refrezh og co. spiller ikke med i CCT Global Finals.

Preasy-ejer raser: Organisationen vandt pladsen

Preasy spiller ikke med i CCT finaleeventet til stor frustration for ejeren.

Når CCT Global Finals skydes i gang i næste uge bliver det uden både Granny Knockers og Preasy.

Turneringsarrangøren har nemlig valgt at inviteret et helt tredje hold til stor frustration for Michael Hertz, der ejer Preasy Esport.

Preasy-holdet bestående af nicoodoz, refrezh, roeJ, Altekz og TMB vandt tilbage i november turneringen CCT Online Finals 4, hvormed de kvalificerede sig til finaleeventet.

Organisationen lukkede siden førsteholdet, og ex-Preasy blev til Grannys Knockers, der dog kun tæller to af de fem spillere, der var med til at kvalificere sig. Da de ikke har en majoritet af holdkortet, mister de pladsen.

Michael Hertz mener dog, at pladsen tilhører organisationen Preasy, og at Equip og co. dermed burde have fået lov at spille.

Hvor er Preasy?

Orgen er den samme. Orgen vandt spottet, skriver Hertz til CCTs opslag med deltagerlisten på X.

CCTs regler er dog lidt uklare, hvad angår hold, der har kvalificeret sig. I CCTs regelsæt afsnit 3.5 om udskiftninger mellem turneringer står der, at arrangøren kan genoverveje invitationer, hvis holdkortet ændres betydeligt.

Holdene har lov til at lave lige så mange udskiftninger, som de ønsker mellem CCT events. Holdene skal indsende de opdaterede holdkort til turneringsarrangøren hurtigst muligt. Officials vil muligvis genoverveje invitationer, hvis udskiftningerne er signifikante.

Mens reglerne siger en masse om CCTs pointsystem og ejerskabet af pointene, der er delt mellem organisation og spillere, samt om invitationer, så står der ikke noget om de hold, der har kvalificeret sig.

Uanset hvad er deltagerlisten sat, og selvom der ikke er noget Preasy eller Grannys Knockers, så er der to andre danske hold i form af Astralis og Gaimin Gladiators.

Turneringen har knap 3,5 millioner i præmiepuljen og starter allerede på torsdag.

#1(Med 18 svar)
10. maj 2024 kl. 23:43
Kristja
"hvis udskiftningerne er signifikante"
- Det må man jo i allerhøjeste grad sige, at de har været! Hvorfor skulle man lade et Power Liga hold, som i skrivende stund ligger på, en delt sidste plads spille med om pladsen, når man kan få større navne med som Astalis, ENCE ect.

Jeg forstår hvor fustrationen kommer fra, men sådan er det jo at smide hele sit hold på porten. Det er vel event nr.2 som fravælger Preasy nu. Og når det tidligere hold ikke er 3/5 spillere, så giver det heller ikke mening at hive dem ind.

Til sidst kan man stille spørgsmpl ved, at BetBoom deltager i både BetBoom Dacha, mens både Spirit og VP har trukket sig, grundet de spiller med i BetBoom Dacha???
#3(Med 2 svar)
11. maj 2024 kl. 02:05
Dennis
De regler er for invites. Så det er slet ikke relevant for kvalificerede hold. Det er vist hele pointen.
#28(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 11:09
Kristja
Ja det kan jeg egentlig godt se! Men en kval tilfalder vel som udgangspunkt holdet, og ikke orgen. Det er vel stortset kun i partner leagues, hvor man kan gøre krav på sin plads, da den er købt og betalt?
#59(Med 0 svar)
12. maj 2024 kl. 01:15
Dennis
Uanset hvad der gælder burde det være tydeligt i reglerne. Det er en anelse useriøst at sådan noget her kan ske, og der overhovedet opstår tvivl.
#9(Med 14 svar)
11. maj 2024 kl. 06:54
Heertz
Hele problematikken er jo at de ikke skal ‘hive’ noget ind når nu det er et vundet spot og ikke en invitation.

Hvis FC Nordsjælland nu går hen og vinder superligaen i år skal Champions League (UEFA) så give spottet til Chelsea i stedet? FCN skifter helt sikkert ‘coren’ ud og de har helt sikkert ikke niveauet til at gøre det godt… Det lyder skørt, ik?
#15(Med 3 svar)
11. maj 2024 kl. 09:36
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det lyder skørt at lave en 1:1 sammenligning med en sport der ligger så langt fra CS2, ja.
#20(Med 2 svar)
11. maj 2024 kl. 10:05
Heertz
Hvilken sport som ligger ‘tæt på’ har regler som giver individet pladserne og ikke deres klubber/organisationer som betaler deres løn?

