Finale i POWER Ligaen - Astralis Talent vs. CEPTER BITSKINS
LIVE
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ultimativ CS:GO betting guide - Sådan spiller du på CS:GO

Har du nogensinde haft lyst til at spille på CS:GO-kampe, men har du aldrig været helt sikker på, hvordan man gør? Hvis svaret er ja, er du landet det helt rigtige sted. På denne side deler vi alle de vigtigste informationer om betting på CS:GO - fra det basale til hvilke bookmakere, du kan vælge, de bedste turneringer at spille på, spiltyper og meget mere.

Hvor skal du placere dine CS:GO bets – CS:GO guide

I denne CSGO guide sektion finder du nogle af de bedste CS:GO bettingsider på nettet, som kan opfylde dine behov. Hvis du vil vide, hvor du skal placere dine CS:GO bets, viser tabellen nedenfor vores mest anbefalede bookmakere, hvor der er et bredt udvalg at vælge mellem. Disse bookmakere er nøje håndplukket ud fra en lang række faktorer. Find den bookmaker, som du vil spille hos, i tabellen.

Er du på jagt efter endnu flere detaljer om, hvordan man spil på CS:GO kampe på nettet? Vores dedikerede bookmaker-sektion, som indeholder ekspertanmeldelser, bonuskoder og yderligere vigtige detaljer, dækker alle dine spørgsmål.

Betting på CS:GO forklaret & CS:GO guide

Når du har valgt din bookmaker/bookmakere, er det næste skridt at finde ud af det basale indenfor betting på CS:GO. I denne sektion forklarer vi, hvad CS:GO er for noget, og hvordan du placerer dine første væddemål på CS:GO kampe.

Hvad er CS:GO guide?

Counter Strike: Global Offensive (forkortet CS:GO) er et taktisk skydespil fra Valve, hvor man spiller 5 mod 5. Det er også den spiltitel, som vi alle kender og elsker, som har fans, professionelle spillere, hold og turneringsarrangører fra hele verden, som lægger hjerte og sjæl i denne fantastiske esport. Det konkurrencemæssige aspekt af CS:GO gør det til en perfekt esport-titel til store turneringer.

Hvis du er landet på denne side, og ikke aner noget som helst om CS:GO, anbefaler vi at besøge vores forside, hvor du finder masser af informationer om spil på csgo.

Hvordan fungerer betting på CS:GO guide?

Betting på CS:GO kan være en svær og nogle gange uoverskuelig disciplin. Hvis du planlægger at placere væddemål, bør du kende til det basale først. Heldigvis er det nemt at forstå, hvordan betting tips fungerer med vores dedikerede CSGO guide.

Først skal du selvfølgelig finde en bookmaker, oprette en konto og indbetale penge. Hver bookmaker har et stort udvalg af kampe, som man kan spille på. Vælg et hold, som du tror på, indtast din indsats, og du har nu placeret dit første væddemål. Det er ganske nemt og enkelt, men vi anbefaler, at du laver noget research inden, du placerer dit første spil på csgo.

Spiltyper indenfor CS:GO og CS:GO guide

Der er masser af spiltyper indenfor CS:GO hos de fleste bookmakere, som hjælper CS:GO-bettere med at placere væddemål på lige præcis det udfald, som de ønsker. Disse typer af CS:GO bets, som også kendes som “markeder”, kan blive lidt komplicerede, når det gælder specialspil. Lad os starte med det traditionelle kampvinder-marked og markeder for turneringsvinder, og derefter går vi videre til specialspil.

Spil på kampvinder

Hvis du er ny, og stadig prøver at finde ud af, hvordan man spiller på CS:GO-kampe, er markedet for kampvinder et godt sted at starte. Det er den nemmeste spiltype indenfor CS:GO betting tips at forstå, da du ganske enkelt bare skal forudsige hvilket hold, der vinder kampen. Nemmere bliver det ikke.

Spil på turneringsvinder

Før en stor CS:GO-turnering starter, har bookmakerne ofte en sektion, hvor du kan spil på csgo hvilket hold, du tror går hele vejen og vinder turneringen. Hvert hold har forskellige odds for at vinde turneringen, baseret på deres nuværende form og rangering. Du skal ganske enkelt vælge det hold, som du tror vinder hele turneringen, placere dit væddemål, og vente på at turneringen er færdig, for at se, om du har vundet.

Handicapspil

CS:GO handicapspil giver dig en anderledes måde at spille på, hvor du kan spille på en overbevisende sejr til favoritten, eller en tæt kamp, hvor underdoggen kan drille favoritten. Sagt på en enkel måde, giver handicapspil et handicap til favoritten, før kampen starter.

Hvis bookmakerne f.eks. anser Hold A som store favoritter, får du ikke særlig meget i profit hvis Hold A vinder, og du spiller på dem. Hvis du derimod spiller på Hold A med et handicap på -3,5, får du en større profit, da bookmakerne tilbyder et højere odds på dette spil på csgo.

