blameF er nok glad for ikke at skulle være IGL igen.

blameF skal ikke være IGL i fnatic

blameF kommer til at få stjernespiller-positionerne i fnatic, skriver organisation på deres discord.

Da blameF blev bænket i Astralis havde han indtaget rollen som In-Game Leader i mere end seks måneder på holdet.

En rolle som han også har haft i Complexity og i HEROIC, men ikke en som han altid har ønsket.

Og lederrollen får han altså lov til at slippe for på sit nye hold.

Hos fnatic kommer han til udelukkende at skulle være stjernespiller, mens bodyy fortsætter som IGL, skriver den holdansvarlige for Counter-Strike i fnatic Andreas Samuelsson på organisations discord. Udover bliver KRIMZ igen fuldtidsankerspiller.

Dermed får blameF sit ønske opfyldt. Da han blev bænket i Astralis skrev stjernespilleren nemlig, at han gerne ville på serveren igen så hurtigt som muligt i rollen som rifler og ikke IGL.

#1(Med 1 svar)
14. maj 2024 kl. 23:37
Hunt
Big brain move fra fnatic
#2(Med 0 svar)
15. maj 2024 kl. 05:14
Sukr4m
Ja for Søren. Tinger os det er fint for blame at byge sig lidt op igen. hvis det giver mening.
#3(Med 7 svar)
15. maj 2024 kl. 08:13
aGk
Dust2TV sub
Det bedste for fnatic og for BlameF.

Kan se at afro og MATYS ikke bliver nævnt i Discord beskeden. Lad os se om vi skal lægge noget i det :)
#4(Med 6 svar)
15. maj 2024 kl. 12:35
DOMINA7HOR
MATYS ryger ingen steder. Super talentfuld spiller, som i den grad kan rive hoveder. Kan afro finde storformen igen, så er han også en stærkt undervurderet AWP'er.
#6(Med 5 svar)
15. maj 2024 kl. 13:53
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Har MATYS overhovedet revet et eneste hovede, siden han skiftede til Fnatic? Synes der er langt mellem hans top kampe til trods for Fnatic møder mange dårligere hold.
Synes lidt at det du nævner omkring begge, var hvad de blev signet på, men føler ikke det blevet indfriet
#7(Med 3 svar)
15. maj 2024 kl. 14:05
JakobHelms
Ja, hans 1.10 rating kommer af hans ustabilitet. Han har fint med maps over 1.30, men ligesom med k0nfig så er det som vinden blæser, og hvis han går 6-17 og har en 0.50 på næste map skal man ikke være overrasket.
#9(Med 2 svar)
15. maj 2024 kl. 14:23
DOMINA7HOR
Kommer vel også af, at han fortsat er rimelig rå i kanterne. Han havde absolut ingen tier 1 erfaring da han kom til fnatic, fra Sampi. Og nuvel, fnatic har ok spillere, men det er jo ikke fordi han har haft den ene topspiller efter den anden, til at læne sig op ad og lære af.

Han er meget svingende. Enig. Men han har også, efter min mening, noget x factor. Dermed ikke sagt, at han ikke kan forbedre, i alle henseender, også som entry, og ikke mindst på stabiliteten.
#10(Med 1 svar)
15. maj 2024 kl. 14:32
JakobHelms
Det er heller ikke ligefrem meget tier 1-erfaring han har fået hos Fnatic. Det er blevet til meget få kampe mod top 20-hold, og det er vel der, de gerne vil ligge. Jeg håber at det hjælper med BlameF på holdet, men jeg tror MATYS er en af de spillere, der ville falde helt igennem hvis vi så ham spille mod nogle af de stærkere hold.
#11(Med 0 svar)
15. maj 2024 kl. 14:37
DOMINA7HOR
Nej, det har du ret i. Håber også det hjælper på det, med tilgangen af blameF. Jeg kan godt lide ham som type. Han spiller med noget aggressivitet, og har det ekstra i sit spil. Men han skal selvfølgelig også vise det kontinuerligt. Håber dog, snarere end at han falder igennem, at han får succes.
#8(Med 0 svar)
15. maj 2024 kl. 14:19
DOMINA7HOR
Synes han har gjort det fint nok. Han er trods alt også fortsat deres bedst ratede spiller. I det hele taget kan du sige om hele holdet, at de ikke har præsteret som "ventet." Hvorfor de også har valgt at skifte ud, fordi de godt var klar over, der skulle noget nyt til. Og med en spiller af blameFs kaliber, har de vel en forventning om, at tilgangen af en bedre spiller også kan løfte de andre.
#5(Med 0 svar)
15. maj 2024 kl. 12:47
DOMINA7HOR
Det er så vigtigt! Og tak gudskelov for det. Så kan han fokusere på sit spil, hvilket en spiller af hans kaliber selvfølgelig også bare skal have plads og lov til!

Glæder mig til at se ham og MATYS sammen. De to bliver afgørende for fnatic. Det er deres to absolutte stjerner.

Det er dog lidt en speciel situation med bodyy. Han er en dygtig IGL, som samtidig kan fragge. Jeg husker dog, efter Falcons, hvor han blev rygtet til både fnatic og Into the Breach. Her gik rygterne på, at han helst ikke ville være IGL. Hvis der var hold i det, så endte han dog med at sluge den kamel. Og nuvel, selv om han, rent individuel, er en rigtig dygtig spiller, så er han ikke en stjernerifler i samme lag som blameF. Måske derfor han også bedre kan indfinde sig med at være IGL.

bodyy stod til at skulle afløse Qikert i ITB. De ville have ham, maxster og kyuubii. fnatic var på samme tidspunkt ude efter sdy og kRaSnaL, samt MATYS. Det endte dog som bekendt med, at sdy og kRaSnaL afviste fnatic, som i stedet hentede bodyy, afro, MATYS og ligeledes kyuubii (i stedet for nicoodoz, mezii, roeJ og dexter). Mens ITB stod noget nært tomhændet. Men det er en helt anden historie.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.