18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Spreadex
98/100
 • Generøse CS2 odds
 • Fantastisk åben konto tilbud
 • Livestreaming og betting
Op til 500 kr. velkomstbonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 500 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 250 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 250 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+

Spreadex CS2

På dust2’s betting-sektion finder du alle de vigtigste guides og anmeldelser til betting på CS2 hos danske bookmakere. Her på siden finder du alt om Spreadex CS2 betting, så du kan spille CS2 med spread betting. Vi viser dig også hvilken Spreadex bonus du kan få når du opretter dig som ny kunde på deres hjemmeside.

Betting på CS2 med dust2

Du kender sikkert dust2 for vores dækning af CS2-scenen med alle de seneste nyheder.Vi har også en stor betting-sektion, hvor du kan blive bedre til betting på CS2.

I vores betting-sektion finder du masser af guides til hvordan man kommer i gang med CS2 betting og hvilke strategier man kan benytte for at blive bedre. Du kan lære om alt fra grundprincipperne til live betting strategier og guides til nybegyndere.

Spreadex Anmeldelse

Hvis du vil oprette dig hos Spreadex, er det ganske nemt og hurtigt. Du kan straks gå i gang med at indbetale penge og begynde at spille. Du skal bare følge disse enkle trin:

 1. Gå til Spreadex’ hjemmeside.
 2. Klik på “Opret en konto” øverst til højre
 3. Indtast dine personlige oplysninger og vælg dit brugernavn og adgangskode.
 4. Bekræft din identitet med NemID eller MitID.

Vær opmærksom på at du med din første indbetaling kan få en Spreadex bonus, som vi nu kigger nærmere på.

Spreadex CS2

Spreadex bonus

Alle nye spillere kan få en Spreadex bonus, som giver dig to gratis væddemål svarende til værdien på din første indbetaling op til 500 kr*.Hvis du f.eks. indbetaler 500 kr.* ved din første indbetaling, vil du modtage to gratis væddemål – et væddemål på 250 kr. til sportsbetting og et væddemål på 250 kr. til spread betting.

*Vilkår og betingelser: Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 500 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 250 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 250 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+

Du skal bare omsætte din første indbetaling én gang til minimum odds 1.50 for at modtage din velkomstbonus. Tabellen nedenfor giver dig et overblik over alle detaljer for Spreadex CS2 bonussen.

*Reklamelink

 1. Spreadex

  98 /100
  Op til 500 kr. velkomstbonus
  Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 500 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 250 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 250 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+ Alle regler og vilkår
  • Generøse CS2 odds
  • Fantastisk åben konto tilbud
  • Livestreaming og betting
  Op til 500 kr. velkomstbonus
  Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 500 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 250 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 250 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+

Spreadex Betting på CS2 – Spreadex esports

Der er mange forskellige måder at spille på CS2 begivenheder, og dermed mange muligheder for Spreadex bet. Først og fremmest kan du finde et stort udvalg af odds hos Spreadex sports, som er en almindelig sportsbook.

På sportsbooken finder du nogle af de mest konkurrencedygtige odds i branchen, hvor tilbagebetalingsprocenterne er blandt de bedste på markedet. Hvis du vil spille på Premier League, kan du få tilbagebetalingsprocenter helt op til omkring 98% med Spreadex sports.

Som noget helt unikt i Danmark tilbyder Spreadex også spread betting, hvilket er en meget anderledes måde at spille på. Her kan du købe eller sælge det såkaldte “spread” på et marked. Jo mere du har ret, jo mere bliver du belønnet, og jo mere du rammer forkert, jo mere taber du.

Lad os tage et eksempel. Du vil spille på en fodboldkamp, hvor spreadet for antal mål i kampen er 2,8 – 3,0. Hvis du tror der kommer mange mål i kampen, kan du købe spreadet, og skal derfor bruge mindst 3 mål. Hvis kampen ender 0-0, taber du 3 gange din indsats, altså forskellet mellem spread-købet (3,0) og det faktiske antal mål i kampen. Hvis der i stedet kommer en målfest med 6 mål i kampen, vinder du tre gange din indsats (6-3).

