18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gå på opdagelse i vores liste af CS2 bookmakere

Her på siden finder du et overblik over alle CS2 bookmakere i den danske branche. Tag et kig på vores liste, og læs mere om de enkelte bookmakere for at finde frem til den perfekte bookmaker for dig. Vi har testet alle bookmakerne for at finde frem til den bedste CS2 bookmaker ud fra en række kriterier.

De bedste CS2 bookmakere i 2024

Er du på udkig efter den bedste CS2 bookmaker i Danmark? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden får du nemlig det forkromede overblik over alle de bedste CS2 bookmakere i den danske branche, når det gælder betting på CS2.

I listen nedenfor får du det samlede overblik over alle de bedste danske CS2 bookmakere indenfor betting på CS2. Vi har grundigt og objektivt testet alle bookmakerne, og vurderet dem på baggrund af en række kriterier. Det er den mest udførlige liste på nettet, som viser hvilke bookmakere der er bedst til at spille på Counter Strike i den danske branche.

Sådan har vi testet disse CS2 bookmakere

Bag listen ovenfor ligger grundig research og test af alle bookmakerne. Vi har vurderet bookmakerne og testet dem på baggrund af en række kriterier, som vi mener har størst betydning for spiloplevelsen og mulighederne for at skabe overskud på sine spil.

Først og fremmest har vi selvfølgelig testet alle bookmakerne på baggrund af deres bonus odds og tilbagebetalingsprocenter samt spiludvalg. Disse faktorer er alfa og omega indenfor betting Danmark, da de afgør hvor gode muligheder man har for at finde de bonus odds man leder efter, samt hvor gode muligheder man har for at skabe overskud på sine spil.

Udover disse hovedkriterier har vi også testet bookmakerne på andre områder, som har betydning for spiloplevelsen på deres hjemmesider. Det gælder bl.a. brugervenlighed og navigation på hjemmesiden, live betting Danmark, kundeservice, mobilplatform, bonustilbud og kampagner.

Vi har givet bookmakerne en score indenfor hver af disse kategorier, og på baggrund af disse kan vi give en samlet anmeldelse af bookmakerne indenfor CS2 betting. Vi tester alle bookmakerne objektivt, så du kan trygt stole på at vores liste med de bedste bookmakere til betting på Counter Strike rent faktisk også viser hvor det er bedste at have en konto.

CS2 bookmakere

Sådan vælger du den bedste CS2 bookmaker til dit behov

Når du vælger blandt de mange CS2 bookmakere i den danske branche, er der en række forskellige aspekter som du bør være opmærksom på. Nogle kriterier, såsom bonus odds og spiludvalg, er helt centrale for en bookmaker, og de bør altid være det første du kigger efter. Derudover kan det dog også være en god idé at holde øje med nogle af de mere sekundære aspekter.

I denne sektion gennemgår vi nogle af de kriterier, som du kan have i tankerne når du tjekker en ny bookmaker. Så kan du have en mere grundig og velovervejet tilgang til at vælge mellem de mange CS2 bookmakere. Lad os gennemgå nogle af de mest centrale kriterier når du skal vælge den bedste bookmaker til CS2 for dig.

Odds

Det vigtigste element, som du skal være opmærksom på, når du vælger din CS2 bookmaker, er naturligvis bookmakerens odds. Counter Strike er ikke et af de største markeder i bettingverdenen, så hos mange bookmakere kan man ofte se at tilbagebetalingsprocenten er lavere end f.eks. indenfor fodbold.

Når du kigger på bonus odds, kan du tjekke bookmakernes odds på hvert udfald på et givet marked for at finde frem til tilbagebetalingsprocenten. Du kan finde beregnere online, som giver dig tilbagebetalingsprocenten for et givet marked når du indtaster oddsene på de forskellige udfald.

Tilbagebetalingsprocenten viser hvor meget af kundernes indsatser, som betales tilbage som gevinster. Det er altså et udtryk for hvor stor en margin, som bookmakerne beholder, og derfor bør du altid vælge en bookmaker med en høj tilbagebetalingsprocent. Jo højere tilbagebetalingsprocenten er, jo flere penge betales tilbage til kunderne som gevinster, og jo større er dine chancer for at skabe overskud på dine spil.

