Finale i POWER Ligaen - Astralis Talent vs. CEPTER BITSKINS
LIVE
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

CS:GO Betting Strategi

For at få mest muligt ud af dine spil på Counter Strike, er det nødvendigt at have en solid CS:GO betting strategi. I denne guide præsenterer vi alle detaljerne omkring en god CS:GO gambling strategi, herunder forskellige eksempler på indsatsstrategier, generelle tips og en håndfuld af muligheder indenfor betting strategi, som du kan gøre brug af.

Bestemmelse af indsats til din CS:GO gambling strategi

“Rush B” er ikke altid svaret, når det gælder væddemål på CS:GO kampe. I stedet bruger de fleste succesfulde spillere en specifik metode til at bestemme deres indsats i deres CS:GO gambling strategi. Før vi kommer til de bedste strategier, skal nye spillere forstå hvad indsatsmetoder er for noget.

I sin essens er en indsatsmetode en fast besluttet strategi for hvor meget, du skal spille for, ved alle dine væddemål. Spillere kan have forskellige indsatsmetoder til forskellige spiltyper – de kan f.eks. vælge at sætte et loft for indsatser på specielle markeder, som er meget lavere end på de mere traditionelle markeder. Nedenfor gennemgår vi nogle eksempler på indsatsmetoder til din CS:GO betting strategi.

Procentbaseret indsatsbestemmelse

Hvis du elsker at spille på CS:GO kampe, men hvis dit spilbudget ikke er særlig stort, kan den procentbaserede indsatsbestemmelse være den rette strategi for dig. Denne metode kaldes også for “proportionel indsats”. Når man bruger denne metode, bestemmer man sig for en fastsat procentdel af sit budget, som man spiller for pr. væddemål. Hvis du f.eks. har et budget på 100 kroner, og du vælger at spille for 5% af dit budget pr. væddemål, skal din næste indsats være på 5 kroner.

Hvis du taber dit første spil, vil dit næste spil være på 5% af det tilbageværende budget. Jo mere du taber, jo mindre bliver dine indsatser også. Hvis du derimod vinder, stiger dine indsatser. Hvis du f.eks. formår at fordoble dit budget til 200 kr., vil dit næste spil på 5% være på 10 kroner. Den procentbaserede indsatsbestemmelse giver spillere mulighed for at blive ved med at spille med deres oprindelige budget i lang tid, selvom de taber mange spil i træk.

Fast indsats

Den faste indsatsmetode i en CS:GO betting strategi er nok den nemmeste og mest simple af dem alle. Som navnet antyder, sætter man et loft for hvor meget, man vil spille på en CS:GO kamp. Du kan f.eks. beslutte, at du kun spiller for 10 kroner pr. spil.

Fordelen ved en strategi med en fast indsats er, at det fjerner de følelsesmæssige spil. Spillere, som bruger en strategi med en fast indsats, lader ikke deres følelser tage over ved at øge indsatsen markant i deres næste spil, for at dække tab fra tidligere spil.

Martingale systemet

Martingale systemet er et af de ældste og mest velkendte indsatssystemer indenfor CSGO gambling. Selvom det kan virke logisk og give overskud på kort sigt, kan Martingale systemet føre til store og katastrofale tab. Det er et system, som er designet til at jagte tab, hvilket i praksis betyder, at du fordobler din indsats hver gang, du taber. Hvis du vinder på et væddemål, går du tilbage til din oprindelige indsats.

Vi har nævnt dette system her udelukkende fordi det er meget populært. I praksis er det dog på ingen måde noget, vi kan anbefale, da det på lang sigt altid går galt. Alle, uden undtagelse, kommer ind i dårlige stimer med mange tab i træk, og når man bruger Martingale, kan tingene hurtigt gå galt. Martingale systemet virker i praksis kun hvis du har et uendeligt stort spilbudget og en bookmaker, som vil lade dig spille for uendeligt mange penge. Ingen af disse elementer er til stede i den virkelige verden, så det er et system, som du for alt i verden bør undgå.

Spillere kan bruge en eller flere indsatsmetoder hos alle de bedste bookmakere, som passer til deres CS:GO betting strategi. Disse indsatsmetoder er nogle af de mest populære, men der findes mange flere, og spillere kan også udvikle et mere dynamisk system hvor de f.eks. bruger en fast indsats på kampvindere eller turneringsvindere, og en procentbaseret indsats til specielle markeder.