Det er jo heller ikke tilfældet her? Jo, udfaldet er, men ikke reglementet de selv har lavet - hvorfor jeg anfægter det.

Det handler ikke om at jeg ikke ønsker GK skal spille det, det ville også være fedt og godt for dem og det de støtter, men når nu det ikke er tilfældet, så er det da underligt at undvige sine egne regler.
#30(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 11:10
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ingen, sådan lige umiddelbart, hvorfor den sammenligning også er irrelevant.

Faktum er, at CS er et marked der ikke er reguleret, og arrangørerne mere eller mindre kan gøre hvad de vil. Om det er fair kan altid diskuteres, men at de ikke ønsker jeres Academy (Rising?) projekt* på deltagerlisten, kan jeg ærligt talt godt forstå. Der er bare ikke nær så god eksponering i dét projekt som der var, da I havde holdet der kvalificerede sig. Der var en god historie i det hold. Det er bare ikke det samme nu.

Jeg håber på al mulig succes for de spillere I har i folden nu, men som en anden er inde på, så er der bare ikke nær så god omtale i dét projekt som der var under tidligere. For arrangøren handler det ikke en døjt om, at give de unge mennesker fede oplevelser - det handler kort sagt om eksponering af sponsorater og god CS.

*Jeg anerkender ikke præmissen omkring, at det er rising-projektet der er afskaffet, da i fritstillede main-rosteren og hev rising op.
#33(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 14:35
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Cykelsport.
#26(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 10:40
daxy
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvis Chelsea kommer i Champions League i den her sæson betaler jeg personligt jeres spot til alle CCT turnering, koste hvad det koste vil.

Udover det er det jo en helt væk sammenligning.
#48(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 19:13
Heertz
Haha ja det kommer jo nok ikke til at ske :-) nok fordi de ikke kan overtage Arsenals spot når de skifter en 6-7 spillere i sommertransfervinduet ;)
#27(Med 3 svar)
11. maj 2024 kl. 11:09
tromlereN
Dårlig sammenligning.

I CS er det 3/5 spillere der vinder spottet. I og med i er 0/5 spillere tilbage som deltog, giver det kun mening at fratage jer spottet.
Hvis der stadigvæk var 3/5 tidligere Preasy spillere på Granny Knockers, så havde de fået tildelt spottet.

Det burde du da vide som ejer af en org?

Hilsen tromlereN
#47(Med 2 svar)
11. maj 2024 kl. 19:12
Heertz
Men det er ikke en regel der er gældende her…
Læs artiklen.
#50(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 20:15
Hunt
"Officials vil muligvis genoverveje invitationer, hvis udskiftningerne er signifikante."

Det må det siges at være når man går fra det hold preasy havde til de i nu forsøger at sende afsted...
#58(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 22:07
Heertz
Det er ikke en invitation.
#31(Med 3 svar)
11. maj 2024 kl. 11:22
Kristja
Jeg forstår din pointe til dels, synes måske ikke helt sammenligningen kan bruges, da man ikke bare skifter halvdelen af sin trup i cs fra transfer til transfer, pånær man hedder Sashi.

Jeg forstår som sagt også godt hvor frustrationen kommer fra, men hvorfor skal et power liga hold nyde godt af et andet holds præstationer?

Hvis du/i havde købt spottet, i form af et partner spot, så var det helt sikkert orgens spot. Men man ser nu oftest i cs, at pladsen tilfalder coren på et hold, når det omhandler en kvalifikation, og det synes jeg egentlig også giver mest mening, så et hold spillere ikke pludselig mister sit hårdt tjente spot, fordi en vilkårligt org ikke vil have dem ombord længere?

Og lad os nu sige, at Preasy er skiftet ud med Astralis, hvilket det potentielt godt kunne se ud som, så er det vel også forståeligt til en vis grad. Og foregår det som en Online turnering, så ville jeg som arrangør nu også næppe ønske, et random hold med i min turnering, som ikke har vundet pladsen selv.

Men ja det her er jo så resultatet af, at skifte hele sit hold ud desværre. Jeg er stadig uforstående overfor, at i solgte nicooodoz så tæt på RMRen.
#49(Med 2 svar)
11. maj 2024 kl. 19:23
Heertz
Uanset hvad man ønsker som turneringsarrangør eller fan, så ændrer det ikke på det regelsæt som er sat for turneringen.
#53(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 20:30
Kristja
Og hvad siger regelsættet om, at skifte hele sin start femmer til et hold mange niveauer under, som der ikke er seer værdi i? Og som ikke har kvalificeret sig?
#54(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 20:35
Heertz
Orgen har kvalificeret sig og reglerne er at man må skifte så meget man vil mellem turneringer.
#2(Med 7 svar)
11. maj 2024 kl. 00:13
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Officials vil muligvis genoverveje invitationer, hvis udskiftningerne er signifikante.


