Dust2.dk har fanget Altekz fra Atlando for at høre mere om drømmene og holdet.

Stort interview med Altekz: "Om et år ser jeg mig selv blandt top 8-holdene i Danmark"

Talentet fra Ølsted, Altekz, ser ham selv blande sig i Danmarks top 8 om et års tid.

Dust2.dk har fanget Altekz fra Danmarks 15. bedste hold, Atlando, som deltager i Elgiganten Ligaen, hvor de i øjeblikket indtager en 8. plads.

Det 17-årige talent, som er bosat i Ølsted med sine forældre og to søskende, sætter ord på sin barndom, sine drømme, holdets rejse og meget, meget mere.

På Nordsjælland blev barndommen brugt på diverse hobbyer; fodbold, håndbold - og i de senere år blev det til CS:GO, som fyldte det meste af Altekz' hverdag.

Jeg har altid haft en sjov hobby at gå op i, imens jeg gik i folkeskole, og i de senere klasser er det så gået hen og blevet CS:GO, som har fyldt fritiden. Mine forældre har altid været der for mig, om det var ift. CS, fodbold eller håndbold, så har de altid set kampe, og kørt mig diverse steder hen, udtaler Altekz til Dust2.dk. 

Den blot 17-årige sjællander valgte efter sommerferien at gå efter CS-drømmen på fuldtid, efter han har valgt at tage sig et sabbatår.

Mit navn er Alexander "Altekz" Givskov, og jeg blev 17 år gammel her for et par måneder siden. Jeg går ikke i skole, da jeg har valgt at tage et år fri til at spille CS på  "fuldtid".

Forud for sabbatåret gik Altekz på Halstedhus Efterskole, hvor det blev til en meget lærerig oplevelse. Med tiden begyndte holdene at få øjnene op for stortalentet, og neon og Fortress valgte at prøve kræfter med Altekz.

Under Fortress-banneret blev det til en placering på boblerlisten samt én sæson i den daværende POWER Liga.

Jeg færdiggjorde 10. klasse på Halstedhus Efterskole her i sommers, som var et lærerigt år for mig. Jeg spillede på Fortress tilbage omkring jul under neon, og det var et lærerigt forløb for mig, da jeg var meget uerfaren, før jeg fik chancen for at joine dem.

Stræber efter at blive den bedste

Altekz har ikke sat sig nogle faste mål, for hvad han vil opnå med sin CS-karriere. Selvom han ingen mål har sat sig, så stræber stortalentet efter at se sig blandt verdens elite.

Mit mål med CS er ikke noget, jeg som sådan har skrevet ned. Jeg vil selvfølgelig gerne blive den bedste, og stræber også efter det hver dag, men hvis jeg i sidste ende er glad for det, jeg har opnået, så er jeg egentlig godt tilfreds. Jeg har valgt at tage et sabbatår, så jeg kan spille på fuld skrald, og så må jeg se, hvor det bærer mig hen.

Drømmene er der, men de er ikke urealistiske eller for store, udtaler Altekz til Dust2.dk

Hans mål er dog helt sikkert at prøve at begå sig blandt toppen, men det bliver ikke en realitet, hvis han ikke har selv med på vejen dertil.

Jeg er ikke den type, der drømmer stort og urealistisk, men mit mål er da helt sikkert at nå til toppen og spille med de bedste i verden. Men jeg føler ikke, at jeg kan nå derop, hvis ikke jeg har mig selv med, så det er selvfølgelig noget, jeg altid tænker over.

Tilbage i Ølsted er der for det meste også opbakning fra familien og vennernes side, men til tider kan det forekomme, at nogle synes, at man er mærkelig og spiller sin tid. 

Der har altid været opbakning hjemmefra i alt, jeg har lavet, og der er CS ingen undtagelse. Familien ser mange af mine kampe og går meget op i det, hvilket er mega fedt.

Vennerne synes som regel også, det er mega fedt, men man møder altid nogle, der syntes, man er mærkelig og spilder sin tid osv. Men de tætte venner støtter mig, og det er jeg ekstremt glad og taknemmelig for.

Før, nu og fremtiden i Altando

I tidernes morgen var Altekz ikke en del af det daværende de_orgless, men det blev han som følge af Gnøffes "fejl" VAC-ban, som efterlod et tomrum på mandskabet. 

Da Gnøffe så fik renset sit navn, valgte holdet at hive ham tilbage i varmen, mens de også beholdte Altekz. Det medførte, at haiqu røg på porten. Siden da har holdet kørt på, og de blev hentet op af Atlando.

Jeg startede hos Atlando som stand-in, da Gnøffe fik sit fejl vac ban. Og hjalp dem egentlig en måneds tid, før jeg blev fast mand. Jeg blev virkelig overrasket over niveauet på holdet, da jeg var stand-in, og kunne godt mærke, at de virkelig have meget potentiale.

Da Gnøffe fik unban, stod det ret klart, hvem der skulle skiftes ud, da vi allerede inden da havde overvejet udskiftningen. Og derefter tog det virkelig fart, pracc gik godt og vi var mega motiveret, da vi så også fik kontakt til Atlando. Vi grinder alle sammen så meget som muligt for at blive de bedste og overraske imod de større hold.

