HooXi foretrækker at få skylden fremfor sine holdkammerater.

HooXi: Hellere at jeg får skylden end mine holdkammerater

HooXi kommenterer på kritikken efter major-exit på X.

HooXi blev hurtigt den mest omtalte spiller efter G2s tætte nederlag til NAVI i semifinalen ved PGL CS2 Copenhagen Major 2024.

Ikke mindst fordi en række velkendte ansigter på Counter-Strike-scenen satte fokus på veto-processen i kampen og mente, at den danske holdkaptajn havde ansvaret for den, i deres øjne, fejlslagne veto.

Når armbevægelserne bliver store og kritikken enkel og fokuseret, så afføder det uden undtagelse en modreaktion på internettet. Derfor er mange, både kendte og ukendte kommet HooXi til undsætning på X og reddit.

Det er det "forsvar", som HooXi nu kommenterer på, dagen efter hans major-exit.

Jeg ser mange mennesker "forsvare" mig, der siger, at det ikke er min skyld, at vi tabte. Selvom det selvfølgelig er rart at få opbakning, så vil jeg stadig foretrække at tage skylden frem for mine holdkammerater, hvis jeg kunne vælge. Internt på holdet ved vi, at vi tabte kampen sammen, og det er det eneste, der betyder noget, skriver HooXi på X.

Tidligere i dag var det G2s coach, den polske legende TaZ, der gik på X for at tage skylden for veto-processen i semifinalen.

#1(Med 2 svar)
31. marts 2024 kl. 17:14
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Den her HooXi-slander har taget lidt overhånd. Personligt synes jeg, at nexa og huNter- har været mere skuffende denne major. At bare nå semifinalen med en undervældende huNter- og middelmådig nexa er imponerende.
#2(Med 1 svar)
31. marts 2024 kl. 17:15
MickYY
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Helt enig. Tilbage med JKS!
#3(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 17:19
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Mindes at have læst/hørt rygter om, at jks vist ikke var den bedste holdkammerat. Så hvis det passer, kan jeg godt forstå, de skiftede ham ud. Men om nexa var den rigtige spiller at vælge i stedet, ved jeg nu ikke.

Man kunne nok have fået en bedre spiller, men lige nu, mens jeg skriver, må jeg indrømme, at jeg har svært ved at pege på én 😅
#4(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 19:27
Hunt
Ud med taz, han er jo ikke egnet som coach....

Han kan tage coachen fra GL med sig nu vi er i gang..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.