Så er den heller ikke længere.
Stop whining
#4(Med 5 svar)
11. maj 2024 kl. 02:05
Dennis
Det er for invites. Ikke kvalificerede hold.
#5(Med 4 svar)
11. maj 2024 kl. 02:39
AwF
Det her hold har jo ikke kvalificeret sig.
Og hvis du mener organisationen/klubben har kvalificeret sig er vi tilbage til det evigt tilbagevendende spørgsmål. Hvor står balancen mellem hold og klub? Er det majoriteten af spillere som udgøre et hold eller er ingen over klubben/organisationen?

De fleste jeg taler med synes jo at spiller majoriteten tæller højest. Både geografisk og sportsligt. Og hvis det er hvad vi går efter, så findes det hold som kvalificerede sig ikke længere, og så er det jo bedøvende ligemeget om Preasy så ligger navn til et nyt hold.

Om det så bør være sådan kan vi passende begynde at debattere i det store forum, for det her skader helt bestemt bredden af CS og tilgodeser kun de større klubber. Eller mest kendte hold må jeg hellere sige. 😏
#8(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 06:56
Heertz
Det er et enormt godt spørgsmål som du kommer med her! Det er fortsat svært at forstå, for mig, at man kan købe sig til spots ved at købe en core af spillere. Det polariserer hele scenen.

Samtidig får spillere løn, nogen en kæmpe en af slagsen, som bliver betalt af organisationen mens man spiller, kvalificerer og inviteres til disse events.

Og Vi ser samtidig en masse organisationer der ikke kan få tingene til at løbe rundt og dreje nøglen, så jeg er i høj grad fortaler for af at stoppe polariseringen på scenen.

Du ser jo heller ikke fodbold- og håndboldhold blive smidt ud af alle turneringer fordi de har skiftet over halvdelen eller hele holdet til næste sæson. Det ville være skørt, ik?
#10(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 07:11
AwF
Præcis mine tanker.
CS mangler i stor stil professionalisering og et regelsæt for alt det udenom serveren.

Vi kunne starte med at fastlægge sæsoners turneringer minimum 6 måneder frem i tiden.
På den måde undgår vi stress situationer og fuldkommen hul i hovedet events hvor der skal inviteres i sidste sekund grundet afbud eller opløsning af hold.
Hver 6 måned kunne der så også passende være et transfervindue, så vi kan få slået ned på den ærgerlige tildens der stadig hærger med at man signer og bænker spillere efter behag.
Det bliver pengenes spil, mere end det ville være i forvejen. Det ville også mindske stress og give spillere en mulighed for en mere struktureret hverdag på alle niveauer af counter strike.

Og så skal vi simpelthen HELT VÆK med den spiller ideologi. Det er jo decideret usundt for klubberne at alt magt ligger i spillernes hænder når de i forvejen skal forgyldes med vilde lønninger og tæt på 100% af præmiepengene. Som du siger er det netop fuldkommen hul i hovedet at kunne købe sig til spots ved at købe en 3 mands core af spillere..
#22(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 10:25
Dennis
Vi er helt enige. Jeg kommenterer blot på den specifikke regel. Jeg antager at skribenten ville have medtaget eventuelle regler for kvalificerede hold hvis de eksisterede.

Så problemet i den omtalte situation er egentlig bare en mangel på regler der dækker kvalificerede hold. Derfor må det vel være fair nok at Preasy er sure over at have mistet sit spot.

Jeg synes egentlig det er en god debat at få i gang. Hvorfor skulle man overlade så meget magt til 5 ansatte spillere? De får løn for at spille, ergo må det være arbejdsgiveren der bestemmer over alt de producerer til virksomheden. Deres rettigheder burde i stedet sikres gennem kontrakter osv.

Hvis ikke orgs kan være sikre på at deres investeringer giver et udbytte, så risikerer vi at de ikke gider investere længere.
#42(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 18:15
AwF
Præcis. For enden af dagen er det altså de her klubber/organisationer som får scenen til at løbe rundt.
Først og fremmest SKAL der være mulighed for en sund forretning.

Personligt synes jeg at spillerne først og fremmest burde droppe deres vanvittige kultur med at ville have 100% af præmiepengene og en fuldtidsløn ved siden for så ikke at snakke om diverse bonusser og løntrappe systemer. Det er stukket helt af.. Selv højt niveau amatører begynder jo at kræve SU lignende lønninger ved siden af førnævnte. (Bonusser, præmiepenge, løntrappe ifht. performance). Det er så skævt..