Spiludvalg

Det andet helt centrale kriterium, som du bør kigge efter når du skal vælge din bookmaker er spiludvalget, altså hvor mange turneringer, kampe og markeder, som bookmakeren tilbyder bonus odds på. Spiludvalget kan variere markant mellem bookmakerne når der er tale om CS2, der som sagt er en af de mere nicheprægede sportsgrene indenfor betting Danmark.

Når du tjekker bookmakernes spiludvalg, skal du først og fremmest kigge efter hvor mange turneringer og ligaer de tilbyder bonus odds på. Er det kun de største turneringer, hvor alle hold fra tier 1 spiller, eller har de også odds på Counter Strike indenfor tier 2 og tier 3?

Dernæst kan du også kigge på specifikke kampe og finde ud af hvor mange spiltyper, som du kan spille på. Nogle bookmakere tilbyder kun odds på vinderen af en kamp, mens andre tilbyder langt flere spiltyper såsom handicap, over/under og vinderen af pistolrunder, spillerspecials osv.

Live betting

Live betting er blevet mere og mere populært i de seneste år, og derfor kan det også være en god idé at holde øje med mulighederne for live betting hos CS2 bookmakere. Live betting Danmark er nemlig også en glimrende mulighed for at finde odds med værdi, da du har mulighed for at følge med i kampe mens de spilles, og placere dine væddemål ud fra kampens forløb.

Udvalget af bonus odds indenfor live betting varierer også markant fra bookmaker til bookmaker, så hvis du vil bruge en stor del af dine indsatser indenfor live betting Danmark, er det også en god idé at tjekke udvalget af liveodds inden du vælger en bookmaker.

Live streaming

Flere og flere bookmakere tilbyder live streaming af direkte sportsbegivenheder, så du kan følge med i kampe mens du spiller. Det har tidligere været svært at få live streaming af CS2 hos danske bookmakere, men der er flere og flere bookmakere, som nu også tilbyder live streaming af Counter Strike.

Live streaming kan være en ekstra fordel, da det giver dig muligheden for at placere dine live bets mens du følger med i en kamp. Så kan du bedre få en fornemmelse for hvordan kampen forløber inden du placerer dine væddemål.

Velkomstbonus

Det er også altid en god idé at holde øje med bookmakernes velkomstbonus og andre tilbud. Stort set alle bookmakere tilbyder en velkomstbonus, men der er stor forskel på bonusserne. Tjek derfor bookmakernes hjemmesider, og find ud af hvilke bookmakere der er bedst at vælge i forhold til deres velkomstbonus.

Mange bookmakere tilbyder også andre kampagner og bonustilbud til nye og eksisterende kunder, og det er selvfølgelig altid en fordel at spille hos en bookmaker med mange tilbud. Det giver dig ekstra muligheder for at tjene en ekstra skilling, så husk også at holde øje med dette blandt CS2 bookmakere.

Brugervenlighed

Det er naturligvis altid nemmere og mere bekvemt at spille hos en bookmaker, som har en brugervenlig hjemmeside. Når du tjekker potentielle CS2 bookmakere, så tag et kig på hjemmesiden og undersøg de forskellige dele af hjemmesiden. Læg mærke til navigationen, og vurdér selv om du føler at hjemmesiden er brugervenlig og intuitiv.

Mobil app

Det er også et ekstra plus hvis CS2 bookmakere har en app til smartphones, som du kan downloade gratis. Så kan du nemlig spille på mobilen når du er på farten – og som et ekstra plus skal du ikke logge ind med NemID når du logger ind via mobilplatformen.

Kundeservice

En god kundeservice er også vigtig for oplevelsen hos CS2 bookmakere. Hvis du har problemer på hjemmesiden, eller hvis du har spørgsmål, er det selvfølgelig altid et ekstra plus hvis du hurtigt kan komme i kontakt med en medarbejder, som kan hjælpe dig.

