Bubski er tilbage hos Fragsters.

Bubski er tilbage: fr0slev bænkes

Efter skuffende præstationer til både GGW og i eOddset Masters #15 er Bubski nu tilbage i Fragsters' startfemmer.

Tilbage i december måned blev Bubski bænket i Fragsters, da holdet havde brug for noget andet, og kort efter blev refrezh hentet fra Tricked, hvor han sad på bænken.

Nu sker der endnu en gang noget i Fragsters, for som resultat af de meget svingende resultater kommer Bubski nu tilbage i startfemmeren. Det var oprindeligt spillernes valg, at Bubski skulle skiftes ud, men det fortryder de nu.

Det er dog ikke refrezh, som ryger ud igen, for holdet vil gerne udvikle sig yderligere, og derfor er det fr0slev, som ryger på bænken denne gang.

Dust2.dk har i den forbindelse snakket med DKN, som er medejer af Fragsters, og som også har ageret coach for holdet indtil Bubski røg på bænken.

Da Bubski røg på bænken, lød det som om, at der var gået noget helt galt mellem spillerne, så hvorfor er han nu tilbage?

Det har egentlig ikke været så dramatisk, som man kunne tro, da vi sagde farvel til Bubski efter WESG. Udover et par unødvendige kommentarer i hans statement efterfølgende, taklede Bubski situationen professionelt, når man tænker på, hvor uretfærdig beslutningen var set fra hans perspektiv. Vi er alle blot mennesker, og en vis frustration har jeg fuld forståelse overfor.

Til gengæld var spillernes beslutning om at tage afsked med Bubski, en som splittede os internt, da holdet ønskede at bevæge sig én retning, og jeg som coach en anden. Min rolle som direktør og coach for holdet fungerer uafhængigt af hinanden, så vidt det er muligt. Selvom vi ikke var enige, blev det majoriteten af spillerne, som fik min godkendelse til udskiftningen. Der har aldrig været en specifik hændelse på holdet, som har været årsag til afskeden med Bubski, men derimod, som vi tidligere har nævnt, at kemien omkring det sociale, ikke fungerede optimalt.

Nu står vi i en situation, hvor intet fungerer rent sportsligt, på trods af, at alle på holdet har kæmpet, for at få det til at fungere. Nu må vi trække i håndbremsen, og vende tilbage til det fundamentale i vores spillestil, der var medvirkende til vores succes i 2017.

Vi må erkende, at vores spillestil går op i en højere enhed med Bubski om bord, hvorfor vi må prioritere, at finde løsninger omkring det sociale. De sportslige resultater har altid højeste prioritet i Fragsters, selvom det ikke er blevet opfattet sådan af alle. Vi har truffet mange gode beslutninger sammen på vores rejse. Dette var ikke en af dem.

Bør det i virkeligheden ikke være direktøren, som træffer de endelige beslutninger og ikke spillerne selv?

Som direktør og ansvarlig for de sportslige aktiviteter, er det altid min beslutning og dermed mit ansvar, men så simpelt kan det ikke altid stilles op. Vi er på en rejse sammen, og der skal være plads til, at alle på holdet får lov til at komme til bordet med input.

Der findes ikke én rigtig måde at spille det her fantastiske spil på, hvor metaen er under konstant udvikling, hvorfor det kræver, at alle har indflydelse på de beslutninger som træffes.

Vi bevæger os sammen rundt i ukendt territorium, når vi møder eliten af dansk og international CS, så det er helt naturligt, at vi ikke altid sidder med de rigtige svar på forhånd. For at quote Søren Kierkegaard - "Livet leves forlæns, men forstås baglæns".

I sætter fr0slev på bænken i stedet for refrezh, som kom ind og erstattede Bubski, hvorfor bliver fr0slev pludselig ofret?

