Søger du hold til næste sæson?
04D : 20T : 01M : 28S
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Mr Green
84/100
 • Overskuelig og brugervenlig hjemmeside
 • Stort spiludvalg og høje tilbagebetalingsprocenter
 • God mobilplatform
Indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant!
18+ | Kun for nye spillere | Indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. i kontanter | Ved spil på sport, er der min. odds på 2,00 og kontanter krediteres når spil er afgjort | Spil med omtanke | Regler og vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk: 70222825 | Udeluk dig via Rofus.nu

Mr Green CS2

Mr Green CS2 giver dig et hav af muligheder for at spille på CS2 hver dag.

Anmeldelse af Mr Green CS2 betting

Med Mr Green CS2 betting har du adgang til et af branchens største udvalg af odds på Counter Strike. Du kan finde nye odds hver dag, hele året rundt, og du kan både spille før kampene begynder og mens de er i gang.

Oddsene leveres af Kambi Group, og det sikrer dig nogle af branchens højeste tilbagebetalingsprocenter, og dermed de mest konkurrencedygtige odds. Overordnet set dækker Mr Green CS2 betting utroligt bredt, så der er uendeligt mange muligheder for at finde gode odds med værdi.

Kom godt fra start med en Mr Green velkomstbonus

Alle nye kunder hos den grønne bookmaker kan starte med en Mr Green velkomstbonus, som giver dig ekstra gode muligheder for at skabe overskud på dine spil. Så hvis du endnu ikke er kunde, anbefaler vi at du tager et kig på den aktuelle Mr Green velkomstbonus. Når du tjekker Mr Green bonussen, så husk også at læse alle de gældende regler.

*Reklamelink

 1. Mr Green

  84 /100
  Indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant!
  18+ | Kun for nye spillere | Indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. i kontanter | Ved spil på sport, er der min. odds på 2,00 og kontanter krediteres når spil er afgjort | Spil med omtanke | Regler og vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk: 70222825 | Udeluk dig via Rofus.nu Alle regler og vilkår
  • Overskuelig og brugervenlig hjemmeside
  • Stort spiludvalg og høje tilbagebetalingsprocenter
  • God mobilplatform
  Indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant!
  18+ | Kun for nye spillere | Indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. i kontanter | Ved spil på sport, er der min. odds på 2,00 og kontanter krediteres når spil er afgjort | Spil med omtanke | Regler og vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk: 70222825 | Udeluk dig via Rofus.nu

Sådan opretter du en konto hos Mr Green: Mr Green login

Hvis du tror at Mr Green CS2 betting er noget for dig, så er det ganske hurtigt og nemt at oprette en konto og komme i gang med at spille. For at oprette en konto hos den grønne bookmaker og gå gennem Mr Green login, skal du bare følge disse trin:

 1. Gå til mrgreen.dk eller klik på et link her på siden.
 2. Klik på “Tilmeld” i øverste højre hjørne.
 3. Indtast din email og ønskede kodeord.
 4. Indtast dine personlige oplysninger.
 5. Angiv om du vil modtage en Mr Green velkomstbonus.
 6. Bekræft din identitet ved at logge ind med NemID.

Hele processen tager ikke mere end et par minutter, og derefter kan du straks indbetale penge til din konto og begynde at spille.

Udvalg af Mr Green CS2 Odds

Med Mr Green CS2 har du adgang til et af branchens største og mest varierede udvalg af odds på CS2. Desuden er oddsene helt i top, og du får altid nogle af branchens højeste tilbagebetalingsprocenter hos Mr Green Danmark. Det skyldes at bookmakeren får sine odds leveret af Kambi Group, som har mange års erfaring med at levere odds til nogle af de førende bookmakere i den danske branche.

Udvalget af Mr Green odds på CS2 dækker selvfølgelig alle de største og mest markante turneringer i verden, herunder Blast Series, Flashpoint, IEM, ESL Pro League, IEM og selvfølgelig også Majors. Derudover har du dog også adgang til et stort udvalg af odds på mindre turneringer og ligaer, hvor de mere ukendte spillere og hold spiller til dagligt. Hver dag, hele året rundt, er der masser af Mr Green odds på CS2 at finde på hjemmesiden. Tjek vores kampprogram hvis du vil have inspiration til hvad du kan spille på hos Mr Green Danmark.

På alle kampe i spiludvalget har du også et bredt udvalg af spiltyper til rådighed. Alle de mest populære spiltyper såsom kampvinder, korrekt resultat, banehandicap, rundehandicap og antal runder på en bane er selvfølgelig alle tilgængelige. Derudover kan du også spille på mere alternative markeder såsom overtid på en bane, hvilket hold der vinder en pistolrunde osv.

Endelig kan du også med Mr Green CS2 også spille live på et hav af kampe indenfor Counter Strike. Størstedelen af de kampe, som du finder i spiludvalget kan du nemlig også spille på, mens kampene er i gang. Du har desuden mange af de spiltyper til rådighed, som du også kan finde på prematch-markederne. Det kan også være en god måde at spille på CS2, da du kan følge med i kampene på streams og samtidig holde øje med om du kan finde gode liveodds.

Mr Green app: Spil på CS2 direkte fra mobilen

Hvis du vil benytte Mr Green CS2 betting på farten, er det også muligt med den gratis Mr Green app, som du kan hente til både iOS og Android. Appen er opbygget helt på samme måde som hjemmesiden, så du får adgang til den samme brugervenlige og enkle platform, som du er vant til fra din computer.

