CRUC1AL skulle angiveligt være en af spillerne, som TSM prøvede at hente.

ITB-ejer: TSM prøvede at stjæle vores RMR-spot

Ifølge ITB-ejeren skulle TSM angiveligt have prøvet at stjæle holdets spot til den kommende RMR-turnering.

Fredag aften annoncerede Into the Breach, at samarbejdet med rallen og CRUC1AL var blevet fornyet, og i den forbindelse har ITB-ejeren været på tasterne.

Den engelske ejer smider nemlig TSM under bussen, da han afslører, hvordan TSM angiveligt prøvede at "kapre" både rallen og CRUC1AL, så de kunne overtage holdets RMR-spot.

Det skriver ITB-ejeren på X.

For at kunne overtage et RMR-spot, skal holdet består af tre spillere fra mandskabet, der gjorde sig fortjent til spottet i første omgang.

Og da TSM allerede havde sikret sig CYPHER, manglede de derfor bare to af de resterende spillere fra holdet for at over tage spottet.

TSM forsøgte (og fejlede) at kapre både rallen og Joey (CRUC1AL, red.) for at stjæle vores RMR-spot. Efter en række middelmådige resultater fra deres overbetalte personale og spillere, hvad er TSM's løsning:

Tage et par skridt tilbage, fokusere på bæredygtighed, genopbygge deres fanbase og infrastruktur, skabe et turneringsvindende hold værdigt af deres arv? Nej.

Hvad med at sætte ild til flere penge og bøje sig over for en mindre organisation i processen, samtidig med at ryggen tages? Joey og rallen holdt fast ved deres principper, bogstaveligt talt. Vil ikke blive glemt.

TSMs uetiske metoder fik også Sam Macedonio, ejeren af Into the Breach, til at sende en stikpille eller to TSMs vej, da han blandt andet gør grin med deres annonceringsvideoer, ligesom han prikker til, at TSM skal gennem de åbne kvalifikationer.

Vi gjorde dig en tjeneste, TSM. Nu kan du træffe en anden, mindre omkostningsfuld og slimet beslutning. Glæder mig til den næste $10 Fiver frag-video, når I annoncerer det nye holdkort.

Alt held og lykke i de åbne kvalifikationer.

#1(Med 21 svar)
2. december 2023 kl. 00:34
Hunt
De har vel bare set hvordan Astralis henter deres spillere og har tænkt det så godt ud
#2(Med 18 svar)
2. december 2023 kl. 01:09
Kristja
Der er vel ingen der har tvunget dine elskede Heroic drenge til, at tilslutte sig den mest prestigefyldte danske organisation? 🤷🏻‍♂️
Du lyder næsten lidt butthurt når du skriver sådan der. Eftersom Heroic har et russisk bagland nu, så burde du måske snart skifte hold 🫠
#4(Med 17 svar)
2. december 2023 kl. 02:07
Hunt
Bestemt ikke, er heller ikke fan af hvordan de har opført sig.

Det ændrer bare ikke på hvordan Astralis næsten altid ender ud som de gør når de forsøger at hente spillere. Både Heroic, FPX, Sprout og Atlantic sidder og tænker de er træls.
#9(Med 10 svar)
2. december 2023 kl. 10:06
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Har du snakket med de nævnte hold? Eller har du nogle kilder der bekræfter?
#10(Med 9 svar)
2. december 2023 kl. 10:56
Hunt
Det er hvad de hold har udtalt efter astralis ville købe deres spillere?
#14(Med 8 svar)
2. december 2023 kl. 12:01
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Kilde til det? Jeg er oprigtigt nysgerrig
#18(Med 7 svar)
2. december 2023 kl. 13:23
Hunt
Heroics twitter opslag
Sprouts GMs twitter
Div artikler her på dust2 omkring Atlantic
hltv confirmed for heroic/sprout

Gider ikke kigge så meget igennem for at finde dem direkte.
#21(Med 6 svar)
2. december 2023 kl. 15:50
kombardo
jeg har læst dem alle og ser intet konkret i hvordan Astralis ikke skulle have opført sig "ordentligt"?
- Sprout har selv et ufatteligt dårligt ryg, når det kommer til at sælge spillere. De nægtede faveN et skifte til BIG i laang tid hvorfor BIG pludselig spillede med Gade (som ingen mening gav lol).
-Heroics tweet siger hvis alt om den org og hvordan de ser sig selv. At de tror det er bare en smule acceptabelt at udstille 2 spillere og udsætte dem for chikane, som formentligt følger dem resten af deres CS karriere hvis jeg kender dette community ret, er så vanvittigt at jeg er overrasket de ikke har startet en retssag mod Heroic endnu.
#22(Med 5 svar)
2. december 2023 kl. 16:15
Hunt
-Hvis det er legit at sige Sprout har et dårligt ry og derfor give dem skylden, så er det mindst lige så legit at sige det samme om Astralis. Bare med flere "beviser"/sager.

