18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Bet25
85/100
 • CS2 live betting
 • Imponerende mobil app
 • Kundeservice alle ugens dage
100% bonus op til 500 kr.
Velkomstbonussen er kun for dig, der ikke allerede har en konto hos Bet25.dk, Derby25.dk, Rød25.dk, Odds1dk eller KanalSport.dk. Tilbuddet gælder til d. 1. marts 2021. Det maksimale ekstra bet, du kan score, er på 500 kroner. Du modtager dit 100 % ekstra bet, hvis du taber på dit første spil (med mellem 50 og 500 kroner i indsats). Dit ekstra bet skal anvendes til min. odds 1,50 inden for 60 dage, og hvis du vinder på dit ekstra bet, får du hele gevinsten udbetalt. Systemspil er ekskluderet fra tilbuddet, og det er ikke muligt at anvende cashout.

Bet25 CS2

Søger du en dansk bookmaker, der tilbyder Counter Strike betting, så kan det være at Bet25 CS2 er noget for dig. Her på siden kan du læse vores Bet25 anmeldelse af den danske bettingside, Bet25, og deres udvalg af odds på den populære eSport Counter-Strike.

Kom med hele vejen rundt og bliv klogere på brugeroplevelsen hos Bet25 DK. Vi kommer bl.a. til at berøre brugervenlighed, kundeservice, Bet25 app’en, oprettelsesprocessen, udvalget af Bet25 odds, og meget mere.

Bet25 anmeldelse: Bet25 CS2 betting

Nedenfor kan du læse om, hvordan du kan oprette dig med en flot Bet25 bonus, og hvilke forventninger, du kan have til Counter Strike betting hos Bet25. Du vil kunne læse om, at der ikke er live streaming af den populære eSport på siden, men til gengæld bliver de rost af brugerne, som har downloadet deres mobile applikation. Det hele sluttes af med en samlet bedømmelse af brugeroplevelsen hos Bet25 DK.

Kom godt fra start med en Bet25 bonus

Hvis du endnu ikke har en konto hos Bet25 DK, kan du oprette dig med en startbonus. Nye medlemmer kan nyde en Bet25 bonus, som en god måde til at komme godt i gang med at placere væddemål.

*Reklamelink

 1. Bet25

  85 /100
  100% bonus op til 500 kr.
  Velkomstbonussen er kun for dig, der ikke allerede har en konto hos Bet25.dk, Derby25.dk, Rød25.dk, Odds1dk eller KanalSport.dk. Tilbuddet gælder til d. 1. marts 2021. Det maksimale ekstra bet, du kan score, er på 500 kroner. Du modtager dit 100 % ekstra bet, hvis du taber på dit første spil (med mellem 50 og 500 kroner i indsats). Dit ekstra bet skal anvendes til min. odds 1,50 inden for 60 dage, og hvis du vinder på dit ekstra bet, får du hele gevinsten udbetalt. Systemspil er ekskluderet fra tilbuddet, og det er ikke muligt at anvende cashout. Alle regler og vilkår
  • CS2 live betting
  • Imponerende mobil app
  • Kundeservice alle ugens dage
  100% bonus op til 500 kr.
  Velkomstbonussen er kun for dig, der ikke allerede har en konto hos Bet25.dk, Derby25.dk, Rød25.dk, Odds1dk eller KanalSport.dk. Tilbuddet gælder til d. 1. marts 2021. Det maksimale ekstra bet, du kan score, er på 500 kroner. Du modtager dit 100 % ekstra bet, hvis du taber på dit første spil (med mellem 50 og 500 kroner i indsats). Dit ekstra bet skal anvendes til min. odds 1,50 inden for 60 dage, og hvis du vinder på dit ekstra bet, får du hele gevinsten udbetalt. Systemspil er ekskluderet fra tilbuddet, og det er ikke muligt at anvende cashout.

