Søger du hold til næste sæson?
07D : 06T : 45M : 24S
Altekz, der søndag aften var i Royal Arena, skal nu finde et nyt projekt med sine fire holdkammerater.

PREASY LUKKER FØRSTEHOLDET

Det officielt nu, at Preasy-mandskabet lukker for deres førstehold.

Dette skriver Preasy i en pressemeddelelse på det sociale medie X.

Grunden til at holdet lukker nu, er i følge pressemeddelelsen, at det ikke længere økonomisk er rentabelt, specielt efter RMR-nedturen, hvor Preasy-mandskabet gik 1-3, og missede majoren i København.

Med tårer i vores øjne meddeler vi desværre, at fra og med i dag er førsteholdet blevet frie agenter på markedet. Det er ikke længere økonomisk rentabelt eller muligt at opretholde dette projekt, især efter at have misset deltagelsen i major-turneringen og organisationens salgsfiasko på trods af betydelig interesse.

I januar måned satte ejeren af Preasy, Michael Hertz, organisationen til salg via et opslag på X, inden RMR-turneringen. Siden har de haft potentielle købere, men ingen købere bed sig fast.

Bare sidste uge trak en potentiel køber sig tilbage i sidste øjeblik. Da udfordringerne ligger inden for kerneforretningen, der finansierer Preasy Esport, har vi truffet beslutningen om, at vores førstehold bestående af roeJ, Altekz, TMB og refrezh, sammen med træner Vorborg og assistenttræner Polly, nu er frie agenter.

Det er dog ikke slut for Preasy, da de satser på Preasy Rising-holdet i en ny forfatning.

Preasy 2.0.

Samtidig byder vi velkommen til en "Preasy 2.0", hvor vi vil arbejde sammen med drengene fra Preasy Rising-projektet. De vil herefter være Preasy Esports' eneste hold og vil repræsentere Preasy i en helt ny opstilling. Vi vil stræbe efter at bære fanen videre og fortsætte med at udvikle talenter inden for dansk Counter-Strike.

Nu ser vi fremad, hviler os og vender så tilbage med fornyet styrke for at fortsætte, hvor vi slap, med Rising-projektet, dog i helt nye Preasy-uniformer.

Holdet fortsætter sammen

Preasy's førstehold fortsætter uden organisation, som Ex-Preasy, mens de venter på et nyt projekt.

Kristou, som har spillet med Preasy i det sidste stykke tid, da dupreeh var rygtet til Falcons, har nu bidt sig fast på holdet. Dette bekræfter Vorborg i en besked til Dust2.dk, og han vil være en del af Ex-Preasy-holdet fremadrettet.

Ex-Preasy består af:

 • Danmark Kristou

 • Danmark refrezh

 • Danmark TMB

 • Danmark roeJ

 • Danmark Altekz

 • Danmark Vorborg (Coach)

Preasy Rising består af:

 • Danmark Equip

 • Danmark Griller

 • Danmark VireZ

 • Danmark Skejs

 • Danmark Beccie

 • Danmark AcilioN (Coach)

#1(Med 1 svar)
1. april 2024 kl. 22:29
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Desværre var det lidt forventet. Øv.
#14(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 02:17
DOMINA7HOR
Kun lidt? Det var mere end lidt forventet.
#2(Med 0 svar)
1. april 2024 kl. 22:35
_Jeppe_
Aprilsnar!
Hov vent, min fejl..

Det sku ærgerligt:/
#3(Med 7 svar)
1. april 2024 kl. 22:37
Hunt
Troede ellers det bare kørte med overskud, alt var godt og de ville køre videre selvom de ikke fik solgt holdet.

Fedt med hertz der så bare har lukket lort ud jeg ved ikke hvor længe...

