Rejin er nu Senior Manager for MAD Lions.

Slår fast: "MAD Lions er IKKE færdige med CS:GO"

I et interview med Dust2.dk kan Rejin fortælle, at MAD Lions ikke kaster håndklædet i ringen, som mange ellers havde grublet i.

For få dage siden blev det meldt ud, at de to tidligere MAD Lions-spillere sjuush og refrezh var blevet solgt til Heroic. I den forbindelse har Dust2.dk interviewet Rejin, som er Senior Manager for løverne, og som sætter et par ord på fremtiden for holdet.

MAD Lions, som på nuværende tidspunkt blot tæller HooXi, roeJ og TMB, har ikke spillet et eneste opgør siden starten af december, hvor holdet deltog i Flashpoint 2, hvori de dog sluttede på en 5.-6. plads.

Det er da også blevet bemærket på de sociale medier, at MAD Lions ikke har været aktive på serveren i flere måneder, hvorfor flere har spekuleret i, hvorvidt holdet var ved at lukke ned. Rejin kan dog fortælle, at manglen på kampe skyldes en kommunikationsfejl.

Jeg er lige kommet til i februar (som Senior Manager, red.), og der har været mange ting, som skulle tages vare på. Én af dem var turneringer. Det har været en fejl i kommunikationen, som har gjort, at vi ikke har spillet i nogen turneringer. Det er en ledelsesfejl, som ikke kommer til at ske igen. Sket er sket, og vi ser fremad og ikke bagud.

Den 33-årige dansker har tidligere været coach i mousesports, hvor han blandt andet var med til at sikre sejren i cs_summit 5. Som nævnt fungerer han dog nu som Senior Manager for MAD Lions, hvilket Rejin sætter et par ord på i interviewet.

Jeg er ansat som Senior Manager, hvilket egentligt betyder, at jeg står for den generelle ledelse af CS:GO-afdelingen hos MAD Lions. Det betyder, at jeg står for strategien, som vi kommer til at følge fremadrettet. Vi kommer til at ændre måden, man traditionelt set bygger et CS:GO-hold på. Der kommer til at ske mange ting, og I vil se en masse fra os i de kommende uger. Jeg kan desværre ikke løfte sløret endnu, men én ting er sikkert: MAD Lions er IKKE færdige med CS:GO!

Altså understreger den tidligere coach, at de spanske løver ikke er færdige inden for professionel Counter-Strike, hvorved han dermed lægger låg på de rygter, de manglende kampe har affødt.

Mister fire mand - men hvad byder fremtiden nu?

I løbet af de to måneder, som endnu er revet ud af kalenderbladet for år 2021, har MAD Lions mistet hele tre spillere samt en coach. Først var det acoR, som blev solgt til mousesports, hvorefter også peacemaker blev afskediget, og senest var det altså sjuush og refrezh, som tilsluttede sig Heroic.

Nu har I mistet en coach og tre spillere inden for den seneste tid - hvor meget har du haft med de beslutninger at gøre?

Afskedigelsen med den forrige coach (peacemaker, red.) var allerede besluttet inden jeg var ansat. acoR var også allerede solgt til mousesports. Salget af refrezh og sjuush blev gjort under min ledelse.

Med tabet af hele fire MAD Lions-medlemmer kunne det altså virke som om, at organisationen generelt gerne vil sende spillere videre i fødekæden. Den nye Senior Manager er dog ikke meget for at afsløre holdets interne hemmeligheder, og vil derfor ikke fortælle, hvorvidt de forsøgte at holde på spillerne.

Jeg vil ikke gå i detaljer hvad angår salg af spillere. Men jeg kan sige, at det blev gjort utroligt professionelt fra alle parter. Og vi hos MAD Lions ønsker sjuush og refrezh held og lykke på deres rejse.  

Med tabet af acoR, sjuush og refrezh har holdet altså mistet tre nøglespillere, hvorfor de nu skal på jagt efter to nye talenter. acoRs erstatning er nemlig allerede på plads i form af TMB.

Dust2.dk har stillet Rejin en række spørgsmål om fremtiden for MAD Lions; hvornår kommer vi til at se holdet i aktion igen, og har de planer om at holde holdkortet dansk, eller er de klar på at trække projektet uden for landegrænserne?

Dette ønskede Rejin dog ikke at kommentere på - "endnu", som han siger. Vi må derfor væbne os med tålmodighed, inden de to nye MAD Lions-spillere bliver præsenteret, og vi atter kan se løverne i aktion på slagmarken.

#1(Med 0 svar)
28. februar 2021 kl. 09:36
arseface
Håber virkelig at Niko er kommende lions spiller. Det ville være en upgrade i forhold til dem der forlod dem. Kristou kunne også være spændende.
#2(Med 0 svar)
28. februar 2021 kl. 10:26
BehinD
Synes det lyder mærkeligt at en kommunikations fejl er skyld i de ikke har spillet turneringer.
#3(Med 8 svar)
28. februar 2021 kl. 10:42
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Niko, Borup, gade, Kristou alle spændende.
Derudover er der selvfølgelig kjærbye og aizy.
#4(Med 7 svar)
28. februar 2021 kl. 10:53
BehinD
nato og raalz er der også
#5(Med 3 svar)
28. februar 2021 kl. 11:03
Lyck
De spiller begge på Lyngby
#6(Med 2 svar)
28. februar 2021 kl. 11:09
zaecole
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Det stopper ikke nato og raalz i at blive købt
#8(Med 1 svar)
28. februar 2021 kl. 11:46
BehinD
Er de overhovedet på kontrakt i Lyngby?
#13(Med 0 svar)
28. februar 2021 kl. 14:39
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tror raalz er. Nato er helt sikkert ikke.
#9(Med 2 svar)
28. februar 2021 kl. 12:01
Ahmed
Måske lige 2-3 niveauer under, men det passer måske meget godt til de resterende spillere på Mad Lions lige nu.
#10(Med 0 svar)
28. februar 2021 kl. 12:23
BehinD
Raals måske, nato er næppe. De har næsten spillet lynby i top 30 efter at have været et irrelevant hold i flere måneder
#11(Med 0 svar)
28. februar 2021 kl. 13:54
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Nato har da vist sig at være en af de absolut bedste spillere på det niveau, som LV spiller i. Hvilket jeg synes er ret godt gjort
#7(Med 0 svar)
28. februar 2021 kl. 11:44
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Ved ikke helt om der findes en tradition for at opbygge hold, der er mange forskellige eksempler på hvordan det bliver gjort. Så hvis de kan komme med noget nyt vil jeg være ret så overrasket og måske også imponeret.
#12(Med 0 svar)
28. februar 2021 kl. 14:37
Famous
Der har sjældent været så meget dansk talent frit på markedet som nu - så hvis prisen var rigtig ved salget havde jeg også trykket ‘OK!’. Jeg forstår ikke Heroic i dette spil men lad os se om de får noget ud af dette
#14(Med 0 svar)
28. februar 2021 kl. 18:10
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Gad vide om man kan få mere for pengene internationalt, end hvis man skal holde på et dansk Line-up.

Hvis det ender med at blive en sammensætning af spillere af twist og michu’s kaliber, så tror jeg det ender med at blive omtrent lige så godt eller værre end ML’s danske mandskab. Til gengæld er det nemmere at lave udskiftninger hen af vejen
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.