Det er vigtigt at fremhæve, at det kun er gældende for nye medlemmer på platformen, og derfor kan du ikke få en Bet25 velkomstbonus, hvis du allerede er oprettet på Rød25 eller Derby25.

På den anden side, får du adgang til både det online casino og siden med hestevæddeløb, når du opretter dig med Bet25 bonus. Husk altid at læse og opfylde vilkår og betingelser for sportbonus til nye og eksisterende medlemmer.

Sådan opretter du en konto hos Bet25

Den er nemt og ligetil at oprette en konto hos Bet25 DK. Når du klikker dig videre fra denne Bet25 anmeldelse, bør det ikke tage dig mere end ti minutter at oprette en konto. Her skal du følge disse trin:

 • Klik dig videre til bookmakeren fra denne Bet25 anmeldelse.
 • Tryk på den gule ”opret”-konto i det øverste højre hjørne.
 • Udfyld oprettelsesformularen med dine personlige data.
 • Gennemfør din første indbetaling og få Bet25 bonus.
 • Bekræft dit Bet25-login med NemID.
 • Gå i gang med at spille og opfylde vilkår og betingelser for din Bet25 bonus.

Udvalg af Bet25 CS2 odds

Først og fremmest er det vigtigt at fremhæve at kategorien for Bet25 eSport er lidt anderledes sammenlignet med andre bookmakere. Du skal enten vælge muligheden for ”anden sport” i rullemenuen på forsiden, eller skrive ”CS2” ind i søgefeltet, hvor der står ”søg efter kampe.

Klikker på anden sport, vil du se at CS2 ikke står under eSport. Du skal i stedet rulle helt ned til bunden af udvalget og her kan du vælge eSport CounterStrike. Her kan du se, at der også er odds på Dota, King of Glory, League of Legends, og Starcraft.

Klikker du på eSport Counterstrike, kommer du videre til oversigten med kommende kampe og odds. Det virker til at der typisk er flest markeder på de mest forestående kampe.

bet25 cs:go odds
Billede af Bet25 odds er taget d. 5. maj 2021

Når du vælger et Bet25 CS2-opgør, kan du få et nemt og hurtigt overblik over de forskellige sektioner for spilmarkeder, som set nedenfor på billedet.

bet25 csgo spilmarkeder

Her kan du spille på:

 • Vinder: Forudsig hvem der vinder kampen
 • Specials: Forskellige speciale væddemål som fx first blood, first pistol round, second pistol round.
 • Asian handicap: Du kan spille på kampens vinder med asian handicap på -/+ 1,5
 • Asian over/under: Det er ofte udfordrende at forudsige et nøjagtigt resultat i Counter Strike, og derfor vælger mange at spille med Asian Handicap på over/under.
 • Forudsig det nøjagtige resultat: Du kan også spille på kampens endelige resultat.
 • Over/under antal runder: I Counter Strike får du også mulighed for at spille på om der kommer til at være over/under et bestemt antal runder.

Du kan finde flere mulige spilmarkeder på Counter Strike hos bookmakeren, og ovennævnte er blot nogle udvalgte eksempler. Der er også mulighed for at spille på Bet25 CS2 betting live på enkelte opgør. Dem kan du finde ved at klikke på live-symbolet i menuen til venstre og vælge Bet25 eSport Counterstrike, som vist på billedet nedenfor.

bet25 cs:go live betting

Live streaming af CS2 hos Bet25

Der er endnu ingen tilgængelig live streaming af Bet25 CS2 eller anden sport på siden. Derfor trækker det en smule ned for oplevelsen, men kun hvis du specifikt søger at streame Counter Strike hos din valgte bookmaker.