Den bedste CS:GO betting strategi

Den bedste CS:GO betting strategi afhænger af en række forskellige faktorer. Først og fremmest kommer det an på den individuelle spillers stil og temperament. Hver spiller har deres egen unikke stil og deres eget spilbudget, og finder noget der virker for dem. Når det er sagt, har vi dog stadig nogle eksempler på en CS:GO betting strategi, som vi gerne vil dele med dig.

Prematch CS:GO betting strategi

Spil før kampens begyndelse er en af de mest populære måder at spille på. Dette væddemål handler om at spille på kampe før de går i gang, eller at spille på udfaldet af hele turneringer før de går i gang. For at få mest muligt ud af denne CS:GO betting strategi, er det nødvendigt med masser af research.

Hos dust2.dk har vi masser af ressourcer til at hjælpe dig med din research. På vores forside kan du få det fulde overblik over alle kommende kampe, og på de enkelte kampes dedikerede sider kan du se statistikker for begge hold. Vi anbefaler at holde løbende øje med vores forside, så du er opdateret omkring de seneste nyheder for alle holdene. Hvis et hold f.eks. har skiftet en spiller ud for nyligt, eller hvis de har fået en ny træner, vil du altid kunne finde disse informationer på forsiden. Ved at have denne viden, står du bedre stillet når du skal placere dit næste væddemål, da det kan have en stor indflydelse på udfaldet af den næste kamp.

Du kan også benytte vores detaljerede sektion med odds-sammenligninger på alle kampsiderne. Her kan du se hvilke bookmakere, som tilbyder de bedste odds på kampen, og på den måde finde frem til det bedste CSGO odds tips i dag på det marked, som du vil spille på.

Live CS:GO gambling strategi

Live betting indenfor CS:GO er et ganske enkelt koncept. Her spiller man nemlig på CS:GO kampe mens de bliver spillet. Det er ganske nemt og enkelt, og det er en service som alle de bedste bookmakere tilbyder. En CS:GO betting strategi for live betting handler om at holde skarpt øje og spotte de muligheder for at finde gode CSGO odds tips i dag, som kan opstå under en kamp.

Tålmodighed er nøglen for denne CS:GO betting strategi. Vi har et eksempel nedenfor, som viser dig hvor profitabelt en CS:GO live betting strategi kan være for dig når du forholder dig roligt under kampen.

Den 3. april 2021 spillede Virtus.Pro mod ENCE i ESL Pro League Sæson 13. Oddset på Virtus.Pro før kampen var på 1.50 hos bookmakeren med det højeste odds. Som kampen skred frem, ændrede live oddset sig hele tiden. ENCE tog en stor føring på det sidste map, Dust 2, hvor de førte 12-3 efter første halvleg. ENCE udbyggede denne føring til 15-3 i anden halvleg, og var dermed kun én runde fra at vinde kampen. Hvis du spillede 100 kroner på Virtus.Pro på livemarkederne på dette tidspunkt (til odds 25.90), ville du have vundet 2.590 kroner, da holdet lavede et historisk comeback.

Dette eksempel er meget ekstremt, og sker yderst sjældent, men comebacks sker jævnligt i CS:GO. Halvlegen har stor betydning, da holdene skifter side, og derfor er det en helt ny situation for begge hold i anden halvleg. Inden kampen begynder, er det en god idé at undersøge hvor gode holdene er på henholdsvis deres T-side og CT-side på de maps, som de skal spille. Du kan f.eks. finde ud af at et hold har en utroligt stærk CT-side på Nuke, og udnytte dette til din fordel hvis holdet er startet på T-siden og er kommet bagud ved halvleg. Du kan dermed få et godt CSGO odds tips i dag på at holdet leverer et comeback og lukker ned for modstanderens T-side.

CS:GO map veto betting strategi

Ikke alle CS:GO hold er lige stærke på alle maps i den aktive map pool. Der er syv maps i den kompetitive map pool, og de fleste hold fokuserer på at blive gode på specifikke maps, mens andre nedprioriteres. For at finde gode CSGO odds tips i dag til at udnytte denne information, er det nødvendigt at benytte live betting. Det skyldes at du først skal kende til map vetoen, som finder sted lige før kampstart, for at vide hvilke maps holdene skal ud på.

Det er vigtigt at tjekke hvilke maps et hold er stærke og i god form på. Hvis Hold A f.eks. har en stime på fem sejre i træk på Overpass, og Hold B ikke banner mappet i vetoen, har Hold A en god chance for en komfortabel sejr på mappet. Du kan også benytte dette tip til en hel kamp, som spilles bedst af 3. Hvis et hold har ladet to af deres svage maps gå gennem vetoen, er deres chancer for sejr alt andet lige blevet mindre end før vetoen fandt sted.

Vær opmærksom på at bookmakerne også giver mulighed for at spille på resultaterne af specifikke maps, hvilket du kan udnytte i din research. Du kan finde alle de relevante informationer om holdenes form, lineups, statistikker på alle maps osv. ved at gå til vores sektion med kampe og klikke på den kamp, som du vil spille på.

Form kontra rangering

På odds-sammenligningssiden på alle vores kampsider kan du finde alle de informationer, som du behøver for at lave informerede beslutninger i din bet csgo. Du kan se begge holds rangering og seneste form, samt andre statistikker som kan hjælpe dig med at træffe en beslutning. Lad os kigge på et eksempel for at forklare hvordan denne strategi kan virke:

Hold A har en højere rangering, hvilket ofte betyder at bookmakerne anser Hold A som favoritter mod Hold B, hvilket også betyder at du får et højere odds ved at spille på Hold B. Hold B har dog været i bedre form på det seneste. Ved at spille på Hold B kan du dermed opnå et højere odds på et hold, som muligvis har en bedre chance for at vinde kampen end oddset antyder.

Holdenes nuværende form er en vigtig del af at finde ud af hvilket hold, som vinder kampen. Alt andet lige har holdet med den bedste form i deres seneste kampe en bedre chance for at vinde kampen mod et højere rangeret hold, sammenlignet med et hold i dårlig form. Nogle gange tager bookmakerne ikke tilstrækkelig højde for holdenes form i deres odds. Hvis du derimod gør det, kan du få en fordel overfor bookmakerne og fange gode odds med denne CS:GO betting strategi. Vær dog også opmærksom på at du ikke udelukkende spiller ud fra holdenes seneste form – der er ingen garanti for at holdet, der er i bedre form, også vinder kampen.

En strategi for værdispil

Det kan være meget profitabelt at tage sig tid til at lave research og at vurdere om bookmakernes odds afspejler en korrekt vurdering af kampen. Her er det vigtigt at introducere begrebet værdi eller “betvalue”. Lad os tage et eksempel:

Oddset på at et tophold vinder en kamp kan ligge på 1.20. Hvis du spiller 10 kroner, betyder det at du får 12 kroner tilbage hvis holdet vinder, hvilket giver dig en profit på 2 kroner. Derfor skal du spille for et stort beløb, for eksempel 100 kroner, for at opnå en profit af betydning. Hvis holdet har gennemgået nogle ændringer i deres lineup eller trænerstab for nyligt, eller hvis de har set svage ud i deres seneste kampe, kan det være mere profitabelt at spille mod dem. Risikoen ved at spille til odds 1.20 eller 1.30 er høj, mens den potentielle gevinst er lav.

Nogle gange er det bare bedst at spille på underdoggen. Hvis oddset f.eks. siger at et hold kun har 20% chance for at vinde, men efter de seneste kampe og måske en ændring på holdet, tror du at den reelle chance ligger på 35%, indeholder et spil på underdoggen værdi eller “betvalue”. Der siges at være værdi når man vurderer at chancen for et udfald er højere end den chance, som bookmakernes odds antyder.

Husk at du ikke behøver at begrænse dig selv til én specifik CS:GO betting strategi. Du kan få mest muligt ud af dit spilbudget ved at benytte flere strategier og metoder på samme tid. Du kan eventuelt benytte vores forum, hvor du kan diskutere strategi og odds med andre brugere på vores hjemmeside.

Fem essentielle CS:GO betting strategi tips

Nu, hvor vi har gennemgået nogle af forudsætningerne for at opbygge en god CS:GO betting strategi, er det tid til at gennemgå nogle generelle tips. Disse tips virker for de fleste betting strategier, og skal anses som nogle af nøglepunkerne når det gælder betting på CS:GO kampe.

Undgå at lade følelserne tage styringen

“Tilt” er et ord, som stammer fra poker, hvor en spiller, som har været uheldig og tabt, bliver frustreret og vred over disse tab. Når du “tilter” laver du hurtigere beslutninger uden eftertanke, hvilket du altid bør undgå når det gælder betting på CS:GO. Selv de mest erfarne og kølige bet csgo eksperter indenfor CS:GO kan opleve “tilt” hvis de løber ind i en stime med mange tab i træk, og det kan også ende med at have en stor negativ økonomisk påvirkning.

Derfor er et af de bedste CS:GO betting tips, som vi kan give dig, at stoppe med at spille når du oplever “tilt” eller hvis de negative følelser tager overhånd. Tag en pause og vend tilbage til spillet senere, hvor du kan træffe mere rationelle og velovervejede beslutninger for dine væddemål. Vindere ved hvornår man skal tage en pause, og vende tilbage senere.