Men desværre forventet siden det blev sat til salg..
#8(Med 0 svar)
1. april 2024 kl. 23:00
Heertz
#7
#15(Med 4 svar)
2. april 2024 kl. 02:18
DOMINA7HOR
Du er ikke den eneste, som ikke har glemt det!

dust2.dk/nyheder/45862/preasy-skal-til-brasilien#r..
#20(Med 2 svar)
2. april 2024 kl. 03:08
Hunt
Man kan vel passende hive hans svar frem, her kun få uger senere lol

"Selvom det nok ville være fristende for mange herinde at kommentere på, så har vi ikke sat en udløbsdato på et salg, så at det ikke er solgt endnu har aldrig betydet at det ikke bliver det. :-) Som artiklen indikerer er der vanvittig mange fede events, som dette, upcomming :)"
#36(Med 1 svar)
2. april 2024 kl. 13:43
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
"Næste regnskabsår forventer vi en omsætning på ca. 30 millioner, hvilket er en hel del mere end hvad du kan læse dig frem til i et ældre årsregnskab. Dog investerer vi alt hvad vi har i at udvide forretningen, og en af disse tiltag er at have et etableret, og godt, Esportshold."

Da jeg var lidt spydig omkring deres kontrakter og hvor pengene kom fra, fik jeg ellers et svar om at der kom rigeligt med penge ind.
Men vi må selvfølgelig ikke være kritiske omkring det, fordi så er det respektløs overfor foreninger, spillere og omgivelserne. Det er godt med politik, privat virksomhed og foreningsliv i en og samme kasse.
#41(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 15:01
Hunt
Hvilke 30 millioner?
proff.dk/firma/energive-aps/kongens-lyngby/tr%C3%A..

Måske der hentydes til deres underskud eller deres negative egenkapital. Hvem ved...
#23(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 06:53
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hahaha ja.. En masse spydige svar der kom der :D
#24(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 07:45
RasmusRoev
Fuldstændig enig med hertz. Husker godt hvordan der blev savet ned herinde for ikke så længe siden, da duppe blev signet af falcon. Men hey, han kunne vel ikke gøre så meget andet? Hvis man skal forsvare manden :)
#4(Med 1 svar)
1. april 2024 kl. 22:37
thenoodle
Hvis det ik er en aprilsnar er det godt nok ærgerligt men desværre os forventet. Var ellers rart endelig at have nogle flere hold man føler ku begynde at være med i toppen igen fra Danmark.
#5(Med 0 svar)
1. april 2024 kl. 22:37
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er ingen aprilsnar.
#6(Med 0 svar)
1. april 2024 kl. 22:38
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
16. Januar: sat til salg med ordene “Vi vil bare dele forretningen op..”

1. April: vi har ikke råd til at betale.


En hurtig og meget ærgerlig udvikling.
Jeg håber Rising holdet kommer til at gå godt og der kommer gang i den del af forretningen.
Og ikke mindst, at spillerne finder et nyt og lidt mere stabilt hjem hurtigt. De har helt sikkert evnerne til at komme langt, og så vidt jeg husker et par større turneringer lige rundt om hjørnet.
#7(Med 15 svar)
1. april 2024 kl. 22:58
Heertz
Jeg bliver simpelthen lige nødt til at nuancere noget engang. For det første er jeg frygtelig ked af at vi nu står her… det er en kæmpe personlig forfærdelse. Hernæst handler det altså om to forskellige budgetter.

Vores pressemeddelse omkring salget hvor der nævnes at Preasy esport kører i plus er fuldkommen korrekt. Udfordringen er forretningen der huser Preasy Esport.

Jeg har absolut ingen ‘lort’ lukket ud. Derudover har jeg været hurtig til at lukke lukningsrygter ned fordi vi har stået meget tæt på et salg - den artikel der kom dagen før majoren direkte ødelagde en potentiel købsaftale.

Vi har haft et større antal af henvendelser på både spillersalg og hele overtagelser, men er ikke lykkedes med det sidstnævnte, men jeg kan jo for filan ikke side i et Forum og sige at vores hold lukker medens jeg klargør en købsaftale, det håber jeg da at I forstår.

Det her er MØGhamrende nedtur for spillerne og den danske scene, men ingenting hjælper det at bidrage til en unuanceret debat.

Preasy Esport var en god forretning, men fik ikke egne ben at gå på tids nok.

