Opret Log ind
Sådan står det til i DreamHack Masters Winter
Turneringen havde hele seks kampe på programmet i dag, hvoraf flere bød på store overraskelser.
Skrevet af: Amalie    30. november 2020 23:48      

Farlig og GODSENT stod bag dagens største overrakelse.

Dagen bød på hele seks opgør i DreamHack Masters Winter, hvor dagens største overraskelse må ses som værende Astralis' nederlag til GODSENT. 

Du finder turneringens brackets her, hvor du selv kan danne dig et overblik, mens du herunder finder et kort resumé af dagens begivenheder.

LÆS OGSÅ
Grupper i DreamHack Masters Winter annonceret

Gruppe A

Heroic sparkede dagen igang i gruppe A med en kamp mod den tidligere holdkammerat Snappi, der nu kalder slagets gang for europæiske c0ntact. Her løb danskerne med en 2-0 sejr hvorfor de skal møde Spirit, der ligeledes overmandede Kjaerbyes FaZe med 2-0. 

En brandvarm k0nfig sørgede for, at Complexity hev en meget snæver sejr hjem mod ENCE-mandskabet. Complexity er dermed klar til en duel mod Gambit i morgen aften, klokken 20:00.

Det unge russiske mandskab, Gambit, var ligeledes i duel her til aften, hvor de løb sammen med es3tag og resten af Cloud9. Her blev det til en overraskende 2-0 sejr til det førstnævnte mandskab.

Gruppe B

I gruppe B overraskede Farligs GODSENT ved at slå Astralis, mens mousesports også sendte Liquid i lowerbracket i en kamp, der bød på et  imponerende AWP-ace.

Dette betyder, at Astralis og Liquid støder sammen i en kamp om overlevelse på onsdag, hvor taberen må for lade DreamHack Masters Winter med en 0-2-score. 

LÆS OGSÅ
Snappi møder tidligere holdkammerater

LÆS OGSÅ
Astralis skyder gruppe B i gang

#1 sirr
2020-12-01 07:05
Savner LAN turneringer - alt for mange upsets nu 😂
#3 whitebear22
2020-12-01 11:57
Jeg kan godt lide de mange upsets. Perioden hvor Sstralis altid vandt alt, hvad de deltog i, fandt jeg en smule kedeligt.

... dermed ikke sagt, at jeg ikke savner LAN. Produktionen som neutral seer er så meget bedre, når hypen ikke kun kommer fra kommentatorer og analytikere (selvom de gør et virkelig godt forsøg!).
#2 Buhl
2020-12-01 09:54
Gambit! 👍
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere