Farlig og GODSENT stod bag dagens største overrakelse.

Sådan står det til i DreamHack Masters Winter

Turneringen havde hele seks kampe på programmet i dag, hvoraf flere bød på store overraskelser.

Dagen bød på hele seks opgør i DreamHack Masters Winter, hvor dagens største overraskelse må ses som værende Astralis' nederlag til GODSENT. 

Du finder turneringens brackets her, hvor du selv kan danne dig et overblik, mens du herunder finder et kort resumé af dagens begivenheder.

Gruppe A

Heroic sparkede dagen igang i gruppe A med en kamp mod den tidligere holdkammerat Snappi, der nu kalder slagets gang for europæiske c0ntact. Her løb danskerne med en 2-0 sejr hvorfor de skal møde Spirit, der ligeledes overmandede Kjaerbyes FaZe med 2-0. 

En brandvarm k0nfig sørgede for, at Complexity hev en meget snæver sejr hjem mod ENCE-mandskabet. Complexity er dermed klar til en duel mod Gambit i morgen aften, klokken 20:00.

Det unge russiske mandskab, Gambit, var ligeledes i duel her til aften, hvor de løb sammen med es3tag og resten af Cloud9. Her blev det til en overraskende 2-0 sejr til det førstnævnte mandskab.

Gruppe B

I gruppe B overraskede Farligs GODSENT ved at slå Astralis, mens mousesports også sendte Liquid i lowerbracket i en kamp, der bød på et  imponerende AWP-ace.

Dette betyder, at Astralis og Liquid støder sammen i en kamp om overlevelse på onsdag, hvor taberen må for lade DreamHack Masters Winter med en 0-2-score. 

#1(Med 1 svar)
1. december 2020 kl. 07:05
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Savner LAN turneringer - alt for mange upsets nu 😂
#3(Med 0 svar)
1. december 2020 kl. 11:57
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg kan godt lide de mange upsets. Perioden hvor Sstralis altid vandt alt, hvad de deltog i, fandt jeg en smule kedeligt.

... dermed ikke sagt, at jeg ikke savner LAN. Produktionen som neutral seer er så meget bedre, når hypen ikke kun kommer fra kommentatorer og analytikere (selvom de gør et virkelig godt forsøg!).
#2(Med 0 svar)
1. december 2020 kl. 09:54
Buhl
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Gambit! 👍
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.