I modsætning til den tidligere beslutning, er vi alle helt enige i denne sammenhæng. Det er et godt udgangspunkt at starte med, når vi skal grinde os igennem 2018 og erobre verdensherredømmet. Forklaringen til, hvorfor det specifikt blev fr0slev, er ganske simpel for mit vedkommende - fr0slev og refrezh har den samme rolle på holdet, så valget står mellem de to.

Hvis vi udelukkende ser på det individuelle niveau, så minder de utrolig meget om hinanden, men vi har brug for udfordre status quo. Vi skal udvikle os, og det kræver, at vi hele tiden forholder os kritisk til de fejl vi laver, på en konstruktiv og nuanceret måde. Frøslev har spillet med holdet i et år nu, og vi har brug for ny energi og kreative input udefra.

Hvordan ser jeres forventninger nu ud i 2018?

Forventningerne til året er uændrede. Vores målsætning er at opnå en stabil top30 HLTV ranking inden årets udløb. På den ene eller den anden måde, skal vi nok realisere den målsætning. Det forudsætter, at vi kan samle hele holdet omkring København, i nærmeste fremtid, hvilket indgår i vores organisatoriske forretningsstrategi.

Det er dog klart, at det er en speciel situation for Bubski, for han skal nu tilbage og spille med de spillere, som ville af med ham i første omgang.

Bubski erkender da også, at det er med blandede følelser, at han vender tilbage til startfemmeren, men han er stadig glad og optimistisk:

Det selvfølgelig med blandede tanker og følelser, jeg kommer tilbage til Fragsters, de fleste ser det nok lidt som et stort cirkus, og jeg synes også selv, det måske er lidt små skørt og komme tilbage til Fragsters. Men når resultaterne var så gode, som de var dengang, og det fungerede så godt ingame, føler jeg, det er det helt rigtige for mig at teame op med drengene igen, for at kunne nå deres og mine ambitioner inden for CS. De fleste, som har fået sparket førhen, ville nok ikke genoverveje at komme tilbage til det samme hold. Dog tror jeg ekstremt meget på Fragsters-projektet, så derfor synes jeg alligevel, at det er det rigtige og komme tilbage for at give det en chance til.

Siden sidst jeg fik sparket kan jeg mærke, der er kommet en hel anden holdning og tilgang til tingene. Og det også det, som gør, jeg vælger at komme tilbage med samme motivation og attitude til Fragsters, som jeg havde, inden det hele skete. Jeg kan mærke, de har været igennem en positiv udvikling her de sidste 2 måneder. Den her proces resulterer i, at jeg gerne ville starte med at spille med dem igen, jeg ville aldrig nogensinde have overvejet det her "tilbud", hvis tingene var, som de var før. De har formået at se indad og kigge objektivt på, hvordan man reelt skal håndtere problemer og gnidninger i et hold. Hvilket var et af de største problemer førhen, som jeg mener hæmmede vores fremtid meget. Og når vi nu alle er på samme page, er det også meget nemmere og blive bedre hurtigere sammen.

Dermed ser Fragsters' hold nu således ud:

  • Danmark torben
  • Danmark stavn
  • Danmark Bubski
  • Danmark dragoNfly
  • Danmark refrezh (Prøve)
     
  • Danmark fr0slev

Fragsters fortæller derudover til Dust2.dk, at dette skifte betyder, at torben er tilbage som holdets caller.

#1(Med 1 svar)
21. januar 2018 kl. 13:18
niqux
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
xd
#66(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 17:58
BAKKI
hvad sker der lige for fragsters? smider og tager spillere ind som om der er tilbud nede i aldi, rolig nu.
#2(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 13:26
chr1s
spændende, GL
#3(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 13:19
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ordet cirkus passer sgu nok meget godt :S

Alligevel GL til Fragsters og Bubber, lad os håbe det er dét der skal til for at de kommer tilbage igen
#4(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 13:20
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Så gl til alle parter skal nok gå hen og blive flæk igen selvtilliden skal bare tilbage!
#5(Med 4 svar)
21. januar 2018 kl. 13:22
QvisT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tror desværre ikke den der holder. Der er alt for meget flytten frem og tilbage på det hold der.
Må også erkende at jeg er bitter på fr0selvs vegne... At blive skiftet ud og ind af startfemmeren så mange gange og ikke i orden. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan han har det, men jeg tror næppe han vil spille med dem igen efter de gentagende bænkninger
#7(Med 3 svar)
21. januar 2018 kl. 13:27
DKN
Dansktoppen
Fragsters
Blot til information, så har Frøslev aldrig været bænket hos os tidligere, siden han joinede d. 18/10-2016. Han har undervejs forladt vores projekt midlertidigt, hvis det er det du refererer til.
#8(Med 2 svar)
21. januar 2018 kl. 13:30
QvisT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Min fejl. Kan bare huske at han ikke var på lineup i en periode.
#47(Med 1 svar)
22. januar 2018 kl. 09:07
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jep det var han heller ikke da han selv besluttede sig for at prøve kræfter af med hundens undefined i en kort periode
#52(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 09:45
QvisT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
tak :)
#6(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 13:24
QvisT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Derudover forstår jeg fuldt ud bubski... Det er sgu et shitshow det der. At blive kicket når det går super godt fordi det ikke klikker 100% socialt, og de så kommer krybende til bubski når det ikke gik godt uden ham alligevel. Håber det kommer til at gå godt, men tvivler sgu.
#9(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 13:38
arseface
Bubber er for god til det cirkus. Tænk at en flok teenagere fik lov til at overrule direktøren og ødelægge et godt og lovende projekt. Jeg ville være så bitter over for holdkammeraterne, hvis jeg var blevet smidt af et hold uden valid grund, andet end en fluffy undskyldning om at det sociale ikke virkede. Held og lykke Bubski. Håber Dkn har fået lidt mere hår på bollerne til næste gang nogle prøver at stikke en holdkammerat i ryggen.
#10(Med 1 svar)
21. januar 2018 kl. 13:39
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg tror kun det går én vej for Fragsters herfra.
#11(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 13:40
thiezen
It's going down n down n down
#12(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 13:45
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det nye galehus :D Virker lidt som umodne beslutninger der bliver taget, men det skriver han jo så også selv :) Fedt med erkendelse af fejl.
#13(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 13:54
zentic
:-( hhmmm - i dont see a win
#14(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 13:57
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
fr0slev er underrated.
#15(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 14:03
Slettet bruger
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Puha der bliver skiftet caller et par gange...
#16(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 14:09
SnowmaN
I sejler
#17(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 14:11
VHzt4r
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Undskyld mig, men hvorfor overhovedet hive refrezh ind på prøve hvis han spiller samme rolle som frøslev??
#18(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 14:34
bhop_2_school
Det sociale :pPPpPpPpppppPPppPpppppPPpPp
#19(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 14:34
Hadi
:thinking:
#20(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 14:37
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
stadig et utroligt spændende hold, fedt at bubski er tilbage👍 Måske skulle i hive en coach ind ude fra :) held og lykke med det.
#21(Med 4 svar)
21. januar 2018 kl. 14:40
M0dEx
Held og lykke! Nogle gange kræver det noget drastisk, at få succes!

Glæder mig til at følge jer !
#37(Med 3 svar)
21. januar 2018 kl. 18:23
byx
Nu memer du dig selv m0dex xD
#42(Med 2 svar)
21. januar 2018 kl. 21:34
M0dEx
Memer mig selv ? :)
#43(Med 1 svar)
21. januar 2018 kl. 21:55
byx
Nevermind hvis du ikke selv fangede den :D
#44(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 22:38
M0dEx
Ok, gjorde jeg ikke :)
#22(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 15:11
CABBI
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 MVP
Guld Sæsonkort Sæson 15
havde satme ikke set den komme, men jeg er fandme fan!
#23(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 15:32
revilioN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
hvaddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
#24(Med 2 svar)
21. januar 2018 kl. 15:36
magnet
Støttet Dust2.dk med 11 julekugler i 2019
#31(Med 1 svar)
21. januar 2018 kl. 17:45
turbotroels
Hvorfor går jeg altid ind på den gyazo når jeg udemærket godt ved hvilket billede det er hahahah
#65(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 16:30
magnet
Støttet Dust2.dk med 11 julekugler i 2019
man kan linket udenad efterhånden
#25(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 15:42
klimox
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Held og lykke til begge parter! Specielt frøslev som jeg virkelig håber finder et nyt hold! Da det vil være spild af en spiller på hans kaliber ikke at være på et hold!
#26(Med 1 svar)
21. januar 2018 kl. 15:58
MrNoOne
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Så nu går man på kompromis med det sociale, for at fokusere på resultaterne? - Var det ikke en af de vigtigste punkter, at der er god kemi på begge områder, i følge deres tidligere statements?
- Virker lidt som en lappeløsning hvis man spørg mig.