Alle funktioner er desuden tilgængelige via appen, så du kan frit foretage ind- og Mr Green udbetalinger, benytte dig af live Mr Green betting platformen, bruge live streaming og meget mere på mobilen. Som en ekstra fordel er det ikke et krav at du skal logge ind med NemID når du logger ind på din konto via mobilen. Så hvis du ikke orker at bøvle med dit NemID når du skal logge ind på din konto hos Mr Green Danmark, kan du bare finde din telefon frem og logge ind via appen.

Mr Green kontakt via live chat og email

Hvis du oplever problemer i forbindelse med din Mr Green CS2 betting, eller hvis du bare har spørgsmål til hjemmesiden eller din konto, kan du altid kontakte Mr Green’s kundeservice. Du kan finde supporten ved at klikke på den grønne cirkel med spørgsmålstegn nederst til højre på hjemmesiden. Det vil tage dig til en side, hvor du kan se svar på alle de mest stillede spørgsmål. Det er også her du kan tage kontakt til Mr Green Danmark.

Kundeservice holder åbent hver dag fra klokken 8 til klokken 24, så det er altså muligt at komme i kontakt med supporten i alle dagtimerne. Du kan kontakte Mr Green Danmark på flere forskellige måder:

Du kommer hurtigst i kontakt med Mr Green Danmark ved at benytte live chatten, hvor du maksimalt skal vente op til et par minutter før du kommer igennem til en medarbejder. Der vil naturligvis være lidt længere svartid når du Mr Green kontakter supporten via email.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har spørgsmål omkring Mr Green CS2 har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål i dette afsnit.

Er Mr Green en god hjemmeside til betting på CS2?

Mr Green esport odds leveres fra Kambi Group, og derfor kan du være sikker på at du får et af branchens største spiludvalg og mest konkurrencedygtige odds på Counter Strike. Som en ekstra Mr Green bonus er det en meget brugervenlig og enkel hjemmeside, som giver dig en god oplevelse når du leder efter odds og placerer dine væddemål.

Hvilke slags markeder tilbyder Mr Green på CS2?

Mr Green Danmark tilbyder odds på alle de mest populære spiltyper indenfor Mr Green betting på CS2 samt mange af de mindre markeder, blandt andet kampvinder, banehandicap, korrekt score, rundehandicap, antal runder på en bane, om en bane går i overtid, vinderen af en pistolrunde osv. På de helt store turneringer skrues der desuden op for Mr Green esport odds, så du kan forvente endnu flere markeder når de største hold skal i kamp. Hvis du vil være på forkant med de seneste nyheder indenfor CS2, så du kan have gode forudsætninger for at finde gode odds, så tjek vores nyhedssektion.

Tilbyder Mr Green live betting på CS2?

Når du spiller med Mr Green CS2 har du også adgang til et stort udvalg af liveodds på Counter Strike. De fleste af de kampe, som du kan finde i spiludvalget, kan du også finde på live betting platformen, hvor du også kan spille på alle de populære spiltyper mens kampene er i gang.

Hvilke CS2 begivenheder kan jeg spille på?

Du kan finde Mr Green odds på alle de største ligaer og turneringer indenfor Counter Strike, herunder ESL Pro League, Blast Series, Flashpoint, DreamHack, IEM, PGL og alle majors. Derudover kan du også spille på et hav af mindre turneringer, hvor de mere ukendte spillere og hold spiller til dagligt. Dermed har du et hav af muligheder for at finde en liga eller turnering, hvor du kan specialisere dig og opbygge en viden om holdene, og finde gode Mr Green odds.

Hvilke andre esports dækker Mr Green?

Der findes Mr Green esport odds på mange af de andre populære e-sportsgrene. Du kan bl.a. spille på League of Legends, Dota 2, Starcraft 2, Overwatch og Call of Duty. Indenfor hver af disse tilbyder Mr Green Danmark et stort udvalg af markeder, så alle esport fans har gode muligheder for at finde gode odds hos den grønne bookmaker.

Hvilke specielle Mr Green betting-tjenester er tilgængelige?

Hos Mr Green Danmark har du en række forskellige funktioner til rådighed, som kan give dig bedre muligheder for at finde gode odds og give dig mere fleksibilitet. Først og fremmest kan du benytte deres cash out-funktion, som giver dig mulighed for at lukke dine væddemål før de er afgjorte. Så hvis du har spillet på et hold, og de fører kampen, kan du lukke dit væddemål og sikre dig et overskud på dit spil.

Derudover kan du også benytte Mr Green’s “Bet Builder”, som er en funktion der lader dig bygge dit eget væddemål med odds, som du selv vælger fra spiludvalget. Så kan du skræddersy dit væddemål, og samtidig opnå et højere odds.

Hvis du vil se, hvad andre mærker har, anbefaler vi at tjekke ComeOn, Marathonbet og bet365.

Samlet bedømmelse af Mr Green CS2

Samlet set er Mr Green CS2 en af de bedste løsninger i den danske branche hvis du vil spille på Counter Strike. Hjemmesiden er brugervenlig, og du har et af markedets største spiludvalg og nogle af de mest konkurrencedygtige odds til rådighed hver dag, hele året rundt.


Andre artikler om Mr Green