Tak! Og så vis lidt respekt for drengene og dem der tør!!!!
#10(Med 8 svar)
1. april 2024 kl. 23:18
JakobHelms
Jeg vil bare sige, at jeg er rigtig glad for, at vi i en tid hvor mange hold i den danske subtop forsvinder, både ser dig stabe et stort dansk mandskab på benene (så længe det nu varede under Preasybanneret), og nu ser dig beholde det tidligere akademihold i POWER-ligaen, hvor andrr organisationer jo ellers lukker ned.

Der vil altid være dem, hvor det at få ret, er det, der betyder mest :-).
#18(Med 7 svar)
2. april 2024 kl. 02:32
DOMINA7HOR
Lad os nu lige adskille et hold som spiller Power Ligaen, fra et hold, som havde major-ambitioner. Det er to vidt forskellige hold, med hver sit fundament, og hver sine ambitioner. Ud fra det tror jeg sagtens du kan regne, at det kræver noget mere - væsentligt mere - at drive det hold, som havde major-ambitioner, end et talenthold i divisionerne.

Og så prøv lige, at få det til at lyde som om, at de fleste ikke rent faktisk ønskede, at Preasy kunne fortsætte med det nuværende hold, eller i hvert fald få dem sendt ordentligt videre.
#21(Med 6 svar)
2. april 2024 kl. 03:18
JakobHelms
Jeg forstår ikke din kommentar. Jeg siger bare, at jeg er glad for det, de fik stablet på benene, fordi det er fedt med flere danske hold, og at jeg er glad for, at de beholder akademiholdet, når nu andre orgs i samme luftlag/POWER Ligaen (fx Atlantic) lukker ned, og at Preasy sådan set kunne have lukket akademiholdet også.

Hvorfor synes du jeg blander de to hold sammen? Hvorfor kommenterer du som om jeg ikke kan regne ud, at det kræver mere at køre Preasys mainhold end deres akademihold? Prøv lige at læse min kommentar igen i morgen og forklare mig hvad det er, der giver dig den idé, for jeg har læst min kommentar og din kommentar tre gange nu og jeg bliver kun mere forvirret.

Hvad giver dig idéen af, at jeg skulle være glad for, at Preasy lukker ned? Jeg siger at jeg er glad for det, de fik lavet, og at det er super sejt gået at stable et hold som Preasy på benene - hvorfor skulle jeg så være glad for at de lukker? Selvfølgelig havde jeg da håbet på, at man kunne få solgt holdet og sendt dem ordentligt videre, og jeg forstår ikke hvad der får dig til at tro andet. Og hvorfor har du iøvrigt så formynderisk en tone omkring det, og hvad jeg skal prøve? Er du kommet til at svare på den forkerte kommentar?
#32(Med 5 svar)
2. april 2024 kl. 11:46
DOMINA7HOR
Jeg synes nærmest du fik det til at lyde som en bedrift, at de beholder akademiholdet. Deraf min kommentar om forskellene på de to hold, og hvorfor det ikke er den store bedrift.

Nuvel, det er glædeligt, men som jeg skrev, så kræver det langt fra de samme ressourcer at beholde det hold, som det gjorde at beholde main holdet.

Din afsluttende kommentar, "Der vil altid være dem, hvor det at få ret, er det, der betyder mest," gav mig ideen om, at du mener mange synes det er en fryd, at de lukker ned for main holdet. Jeg skrev ikke, at jeg mente du var glad for, at de lukkede holdet ned.

Det er på ingen måde glædeligt, og på ingen måde en fryd. Og det tror jeg heller ikke de, som der sigter efter at "få ret" mener.
#35(Med 4 svar)
2. april 2024 kl. 13:10
JakobHelms
Hvis du synes, at jeg får det til at lyde som en bedrift at beholde akademiholdet, når jeg skriver "Jeg er rigtig glad for, at vi i en tid hvor mange hold i den danske subtop forsvinder, [...] ser dig beholde det tidligere akademihold i POWER-ligaen, hvor andrr organisationer jo ellers lukker ned.", så står det sgu for egen regning. Den parallel du forsøger at drage mellem de to lineups forstår jeg ikke dit behov for at drage. Selvfølgelig ved jeg godt, at de to forskellige hold er af meget forskellig kvalitet, og at det kræver noget forskelligt at drive dem.

Jeg synes der var kommentarer herinde, og sikkert flere på vej, hvor folk meget gerne ville påpege at de havde ret i at Preasy ville lukke, og at så passede det Hertz skrev jo ikke, o.l. Det har ikke noget at gøre med om det er en fryd Preasy lukker (men når man har behov for at fremhæve det, at man havde ret i at de ville lukke, som en positiv ting, så sætter man selv kursen), men fokuset er jo heller ikke ligefrem på, at det er et tab - og derfor ville jeg gerne noget positivt til Hertz.
#38(Med 3 svar)
2. april 2024 kl. 14:05
DOMINA7HOR
Selvfølgelig står det for egen regning. Det kan sagtens være jeg overfortolkede det, men det var sådan ordlyden fremstod for mig. Deraf mit svar, hvor jeg drager parallellen.

Lad det være ved det. Selvfølgelig er det glædeligt, at de holder fast i akademiholdet. Men så er det heller ikke mere glædeligt end det, taget hovedoverskriften i betragtning.

Der er sjældent røg uden ild. Hvad der egentlig er op og ned, finder vi nok aldrig rigtig ud af. Facit er, at holdet er lukket ned. Om de så var tæt på et salg eller ej.

Så synes jeg også der er lidt om snakken i denne kommentar: dust2.dk/nyheder/46892/preasy-lukker-foersteholdet..
#39(Med 2 svar)
2. april 2024 kl. 14:40
JakobHelms
Jeg kan slet ikke forstå, at du overhovedet kan ende med at læse det sådan :-).

Jeg synes ikke du behøver instruere mig i, at jeg ikke må finde noget positivt at påpege i en ellers ærgerlig nyhed.
#40(Med 1 svar)
2. april 2024 kl. 14:48
DOMINA7HOR
Det står får egen regning, som du sagde. Ligeledes at du føler jeg ligefrem instruerede dig, at du ikke måtte finde noget positivt i det.

Det var heller ikke noget personligt eller ondt ment.
#42(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 15:20
JakobHelms
Ej, den må du også undskylde; jeg læste "lad det være med det" som "lad være med det". Sådan er der så meget :-)
#17(Med 5 svar)
2. april 2024 kl. 02:28
DOMINA7HOR
Hvilken artikel, som kom før majoren, er det du hentyder til?
Og er det ikke lidt letkøbt, at sige en købsaftale faldt til jorden med en enkelt artikel?
#25(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 08:01
RasmusRoev
+1 den er jeg også ret nysgerrig på.
#31(Med 1 svar)
2. april 2024 kl. 11:04
aGk
Dust2TV sub
Kan de være denne der referes til?:

dust2.dk/nyheder/43517/preasy-sat-til-salg

Hvis det skulle være "artikel der kom dagen før major" (Artikel: 16/01 - Closed EU qualifier: 18/01), stemmer det nogenlunde overens.

Artiklen omhandler dog ikke meget andet end deres egen udtalelse, så forstår ikke helt hvis det skulle være den. I så fald skulle det være Heertz egne kommentarer til artiklen, der kunne være benspænderen.

Jeg er også meget nysgerrig :)
#33(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 11:52
DOMINA7HOR
Ja a ved et it 🤷‍♂️
#34(Med 1 svar)
2. april 2024 kl. 13:00
JakobHelms
ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/var-paa-vej-i-folk..

Tænker det er denne her, der kom lige op til RMR B, og som også blev skrevet om herinde. Jeg kan ikke se, hvad det ellers skulle være, selvom jeg er overrasket over at dén skulle være grunden til at nogen ikke ville købe Preasy eSport.
#37(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 13:59
DOMINA7HOR
Det er ikke utænkeligt. Kan heller ikke lure hvad det ellers skulle være. Uden at skulle gætte for meget, hvorfor jeg også spurgte ham.