Regler har jeg skreget på længe. Men de evige “Coren udgør holdet” skrigeballoner herinde vil eller kan ikke se rationalet i professionalisering. Enten fordi de simpelthen ikke forstår det, ikke vil tabe ansigt over skiftende holdning eller har en agenda i og med at kende eller selv satse på en karriere.. Eller i hvert fald satse på lidt lønkroner..
#7(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 06:31
Heertz
Det kan de kun for invites
#6(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 06:35
Heertz
Ved ikke om jeg raser? Er nok mere uforstående og ærgerlig over magtmisbruget her.

For at kommentere på det, så handler det om at vi ikke fik lov at spille den trods deres eget regelsæt siger at vi har ret til at skifte alt det ud vi vil. Især fordi det er et vundet spot og ikke en invite. De havde selv markeret Preasy som org til at spille den til indtil for kort tid siden. Det ville være en helt igennem unik oplevelse for spillerne, som i øvrigt har gjort det rigtig godt internationalt ( 2x play offs i hhv CCT og EPL ), og så havde det været en rigtig god start på vores ‘nye’ rejse.

Jeg er egentlig mest ked af at gutterne ikke får oplevelsen og når nu ikke GK vil spille den i en god sags tjeneste, så synes jeg faktisk at det er groteskt ikke at lade os. Vi er Preasy, vi har en roster, orgen vandt spottet og vi er klar…

En lille rettelse til artiklen; vi ‘lukkede’ ikke førsteholdet, men vi fritstillede spillerne og hev fem nye op i samme ombæring. Og der har de været lige siden. Det vi lukkede var vores Rising projekt. Et projekt som ingen internationale spots havde.
#11(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 07:17
AwF
Jeg har talt for mange af dine punkter de sidste 10 år.. Desværre går det meget langsomt med at komme i den retning, trods det går den rigtige vej.. Bare alt alt ALT for langsomt.
#12(Med 20 svar)
11. maj 2024 kl. 07:30
aGk
Dust2TV sub
Ærgerligt at Granny Knockers ikke lige kunne få hevet en core med sig til at spille den turnering som SPILLERNE har kvalificeret sig til.

Med al respekt for de nye Preasy drenge, så har de ikke gjort sig fortjent til at spille de her turnering - og det samme kan vel siges om orgen :)

Al magt til spillerne.
#14(Med 19 svar)
11. maj 2024 kl. 08:59
Heertz
Uden orgs ville der ikke være fuldtidsprofessionelle, turneringer som denne eller et Forum for dig at skrive i.
#16(Med 15 svar)
11. maj 2024 kl. 09:38
aGk
Dust2TV sub
Og uden spillere havde der ikke været orgs. Forstår ikke argumentet.

Hvis en org vil spille de turneringer som deres spillere har kvalificeret dem til må de beholde spillerne og ikke smide dem på porten.
#17(Med 11 svar)
11. maj 2024 kl. 09:53
mufcdk1974
Du forstår simpelthen ikke, at uden en org vil der ikke være lønninger til spillere?
Spillerne vil forståeligt gerne have løn for deres arbejde, men der er kun en til at betale de lønninger og det er orgs ellers må spillerne nøjes med præmiepenge og held og lykke med at overtale spillerne til det.
#18(Med 10 svar)
11. maj 2024 kl. 09:54
aGk
Dust2TV sub
Jeg har aldrig sagt at der ikke skal være orgs.
#23(Med 9 svar)
11. maj 2024 kl. 10:26
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
"Og uden spillere havde der ikke været orgs. Forstår ikke argumentet."

Der vil ALTID være spillere, der vil IKKE altid være orgs. Det håber jeg godt du kan se :D
#25(Med 8 svar)
11. maj 2024 kl. 10:36
aGk
Dust2TV sub
Jeg forstår. Jeg er bare ikke enig i at det sætter orgs over spillere i "fødekæden" :)
#29(Med 7 svar)
11. maj 2024 kl. 11:09
mufcdk1974
Hvem siger orgs er over spillerne i fødekæden?

For mig er det himmelråbende stupid, at fratage en org en deltagelse de har kvalificeret sig til. Det er bindegalt og hjælper på ingen måde med, at det er tæt på umuligt for orgs at have en fornuftig forretning og uden det bliver der flere arbejdsløse spillere og scenen kan ikke udvikle sig.
Bare se i Danmark hvor der snildt kan laves en 2-3 konkurrencedygtige hold med arbejdsløse spillere.
Er det virkelig sundt?