For at vinde dette CS:GO handicapspil, skal Hold A vinde mappet med mindst 4 runder. Du vinder f.eks. hvis Hold A vinder mappet med 16-12. Med handicapspillet, er den endelige score nemlig denne: Hold A har 12,5 runder, og Hold B har 12 runder. Det samme gælder med antal maps vundet i en kamp, hvor Hold A skal vinde med 2-0 i en bedst af 3 hvis du spiller et handicapspil på -1,5.

Over/under spil

Over/under betting indenfor CS:GO betting kan bruges på en række forskellige måder, men den mest populære omhandler antallet af runder, der spilles på et map. En CS:GO bookmaker giver dig en fast linje at arbejde med. Du skal derefter forudsige hvor mange runder, der bliver spillet på det pågældende map.

Lad os f.eks. sige at CS:GO bookmakeren har sat en linje på 27,5 runder på et specifikt map i en kamp. Dette betyder at du kan spille på “over” eller “under”.

For at opnå gevinst når du spiller på under, skal antallet af runder spillet på mappet ikke overstige 27. Du vinder f.eks. hvis det endelige resultat er 16-11. For at vinde på et spil på over, skal antallet af runder være på mindst 28. Hvis den endelige score er 16-12, vinder du altså på dit spil. Over/under spil er nogle af de mest populære, og kan bruges på både antallet af maps i en kamp og antallet af runder på et specifikt map.

Spil på vinderen af et map

For at klare dig godt med denne CS:GO spiltype, skal du lave din research. Betting tips på vinderen af et map er en af de spiltyper, hvor specifik viden om holdene har stor gavn. CS:GO map-vinder spil kan både spilles på kampe, hvor der spilles bedst af 3, og kampe hvor der spilles bedst af 5. Denne spiltype går ud på at forudsige hvilket hold, der vinder et specifikt map i en kamp. Spil på vinderen af et map giver gode muligheder for at finde gode odds og høje gevinster.

Spil på vinderen af et map kan være en af de nemmeste måder at finde gode værdispil, da selv de bedste hold har nogle specifikke maps, hvor de bare er bedre end på andre maps. Brug denne viden i kombination med research omkring holdenes seneste resultater på mappet. Generelt skal du lave en grundig research inden du placerer et væddemål på vinderen af et map.

Flere spiltyper indenfor CS:GO

De spiltyper, som vi har nævnt ovenfor, er nogle af de mest populære og mest benyttede, men der findes også et hav af andre spiltyper hos bookmakerne. Det kan være en god idé at udforske disse alternative spiltyper, som inkluderer korrekt score, overtid i kampen, vinderen af en pistolrunde, og meget mere, hos dine bookmakere.

De bedste CS:GO-turneringer at spille på: CS:GO Guide

Hvert år er der masser af CS:GO-turneringer, som man kan spille på. Både de mindre ligaer, og regionale turneringer, såvel som de allerbedste CS:GO-turneringer kan du finde på vores side med kampe. I denne sektion fokuserer vi på hvilke CS:GO-turneringer, som du kan spille på, hvor nogle af verdens bedste hold deltager. Sektionen opdateres efterhånden som nye informationer om store kommende turneringer bliver tilgængelige.

Majoren

Hvert år afholdes den store Major i CS:GO, som er den ultimative turnering for alle kompetitive CS:GO-spillere. Det er kun de absolut bedste hold i verden, som deltager ved turneringen, hvor der som minimum altid er 1 million dollars i præmiepuljen. Majoren afholdes af forskellige turneringsarrangører, men den bliver altid større og større målt på præmiepuljerne og seertallene. Alle professionelle CS:GO-spillere drømmer om at vinde Majoren, som er årets klart største begivenhed.

BLAST Premier

BLAST Premier er en kompetitiv liga, som afholdes i både Nordamerika og Europa. Der spilles to sæsoner om året, nemlig Spring og Fall. Her spiller holdene mod hinanden i en regulær sæson, som kulminerer med en stor finaleturnering. BLAST er en dansk organisation, hvilket betyder at finalerne altid spilles i Danmark, hvor det i de sidste år har været Royal Arena i København, som har lagt hus til finalerne.

ESL Pro League

ESL Pro League er en af de ældste og mest prestigefyldte turneringer indenfor CS:GO. Ligaen startede i 2015, og siden da er der blevet spillet et hav af kampe på tværs af de fire regioner: Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Oceanien. Her spilles der et langt gruppespil løbende gennem sæsonen, og de bedste hold kvalificerer sig til finalerne, som spilles som et LAN-event. Det er den tyske arrangør Electronic Sports League med hovedsæde i Köln, som står bag turneringen.