Men jeg kan sgu heller ikke se hvorfor den artikel skulle have forpurret en købsaftale...
#9(Med 0 svar)
1. april 2024 kl. 23:04
MickYY
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
:DDDDDDDDDDDDD
#11(Med 0 svar)
1. april 2024 kl. 23:19
kombardo
Havde håbet de ville teame op med acor, men det ser nok ikke så realistisk ud nu. Håber bare ikke acor ender i dødsejler projekter som TSM eller Bleed.
#12(Med 0 svar)
1. april 2024 kl. 23:21
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Det vel lidt det som sker hvis man slår sig for stort op uden at have en langsigtet plan der er økonomisk bæredygtig..
Men stort og flot skulle det være så længe det varede i toppen.
#13(Med 0 svar)
1. april 2024 kl. 23:44
PlazY
Ærgerligt, men forventet. Konkursbegæringen er vel lige på trapperne.
#16(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 02:23
DOMINA7HOR
Det kommer vel ikke bag på nogen. Eneste overraskelse er at de lukker ned for holdet inden Rio.

dust2.dk/nyheder/45862/preasy-skal-til-brasilien#r..

Ærgerligt. Her gik jeg og troede på ledelsen, og nærmest håbede på de pludselig stod i en så gunstig situation, at de kunne tiltrække en spiller af acoRs kaliber.

Håber spillerne finder et solidt hjem.
#19(Med 2 svar)
2. april 2024 kl. 02:35
GET_LEIF
Roej og refrezh er de eneste som er interessante
#26(Med 1 svar)
2. april 2024 kl. 08:18
Lord-Botman
På en god dag kan alle være Major potentiale
#44(Med 0 svar)
14. april 2024 kl. 13:51
GET_LEIF
Hahahaha…
#22(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 05:53
Madsen
Totalt tilgrin godt duppe nåede lidt før væk fra det shit show
#27(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 08:22
Ib1ng
Disrupting esports, financially viable... Preasy slår Sashi i at være den hurtigste klovnebus i dansk CS.
#28(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 08:28
aGk
Dust2TV sub
Forud for meddelelsen om at Preasy var sat til salg (eller hvad de nu kaldte det) havde jeg virkelig håbet på at Preasy projektet ville kunne løbe rundt.

Men syntes desværre det stod lidt skrevet i stjernerne efter den udmelding. Fedt at de fortsætter og fokuserer på talentudvikling 👏

Bliver spændende at se om drengene bliver købt som en pakke eller om det bliver splittet op.
#29(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 08:35
livit
Tak for forsøget Hertz, en skam det hele ikke faldt ud til jeres side.
Tæt på, og alligevel langt fra :(
#43(Med 0 svar)
2. april 2024 kl. 17:37
Unlucky-Luke
øv, håber de finder et nyt godt hjem. Det er gode spillere.
#45(Med 4 svar)
21. maj 2024 kl. 19:29
sanimand
Nu er energiselskabet sjovt nok også gået konkurs.
Sjældent har man set en mand forsøge at slukke brænde med benzin 😅

- notorisk løgner.
#46(Med 3 svar)
21. maj 2024 kl. 19:59
aGk
Dust2TV sub
Er det ikke rimelig old news eller er der noget jeg misser? :)

dust2.dk/nyheder/47081/selskabet-bag-preasy-erklae..
#47(Med 2 svar)
22. maj 2024 kl. 16:04
sanimand
Det er korrekt. Der var blot en artikel omkring folk stadigvæk lå i juridiske problemer med dem. i samme åndedrag blever også skrevet, at der kræves politiske handlinger, så samme procedure ikke kunne foregå igen. Det står indirekte at det var et scam fra dag 1.
Det virker i hvert fald hult, sådan som Hertz har forsvaret sin position.
#48(Med 1 svar)
22. maj 2024 kl. 20:20
nylsnej
Vil du dele link til artikel? :)
#49(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 17:43
sanimand
Jeg ser først din besked nu.
Jeg har forsøgt at lede efter artiklen på JydskeVestkysten. Jeg mener, at det var dem, der bragte historien om, at der var folk, som stadigvæk manglede deres penge. I artiklen var der kommenteret af en person, at man skulle til at se, hvordan man juridisk kunne sikre sig, at denne form for at føre forretning ikke kunne lade sig gøre længere.

Hvis jeg ser artiklen igen, deler jeg den.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.