-Heroic sagde ret sikkert bare tingene præcis som de var.

Bare se på astralis twitter hvordan over 50% af alle kommentarer er "stabbi". Mens der stadig sidder jer herinde som bare hiver astralis fanboy hatten helt ned over hovedet.

Samt har Astralis i sidste ende bare måtte betale hvad det koster, efter at prøve at være klam omkring det.
#23(Med 4 svar)
2. december 2023 kl. 16:39
kombardo
Så må du gerne lige finde de her "beviser" frem, for igen. Jeg læste hvert et tweet som Sprouts GM / CEO sendte ud det samme med Heroic.

Heroic prøvede skabte en offentlig konflikt af en sag de selv håndterede pinligt ringe. Hvis tingene var som de sagde, stiller de sig selv i endnu dårligere lys en stavn og Jabbi, da det kun er orgen der kan kicke spillere.
Selv Bubzkji har været ude og nævne at det ikke kun galt Stavn og Jabbi men også xizt, sjuush og teses som ville af med cadiaN, sjovt som de ikke lige nævner det i deres tweet

Måden folk opfører sig på, på sociale medier især indenfor esport er hjerneskadet. Bare se hvordan de hang sig i cheating skandalen med hunden årevis efter at hunden ikke længere var i Heroic for ikke at nævne folks dobbeltmoralske pis med at vende den blinde side til alle de andre hold som også var involveret i skandalen.

Hvordan ved du hvad Astralis har betalt? At orgs som Sprout og Heroic tuder fordi deres spillere hellere vil til Astralis er jo ikke deres skyld. Hvis de får et bud de ikke mener er godt nok er det ikke mere svært end at sige "nej", men lad os nu skabe lidt offentlig drama istedes så den vamle norske lorte org kan få lidt flere brownie points fra spergs på twitter.
#24(Med 3 svar)
2. december 2023 kl. 17:16
Hunt
Er du gal en omgang lort du lukker ud?

Erkend dog bare at Astralis er en snake org som andre orgs ikke kan lide. Fordi det henter spillere som de gør..

Det er sjovt når andre orgs skal købe fra Heroic/Sprout så går det fint og nemt, men når Astralis kommer så ender det altid ud i noget lort.... mange gange endda
#25(Med 2 svar)
2. december 2023 kl. 17:32
kombardo
Er du fatsvag eller hvad sker der? Du snakker om en masse beviser, men har ikke vist et eneste?

Erkend dog bare at orgs som Sprout og Heroic har ondt i røven over at deres spillere hellere vil spille for Astralis. Igen når du ikke kan specificerer hvad det præcist er Astralis gør galt end "sOm dE gøR" så er det svær at tage alvorligt.

Hvornår har Heroic solgt spillere til andre orgs end Astralis som de ikke allerede havde bænket/smidt på porten?
Ja det gik så nemt for FaveN til BIG lmfao
#26(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 00:40
Kristja
Det er håbløst at banke lidt fornuftig ind i ham. Han er forblændet af sit had til Astralis, og alle der har/har haft noget med Astralis at gøre.

Hunt er Heroic orgens største fanatiske fan, og cadiaN største fan nr.1

Du har nemlig fuldstændig ret. Sprout, Heroic, Atlando? Har nemlig ingen grund til, at gå ud offentligt og tude over, at de mister spillere... Jeg har da alligevel aldrig set ENCE eller mouz tude offentligt.

Som du siger det. Et simpelt nej tak, og så kan man genforhandle... At spillere vælger at skrive kontrakt med Astralis "forud" for deres kontrak udløb, det kan man da ALDRIG pådutte Astralis skylden for. Det er da om noget spillernes egne valg 🤦🏻‍♂️
#30(Med 0 svar)
11. juni 2024 kl. 09:15
Pingomania
Syntes det er utroligt at hunt skal babysitte dig igennem alt det her Astralis/Heroic.
Hvis du ikke har noget fagligt information burde du have været Muse stille✌️

Her 7 måneder senere kan du jo så se at hunt havde ret.

