Gnøffe og co. har øjnene rettet mod trofæet.

Slutspilstid ved Gamebox: "Ambitionerne er at vinde det hele"

WOPA og Astralis Talent er favoritter til at tage trofæet i Herning.

Nu er der ikke længe til, at slutspillet i Masters-turneringen skydes i gang, og mandskaberne er i fuld gang med at varme op til ottendedelsfinalerne.

Det betyder også, at der bliver skelet mere og mere til trofæet, som troner i studiet få meter fra Astralis Talent og WOPA Esports pladser i hallen.

Netop de to hold er blandt favoritterne til at tage sejren i Herning, men det er ikke et pres, de tager til sig i Astralis-lejren.

Vi går ind med den indstilling, at vi bare gør vores bedste og så være tilfredse med det, vi leverer, men der er helt sikkert et håb om, at vi kan gå hen og tage sejren til Gamebox.

Er det ikke lidt uambitiøst, når man er det højst seedede hold?

Det kan det godt lyde, og jeg tror, at hvis man spurgte alle spillerne en-til-en, så ville de nok også sige, at de skal vinde det.
Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi er favoritter. De andre hold kommer og vil gerne slå os og være i vores position, fortæller alexsomfan forud for slutspillet.

alexsomfan peger også på, at det har set lidt “shaky” ud blandt nogle af de øvrige hold. Både XI Esport og Wolves er blevet testet i dagens gruppespil.

Et hold der til gengæld ser knivskarpt ud, er det nye WOPA, som Dust2.dks egen mad0 pegede på som favoritter forud for turneringen, og alexsomfan ser dem da også umiddelbart som deres største konkurrent.

Og sådan ser de også selv på det.

Ambitionerne er at vinde det hele.

Nu har vi også fået et stort navn, stort brand, så vi vil gerne lave en flot præstation første gang, vi repræsenterer det nye brand, fortæller WOPAs Gnøffe.

Hvis WOPA skal løfte trofæet, skal de først forbi Astralis Talent, da de to mandskaber er i samme del af bracket, og det kunne godt gå hen at blive ganske spændende.

Vi har jo spillet en del mod Astralis Talent, hvor de har vundet nogle meget tætte kampe, så jeg føler det kan gå begge veje, lyder det fra WOPAs Gnøffe.

Ser I Astralis Talent som jeres største konkurrent til trofæet?

Ja 100%

Men inden vi når så langt, skal vi først have afviklet ottendedels- og kvartfinalerne.

Ottendedelsfinalerne ser ud som følger:

  • Astralis Talent vs. Floki Hellheim

  • Kronjyllands Esport vs. MASONIC Academy

  • Preasy Esport vs. Esport Harte

  • WOPA Esport vs. Sashi Academy

  • XI Esport vs. Hedensted x SERA

  • MASONIC vs. Campingvogn

  • Copenhagen Wolves vs. Flares Redemption

  • Frb. Falcons vs. Floki Main

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.