Håber de viser tænder igen snart.
#32(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 17:54
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tror ikke kemien var dårlig med Bubber, jeg tror bare den var bedre med Frøslev. De har været teammates i 100 år, og det har med sikkerhed skabt nogle stærke bånd mellem de 4 gutter!


De har fået et rigtig spændende lineup nu, det har gjort mig helt blød i knæene. Glæder mig til at se dem slås med tricked og north.acd igen 👍🏻
#27(Med 4 svar)
21. januar 2018 kl. 16:19
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
#30(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 17:42
thiezen
HAHAA
#35(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 18:18
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Du er syg
#36(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 18:23
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hahahahahah, dinmor 😆😆😄😄😄😄
#51(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 09:26
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
😂
#28(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 16:27
Lynet
GL :D
#29(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 17:39
Zebbe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 17
Frøslev på hold med anj?
#33(Med 2 svar)
21. januar 2018 kl. 17:57
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Stabiliteten er tiltrængt. Et halvt år uden tanker om udskiftninger nu.
#34(Med 1 svar)
21. januar 2018 kl. 18:04
DKN
Dansktoppen
Fragsters
Jeg køber hvad du sælger! xD
#40(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 19:15
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det var ikke et salg, det var et krav! :D

Håber sgu I finder jer til rette nu her og holder skruen i vandet. Måske coach ideen skal leges med.
#38(Med 0 svar)
21. januar 2018 kl. 19:06
loginz
ggwp
#39(Med 14 svar)
21. januar 2018 kl. 19:14
zentic
Hvems plads mon AnJ tager? xD

- forstår ikke, hvorfor disse gutter ikke bare vælger at stå sammen - som de nu har gjort i et par år... og så hiver de en dygtig ingame-Leader ind, som så kan holde styr på alt .. istedet for ændringer efter ændringer, og nye folk der caller her og der.
#45(Med 5 svar)
22. januar 2018 kl. 09:03
mespe
Aldrig skriv hvems
#48(Med 3 svar)
22. januar 2018 kl. 09:17
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det skal du da ikke bestemme? Hvems tror du egentlig du er..
#50(Med 2 svar)
22. januar 2018 kl. 09:22
mespe
=D
#61(Med 1 svar)
22. januar 2018 kl. 13:06
loginz
lool hahhhaahha fucking grineren mate!
#67(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 18:09
mespe
HAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#49(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 09:18
jollarn
Hvems er ikke et ord, det hedder "Hvis"

Det var et svar til zentic. :D
#46(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 09:06
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tja det var jo eksperimentalt at prøve at se hvordan dragonfly ville gøre det, og hvordan resten af teamet ville gøre det med en ny spillestil, de spillede jo rigtig godt under Torben sidste gang og alt andet lige af hvad man kan se udefra så gjorde han det jo rigtig godt, mon ikke de bare skal holde sig til den spillestil som de spillede så godt under her i sommeren/ efteråret
#53(Med 2 svar)
22. januar 2018 kl. 09:52
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De startede med en som røg helt ud. Kan ikke huske navnet. Det var den gang de lige kom frem.

