Podcast med Vorborg: Indsigt i CS-markedet og tiden i Preasy

Vorborg er med til at give indsigt i transfermarkedet på CS-scenen samt tiden i Preasy og EG i den nyeste episode af Bedst af 3.

Efter flere succesoplevelser i Copenhagen Flames var Vorborg naturligvis en eftertragtet herre, og det endte som bekendt med en tur over Atlanten til Evil Geniuses.

Det og tiden i Preasy er den danske træner med til at sætte ord på, da han gæstede den seneste episode af Bedst af 3.

Her er Vorborg blandt andet med til at give indsigt i, hvad man køber og sælger spillere for, og hvor stor en forskel der var på budgettet i Flames kontra EG.

Udover at høre om hele Vorborgs storslåede karriere, vendes slutspillet i ESL Pro League også, hvor en af værterne har peget på MOUZ til at gå hele vejen.

Du kan høre den femtende episode her:

Find vores podcast her:

#1(Med 0 svar)
13. maj 2024 kl. 03:32
JakobHelms
Dejlige interviews, nogle sjove insights. Sjovt at vorborg siger, at han netop er en strategisk stærk coach, og ikke bare en stærk performance-træner som nogen nok ser ham som. Kan huske et interview i starten af tiden hos EG, hvor autimatic siger, at han netop også har præsenteret sig som en coach hvis stærke side klart ikke er det taktiske overfor ham, men at han stærkt har overrasket hltv.org/news/34461/autimatic-even-if-the-stats-sa..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.