Opret Log ind
Indgår samarbejde med Premier League-klub
Den amerikanske organisation har indgået et samarbejde med en Premier League-klub.
Skrevet af: JSand    28. juli 2021 20:45      

Evil Geniuses og Wolverhampton Wanderers har indgået et stort samarbejde.

Evil Geniuses og fodboldklubben Wolverhampton Wanderers FC, også kendt som Wolves, har indgået et større samarbejde.

Det meldte både Evil Geniuses og Wolves på deres respektive hjemmesider i dag.

Samarbejdet mellem de to hold ser samtidig Fosun Sports Group, som ejer Wolves, lave en minoritetsinvestering i Evil Geniuses, hvilket giver esportsorganisationen en værdisætning på omtrent 1,6 milliarder kroner efter investeringen. 

Vil udvide i Asien

Målet med samarbejdet er blandt andet at udvide Evil Geniuses yderligere i Asien, mens det også giver organisationen en større kapital til at hente flere stjernespillere i forskellige esportstitler såvel som at udvide til andre spil.

Vi er begejstrede over at blive partnere med Wolves, en fodboldklub fuld af historie og et stærkt sports- og underholdningsbrand, som passer med vores værdier og mission, udtaler Evil Geniuses CEO, Nicole LaPointe Jameson, og fortsætter:

Denne aftale kommer til at hjælpe Evil Geniuses' udvidelse til de asiatiske markeder, mens den også sikrer ny kapital til at hente flere verdensklassespillere og til at udvide til nye esportstitler.

Wolves, som er mest kendt som en fodboldklub med et hold i Premier League, har allerede en esportsafdeling, hvor der bliver konkurreret i blandt andet FIFA og Call of Duty Mobile, mens organisationen også har haft et Rocket League-hold. 

Annonceringsvideoen kan ses herunder:

#1 bruja
2021-07-28 21:55
Come on you wolves
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere