18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
bet365
100/100
 • Enorm live streaming
 • Live CS:GO betting
 • Attraktiv mobil app
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

bet365 CS:GO

eSport betting er et forholdsvist nyt koncept, som bookmakere og tipsters har taget varmt til sig, som man kan se på bet365 CS:GO væddemål. Den anerkendte bookmaker har et bredt udvalg af væddemål på Counter Strike, som du kan læse om i denne bet365 anmeldelse. Her kan du læse om tilgængelige bet365 odds, markeder, bet365 live betting og streaming, når vi kommer hele vejen rundt.

bet365 Anmeldelse – bet365 CS:GO betting

eSport er et spændende marked at dykke ned i både for nybegyndere og eksperter. Uanset om du er godt klædt på med viden om den populære eSport, eller du er helt ny, kan du forhåbentligt lære noget nyt med denne bet365 anmeldelse af bet365 online. Her vil du kunne læse om hvorfor bet365 esports betting muligvis er blandt de bedste på markedet. Det er naturligvis op til brugeren at vurdere, og det får du mulighed for ved at læse med nedenfor.

Kom godt fra start med en bet365 velkomstbonus

En god bookmaker som denne, har naturligvis bet365 velkomstbonus. Det giver nye medlemmer mulighed for at komme godt fra start med spil på bet365 CS:GO og andre væddemål på siden.

*Reklamelink

 1. bet365

  100 /100
  Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365
  Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår
  • Enorm live streaming
  • Live CS:GO betting
  • Attraktiv mobil app
  Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365
  Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Så længe at du endnu ikke har været medlem hos den populære bookmaker, og du opfylder vilkår og betingelser, kan du aktivere og få gevinster fra din bet365 velkomstbonus.

Sådan opretter du en konto hos bet365 – bet365 CSGO betting

Du kan hurtigt komme i gang med bet365 CS:GO betting. Her skal du blot følge disse trin:

 • Klik på knappen nedenunder denne liste til at komme videre til bookmakeren.
 • Tryk på den gule ”opret konto”-knap i det øverste højre hjørne.
 • Udfyld tilmeldingsformularen med dine personlige data.
 • Gennemfør din første indbetaling.
 • Bekræft din konto med NemID.
 • Gå i gang med at placere væddemål.

Udvalg af bet365 CS:GO Odds & bet365 CS GO

Du kan nemt finde frem til bet365 odds på Counter Strike-spillet. Her skal du blot vælge eSports i menuen til venstre, og herefter CS:GO. Du kan også benytte den brugervenlige søgefunktion i den højre side af skærmen, som måske får dig hurtigere frem til væddemålene.

Der er op til over 80 forskellige bet365 odds på de største CS:GO-begivenheder. Derfor kan du vælge mellem mange forskellige bet365 live odds & bet365 em odds. Nedenfor kan du læse om nogle af de mest udbredte.

Matchkupon vinder: Du kan naturligvis spille på vinderen af en CS:GO-begivenhed. Der er to deltagere i et opgør, og her spiller du på vinderen.

Halvleg vinder: Du har også mulighed for at spille på vinderen af den individuelle halvleg. Her kan du spille på at et hold vinder den 1. eller den 2. halvleg, eller begge dele. Her kigges der udelukkende på resultatet i den halvleg, som du spiller på.

Sejrsmetode: Tipsters har også mulighed for at spille på sejrsmetode i en bestemt runde. Måske vil du fx spille på sejrsmetoden for den første runde, og typisk kan du vælge mellem eliminering, bombe desarmeret, bombe detoneret, eller tid. Men det afhænger naturligvis af kortets design.

Korrekt score: Du har mulighed for at spille udfaldet af en kamp. Flere vil argumentere at det er udfordrende at forudsige det nøjagtige resultat, og det gælder især, når kampene løber over 30 runder. Men det er under alle omstændigheder muligt at spille på.

Over/under: Flere foretrækker at spille på over/under bet365 odds med CS:GO betting. Man kan ikke sige at det ene er nemmere end det andet, da det kommer op til selve brugeren. Måske foretrækker du at satse på over/under, hvor du spiller på om det samlede antal runder bliver over eller under et bestemt antal.

Vinder mindst 1 kort: I CS:GO bliver der spillet om kort, som i sidste ende er med til at afgøre vinderen. Derfor kan du også spille på væddemål som fx ”vinder mindst 1 kort” og spille på ja eller nej for en eller begge modstandere.

Går i overtid: Når du spiller på bet365 eSports og andre sportsgrene, er det altid vigtigt at tjekke regler for overtid. Ofte er overtid ikke inkluderet i resultatet, men det afhænger af det specifikke regler. På samme tid har du også mulighed for at spille på om kampen vil gå i overtid, hvor du enten spiller på “ja” eller “nej”.

bet365 CS:GO betting
Billede af bet365 odds er taget d. 21. oktober 2022

Live streaming af bet365 CS:GO

Du kan live streame over 90.000 begivenheder hos denne bookmaker hvert år. bet365 live streaming på siden fokuserer primært på mere traditionelle sportsgrene som basketball og fodbold, men du kan også live streame bet365 eSports som CS:GO.