Der er ganske stor forskel mellem bookmakerne når det gælder kundeservice, så det er også en god idé at tjekke den enkelte bookmakers kundeservice inden du opretter en konto.

ComeOn CS2 betting
ComeOn CS2 betting. Skærmbillede taget den 10. november 2023.

Oprettelse

Det er ganske nemt og enkelt at oprette en konto hos de fleste bookmakere, så det er et af de mindre vigtige kriterier. Det kan dog være med til at påvirke bedømmelsen af en bookmaker negativt på vores liste hvis oprettelsesprocessen ikke er ligetil og nem.

Kun anmeldelser af bookmakere med dansk licens

Her på siden finder du kun anmeldelser af bookmakere med dansk licens. Det er altså kun bookmakere, som har fået en licens til at udbyde spil i Danmark fra Spillemyndigheden. Vi anbefaler at du kun spiller hos disse virksomheder. Alle licenshavere har et ikon fra Spillemyndigheden på deres hjemmeside, som ofte kan findes nederst på siden.

Det er vigtigt at du holder dig til bookmakere med en licens, da spil hos bookmakere uden licens indebærer en række risici. Først og fremmest kan du ikke få hjælp fra Spillemyndigheden hvis du oplever problemer med en bookmaker uden licens. Det betyder også at din konto kan blive lukket fra den ene dag til den anden uden at du kan få dine penge udbetalt. I denne situation kan du ikke få hjælp til at få dine penge tilbage fra Spillemyndigheden, og de fleste spillere i denne situation ser aldrig deres penge igen.

Som et ekstra minus skal du også betale skat af eventuelle gevinster fra bookmakere uden licens. Licenshavere betaler skat i Danmark, og det betyder at dine gevinster er skattefrie når du spiller hos bookmakere med licens. Spil derfor altid kun hos bookmakere med dansk licens – her på siden finder du kun bookmakere med licens.

Herunder kan du se et udvalg af de bookmakere med dansk licens, som vi hos Dust2 trygt kan anbefale til din Counter Strike betting:

Ofte stillede spørgsmål

Lad os tage et kig på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring betting på CS2 og de bookmakere, som tilbyder odds på den populære esport.

Hvilken bookmaker er bedst til betting på CS2?

Der er adskillige CS2 bookmakere, som tilbyder et stort udvalg af konkurrencedygtige odds på CS2. For at finde den bookmaker der passer bedst til dig, kan du tage et kig på vores liste øverst på siden, og du kan selvfølgelig også selv udforske bookmakerne og se hvem der har et spiludvalg og oddsniveau, der passer til dig.

Hvilken bookmaker tilbyder højest odds på CS2?

Det varierer ofte fra kamp til kamp og fra marked til marked hvor du kan finde de højeste odds på CS2.

Hvilke CS2 turneringer kan man spille på?

Du kan spille på et hav af CS2 turneringer gennem hele året. Du kan selvfølgelig spille på alle de største turneringer såsom:

  • Blast Premier,
  • Flashpoint,
  • IEM,
  • ESL Pro League,
  • DreamHack, Majors osv.,

men du kan også finde odds på mindre turneringer, hvor der spilles tier 2 og tier 3 Counter Strike. Du kan f.eks. også spille på dansk Counter Strike fra Power Ligaen.

Hos hvilken bookmaker får jeg den bedste velkomstbonus?

Stort set alle bookmakere i den danske branche tilbyder en velkomstbonus til nye kunder. De kommer i mange forskellige former, herunder indbetalingsbonus, free bets og odds boosts. Vælg den bonus, som du synes passer bedst til dig.

Tilbyder danske bookmakere live streaming af CS2?

Du kan finde live streaming af CS2 hos mange bookmakere i Danmark, og det er ikke kun på de største kampe. Flere og flere bookmakere tilbyder nu live streaming af CS2, så der er rig mulighed for at følge med i direkte kampe. Du skal bare have penge på din konto, eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer, for at have gratis adgang til live streaming.