...men så længe der stadig findes naive investorer går det vel, lige indtil det ikke gør.
#32(Med 5 svar)
11. maj 2024 kl. 11:27
aGk
Dust2TV sub
Det himmelråbende stupide er vel at smide de spillere ud som der kvalificerede sig til turneringen for så at sende et akademi hold med på en badebillet.

Jeg køber heller ikke præmissen at det bliver mere sundt hvis point følger organisationerne. Der er mange flere faktorer det spiller ind i hvorfor det er så svært at drive et CS hold som org.
#34(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 15:28
mufcdk1974
Men som jeg forstår det, havde Preasy ikke længere økonomien til at holde på de 5 og det tror da pokker med de høje lønninger og få muligheder for indtægter.
Forestil dig lige at gerne vil være sponsor men at du ikke engang kan være sikker på eksponering når den org du sponsorer risikerer at få frataget pladsen.
Der er en grund til at T2 og T3 orgs lukker hen ad en kant. Når lønninger er alt for høje i forhold til indtjening.

Jeg er helt med på, der er andre faktorer men CS har et kæmpe problem i og med det er så svært at gøre en org økonomisk rentabel. Så hjælper det satme ikke, hvis en org ikke engang kan være sikker på, at kunne deltage i den turnering man har kvalificeret sig til. Himmelråbende stupidt.
#43(Med 3 svar)
11. maj 2024 kl. 18:18
AwF
Du må simpelthen komme med noget indsigt i dine argumenter her.
Jeg har aldrig set en sige så meget uden at der kommer noget som helst brugbart ud af det.
#44(Med 2 svar)
11. maj 2024 kl. 18:25
aGk
Dust2TV sub
Hvad ønsker du konkretiseret?
#45(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 18:28
AwF
Egentligt alt du fabler om i denne tråd.
Jeg vil gerne høre dine argumenter og tankerne bag det, for jeg kan kun se at det du hævder er bedst for scenen holder den tilbage på alle parametre.
#46(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 18:51
aGk
Dust2TV sub
Igen må du meget gerne pointere hvad du ønsker konkretiseret.

Mindes nemlig ikke at have ytret hvad der er bedst for scenen, men i stedet hvad jeg mener er bedst for spillerne.
#41(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 17:23
Heertz
+1
#19(Med 2 svar)
11. maj 2024 kl. 10:01
Heertz
Man kan jo ikke både have mel i munden og blæse samtidig… Spillerne er jo ansat og får løn for at repræsentere en org. En org som får invites eller en org som kvalificerer sig.

Sådan er det i alle sportsgrene i verden (hvad jeg har kendskab til)

I dette tilfælde er det også hvad regelsættet siger :)

God dag ☀️
#21(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 10:21
aGk
Dust2TV sub
At pointene følger spillerne og ikke orgen er en genistreg. Det sætter spillerne bedre når de skal videre, og gør at organisationer skal tage kalkulerede risici når de skifter ud.

Økonomisk uansvarlighed er ikke en kalkuleret risiko og det har konsekvenser.

God dag til dig - og alt held og lykke med jeres nye Preasy Main ☀️


(Edit: Har i øvrigt ikke sat mig ind i regelsættet til CCT - så ovenstående er blot min brede betragtning af scenen.)
#40(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 17:20
Heertz
Pointene i CCT har intet med et vundet spot at gøre.
#36(Med 2 svar)
11. maj 2024 kl. 16:14
Rejin
Major deltager
Den ser jeg mig uenig i, jeg spillede tilbage hvor der ingen lønninger var og der var fuld gang i xplayn, og turneringer. Når det så er sagt så er der nødt til at komme mere balance i systemet, duer ikke spillerne har alt magten. Men samtidig vil man heller ikke hen til en situation hvor orgs sidder med alt magt. Det er en svær balance gang!
#39(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 17:20
Heertz
Næh, men man har jo lavet et regelsæt som man så selv sætter sig højere end og bryder.
#60(Med 0 svar)
12. maj 2024 kl. 09:07
Rejin
Major deltager
Og det synes jeg også er forkert. Har man sagt A må man også sige B.
#13(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 08:53
nylsnej
Org’en har vundet sig adgang. Jeg forstår slet ikke hvordan det kommer på tale at hverken GK eller Preasy får lov at bruge den billet.
#24(Med 2 svar)
11. maj 2024 kl. 10:35
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kan godt forstå han er irriteret, da det sikkert os er mange penge de går glip af… Meeeen man kvaller med et hold der er top15 i verden og bliver sur over man ikke må stille op med et helt andet Line up, der ikke engang er tæt på at ligge i top100, jeg kan sku godt forstå det fra CCT’s side. Det nuværende preasy hold ville være at gøre grin med CCT, hvis de fik lov til at spille finalerne, ingen ville kunne tage det seriøst.
#37(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 17:15
Heertz
Top15 i verden?
#51(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 20:17
Hunt
Niveauet fra det førstehold med nicoodoz og roej havde niveauet til ca top 15-20 stykker i verden..
#35(Med 16 svar)
11. maj 2024 kl. 16:13
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der er rigtig meget at tage fat på her. Jeg vil dog sige, Preasy skrotter hele sit førstehold og bruger i stedet sit akademihold, og det forstår jeg godt, at visse arrangører ikke gider. Dertil går selskabet bag Preasy konkurs, og Preasy melder jo selv ud, at de ikke aner hvad fremtiden bliver for Preasy Esport, så jeg forstår godt, hvis der sidder arrangører og tolker det som, at Preasy Esport var lukket. Nu ved jeg godt, Michael kommer til at anfægte det her, men hans og Preasys kommunikation har virkelig været forvirrende, og ofte også direkte fjendtlig, og det tror jeg bider ham bagi her efterfølgende.

