jkaem blev tidligere i dag præsenteret i BLEED.

Udskiftninger i BLEED sætter ITB-comeback på pause

Into the Breach havde planer om at vende tilbage til CS-scenen, men det sker alligevel ikke foreløbigt.

Søndag lavede BLEED en mindre overraskelse, da den singaporeanske organisation afslørede tilføjelserne af nawwk og jkaem fra Apeks.

BLEEDs udskiftninger er en andens uheld, da dagens nyheder samtidig har forpurret Into the Breachs tilbagevenden til CS-scenen.

Det skriver ejeren af ITB på X.

Den engelske organisation havde nemlig planer om at træde ind i tre spiltitler til maj, men nu bliver det kun til to, da jkaem tilsyneladende valgte BLEED over ITB.

CS gik i vasken med BLEEDs tilføjelse af jkaem - vi havde et holdkort og flere andre muligheder, men markedet er meget travlt i øjeblikket, og det er vigtigt ikke at lave forhastede beslutninger.

Samtidig skriver ITB-ejeren, at man vil vente frem til spillerpausen og juli, højest sandsynligt for at se flere muligheder an til den tid.

jkaem og nawwk får sin officielle debut for BLEED om bare tre dage, når holdet støder sammen med Gaimin Gladiators i Elisa Spring Invitational-slutspillet.

#1(Med 0 svar)
12. maj 2024 kl. 23:15
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Egentligt et meget fint indblik i hvordan beslutninger fra enkeltpersoner kan have kæmpe indflydelse i det store hele. Fedt at de er så åbne omkring det hos ITB også!
#2(Med 2 svar)
13. maj 2024 kl. 02:30
DOMINA7HOR
Ja, jo... Fint nok med åbenheden, men nogle gange virker det også som om, der er smurt lidt på for opmærksomheden.

dust2.dk/nyheder/42138/itb-ejer-tsm-proevede-at-st..

dust2.dk/nyheder/45913/itb-direktoer-giver-indblik..

... og så kunne han også sagtens have været mere åben, efter den her historie kom ud: dust2.dk/nyheder/45174/baenkede-itb-spillere-de-ku.. Men der var der ganske stille. På et tidspunkt hvor åbenhed ellers havde været på sin plads.

Med den historie i mente, tager jeg det også lidt med et gran salt. Okay, de ramte majoren i Paris, hvor de også gik til slutspillet. Og de solgte senere CYPHER til BLEED, og volt til GamerLegion. Men det er vel begrænset, hvor meget der er tilbage af de penge. Fra deres seneste hold, har de kun fået solgt CRUC1AL (Endpoint) og misutaaa (9INE), men jeg tænker også her det er begrænset, hvor meget de egentlig har tjent på de to. Plus, de har stadig Bymas, Thomas og rallen siddende på bænken/transferlisten. Nuvel, rallen er tæt på at skifte til Secret, men det er næppe for den helt store sum.
#3(Med 1 svar)
13. maj 2024 kl. 06:52
tinzuldateN
Plus de var ude og græde over internationalt lineup og det skulle ikke ske igen.
Så må må jo formode der sidder 4 nordmænd og de kede af at jkaem ikke joiner alligevel... 😅
#4(Med 0 svar)
13. maj 2024 kl. 15:16
DOMINA7HOR
Sådan er det med Mr. SlayTheMinotaur 😅
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.