Vær på udkig efter CS:GO betting muligheder

Hvis du holder nøje øje med, hvad der sker indenfor CS:GO, har du gode chancer for at finde gode odds. Et andet af vores bedste CS:GO betting tips er, at det altid er vigtigt at være på jagt efter en fordel mod bookmakerne.

Hvis du bruger vores forside til at indsamle informationer om kommende kampe og begivenheder sammen med de mange statistikker, som du kan finde på alle kampsiderne, har du gode muligheder for at finde gode odds. Så kan du nemlig drage fordel af viden omkring udskiftninger på hold, kontroverser, nye patches fra Valve og holdenes form. Vi har en dybdegående sektion med guides omkring CS:GO betting hvis du vil vide mere.

Se CS:GO streams

Du behøver ikke at være en CS:GO spiller eller fan af nogen hold for at starte med at spille på CS:GO. Du bør dog have en generel viden om spillet. Hos Dust2 løber du aldrig tør for kampe, som du kan se direkte, lige fra de største turneringer til de mindre kendte ligaer og turneringer.

Hvis du vil se nogle CS:GO kampe for at lære mere om spillet, er det en god idé at lytte til kommentatorernes analyser og at følge specifikke hold. Du kan altid finde alle livekampe i vores sektion med alle kampe. Når du følger med i livekampe, kan du få nyttig information fra kommentatorerne og eksperterne omkring hold, som du ellers ikke ville kunne få fingre i.

Lær grundlæggende om odds

Hvis man ikke har en forståelse for, hvordan bookmakerne sætter deres odds, er man som nybegynder allerede bagud. I vores tredje tip giver vi dig en hurtig introduktion til hvordan decimalodds fungerer.

I en kommende kamp er oddset for sejr til Hold A på 1.50, mens en sejr til Hold B giver odds 2.50. Hvis du spiller 10 kroner på Hold A, får du 15 kroner tilbage hvis de vinder, hvilket giver en profit på 5 kroner. Hvis du derimod spiller på Hold B, får du 25 kroner tilbage, hvilket sikrer dig en profit på 15 kroner. Den simple matematiske ligning for at beregne gevinsten for decimalodds er: indsats x odds = gevinst.

For flere dybdegående forklaringer omkring CS:GO odds, kan du med fordel tjekke vores odds-sektion, hvor du får et overblik over alt indenfor CS:GO odds.

Lær om specielle markeder

Der er adskillige CS:GO specialspil, som er tilgængelige hos alle de bedste bookmakere. Specialspil kan være en god tilføjelse til din CS:GO betting strategi. Der er nogle gange specialspil med høje odds og høj risiko, som kan give en ekstra god gevinst. Mange bettingsider giver dig muligheden for at spille på udfaldet af hele turneringen (kendt som vindermarkeder) og mange andre muligheder, såsom spil på first blood, om der kommer overtid på et map, handicapspil, over/under og mange flere.

For mere information omkring specialspil til din CS:GO gambling strategi, kan du med fordel læse vores fulde guide, som forklarer de fem mest populære spiltyper, hvordan de virker og meget mere.

De bedste bookmakere til din CS:GO betting strategi

Uanset hvilken indsatsmetode eller CS:GO betting strategi du vælger at benytte, skal du bruge en god bookmaker. Nogle bookmakere har et begrænset udvalg af spiltyper indenfor CS:GO, men vores anbefalinger af bookmakere er nøje håndplukket.

Du kan finde alle de bedste bookmakere i tabellen nedenfor, som er baseret på masser af faktorer. Disse bookmakere bør give dig muligheden for at føre din CS:GO betting strategi ud i livet.

Leder du efter endnu flere detaljer omkring de bedste hjemmesider til CS:GO betting? Så tjek vores dedikerede bookmaker-sektion, hvor du finder ekspertanmeldelser, bonuskoder og yderligere informationer.

Lær mere om CS:GO betting

Med denne guide til en CS:GO betting strategi og indsatsmetoder, har vi forsynet dig med tips og muligheder for forskellige strategier, såvel som et overblik over de bedste bookmakere at spille hos. Hvis du vil lære mere om CS:GO betting, kan du besøge vores dedikerede sektion til CS:GO betting guides, som er spækket med dybdegående artikler, guides og meget mere.

Du kan også besøge vores bookmaker-sektion for detaljerede informationer om alle de bedste CS:GO bettingsider. Derudover kan du også benytte vores odds-sektion. Vores guides og artikler besvarer alle de spørgsmål, som både nybegyndere og erfarne spillere har.