Med andre ord kan du altså vinde og tabe langt mere end din oprindelige indsats ved spread betting. Derfor er det altid vigtigt at du er opmærksom på hvor meget du kan risikere at tabe i værste tilfælde. På nogle markeder kan du nemlig risikere at tabe flere hundrede gange din oprindelige indsats. Det gør sig også gældende når du benytter Spreadex CS2 betting.

Grunde til at vælge Spreadex Danmark

Der er mange gode grunde til at vælge at spille hos Spreadex sports. Spiludvalget er enormt, og de fleste begivenheder dækkes også med et stort udvalg af spiltyper.
Der er ingen tvivl om at muligheden for at spread betting er den største fordel ved at vælge Spreadex bet. Med spread betting har du adgang til en mere fleksibel og anderledes måde at spille på sport og CS2. Det gør Spreadex CS2 betting til en af de mest oplagte løsninger at vælge.

Spreadex CS2 giver adgang til mange markeder og spiltyper, men niveauet af odds er også helt i toppen. Hvis du spiller på Spreadex esports på sportsbooken, får du nemlig nogle af de bedste odds i branchen. Derfor er det en god idé at vælge Spreadex CS2 betting hvis du vil spille på CS2.

Som en ekstra fordel har du også adgang til en Spreadex app, hvor du kan spille på mobilen. Når du bruger denne Spreadex app skal du heller ikke logge ind med NemID/MitID.

FAQ om CS2 Betting

Hvad er CS2 betting?

CS2 betting handler om at forudsige forskellige begivenheder indenfor CS2. Der findes et hav af forskelige markeder og spiltyper, så der er mange muligheder for at spille på CS2-kampe. Det gælder også for Spreadex CS2 betting. De fleste bookmakere tilbyder både odds før kampene spilles samt masser af liveodds.

Hvordan kommer jeg i gang med CS2 betting?

Det kan umiddelbart virke uoverskueligt at komme i gang med CS2 betting. I starten kan det være en god idé at holde sig til at spille på vinderen af en kamp, eller muligvis handicapspil og over/under, da disse er nogle af de mest intuitive markeder at spille på.

Er CS2 betting stadig en ting?

Ja, der er stadig masser af muligheder for CS2 betting, hvilket vores Spreadex anmeldelse tydeligt har vist. Der findes et hav af forskellige markeder og odds indenfor CS2 betting.

Er CS2 betting svært?

CS2 betting er på ingen måde nemt. Det er et af de mindre markeder, hvor omsætningen hos bookmakerne ikke er på niveau med de store markeder.

Det betyder at de fleste bookmakere har en lavere tilbagebetalingsprocent på CS2 i forhold til de store sportsgrene, hvilket som udgangspunkt gør det sværere at vinde. Med god forberedelse, research og den rette indsatsstrategi er det dog muligt at slå bookmakerne med CS2 betting.

Hvilke begivenheder kan man spille på i CS2?

Siden esport har opnået status på linje med etablerede sportsgrene, er der kommet større interesse for at spille på det. Det betyder at man i dag kan spille på et hav af CS2-begivenheder, f.eks. med Spreadex CS2. Du kan derfor finde odds på alt fra Majoren og de store internationale turneringer til mindre regionale og nationale ligaer.

Hvilke spiltyper findes der?

Der findes et hav af spiltyper indenfor CS2 betting. De mest populære spiltyper er kampvinder, handicapspil og antal runder i en kamp. Her gælder det om at forudsige henholdsvis vinderen af en kamp og hvor mange runder der spilles i en kamp. Du kan dog også finde masser af alternative spil såsom antal kills i kampen.

Udvis ansvarlig gambling

Betting kan være vanedannende og skabe afhængighed hos stort set alle personer, uanset baggrund. Derfor er det vigtigt at du holder øje med dine egne spillevaner, og at du forholder dig ærligt til om du udviser tegn på spilafhængighed. Tag eventuelt en ludomanitest hos Center for Ludomani hvis du er i tvivl om dine egne spillevaner.


Andre artikler om Spreadex