Flashpoint

Flashpoint er en af de nyeste turneringer i kalenderen. I denne turnering spilles der også en regulær sæson, hvor de bedste hold spiller finaler. Det er en liga, som er ejet af holdene, og den består af nogle faste grundlæggende hold, samt hold der har kvalificeret. Ligaen opereres af FACEIT, og anses også som en af de største i kalenderen.

Intel Extreme Masters

Intel Extreme Masters (forkortet IEM) er den ældste turnering for professionelle spillere i verden. Den har været spillet siden 2007, og har været en global turnering siden 2008. Det er naturligvis den amerikanske teknologi-gigant Intel, som står bag turneringen. Den afholdes hvert år, og i de seneste år har det også været muligt at vinde en IEM Grand Slam hvis man vinder fire turneringer i løbet af 10 turneringer, hvor det vindende hold modtager 1 million dollars i præmie. Det er altså også en af de prestigefyldte turneringer i kalenderen, hvor alle de bedste hold deltager.

5 tips til hvordan man spiller på CS:GO og vinder

Der er altid mere at lære, når det gælder CS:GO betting. At smide penge på et hold, som du godt kan lide, er sjældent en god idé, så vi har samlet fem af de bedste tips til, hvordan man spiller på CS:GO-kampe og vinder – lige her i vores CSGO guide.

Lav CS:GO research

Research er formentligt det vigtigste element, når det gælder at øge sine chancer for at vinde. Hos Dust2.dk har vi alt, hvad du behøver med dedikerede sider til turneringer, kampe, statistikker og resultater, og meget mere, så du kan lave masser af research her på vores side.

Prøv forskellige bookmakere

Forskellige bookmakere har forskellige odds på de samme kampe. Oddsene kommer an på hvor høj tilbagebetaling bookmakerne tilbyder, samt deres individuelle vurdering af en kamp. Oddsene, som bookmakerne tilbyder på CS:GO-kampe, kommer an på deres chancevurdering af et specifikt udfald. Derfor er det altid en god idé at have konti hos flere forskellige bookmakere. Vores dedikerede odds-sektion kan hjælpe dig med at finde de bedste bookmakere.

Undgå at lade følelserne tage over

“Tilt” er et slangord, som stammer fra poker, hvor en spiller, som har tabt flere hænder i træk eller en stor pulje, bliver frustreret, vred og irriteret. Når du oplever “tilt” laver du hurtige beslutninger, hvilket du altid bør undgå når det gælder betting på CS:GO. Selv de mest erfarne og dygtige CS:GO-bettere kan opleve tilt. Dette kan forårsage større tab eller en forlængelse af en stime med tab på grund af spil, som er placeret på baggrund af følelser i stedet for fornuft.

Hold dig fra ukendte hold

Det kan være fristende at spille på en kamp mellem to hold, som du aldrig har hørt om før, bare fordi du synes oddsene ser gode ud. Hvis du stadig er i gang med at lære, hvordan man spiller på CS:GO-kampe, bør du dog holde dig væk fra sådanne kampe mellem ukendte hold.

Når du spiller på hold, som du kender, bliver det ikke bare nemmere at forudsige kampen, men du kan også holde med dit favorithold, mens de spiller. Du kan lære flere hold at kende her hos Dust2.dk – hjemstedet for kompetitiv Counter-Strike i Danmark.

Spil når der er værdi

Nogle gange er der ikke meget værdi i at spille på et specifikt CS:GO-hold. Oddsene kan ganske enkelt være for lave. Hvis Hold A f.eks. står til odds 1.10 til at vinde, opnår du kun en profit på 10 øre pr. krone du spiller. CS:GO er en esport, hvor der sker mange overraskelser løbende, i næsten alle turneringer.

Du skal spille for store beløb hvis du skal have en betydelig gevinst fra odds 1.10, mens du risikerer at tabe meget. Spil kun når der er værdi at hente, eller brug handicapspil med bedre odds, hvis du har et godt øje til favoritten.

Mangler du flere råd til hvordan man spiller på CS:GO?

Med al den information, som vi har givet dig i denne ultimative CSGO guide, er du godt på vej til at forstå, hvordan man spiller på CS:GO-kampe. Når det er sagt, har vi masser af andre ressourcer at dele med dig. Vores kampsider giver dig alle informationer om en kommende kamp, herunder statistikker for hvert hold. Du kan også gøre brug af vores forum, hvor du kan diskutere odds og spil til kommende kampe med andre brugere på vores hjemmeside.

Vi har også en dedikeret sektion til CSGO guide, hvor du kan finde et stort udvalg af artikler, helt fra råd til nybegyndere til hvordan specialspil fungerer, en ultimativ CSGO guide, og meget mere. Hos Dust2 dækker vi alle de spørgsmål, som både nybegyndere og eksperter måtte have. Som altid, skal du huske at regler og vilkår gælder – du skal være over 18 år for at spille.