I august blev det til intet mindre end en placering på Elgiganten Top 15 Gamer, hvorpå de indtog en yderst godkendt 15. plads som følge af deres lovende spil Elgiganten Ligaen og diverse turneringer og kvalifikationer.

Trods den gode start, så har de sidste par uger været det stik modsatte, da holdets IGL, buNNy, valgte at træde et skridt tilbage. 

Altekz er dog ikke et sekund i tvivl om, at når den femte spiller kommer på plads, så skal de nok snige sig mod en top 10-placering.

Ud fra vores resultater det sidste stykke tid, så er det passende med en 15. plads. Men jeg føler, at vi før har vist, at vi kan spille højere. Det har bare ikke fungeret personligt på holdet i noget tid, og derfor er der nu også blevet lavet en udskiftning. Men når vi lige kommer i gang igen med ny spiller på holdet, så er jeg slet ikke i tvivl om, at vi nemt kan snige os op mod top 10.

Når den 15. sæson af Elgiganten Ligaen er ovre, så ligger håbet om en placering udenfor top 10, mens en placering blandt Danmarks ti bedste hold først kommer til at ske i næste sæson, mener Attekz.

Når sæsonen er ovre, håber vi på at kunne snige os tæt på top 10, men at nå top 10 vil jeg sige senest sker i løbet af næste sæson. Vi skal lige spille os på plads igen nu her, og når det er gjort, er jeg slet ikke i tvivl om at vi kan spille med deroppe. Vi har en masse fejl i tætte runder der gør, at vi taber mange kampe, og dem bliver der arbejdet på hver dag med R0nic.

Blandt top 8-holdene i Danmark om et år

Altekz ses som en af de største talenter på danske scene, og det er ikke noget, som gør, at han påtager sig mere press.

For sjællanderen er det også surrealistisk, at drømmen om en professionel karriere i CS:GO, muligvis er lige om hjørnet.

Jeg er super glad for at folk ser mig som et talent, og jeg arbejder hårdt hver dag for, at jeg en dag får et gennembrud. Det er ikke helt gået op for mig endnu tror jeg, at vi er så "tæt" på de professionelle spillere.

Jeg føler egentlig ikke rigtig noget pres, da jeg føler alle spillere har deres egne styrker. Jeg fokuserer på mit eget spil og gør alt, der står i min magt for at rykke mig som spiller og forbedre mig.

Til slut i interviewet blev Altekz spurgt ind til, hvor han regner med at se sig selv om et år. Forventingerne er der, og ifølge ham selv, så er det ikke helt urealistisk, at han sniger sig ind på et top 8-hold i Danmark om et års tid.

Om et år ser jeg mig selv ligge stabilt blandt top 8-holdene i Danmark. Jeg har et helt år nu til, at bevise det er det her, som jeg vil.

Atlando-mandskabet består i øjeblikket af:

  • Danmark Gnøffe
  • Danmark m4tt
  • Danmark Altekz
  • Danmark Krytex
     
  • Danmark R0nic (coach)
#1(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 12:42
anakin
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Han er altså en maskine ham Altekz :)
#2(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 12:53
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Spændende ungt talent med ambitioner og støtten fra forældre og tætte venner kan gøre forskellen henover sådan et sabbatår :-). Held og lykke!
#3(Med 1 svar)
23. september 2020 kl. 12:59
larzN
Alex er en kæmpe maskine, ingen tvivl om han kommer rigtig langt med det potentiale han har. Kæmpe GL til Altekzgod.
#25(Med 0 svar)
24. september 2020 kl. 22:56
Vendelbo
Sølv Sæsonkort Sæson 15
enig
#4(Med 1 svar)
23. september 2020 kl. 13:05
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt enig i det Alexander får udtalt, jeg kunne personligt også mærke da jeg var på try, at de her gutter virkelig har et niveau som siger spar to, og virkelig vil det her inderst inde!
#24(Med 0 svar)
24. september 2020 kl. 18:37
MickYY
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
rotte
#5(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 13:10
brzer
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Virkelig en god spiller og helt en vildt lækker personlighed som også er vigtigt nu om dage, intet dårligt at sige om AltekzF
#6(Med 7 svar)
23. september 2020 kl. 13:15
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
“ Altekz ses som en af de største talenter på danske scene, og det er ikke noget, som gør, at han påtager sig mere press”

Hvem, hvor og hvordan ved Dust2.dk dette/mener dette?
Jeg siger ikke om han er/ikke er, men jeg har personligt ikke hørt meget om ham inden han kom i dpl.
#7(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 13:19
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
+1
#8(Med 4 svar)
23. september 2020 kl. 13:20
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Enig. Er man overhovedet et talent før man har været i puffins podcast?
#9(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 13:26
Niemannn
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
fan af den kommentar
#13(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 14:20
haxz0r
+1 hahhahaa
#14(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 14:28
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Haha!
#20(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 17:37
Luc4s
ahahahaa
#21(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 18:20
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg ved personligt slet ikke hvem han er.
#12(Med 0 svar)
23. september 2020 kl. 13:58
kalle
Tror nærmere vi ser m4tt hvis han bliver ved med at skyde 1000 i dm om dagen, utroligt han har motivationen når resten af holdet leaver efter de har skudt de første 100-200😂
#26(Med 0 svar)
24. september 2020 kl. 23:01
Vendelbo
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Kæmpe fucking chef han er
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.