Jeg lavede lige tankeeksperimentet, hvis XI's førstehold ikke fortsætter i POWER Ligaen efter denne sæson, vil vi så lade dem flytte et af deres andre hold op på pladsen? Og gør det nogen forskel, om de vil rykke et hold fra 2. eller 4. division? Det synes jeg jo, at det gør.

Når det så er sagt, så forstår jeg jo godt problematikkerne her, og det er sgu et problem, at organisationer ikke kan vide sig sikre på noget. Netop det var hele grundtanken, da vi startede POWER Ligaen i 2018, så jeg er helt med på præmissen her. For det er svært at skaffe penge til hold uden fans, når man ikke kan garantere nogen form for deltagelse i noget. Man har simpelthen for svært ved at at præsentere potentielle partnere for en bare nogenlunde plan for eksponering, for det kan vitterligt svinge mellem intet til alt.

Omvendt vil jeg jo så sige, at turneringsarrangører står jo med samme problematik, og her har holdene og organisationerne også et stort ansvar for at deltage meget aktivt i at bygge turneringer op og få flest mulige seere. Hvis nu vi bare tager vores egen andedam herhjemme, så kan jeg da godt undre mig over, at visse hold fx ikke kom til Gamebox. MASONIC fik 11 HLTV point for at vinde det, så mon ikke der havde været 20-25 stykker til vinderen, hvis nogle højere rangerede hold end #159 havde deltaget?

I det store hele er CS-scenen bare bygget sådan her op, at det hele nærmest kun handler om de næste 14 dage, og det tror jeg alle under de absolut største får svart ved at klare sig i, medmindre de kvaller til en major - og selv her kan man få store problemer, det så vi jo med Flames, der gik konkurs. Jeg har svært ved at se, hvordan man får hentet nok sponsorkroner ind på at sælge en drøm. Det kan nogen sikkert lykkes med en gang eller to, men alle kan ikke for altid, så jeg ser det som afgørende for organisationer og hold, at de kan "garantere" deltagelse i noget på rimelig fast basis. Om det er en liga med sæsoner af et års varighed eller at man bare får så mange HLTV point at man sikrer sig invites løbende, er jo sådan set ikke så vigtigt, men uden fast eksponering, skal man godt nok være en god sælger for at hive 200-300k ind hver måned til at drifte et hold og et par ansatte.
#38(Med 13 svar)
11. maj 2024 kl. 17:26
Heertz
Tja. Selskabet bag gik konkurs grundet en anden forretning. Preasy bestod og Orgen fik lov at leve.

Jeg er faktisk ret enig i det du skriver ellers.

Egentlig har jeg aldrig ytret at jeg var rasende som Amalie skriver i annoncen, blot uforstående over at vi ikke må spille den da der i deres eget regelsæt står at vi har retten til det, også med det hold vi har nu.

