Relegation-spillet i POWER Ligaen skydes i gang mandag aften.

Nu skal der kæmpes for overlevelse

Mandag aften skal de første kampe i POWER Ligaens relegation-spil skydes i gang, og her er der oprykning på spil.

Der er en masse på spil, når POWER Ligaens relegation-spil mandag bliver skudt i gang.

Der tages både hul på relegationspillet i de lavere divisioner og til POWER Ligaen, og allerede klokken 18:30 skal det ene af næste sæsons hold i POWER Ligaen findes.

Her skal Madsport Esports og DEJAVUE nemlig i duel, og Dust2.dk har fået en snak med BloMMeN, der tørner ud for Madsport Esports, før aftenens kamp for overlevelse i Danmarks bedste CS:GO-liga.

BloMMeN og Madsport Esports kæmper om en plads i næste sæson af POWER Ligaen.

For selvom spillet ikke har været prangende i løbet af sæsonen, hvor Madsport Esports endte næstsidst i tabellen, så tror han stadig på sejren i aftenens kamp, der dog sagtens kan blive en tæt affære.

Selvom vores niveau i POWER Ligaen i denne sæson har været svingende, kommer vi til at møde op til kampen med et fresh mindset, siger BloMMeN og uddyber:

Jeg regner med en kamp, som har potentiale til at blive tæt. DEJAVUE har to utroligt gode spillere i form af n1Xen og Hartvig, som kan tage kampe i deres egen hånd. Jeg regner med, at vi viser højt niveau og beholder vores spot i POWER Ligaen, lyder det fra Madsport Esports-spilleren.

Hvorvidt aftenens kamp bliver det sidste, vi ser til Madsport-holdkortet, er endnu uvist, forklarer BloMMeN. Først og fremmest skal der evalueres på en sæson, der ikke ligefrem har været til historiebøgerne:

Regner I med at fortsætte sammen efter sæsonens ende - og har resultatet noget med den beslutning at gøre?

Efter i morgen skal vi selvfølgelig have evalueret en ikke-begejstrende sæson. Hvad der kommer til at ske, vides først der. Resultatet i kampen kommer selvfølgelig til at spille en rolle, men er ikke altafgørende, siger BloMMeN.

Foruden kampen mellem Madsport Esports og DEJAVUE, skal vi også have afviklet en række kampe om pladser i både 1. og 2. division.

Følgende to kampe kan ses på streamen mandag eftermiddag:

  • 17:00 - Exzentriq United vs. Esport Harte Epsilon (2. division relegation)

  • 18:30 - Madsport Esports vs. DEJAVUE (POWER Ligaen relegation)

  • 20:00 - Faceit Fiat vs. DREAM Alliance (1. division relegation)

Følg kampene her fra klokken 17:00:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.