Hvis du ønsker at live streame bet365 eSports og andre begivenheder hos bookmakeren, skal du blot opfylde en af to ting. Enten skal du have et minimumsbeløb stående på din konto, som typisk er omkring 100-150 kr.

Alternativt kan du placere et væddemål inden for 24 timer, før den begivenhed du ønsker at streame. Begge valgmuligheder giver dig adgang til sport live streaming på platformen.

bet365 live odds
Billede af bet365 odds er taget d. 21. oktober 2022

bet365 app: Spil på bet365 CS:GO direkte fra mobilen

Det er muligt at downloade en bet365 app fra Apple Store eller Google Play Store. I skrivende stund ligger den bet365 mobil app i top fem hos Apple Store, hvilket er yderst imponerende.

Uanset om du er på farten, eller sidder derhjemme, kan det være at du foretrækker at benytte denne mobile bet365 app til din bet365 CS:GO betting. Der er tale om en brugervenlig oplevelse, hvor du blandt andet kan:

 • Nyde ikke at skulle logge ind med Nem-ID
 • Placere væddemål på pre-match og live betting
 • Live streame begivenheder
 • Benytte cash-out funktion
 • Ind- og udbetale
 • Og meget mere…

bet365 app

Kontakt bet365 Danmark via live chat, telefon og e-mail

Hvis du har spørgsmål eller andre forespørgsler, kan du nemt kontakte kundeservice. Bookmakeren har flere forskellige valgmuligheder for kontakt, og live chatten kan varmt anbefales. Her sidder medarbejderne klar ved tasterne alle ugens dage, hele døgnet rundt. Du kan kontakte bet365 Danmark support med følgende metoder:

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du få svar på en række ofte stillede spørgsmål om CS:GO betting hos bet365 csgo betting online.

Er bet365 DK en god side til betting på CS:GO?

Det er op til den individuelle bruger at vurdere, om de synes at der er gode bet365 CSGO betting væddemål. Som du kan læse i denne anmeldelse, kan du oprette dig med bet365 velkomstbonus og finde flere forskellige bet365 em odds og mange andre sportsgrene. Desuden gør bet365 live streaming og bet365 mobil app’en det også til en god bookmaker, set i vores øjne.

Hvilken slags væddemål har bet365 online på CS:GO?

Du kan spille på flere forskellige slags væddemål på CS:GO hos bet365 csgo betting online. Her kan du blandt andet vælge mellem single, multipel og outright. Går du mere i dybden, kan du se, at du kan spille på vinder af første halvleg, anden halvleg, eller hele kampen. Du kan også spille flere antal runder med eller uden handicap. Der er bet365 CS:GO-begivenheder med helt op til 88 markeder, og derfor er der meget at vælge imellem.

Tilbyder bet365 CS:GO live betting?

Ja, du kan vædde på CS:GO begivenheder live på siden. Her skal du blot gå til CS:GO live betting i sektionen for In-Play.

Hvilke CS:GO events er det muligt at vædde på?

Du kan spille på store som små turneringer med bet365 CS:GO væddemål. Her kan du finde store turneringer som fx Eleague, Majors, ESEA og ESL. Desuden er der også mindre turneringer som fx Operation: Kinguin.

Hvilke andre eSport kan man vædde på hos bet365 csgo betting online?

Du kan spille på flere forskellige former for bet365 eSports hos bookmakeren. Her er det blandt andet muligt at vædde på Dota 2, Kings of Glory, Rocket League, League of Legends, og mange andre spil.

Hvilke særlige betting funktioner er tilgængelige?

En af de mest populære “ekstra” funktioner er Betbuilder. Bookmakeren var den første betting side med denne funktion, og derfor må man også sige at de er en af de bedste. Når du vædder hos bet365 online, har du mulighed for at kombinere helt op til seks væddemål på den samme CS:GO-begivenheder. Du kan også kombinere forskellige kampe og markeder med Betbuilder.

Mange brugere vælger også at kombinere Betbuilder med bookmakerens funktion for cash-out. Her får du mulighed for at hæve en tidlig gevinst, hvis du fx er i tvivl om hvordan udfaldet ender.

Samlet bedømmelse af bet365 CS:GO

Det står klart at denne bookmaker har taget eSport til sig. Counter Strike er en af de mest populære eSports, og derfor har bet365 online et stort fokus på den. Der er mange bet365 CS:GO væddemål med kampe med helt op til 80+ forskellige spil. Det er endda muligt at live streame forskellige CS:GO-begivenheder, og du kan spille på denne eSport med den brugervenlige bet365 app. Alt i alt en god oplevelse med CS:GO bet365 eSports betting på bet365 DK online.