Den 26-årige AWP'er fortsætter karrieren i BLEED.

BLEED henter Apeks-duo

Der gik ikke længe, før nawwk og jkaem fandt sig et nyt hjem.

Den 1. maj lavede Apeks store og overraskende armbevægelser, da den norske organisation annoncerede, at hele holdet var blevet placeret på transferlisten.

Allerede nu er to af spillerne kommet videre i karrieren, da BLEED søndag på X har afsløret nawwk og jkaem som holdets nyeste spillere.

Med ændringen betyder det ligeledes, at både VLDN, som blev hentet for bare to måneder siden, og CeRq tager plads på bænken i BLEED.

jkaem og nawwk ser ud til at få sin officielle debut den 15. maj, hvor ingen ringere end danske Gaimin Gladiators venter i Elisa Invitational Spring-slutspillet.

BLEED består nu af:

  • Sverige nawwk

  • Sverige hampus

  • jkaem

  • CYPHER

  • faveN

  • kassad (Coach)
    --

  • VLDN (Bænket)

  • CeRq (Bænket)

#1(Med 3 svar)
12. maj 2024 kl. 18:02
zEden
God signing, ikke mere og sige.

Den har tilgengæld også været flere måneder undervejs
#3(Med 2 svar)
12. maj 2024 kl. 18:04
DOMINA7HOR
Kassad har ringet til jkaem hver evig eneste dag 😅
#4(Med 1 svar)
12. maj 2024 kl. 18:12
zEden
ahah det så rigtigt, men NAWWK og Jkeam har været i snak/rygtet til bleed siden før majoren, det var ihvertfald første gang jeg hørte de sku dertil.

Så der bare gået længere tid end forventet før den kom i hus.
#5(Med 0 svar)
13. maj 2024 kl. 02:44
DOMINA7HOR
Jep. Mener sågar at huske kassad var ude og kommentere på det, og sige, at de på det tidspunkt ikke havde pengene til at hente jkaem (og/eller nawwk).

Det var et spørgsmål om tid og penge. Og nu var timingen den rette. Så kan kassad endelig få ro 😅
#2(Med 0 svar)
12. maj 2024 kl. 18:02
DOMINA7HOR
Som jeg lige fik nævnt her, dust2.dk/nyheder/48416/misutaaa-skifter-hold#r1, inden det blev officielt.

Så blev Kassad endelig genforenet med jkaem igen. Det tror jeg han har ønsket sig længe, og nu var muligheden der endelig. Derudover bliver nawwk genforenet med hampus.

Det er helt klart en opgradering for dem. Alt i alt er BLEED nu bare en lidt bedre version, af det nu forhenværende Apeks-hold. hampus/sense, faveN/STYKO, CYPHER/CacaNito. hampus og CYPHER er begge små opgraderinger i min optik.

Lidt ærgerligt for CeRq og VLDN. nawwk er dog en bedre AWP'er, og jkaem er også en klar opgradering. Var dog ikke fordi de to havde spillet sig af holdet. Der opstod var en bedre mulighed for Kassad og co., længere er den ikke, desværre for CeRq og VLDN. Mest af alt må VLDN nok ærgre sig, eftersom han nærmest lige var kommet til.

For Apeks' vedkommende, så har de stadig CacaNito og sense til salg. sense er bl.a. blevet rygtet til Project G. Apeks er sat i forbindelse med bl.a. Altekz og lauNX, om end lauNX dog ser ud til at ende hos Revenant Esports (sammen med NBK-, adeX, Nivera og reiko).

Er meget spændt på at se, hvilke spillere Apeks henter i. De bør have lidt økonomiske muskler at spille med, trods alt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.