Men hvorfor alle den diskussion når du burde ligge dig flat ned. Jeg fatter det ikke..
#13(Med 1 svar)
2. december 2023 kl. 11:05
kombardo
uhh ja, for Astralis modsat alle andre hold må faktisk ikke hente spillere fra andre hold.
Helt ligegyldigt når Vitality henter halvdelen af Astralis mandskabet. Eller når Faze hiver mouz spillere ind, eller da Vitality nuppede spinx i ENCE. Men fy for satan når Astralis gør det er det jo kriminelt hahahaha
#20(Med 0 svar)
2. december 2023 kl. 13:27
Hunt
Det må man bestemt, men der er forskel på hvordan hold gør det.

Der var sjovt nogen ingen problemer da navi skulle købe wonderful i sprout eller da liquid købte cadian i heroic. Måske fordi navi og liquid har kommet med et bare nogenlunde fair tilbud og handlet på en ordentlig måde. Modsat hvor store problemer astralis har med at købe spillere. Var det sket en gang så who cares, men det er bare igennem en del gange efterhånden.
#16(Med 3 svar)
2. december 2023 kl. 13:07
Kristja
Jeg er selvfølgelig enige med dig i, at der er blevet luftet en ok sjat beskidt vasketøj omkring Astralis. Og man kan selvfølgelig argumentere for, at det er dårlig stil, men kan man spare nogle penge, hvorfor skulle man så ikke gøre det? Du køber vel også helst ting på tilbud kontra at give fuld pris🤷🏻‍♂️

Omend så er det jo i sidste ende spillerne, som man burde kritiserer, og ikke organisationen. Spillerne kunne jo bare have lidt integritet :)
#19(Med 2 svar)
2. december 2023 kl. 13:26
Hunt
Det er bare sjovt at der altid er astralis der ender ud i de her situationer. Men ikke en liquid der køber cadian eller navi der køber wonderful. Nej, kun de orgs der siger negativt omkring hvordan astralis gjorde det.

Var det sket en gang så who cares, men det er bare igennem en del gange efterhånden.

Hvis jeg har en pc til salg der er værd 8.000, du kommer og byder 3.000, så vil jeg også synes det var nederen.
#27(Med 1 svar)
3. december 2023 kl. 00:47
Kristja
Nu var cadiaN jo blevet voted ud af resten af holdet og coachen, så det burde være et nemt salg/køb, med mindre man vil have ham på bænken og være nogle røvhuller, som man faktisk har set Sprout være før.

Jeg har ingen indsigt i w0nderful transferen. Men det er Ukraines største org. At fornægte ham et skifte ville virkelig se skidt ud for Sprout. Plus vi kan ikke vide om han har skrevet NaVi i sin kontrakt som et gennemgående skifte hvis de skulle tilbyde sig, som Snappi havde i hans kontrakt.

Jeg er enig i at man kan rynke på næsen over, at Astralis skulle lowballe priser. Men at spillere vælger at skrive kontrakt med dem, må jo være op til spillerne at stå til ansvar for, og ikke selve organisationen. Astralis tager forventeligt glædeligt i mod gode spillere?

Og selvfølgelig ville du synes det var nederen. Men det står dig jo frit at sige nej tak? Jeg har da også solgt og købt mange ting igennem livet, modtaget skambud osv, og selv forhandlet mig til en bedre pris. Det er vel sådan tingene fungere? Alle vil spare og tjene hvor de kan. Men at organisationer går ud offentligt, og kaster med mudder synes jeg bare er uprofessionelt og sørgeligt ^^
#28(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 00:58
Hunt
Sprout låner også zyphon ud til Heroic pt og det ligner nok Heroic gerne vil købe ham bagefter. Han er trods alt allerede blevet erstattet på førsteholdet hos Sprout. Så når Astralis kommer og lowballer, så siger Sprout "det er nederen, stop med det" Det er vel fair? For når andre orgs kommer og vil købe, så er der bare færre problemer hver gang. Som om det rent faktisk bare er Astralis som er mega nederen at forhandle med.

Det ligner at Navi er gået til Sprout og sagt de vil købe wonderful, de har forhandlet om en pris og fundet en løsning. Der har sjovt nok heller ikke her, været noget negativt at sige omkring Navi eller Sprout.

Har spillerne en del af ansvaret? Bestemt også, der er i den sag både skyld at kaste på jabbi/stavn og Astralis. Men der er bare ikke noget info om zyphon, wonderful eller cadian der har snydt/løjet eller andet til deres orgs, som det er tilfældet når Astralis har forsøgt noget.