At træffe store beslutninger som dette synes jeg bare bør være baseret på eget regelsæt.
#61(Med 12 svar)
12. maj 2024 kl. 09:49
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvis det står i regelsættet er det også helt forkert at lave det om medmindre de har en paragraf, der gør det muligt at fravige fra den regel du omtaler.
#62(Med 11 svar)
12. maj 2024 kl. 10:20
Heertz
Jeg synes at det står meget klart i regelsættet som er skrevet ind i artiklen her. Den undvigelsesmulighed jeg læser i regelsættet er såfremt der er tale om en invitation, og spottet var ikke en invite, men et vundet spot af Orgen, og jf. regelsættet må Orgen skifte alle de spillere de vil mellem events.
#63(Med 10 svar)
13. maj 2024 kl. 12:47
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg kan simpelthen ikke finde det i regelsættet. Der står kun noget om invites, absolut intet om kvallede hold, så det er vel ikke utænkeligt, at CCT definerer det som, at man kvalificerer sig til en invitation? Samtidig har de også et pointsystem, hvor orgen får halvdelen af pointene og spillerne den anden halvdel, så hvis man skifter hele sit hold risikerer man vel, at man ikke har nok point til at deltage mere?
#64(Med 9 svar)
13. maj 2024 kl. 13:03
Heertz
Det er hvad problematikken er. De har selv haft skrevet Preasy som org på indtil de ikke havde det mere lige inden offentliggørelsen. Derudover står der skrevet at man må lave alle de udskiftninger man vil "between events". Denne sætning afsluttes og bliver fulgt op af en regel mod invites som dette selvfølgelig ikke er.

Hvis de ønsker at smide os af, så bør de jo kunne pege på hvorfor. Jeg har forhørt mig hos dem og de kan ikke pege på en paragraf, regel eller et skriv der retfærdiggøre beslutningen.

Selve pointsystemet er også til invites og deltagelse i dette generelt. Ikke vundne spots. Præmiepenge bliver også udbetalt til orgs, ikke spillere - og i dette tilfælde har orgen vundet begge ting, præmiepenge og spot.
#65(Med 8 svar)
13. maj 2024 kl. 14:25
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men hvor står der, hvilke regler som gælder for kvalificerede hold?
#66(Med 1 svar)
13. maj 2024 kl. 22:15
Heertz
Jeg vælger at være tavs som de var, da jeg spurgte dem hvilken regel eller skrivelse der retfærdiggjorde at fjerne os fra spottet. :-)
#67(Med 0 svar)
13. maj 2024 kl. 22:24
Heertz
Bliver også spændende at se om de hold uden "en core" bliver smidt ud af esl-challenger-league-season-47-europe i moren (9INE og Apeks) man kan vel ikke bare stille med 5 nye, kan man? hehe
#68(Med 5 svar)
14. maj 2024 kl. 21:48
Heertz
Nå, jeg kan da konstatere at både apeks og 9ine spiller med en ny femmer i ESL og får lov at spille ‘sit’ vundne spot. Så logikken om at en core ejer et spot gælder ‘heller ikke’ her :)
#69(Med 4 svar)
14. maj 2024 kl. 22:27
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvad har ESL med CCT at gøre?
#70(Med 3 svar)
15. maj 2024 kl. 06:12
Heertz
Ingenting… andet end at det er samme sport og nogenlunde lige rangeret turnering. Pointerede bare hvad der burde være sket i vores tilfælde og at det som mange skriver modsat af, altså ikke er en uskreven regel om at det tilhører en ikke eksisterende core.
#71(Med 2 svar)
15. maj 2024 kl. 09:17
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er ret mærkeligt, at du bare begynder at hive alle mulige andre turneringer ind som absolut intet har med denne at gøre. Jeg kan jo heller ikke brokke mig over, at en hands-situation ikke dømmes i Superligaen bare fordi den dømmes i Premier League, hvor de tolker den slags hands anderledes end Superligaen gør. Come on...

Igen bliver du meget barnlig og fjendtlig i din kommunikation, men det er ingen overraskelse, for sådan har Preasy været i lang tid, og jeg kunne godt tro, at en del af den modgang, du føler, I møder, bunder i din egen ageren over for andre.

Men lad mig skære ud i pap, hvad jeg mener:
1) CCT har INGEN regler, som nævner kvalificerede hold.
2) CCT har regler, som nævner inviterede hold.
3) Ud fra 1) og 2) er det vel ikke utænkeligt, at kvalificerede hold går ind under termen inviterede hold i deres regelsæt, da man sagtens kan argumentere for, at du vinder retten til at blive inviteret.
4) Reglerne foreskriver, at man må lave alle de udskiftninger, man vil, men hvis de er signifikante, kan CCT gå ind og smide holdet ud.
5) Det må siges at være signifikant, at skifte sit førstehold ud med sit akademihold. CCT går fra en deltager, der ligger #38 til #139 på ranglisten.

Jeg siger ikke, at jeg synes det er fair og den rigtige måde, som CCT løste det på, men man er jo også nødt til at se det fra begge sider, og der synes jeg altså ikke, at du kan hive et regelsæt frem, og sige, at der intet står om det, så her må der bare gælde de regler, jeg synes skal gælde.