Bet25 app: Spil på CS2 direkte fra mobilen

Til gengæld er det positivt at du kan placere Bet25 CS2 væddemål og andre væddemål direkte på din mobiltelefon. Der er en Bet25 app i Apple Store til iOS-enheder, mens du kan bruge applikationen på Android ved at tilføje den til dine favoritter. Når man kigger på Apple Store roser brugerne blandt andet bookmakeren for følgende:

 • Fin app
 • Gode odds
 • Fede specials
 • Glimrende kundeservice
 • Overskueligt design
 • Nem at anvende og navigere i
 • Den går ikke ned, det vil sige den ikke crasher (modsat konkurrenternes applikationer)
 • Stort udvalg af mobile odds for det danske marked
 • Hurtigt login med pinkode eller Touch-ID
 • Løbende kampagner til eksisterende kunder

Med andre ord bliver bookmakerens Bet25 app rost til skyerne af brugerne, og mange foretrækker at bruge den både derhjemme samt på farten.

Bet25 app

Kontakt Bet25 via live chat eller e-mail

Du har tre gode muligheder for at få support hos denne bookmaker.

 • Benyt den brugervenlige søgefunktion i hjælpecenteret til at finde svar på ofte stillede spørgsmål.
 • Kontakt Bet25 kundeservice via live chat, som er åben alle ugens dage mellem 10.00 og 21.00.
 • Send en email til [email protected]

Derfor er der gode muligheder for at få support på bookmakeren, og ofte kan du finde svaret under deres FAQ. Det betyder at du typisk ikke behøver at kontakt Bet25 kundeservice, men der er gode muligheder for det med live chatten mandag til søndag, hele året rundt.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du læse et lille resumé af anmeldelsen og få svar på ofte stillede spørgsmål på samme tid.

Er Bet25 DK en god side til betting på CS2?

Det er op til den enkelte bruger at vurdere, om de ønsker at spille på Bet25 odds. Der er tale om en brugervenlig platform med en populær Bet25 app, og det er nemt at oprette sig med Bet25 bonus. Desværre er der ingen live streaming, men der er stadigvæk gode muligheder for Bet25 CS2 betting på både pre-match og live betting med et fint udvalg af spilmarkeder.

Hvilken slags væddemål tilbyder Bet25 på CS2?

Du kan spille på mange forskellige spilmarkeder, jo tættere og tættere CS2-kampen kommer. Der er muligheder for at spille på kampens vinder, over/under antal runder, det nøjagtige resultat, og en bred vifte af specials. Bookmakeren har flere Bet25 odds med mulighed for at spille med Asian Handicap, som mange tipsters foretrækker at spille på.

Tilbyder Bet25 CS2 live betting?

Ja, du kan finde live betting på Counter Strike i menuen til venstre. Her skal du blot klikke på live-symbolet for at se om der er nogle aktuelle kampe.

Hvilke CS2 events kan man spille på?

Du kan spille på mange forskellige turneringer som fx det polske mesterskab ESL Mistrzostwa Polski, det tyske mesterskab Deutsche Meisterschaft, ESL Benelux Summer Championship, ESL ANZ Championship og andre interessante events.

Hvilke andre former for Bet25 eSport kan man spille på?

Det kan variere hvilke slags Bet25 eSport du kan spille på. Typisk kan du spille på Dota, King of Glory, League of Legends og Starcraft, som vist på billedet nedenfor.

Hvilke særlige betting-funktioner er tilgængelige på Bet25 DK?

Du kan blandt andet benytte cash-out-funktionen, som er en god valgmulighed til at lukke væddemål før tid. Hvis du bliver i tvivl om din forudsigelse af det endelige resultat, kan du lukke væddemålet før kampen ender.

Samlet bedømmelse af Bet25 CS2

Enhver bookmaker har styrker og svagheder. Denne danske bookmaker lader til at have flest forcer end punkter, som trækker ned. Det trækker ned at der ikke er live streaming, men det er næsten det eneste, som trækker ned. Brugere kan finde et fint udvalg af CS2 kampe med odds hos Bet25 DK, og det er nemt at oprette en bruger hos den danske bookmaker. Spillesiden kan især anbefales til de tipsters, som foretrækker en bookmaker med en god Bet25 app, da det er hvad du får med Bet25 CS2 spil på mobilen.


Andre artikler om Bet25