Calyx skilles nu fra flushas projekt efter sin prøveperiode.

Takker af efter prøveperiode

flusha og suNnys projekt, der har en endnu ukendt organisation bag sig, skal på jagt efter en ny femtemand.

flusha og suNnys nye europæiske projekt, der går under navnet GORILLAZ, er nu nede på fire spillere, da de takker af med tyrkiske Calyx, som har været på en prøveperiode. 

Det skriver Calyx selv på Twitter.

De øvrige fire spillere skrev, ifølge suNny, under med en endnu ukendt organisation tidligere på måneden. Holdet har været undervejs siden årets begyndelse, men det er altså endnu ikke lykkedes at finde den rigtige konstellation. 

Calyx nåede at spille en håndfuld officielle kampe med holdet trods den korte tid. Mandskabet nåede kvartfinalen i den første åbne kvalifikation til Flashpoint 3, hvor de dog blev slået ud af Copenhagen Flames med 0-2.

De resterende spillere har endnu ikke kommenteret på tyrkerens afsked eller planerne for holdkortet. 

Det er i øjeblikket sergej, der elles spillede riffel under sin tid med ENCE, som har samlet AWP'en op for GORILLAZ, men med en ledig plads på holdkortet, har mandskabet mulighed for at hente en erfaren AWP-spiller til at fuldende startfemmeren. 

GORILLAZ består af følgende spillere:

  • Sverige flusha
  •  suNny
  •  sergej
  •  EspiranTo
#1(Med 1 svar)
25. april 2021 kl. 20:05
JENS_LYN
Kan se på hltv.org at der er nogen der siger at NatosaphiX er på trial som femte? Det er sgu da meget spændende, hvis det er rigtigt :)
Det kunne meget vel besvare en del af de spørgsmål der var ved den første roster. Sergej på awp? En relativt urutineret IGL? Tænker at NatosaphiX kan fylde awp-rollen og hjælpe med playbooken.
#2(Med 0 svar)
26. april 2021 kl. 10:20
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det rygte læste jeg også på twitter i går :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.