Og så gider jeg ikke rigtig den diskussion mere, for jeg har hverken aktier i det ene eller det andet.
#72(Med 0 svar)
15. maj 2024 kl. 10:14
Heertz
Jeg synes absolut ikke det er barnligt at sammenligne et andet sted hvor det samme sker i samme sport. Det er i min verden langt mere "barnligt" at hive mine forumkommentarer ind sammenbragt med din subjektive holdning. Jeg har forholdt mig til præcis hvad de har skrevet i deres regelsæt. At vi med fem nye spillere er lavere rangeret efter at have spillet 3 officielle kampe er jo endnu mere "barnligt" at bringe til sammenligning.

Det er jer der har bragt artiklen, ikke mig.

Du må da kunne forstå at jeg bare kæmper for drengene.

Vi behøver absolut ikke diskutere, du kan jo bare alde være med at svare - men du kan da ikke forvente at jeg bare finder mig i hvad som helst.
#74(Med 0 svar)
15. maj 2024 kl. 13:01
Heertz
I øvrigt glemmer du helt at nævne at de signifikante ændringer de kan reagere på udelukkende gælder invites. Det her er ikke et invite. Det eneste som ikke står nævnt under invites eller har formuleringen invites inkluderende er: "Holdene har lov til at lave lige så mange udskiftninger, som de ønsker mellem CCT events."

Undskyld min påståenhed som du nok føler er fjendtlig eller barnlig som du skriver, men jeg har det generelt bare svært ved uretfærdighed. Du må ikke tage det personligt - Jeg føler bare at vi har en god sag her.
#73(Med 1 svar)
15. maj 2024 kl. 10:46
casle
Dansktoppen
Major deltager
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg overvejede faktisk om vi skulle deltage til gamebox, men alle jeg spurgte sagde at det event max ville give 2-3 hltv points. Da jeg skulle bede en spiller om at aflyse en fødselsdag, valgte jeg at det ikke gav mening pga de lave point. Havde jeg vidst det havde givet 13 point(nok flere med os selv med) så var vi kommet.

I øvrigt et rigtig godt indspark i en svær debat. Mange gode pointer.
#75(Med 0 svar)
15. maj 2024 kl. 13:00
Heertz
Ja, enorm svær debat! Problemet er vel egentlig bare det at det er et lukket land og at der oftest sidder personer der har magten til at gøre lige præcis hvad de vil eller selv omgå egne regler fordi noget bedre byder sig til. Min pointe er at det er polariserende. Det gør i mine øjne intet godt for scenen, og skaber i det hele taget usikkerhed både økonomisk og fremtidsmæssigt... Ville i øvrigt have været fedt at se jer til Gamebox! Måske næste år?
#52(Med 3 svar)
11. maj 2024 kl. 20:25
Hunt
Forstår godt CCT, at preasy gå fra at have et hold omkring top 30 der kvaller til CCT, men nu forsøger at sende deres top 150 academy hold, til et event hvor det er de bedste fra CCTs normale events, typisk hold omkring 20-40 samt invite hold der også er top 10-30 ish.

Så er det bare pinligt at nogen forsøger at sende et hold der der har spillet 4 hltv kampe og tabt 3 af dem, mod hold unranked, 159, 158 og 67 (da kampene blev spillet).

Der er vildt heetz ikke kan se det fra CCTs side, hvorfor skulle de gide have et hold med der på ingen måde har niveauet til at være der? Granny Knockers kunne have beholdt spottet hvis de havde en core/3 spillere fra preasy, men ellers ryger spottet. Det er helt normalt..
#55(Med 2 svar)
11. maj 2024 kl. 20:45
Heertz
Se det fra ccts side? Jeg kan sagtens forstå hvorfor man hellere vil have astralis eller lignende, men det er jo ikke hvad problemet er. Problemet er at man går decideret imod eget regelsæt og det hvorfor jeg reagerer. Der er ikke et core krav hos CCT. De kan i værste tilfælde reagere ved spillerudskiftninger hvis det er invites, men det her er et vundet spot til Orgen som de selv har skrevet det tidligere.
#56(Med 1 svar)
11. maj 2024 kl. 20:49
Hunt
I 99% af alle tilfælde er spots normalt vundet af en core fra et hold, medmindre det er et partner spot.

Havde i sendt et hold der normalt var top 50-60 og gav mening at sende, så tror jeg også CCT havde været mere ok det med, men i forsøger at sende et hold der er top 150 og ligger og roder rundt i bunden af powerligaen, mod hold som ence, astralis, gaimin og flere.

Der er så stor niveau forskel så de lærer jo dårligt nok noget af det, udover at blive kørt midtover af samtlige hold de kan møde.
#57(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 20:52
Heertz
Det handler ikke om det du skriver. Forstå det nu.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.