"Fuck, jeg blev ownet på det"

Dust2.dk fik en snak med SandeN efter finalenederlaget til OPAA.

AaB tabte søndag aften finalen i POWER Ligaen til OPAA, der tog en 2-0-sejr.

Efter kampen fangede Dust2.dk en af sæsonens helt store oplevelser, SandeN, der har været særdeles vigtig for, at AaB i første omgang kunne vinde grundspillet og senere nå finalen i POWER Ligaen Sæson 18.

Og det var forståeligt nok en ærgerlig SandeN, der måtte se sig slået i finalen.

Det er mega nederen. Det er selvfølgelig nederen at tabe til et mixhold, men vi er også selv et mixhold. Vi har ikke praccet i over en måned, og holdet er også mere eller mindre dødt.

Jeg føler godt, vi kunne have vundet, men på Overpass smider vi nogle nederen runder, og det samme på Ancient.
Vi havde en god plan, men den blev ikke fulgt. Så der var mange dårlige fejl, og folk var ikke gode nok, siger SandeN.

Det var dog også først og fremmest et OPAA-mandskab, der fik lukket effektivt ned for ham, forklarer SandeN.

De spillede også bare bedre. Jeg har aldrig været så hvid i mit liv. De flashede alle vinkler, jeg kunne lide at være på. Det var helt vildt, lyder det fra AaB-spilleren, der tilføjer:

De hoppede også bare for hinanden, hvor de trader, og det har jeg ikke set i noget tid. Jeg ved ikke, om det var BERRY, der hoppede for en anden, men fuck, jeg blev ownet på det, siger SandeN.

MVP'en glippede

I løbet af sæsonen har SandeN været en af de toneangivende profiler for AaB, og den 26-årige riffelspiller var snublende tæt på at tage MVP-medaljen.

Et kig i performance-centret inde på Dust2's ligaside viser også nogle ganske udmærkede statistikker for grundspillet for den tidligere SK Gaming-spiller:

Faktaboks

SandeN's stats

  • Gennemsnitsrating: 1.33

  • K/D: 1.36

  • Pistolrundekills i gennemsnit: 1.09

Især i første halvdel af grundspillet var SandeN uhyggeligt godt spillende, og det var også et personligt mål at bide sig fast i ligaen, fortæller han.

Personligt ville jeg gerne have været inde og dominere ligaen, og jeg synes, jeg starter rigtig godt ud, men så faldt jeg lidt af på den. Jeg har ikke rigtig haft mit normale game her den sidste måneds tid, siger SandeN og sætter ord på, at han ikke kommer hjem med hverken trofæ eller MVP-medalje:

Jeg ville rigtig gerne have vundet, og jeg ville gerne have haft den MVP der, så det er nederen. Det er selvfølgelig synd for de andre, for de kunne have vundet anden gang i træk, men shit happens, siger han.

Intern uro

Der har gennem den seneste tid cirkuleret rygter om intern uro på AaB-mandskabet, og det bekræfter SandeN overfor Dust2.dk. Og han er ikke bleg for selv at tage sin del af ansvaret.

Det er nok mest mig. Jeg er lidt toxic nogle gange, når jeg gerne vil vinde, indleder han og tilføjer:

Det kommer af, at jeg gerne vil vinde, og så har jeg været ekstremt stresset, fordi der har været skole, og alle mulige andre problemer og sådan noget. Så det er primært mig, men vi har været med til det alle sammen, siger han.

Vil gerne fuldtid

Hvad fremtiden nu byder på for den 26-årige riffler, ved han endnu ikke. Men han håber at kunne gå fuldtid efter et halvår, hvor han for alvor har ramt et højt niveau.

Ser vi dig i AaB efter nytår?

Det kommer an på, om orgen ville have os fuldtid eller ej, for jeg vil rigtig gerne bare kun fokusere på CS.

Inden holdet startede med at være inaktivt, praccede vi næsten ikke. Vi har ikke haft nogle tacs til det her event heller. Vi har bare løbet rundt og kastet nogle comboer og prøvet at snakke sammen og trade hinanden så godt som vi kunne, fortæller SandeN og slutter:

Men det kommer an på orgen, og hvad de stiller til rådighed, for jeg vil rigtig gerne op og vise, at jeg hører til på et rigtig højt niveau. Jeg føler, jeg har spillet mit bedste CS. Måske ikke verdensrangsmæssigt eller bedste modstandere, men individuelt synes jeg, jeg har spillet meget bedre end de sidste par år. Og jeg vil rigtig gerne op og spille, hvor det er sjovt.

Hvad med næste sæson af POWER Ligaen? Får seerne fornøjelsen af dig på serveren?

Måske. Jeg kan ikke sige det. Der kommer nok også en kæmpe shuffle snart, så nu må vi se, hvad der kommer af tilbud. Jeg har fået et par stykker, men ikke så mange, som jeg godt kunne tænke mig, siger han og tilføjer, at han regner med, det snart ændrer sig:

Men jeg regner med, at når man annoncerer free agency, så kan det være, der sker noget, slutter SandeN.

#1(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 14:08
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Må indrømme jeg glædede mig meget til at se hvordan sanden gjorde det, i netop ligaen. Man har jo løbende igennem årene læst om ham på forskellige hold og lineups, og det var fedt at se ham give den gas og "leve op til hypen" :-).

Spændende spiller. Tænker dog ikke ideen om at give ham en fuldtidskontrakt, sælges så godt til AaB ift. måden "tilbuddet" bliver formidlet på. Men håber da han bliver i ligaen på et spændende hold. Måske et sted som Flames, hvis de sælger holdet, kunne være en mulig destination.
#2(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 17:08
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sandy er MVP i mine øjn.. Jeg ved han gør hvad han kan for at kontrollere hans humør, og hvis man kan se igennem det og hjælpe ham med at arbejde med det, har man en klasse spiller..

Alt det bedste til dig min ven <3
#3(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 22:17
ElChapo
Så holdet går i opløsning efter siden holdet mere eller mindre er dødt? - fin sæson af Sanden
#4(Med 1 svar)
6. december 2021 kl. 23:45
Hunt
Han må vel efterhånden også have ondt i ryggen efter at have båret Aab igennem både ligaen og til flere sejre i hltv kampe, hvor de rent faktisk gik videre fra et af de "regionale" swiss stages.

Han er vel oplagt til et evt nyt Flames hold, man hørte også zyphon skulle være toxic men det har vist sig sagtens at kunne løses. Kan ikke se hvorfor det samme ikke skulle kunne ske med sandeN.

Det må virkelig også være hårdt at spille i toppen af deltid, hvor man tit spiller mod fuldtids hold. Det er bare langt fra en lige kamp.
#5(Med 0 svar)
7. december 2021 kl. 00:15
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fan af OPAA
Sølv Sæsonkort Sæson 18
NaTo som awp/IGL og SandeN på riffel vil være en solid start på et nyt flames hold i mine øjne. Så kan man tage yngre prospects ind på nogle af de andre spots.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.