Så havde de torben, sycrone, torben, dragonfly og nu torben igen.
#56(Med 1 svar)
22. januar 2018 kl. 10:36
DKN
Dansktoppen
Fragsters
Du tænker på who? som var en del af den oprindelige kerne, der spillede med ved Comic-Con.

Nedenfor er en oversigt over, hvem der har callet ved diverse turneringer/acheivements.

10-11-2017 "torben" ESEA Premier MDL S26 (Regular Season)
21-10-2017 "torben" WESG 2017 Barcelona Qualifier
15-10-2017 "torben" NPF LAN 2017
01-10-2017 "torben" Dolphin Shoot Em’Up #4 Closed Qualifier
03-09-2017 "sycrone" Netparty Herning #5
20-08-2017 "sycrone" ECS Season 4 Development League Qualifier #1
12-04-2017 "torben" Danish Championship 2017
06-04-2017 "torben" Dust2.dk Masters #4
19-02-2017 "torben" CG-LAN #6
22-01-2017 "torben" NetParty Herning #4
01-12-2016 "torben" Dust2.dk Hellcase Challenger #4
15-11-2016 "dragoNfly" MM Vision League #1
12-11-2016 "dragoNfly" Microsoft Esports Tournament
10-11-2016 "torben" Dust2.dk Hellcase Challenger #2
#57(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 11:15
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Præcis who? jeg tænkte på.

Det ligner meget den rækkefølge jeg siger ;D
#58(Med 3 svar)
22. januar 2018 kl. 11:57
Kasper
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
snedker. AnJ joiner TrickeD igen. Snedker var bare en prøveklud og skulle udfylde et hul. Han ryger nok tilbage til Odense.
#59(Med 2 svar)
22. januar 2018 kl. 12:14
kwezz
Tricked
Dust2 MVP
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Har du insider? ;)
#60(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 12:16
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
han ved aaalt bent
#62(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 13:13
Kasper
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Såmen bare et gæt. Tvivler dog på, det er et særligt kvalificeret gæt. ;(
#41(Med 4 svar)
21. januar 2018 kl. 21:03
robert420xD
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Jeg forstår ikke at Fragsters ikke prøver at skaffe en coach som ikke er direktør.
Som spiller ville jeg føle et utroligt pres hvis coachen også var direktøren på holdet. Dog tror jeg også det ville give lidt mere luft til spillerne og at DKN kunne koncentrere sig mere om det praktiske som en CEO nu tager sig af.
Håber på det kommer til at fungere sublimt. Gl.
#54(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 09:52
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der er generelt og globalt mangel på gode coaches. Tror denne generation lige skal stoppe. Så kan de for alvor have impact.
#55(Med 2 svar)
22. januar 2018 kl. 10:18
DKN
Dansktoppen
Fragsters
Det gør vi også, men gode coaches med erfaring, der samtidig er det rigtige match, til netop vores hold, hænger ikke på træerne. Det var aldrig tiltænkt som en permanent løsning, at jeg joinede som coach tilbage i starten af 2017. Der var et akut behov for det på daværende tidspunkt.

Forretningsmodellen i Fragsters fungerer anderledes mange andre organisationer, hvor spillerne hos os, modtager 100% af alle sponsorindtægter. Vi stiller de ydre rammer til rådighed, og derfra skaber spillerne deres egen succes. På den måde, kommer et eventuelt pres fra spillerne selv, og ikke fra organisationen.

Vores projekt tager udgangspunkt i, at talentfulde spillere skal have ordentlige og professionelle forhold, hvor de kan udvikle sig til at blive fuldtidsprofessionelle. Det indebærer, at vi tillader dem at fejle.
#63(Med 1 svar)
22. januar 2018 kl. 13:45
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvis de får alle sponsor pengene hvordan får i så penge.
#64(Med 0 svar)
22. januar 2018 kl. 15:09
DKN
Dansktoppen
Fragsters
Vi arbejder alle ulønnet, og har gjort det siden vi startede organisationen op i 2016.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.