18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Spil ansvarligt

Find alt om ansvarligt spil og tag testen med Gamalyze.

Spil Ansvarligt

Tag selvvurderingstesten fra Gamalyze og lær om ansvarligt spil.

Gamalyze – Test dig selv

Gamalyze er en selvvurderingstest, som analyserer dine beslutninger, mens du spiller et online kortspil. Når du har gennemført testen, modtager du en individualiseret risikoprofil og personlige råd om hvordan, du kan minimere risikoen for negative konsekvenser fra betting.

Gamalyze selvtesten er unik, fordi den giver et detaljeret indblik i aspekter af din beslutningstagen relateret til gambling, og fordi du kan tage testen, uanset om du har spillet før eller ej.

Åbn Gamalyze selvvurderingtesten i fuld skærm

Ansvarlig spil

Gambling er forbundet med risikoen for at udvikle spilafhængighed, som kan føre til store negative konsekvenser for dig selv og mennesker omkring dig.

Nogle mennesker har en øget risiko for at udvikle spilafhængighed, men det kan ske for enhver, der kaster sig ud i gambling-aktiviteter. Derfor anbefaler vi, at du løbende reflekterer på dine gambling-vaner – især hvis du jævnligt gambler. Selvtesten Gamalyze kan hjælpe dig med at reflektere på dit nuværende risikoniveau.

Udover at gennemføre Gamalyze, kan du stille dig selv de tre følgende spørgsmål, hvis du allerede gambler:

  • Oplever du at gambling tager en stor del af din opmærksomhed i løbet af dagen og/eller en gentagende stærk trang til at gamble?
  • Oplever du at din gambling er forbundet med negative følelser såsom fortrydelse eller skyld?
  • Oplever du at du mister overblikket over dit gambling-forbrug og/eller at gambling har haft negative konsekvenser for din økonomi, relationer, eller andre centrale områder af dit liv?

Hvis du svarer ja til et eller flere af de ovenstående spørgsmål, så tøv ikke med at søge hjælp og rådgivning fra professionelle rådgivere, som kan hjælpe dig med gambling-relaterede problemer. Gambling Therapy er en global service, som giver gratis praktisk rådgivning og støtte til enhver, som er påvirket af gambling.

Praktisér ansvarligt spil

Lær mere om, hvordan man praktiserer ansvarligt spil med de tre emner nedenfor, som fokuserer på hvordan spilafhængighed kan udvikle sig, time management og money management.

Spil altid ansvarligt. Du skal være mindst 18 år for at spille om penge.