt med hans interview fra finalerne, så synes jeg godt nok ikke at han sælger det her ex-aab projekt særlig godt.
#2(Med 5 svar)
7. december 2021 kl. 10:19
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Enig. Hvorfor har man ikke praccet mere og slet ikke det sidste stykke tid, hvis man har været på kontrakt og tilmed planlægger at blive sammen - det forstår jeg ikke.
#5(Med 3 svar)
7. december 2021 kl. 11:40
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Ved ikke om det kan putte lys på det hele. Men vi har ikke været på kontrakt med AaB siden 1. November, og siden midten af Oktober har vi vidst at Buzz har skullet til AGF. De valgte ikke at købe ham i transfervinduet og da AaB ikke kunne give noget bedre end det de tilbød valgte han at gå den vej, hvilket er helt fair, det satte os bare i en dårlig situation til at finde en ny 5. (awp, det har aldrig været planen at jeg skulle spille awp), da den eneste vi havde i kikkerten valgte konkurrenten og alle andre var låst da det var efter transfervinduet.

Det har været nogle kaotiske måneder fyldt med usikkerhed fra baglandets side, og stress i privatlivet hos nogle af spillerne som gør at det har været svært at finde "ro" til at pracc. Vi har haft en fed weekend, der er ingen tvivl om at vi kan sammen ude for serveren, og nu har vi snakket om tingene efter vi er kommet hjem, og aftalt at med et rigtigt stabilt "hjem" og en dedikeret AWP, er en major deltagelse i 2022 den fælles målsætning. Med de forudsætninger vi har haft, har vi præsteret over alt forventning, så med de rigtige forhold kan vi sgu sikkert gøre det endnu bedre.
#7(Med 2 svar)
7. december 2021 kl. 12:05
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg forstår argumenterne, men samtidigt strider det lidt i mod Major-deltagelse i 2022, at man lige hiver 2 måneder ud af kalenderen, hvor man i teorien godt kunne pracce og stadig spille med standin i playoffs.
Men held og lykke med det. Jeg bukker mig i støvet hvis I opfylder det mål!
#8(Med 1 svar)
7. december 2021 kl. 12:09
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Jeg argumenterer ikke for noget, prøver bare at give et indblik. Selvfølgelig kunne vi have praccet, det var også jeg personligt helst ville, men det ikke altid tingene går som man vil haha. Og tusind tak, jeg skal nok give en øl :>
#9(Med 0 svar)
7. december 2021 kl. 14:29
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Så lad os kalde det begrundelserne. ;)
#6(Med 0 svar)
7. december 2021 kl. 11:46
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
bug
#3(Med 4 svar)
7. december 2021 kl. 11:05
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvad med deres spot ?
#4(Med 3 svar)
7. december 2021 kl. 11:10
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
ECSTATIC
AaB beholder spottet :-)
#10(Med 0 svar)
7. december 2021 kl. 22:46
Kristja
rip
#11(Med 1 svar)
8. december 2021 kl. 15:58
Hunt
Fedt de så ikke vælger at gøre brug af det (med et nyt hold)..

Det må alt andet en lige være nemmere for jer 4 spillere at finde en ny 5 mand + en org hvis i allerede har et powerliga spot..
#12(Med 0 svar)
8. december 2021 kl. 16:59
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
ECSTATIC
Jamen vi er helt enige :D what can u do =)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.