Når flere sager omkring Astralis kommer frem på den måde, hver gang de skal hente en ny spiller. Er det så ikke fair at rette blikket mod Astralis og ikke alle andre hver gang?

Bare tænk på hvor meget Astralis + fans har steget kjærbye/north? For så selv at gøre lign 5 gange mere inden for få år nu.. Men nu er der bare helt ok eller min så må det være de andres fejl. For Astralis kan jo ikke gøre noget forkert i folk øjne herinde.

Er det at kaste med mudder? Tjaa, det er vel at sige tingene som de er. Hvorfor skal der ligges fingre i mellem og alt skal gemmes for at se godt ud, ud af til. Når det alligevel er tydeligt noget sejler.. Så ender man jo bare med at se endnu dummere ud.

Hvis Heroic bare havde bænket cadian, stavn og jabbi uden at sige andet end en basic "tak for denne gang gutter, det var sgu hyggeligt"

Det ville jo se 10x dummere ud, bare se på hvordan Astralis gang på gang fejler, men intet erkender og bare lader som ingenting og håber på nok fans bare glemmer deres fuck ups.
#11(Med 1 svar)
2. december 2023 kl. 11:03
kombardo
Græd du ligeså meget da Vitality hentede Astralis spillere?
#15(Med 0 svar)
2. december 2023 kl. 12:36
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kom med noget konstruktivt istedet for at svine ham til!!
#3(Med 6 svar)
2. december 2023 kl. 02:00
JakobHelms
Det virker ærligt talt lidt mærkeligt at så mange direkte hopper med på ITB-chefens beskrivelser af situationen, og de vendinger der blev brugt. Altså, man kunne jo også beskrive situationen med lidt mere neutrale termer, f.eks. at TSM forsøgte at købe to spillere fra ITB, i stedet for "kapre". Jeg forstår det udemærket fra ITBs synspunkt dog, også at de ville være rimelige ærgerlige over at "miste" RMRspottet, som jo dog netop tildeles spillerne og ikke organisationen.
#5(Med 1 svar)
2. december 2023 kl. 02:08
Hunt
Men gælder RMR spots stadig når der er så lang tid mellem majors?
#6(Med 0 svar)
2. december 2023 kl. 04:16
JakobHelms
Ja, Valve har i hvert fald ikke sagt andet, og det er det, der står i regelbogen. Hvis de ville nulstille havde de nok meldt det ud for længe siden, tænker jeg.
#7(Med 3 svar)
2. december 2023 kl. 08:21
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg synes det er et underligt angreb på TSM, som ikke har det bedste ry i forvejen pga alt muligt i league..
Blev Rallen og Crucial kontaktet fordi deres kontrakt udløb ved årsskiftet? Hvordan er det egentligt foregået? Jeg synes der er mange spørgsmål.

Tilgengæld hvis man kigger dybere i det her; så er det vel også ITB som selv bruger reglerne til deres fordel ved at beholde Thomas i orgen; og derved have RMR spottet?
Jeg synes den er hård ved TSM.
#8(Med 1 svar)
2. december 2023 kl. 08:56
Bergizzle
Det er jo bare sladderpressen de spiller op til, det kender du vel alt til....
Om man tror på det eller ej må være op til hver enkelt. Men så længe TSM ikke giver svar, så peger pilen jo kun 1 vej.
#17(Med 0 svar)
2. december 2023 kl. 13:10
Kristja
Det handler vel ikke om hvorvidt man tror på det? Men mere om det overhovedet er nødvendigt at kaste med mudder, når man selv spiller beskidt, som de jo netop gør med at have Thomas på bænken.
#12(Med 0 svar)
2. december 2023 kl. 11:04
JakobHelms
Gud ja, havde slet ikke tænkt over at de sidder og lurepasser med substitute-finten ved at holde Thomas på bænken for at stille op med et proforma-lineup. Så bliver det da endnu mærkeligere at pege fingre sådan.
#29(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 07:50
DOMINA7HOR
Børnehave. Og altid let at pege fingre.

Med det sagt, så går livet videre. Både rallen og CRUC1AL har forlænget med ITB, begge frem til udgangen af 2024. Derudover har de hentet tomiko (Permitta) ind på en lejeaftale, som erstatning for Thomas/Qikert/bodyy.

Hvad TSM angår, så kommer der helt sikkert ændringer. Rygterne går på, at interz er den første på vej ud af døren.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.