casle er nu blevet permanent træner for Patti og kompagni.

casle om skiftet til Gaimin Gladiators: "De har hele pakken"

Gaimin Gladiators er muligvis nye på scenen, men de er her for at blive en seriøs spiller.

Sådan lyder det blandt andet fra casle, da Dust2.dk kontaktede ham i forbindelse med skiftet til den canadiske organisation.

Søndag annoncerede Gaimin Gladiators nemlig, at de havde sikret sig underskrifter på samtlige af ECSTATICs spillere samt træneren casle.

Skiftet kommer et par uger efter majoren, hvor især casles tropper leverede højt niveau, hvilket naturligvis var med til at øge interessen for holdet og spillerne.

For mit eget vedkommende var der en del interesse, men det var der allerede inden majoren også. Jeg kunne dog godt mærke, at interessen ikke blev mindre bagefter. Jeg tror helt sikkert, at spillerne har haft et par samtaler med andre hold, men ikke noget, som førte til noget seriøst.

Kan du afsløre, hvilke organisationer der lagde en føler ud hos jer?

Jeg vil ikke fortælle, hvilke organisationer jeg eller vi har snakket med. Jeg kan sige, der har været rigtig mange, hvor der var tre med i opløbet til sidst. Langt de fleste har været nye organisationer i Counter-Strike, men de er rigtig store i alle de andre spiltitler.

Gaimin Gladiators vil være en seriøs spiller på sigt

Gaimin Gladiators, som er en canadisk organisation, er en forholdsvis ukendt størrelse, medmindre man følger med i andre esportsgrene som Dota 2 og Apex Legends.

casle, som nu er holdets permanentete træner, fortæller dog, at det er en organisation som længe har ventet på at få et hold på CS-scenen, og timingen var bedre end nogensinde før.

Det er også en forholdsvis ny organisation, når det kommer til Counter-Strike. De har ventet på at komme ind længe, hvor de nu føler, timingen er der pga. partnerligaerne forsvinder.

Gaimin Gladiators har hold i næsten alle spiltitler, og de er blandt andet et af de bedste hold i Dota 2, som har to danskere på holdet. De har lidt hele pakken og har tidligt i forløbet vist, at de virkelig vil os og er her for at blive en seriøs spiller på sigt.

"Fremtiden ser lys ud"

I løbet af ugen begyndte der at florere rygter om, at ECSTATIC var nødt til at cutte holdet på grund af økonomiske problemer, men det er ikke noget, som casle mener har været sagen.

Jeg tror ikke, det handler om økonomi for at være ærlig, men jeg ved det ikke. Jeg har jo ikke været en fast del af ECSTATIC. Vi er alle rigtig glade for ECSTATIC og personerne i organisationen.

I øjeblikket ligger holdet på en 17. plads på HLTVs rangliste, men ambitionen er at bygge på og bide fast i flere turneringer, hvis det er muligt.

Vi vil gerne bide os fast, hvis turneringerne tillader det. Der, hvor vi er nu, bliver nok svært at holde, så længe vi ikke rammer BLAST/ESL eller andre LAN-turneringer. Man får simpelthen alt for mange point i de turneringer, kontra de online turneringer vi kan spille, fortæller casle og slutter:

Men vi kommer til at deltage i alt det, vi kan, og forsøger at bide os fast. Når jeg kigger på udviklingen, fra da jeg kom ind og til nu, så ser fremtiden rigtig lys ud.

#1(Med 1 svar)
14. april 2024 kl. 17:10
JakobHelms
Spændende at høre at der var mnange nye orgs om budet, så er der forhåbentlig håb forude for ex-Preasy!
#2(Med 0 svar)
14. april 2024 kl. 17:36
DOMINA7HOR
Gaimin var angiveligt også ude efter ex-Preasy, men ifølge harumi kunne de ikke få enderne til at mødes.

Tundra og Revenant har også planer om et CS-hold, men de for Tundras vedkommende kigger de efter et allerede etableret top 20-hold, eller kernen af det, mens Revenant er ude efter et internationalt hold.
Så er der også 9INE og Wildcard, men de kigger også mere i retningen af et internationalt hold, hvilket også gælder Entropiq i deres genopbygning.

Håber der kommer en org på banen og snupper ex-Preasy, men det begynder også at tynde ud, særligt med tanke på at flere orgs kigger mere internationalt.
#3(Med 0 svar)
14. april 2024 kl. 19:30
BloMMeN
Dust2 fantasy vinder
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Bliver dejligt for dem at få casle tilknyttet fast igen!
#4(Med 1 svar)
14. april 2024 kl. 22:04
nylsnej
Fedt at det lykkedes dem at komme videre men forblive samlet 🙂
#6(Med 0 svar)
15. april 2024 kl. 07:52
aGk
Enig! Også hører der vel også et RMR spot med 🤔
#5(Med 0 svar)
14. april 2024 kl. 23:38
AwF
En skam at vi ikke kan udvikle organisationer der kan holde vores drenge i danske hænder. 💔

Når det er sagt, så et kæmpe stort tillykke med den nye klub. Flaget har trods alt de rigtige farver. 🇨🇦
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.