Opret Log ind
‘birdfromsky’
Navn:
Niveau: Pro
Nick: birdfromsky
Indlæg: 868
Medlem siden: 02-09-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 1055
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
som #5 siger, der åbnede en mulighed som ikke var der for og der skete andre ting, som gjorde at skulle vi gå dansk, skulle det være nu og her.
At det sker under 1 uge efter powerligaen er startet er bare uheldig timing
Jeg vil faktisk ikke tage den kommentar tilbage.
Faktum var at det var suværent det bedste vi ku spille med på daværende tidspunkt og vi havde spillere som ikke var deprimeret endnu, som gjorde vi bare leverede. At der så skete ting, som du kan læse i den tidligere sætning er noget jeg ikke kunne forudse :)
2021-04-28 00:16
Jeg kan godt tildels se pointen, og vi ønskede skam heller ikke være i den her situation.
Vi signede op med 3 danskere og desværre gik det ikke sådan, at vi kunne fortsætte med 3 danskere (vi prøvede trods alt med fessor/j3nsy/nato/kristou), netop for at have en core på 3 danske spillere.
Nu rammer vi et slutspil, hvor vi nok godt kan få en dansk stand in med eller rent faktisk spille med dem vi nu både spiller og øver med på nuværende tidspunkt. Spørgsmålet er så om man vil have 3 danskere og dårligere hold/dårlige cs at se eller om man vil se igennem det i forhold til lyngby har været på den danske scene i lang tid og stadig har 2 danske spillere.

Om der er særbehandling eller ej skal jeg ikke komme ind på, men ved dog at lyngby igennem rigtig lang tid har været kendt for at være meget stabilt line up og ikke været kendt for at skifte ud osv. og måske derfor vi har fået lidt mere frihed, fordi vi altid har leveret en høj standard på de punkter.